- 23 Haziran 2013
- 675
- 418
- 33
Amin hepimiz inşallah canım benimOkuruz tabiki canım. Hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun yavruna inşallah
hımm tamam canım iner inş normal doğum düşünüyorsan tabi. ya bir arkadaşım bu durumdayken suyu geldi ve normal diye beklerken sezeryan oldu da ondan takıldım. yani sonuçta bebeğimiz için hangi doğum şekli uygun olacaksa o olsun ama insanın kafasına takılınca takılıyor işte üzerinde düşünüp duruyorum ne olacak nasıl olacak diye
Tabii okuruz canim.Allah kolaylik versin insallahKızlar bugün doktor kontrolüne gittim. Çatı muaynesi yaptı. normal doğuma uygun olmadığımı söyledi.yarın sezeryana alıcak beni.sabah 8 buçukta. bana da ayetel kürsi okuyabilir misiniz ? çok heyecanlıyım..
Kendi istegiyle mi sezeryan oldu? Ben de normal istiyorum tabi ama sezeryan gerekirse oyle olucak artik. Hayirlisi..
Cnm dualarim seninle ins bebeginide sag salim alacaksin kucgina ve evinize gidecksinizKizlar hepinize cok tesekkurler dualariniz ve iyi dileklerinzi icin. Gece 3 de ter ile uyandim esimden destek alarak dogruldugumda suyum gelmeye basladi. Kendimi tuvalete attigimda gelmeye devam etti ve rengi pembelesti. Apar topar istanbula gitmek icin yola ciktik. Bu arada bilgi vermek icin hastanemIi aradigimizda yenidogan yogun bakimda yer olmadiguni ogrendik. Panikledik korktuk. Pasam plansiz olarak gelmek istemisti ama bu dogum planli olmaliydi. Istanhuldaki hastane buraya gelsek bike beni doguma alamayacaklarini belirtti yikilmistik. Doltorumu arayip beni sizde kabul etemSeniz kim edecek diyebildim. Dogum basladi mi acilmam var mi bilmiyorduk ama bir taraftanda istanbula gitmeye calisiyorduk. Gebzede durakladik ve bir hastanede muayene olmak istedik yeterli suyum varmiydi? Acilma var miydi? Omer kanala girmis miydi? Gebzedeki akilli doktor bunlari onemsemeyerek beni kobay olarak kullanmaya calisti kalp i inceleyip bu sorunun nasil birsey oldugunu anlamaya calisti. Esimde bir sinirle acelemiz var bizim diyip cikti. Ciktik yola geldik hastanemize. Yogun bakimda yer yoktu. Nst ye baglandik ara ara sancilarim vardi 50 lerde seyreden. Hemen antibiyotik ve dogumu durdurucu serum takildi. Ve guzel haberi aldik yavrum plansiz gelmek istemisti cunku sansina giveniyordu. Yogun bakimda sabah bir taburcu var haberi geldi. 08.50 de ameliyathaneye alindim. Belimdeki sorun ve yan etkileri nedeni ile anestezi uzmanininda tavsiyesi ile genel anestezi oldum ameliyathanede uyutulup ameliyathanede kendime geldim yaklasik 1 saat sonra odamdaydim. Esim yogun bakima girdi bebegimiz iyi. Kalp sorunumuz var evet. Haftaya ameliyata alinacagiz. Dualariniza hala ihtoyacimiz var hala. Hepinize sevgiler iyiki varsiniz!!!!
yok canım suyu gelmiş gece bebek de kanala girmemiş daha öyle almışlar sezeryana. yani tabi yapılan müdahale doktordan doktora değişebilir arkadaşımın doktoru bu şekilde hareket etmiş
Can'ım gözün aydın sen hayırlısıyla atlattın inş Ömer'de atlatacak dualarım seninle yarın kaçta girecek ben okuyabildiğimi okurum anneme eşime bile okutucamKizlar hepinize cok tesekkurler dualariniz ve iyi dileklerinzi icin. Gece 3 de ter ile uyandim esimden destek alarak dogruldugumda suyum gelmeye basladi. Kendimi tuvalete attigimda gelmeye devam etti ve rengi pembelesti. Apar topar istanbula gitmek icin yola ciktik. Bu arada bilgi vermek icin hastanemIi aradigimizda yenidogan yogun bakimda yer olmadiguni ogrendik. Panikledik korktuk. Pasam plansiz olarak gelmek istemisti ama bu dogum planli olmaliydi. Istanhuldaki hastane buraya gelsek bike beni doguma alamayacaklarini belirtti yikilmistik. Doltorumu arayip beni sizde kabul etemSeniz kim edecek diyebildim. Dogum basladi mi acilmam var mi bilmiyorduk ama bir taraftanda istanbula gitmeye calisiyorduk. Gebzede durakladik ve bir hastanede muayene olmak istedik yeterli suyum varmiydi? Acilma var miydi? Omer kanala girmis miydi? Gebzedeki akilli doktor bunlari onemsemeyerek beni kobay olarak kullanmaya calisti kalp i inceleyip bu sorunun nasil birsey oldugunu anlamaya calisti. Esimde bir sinirle acelemiz var bizim diyip cikti. Ciktik yola geldik hastanemize. Yogun bakimda yer yoktu. Nst ye baglandik ara ara sancilarim vardi 50 lerde seyreden. Hemen antibiyotik ve dogumu durdurucu serum takildi. Ve guzel haberi aldik yavrum plansiz gelmek istemisti cunku sansina giveniyordu. Yogun bakimda sabah bir taburcu var haberi geldi. 08.50 de ameliyathaneye alindim. Belimdeki sorun ve yan etkileri nedeni ile anestezi uzmanininda tavsiyesi ile genel anestezi oldum ameliyathanede uyutulup ameliyathanede kendime geldim yaklasik 1 saat sonra odamdaydim. Esim yogun bakima girdi bebegimiz iyi. Kalp sorunumuz var evet. Haftaya ameliyata alinacagiz. Dualariniza hala ihtoyacimiz var hala. Hepinize sevgiler iyiki varsiniz!!!!
Evet canım medical parktı. Hastaneye gitmicekmiş muayenehane de devam edicekmişgüzel doğum tarihleriymiş yaa, bize cok erken sanırım ama
bu arada canım dr.un değişecekmiş, üzüldüm yaa.. gittği hastaneyi öğrensen de orayla mı görüşseniz bi.. medicale gidiyordun sanırım ssen, daha pahalı olmayacaktır herhalde gideceği yer de, medical baya istiyor sonucta.. dr.u bu kdr yaklaşmışken bırakma bence yeni yerinde git..
Gözün aydın olsun kavusmussun bebegine. Rabbim anali babali sağlıkla büyütsun insallahKizlar annelik kendi canindan parca bambaskaymis bekleyen herkwse bir an once ins. Dogumumu anlatmicam cunku hayatimin en zor 8 saatiydi ve sonunda sezeryan yapin dedim dayanamadim herkesi bi avazda kurtarsin allah
Anladim canim. Bakalim bizleri neler bekliyor.
Aynen öyle hersey onlar icinTamam canim bakalim benim cadi nasil geliyorum diycek.ambulans cagirip strese girmek istemiyorum.soz konusu yavrumuz olunca her seye katlanicaz.
Dünyanın en güzel duygusu anneliği tatmakmış allahım herkese nasip etsin.
Benim face im yokkadınlarkulubu yazan yere facebook com yazınız
Maşallah canım darısı başımızaKizlar benim oglum dunyaya geldi cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?