2015 Ekim Anneleri

Kendi istegiyle mi sezeryan oldu? Ben de normal istiyorum tabi ama sezeryan gerekirse oyle olucak artik. Hayirlisi..

Benim hala sancim yedi dakikada bir vuruyo. Doktor yuru daha siklasinca gel dedi bi saatten fazla yürüdüm ama halim kalmadi ne zormuş beklemek

Tabii okuruz canim.Allah kolaylik versin insallah

Kendi istegiyle mi sezeryan oldu? Ben de normal istiyorum tabi ama sezeryan gerekirse oyle olucak artik. Hayirlisi..

yok canım suyu gelmiş gece bebek de kanala girmemiş daha öyle almışlar sezeryana. yani tabi yapılan müdahale doktordan doktora değişebilir arkadaşımın doktoru bu şekilde hareket etmiş

Cnm dualarim seninle ins bebeginide sag salim alacaksin kucgina ve evinize gidecksiniz

Can'ım gözün aydın sen hayırlısıyla atlattın inş Ömer'de atlatacak dualarım seninle yarın kaçta girecek ben okuyabildiğimi okurum anneme eşime bile okutucam

Evet canım medical parktı. Hastaneye gitmicekmiş muayenehane de devam edicekmiş

Kizlar annelik kendi canindan parca bambaskaymis bekleyen herkwse bir an once ins. Dogumumu anlatmicam cunku hayatimin en zor 8 saatiydi ve sonunda sezeryan yapin dedim dayanamadim herkesi bi avazda kurtarsin allah
Gözün aydın olsun kavusmussun bebegine. Rabbim anali babali sağlıkla büyütsun insallah

Dünyanın en güzel duygusu anneliği tatmakmış allahım herkese nasip etsin.

Can'ım maşallah yaaa çok güzel çıkmışsınız resmen Prenses doğum hikayenide okudum maşallah grubun kurucusuna da böyle Bi doğum yakışırdı rabbim gönlündekini yaşattı yine sana inş diğer arkadaşlarında senin gibi güzel Bi hikayesi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…