2015 Ekim Anneleri

Kızlar bugün eşim sağlık ocağına gitti oğlumla topuk kanı için monovit vermişler ama hemen mi başlıycaz ben 15 gün lük olunca gibi bişi hatırlıyorum ama bilemedim

Gittim canım sadece bi tane sancım çıktı suyum normal hala kanala inmemiş, cuma gel karar verelim dedi inşallah dediğin gibii kendiliğinden gelir canım, bıçak gibi bişeyler saplanıyor vajinama, bugün yarın gelir belki :)

Benim face im yok

canım benim de yok face de devam edilecekse ben ziyaret edemeyeceğim

kızlar buraya bakmayız diye bişey yok yaa.. yani ordan devam edicez diye değil, buraya da girilcek tabii.. ama hani kopulmasın tamamen diye. bi de bebek resimleri koyuyoruz acıkcası ben rahat edemiyorum üye olan olmayan herkes görüyor.. orada bunu aşarız diye düsündüğüm için biraz da..
grup için gelseniz olmaz mı

Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin canım... okudum bu arada

Yha benim bu akıntı hiç durmuyor kızlar hem geldiğini hissediyorum hemde sırılsıklam oluyor çamaşırım napçam ben arada ağrılarımda artmıyor değil =( ne zor şu son günler

yani sizin düşünceniz de mantıklı mutlaka da ben face kullanmıyorum sadece bu tür bir konuda da açamam ne yapalım artık..

Yha benim bu akıntı hiç durmuyor kızlar hem geldiğini hissediyorum hemde sırılsıklam oluyor çamaşırım napçam ben arada ağrılarımda artmıyor değil =( ne zor şu son günler

canım yakınlarda doktor kontrolün yok mu doktora sorsan belki suyun az az geliyordur. artık son zamanlar dikkate almamız gereken şeyler bunlar

iki üç kişi kalırız herhalde böyle olduğunda bazı insanlar da sırf bilgileri görünmediği için burada bulunuyor...

yani sizin düşünceniz de mantıklı mutlaka da ben face kullanmıyorum sadece bu tür bir konuda da açamam ne yapalım artık..

dediğim gibi burdan ayrılmak gibi bi durum yok.
bilgileri görünmesin diye diyorsunuz, o zaman instagram yada whatsapp da olmaz size doğru mu
buradan elbette ki konusulur, bunda bi aksilik yok ki..neden karamsarlaşıp iki üc kişi kalırız fln diyorsunuz ki

Kızlar kontrolden geldim şimdi nst de normal çıktı pazartesi tekrar gel alttan muayene edelim normal mi sezeryan mi karar verelim dedi. doktorum çok iyi ama ben çok sabırsızlanıyorum benimle aynı haftada olanlar ne durumda acaba

Slm kızlar nst de kızımın hareketleri yavaş suyuda azalmış saat 2 gibi sunni sancı verdiler bekliyorum hastanede doğumhanede özel odayada almadılar acil müdehale gerekirse diye ama çok sıkıldım sancılarım düzenli 100 lerde ama hiç rahatsız hissetmiyorum. Açılmam da yoktu şimdi ne durumda bilmiyorum. Saat 9 a 10 a kadar sancı çekip açılmam olmazsa yarın sezeryana alacaklar ki bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Hepiniz özelliklede Ömer bebek dualarımdasınız sizlerdende dua bekliyorum. Allahım hepimizin meleğinin sağlıcakla doğmasını sağlasın inşallah hepinizi çok öpüyorum

Yarın sabah var cnm ama bu ağrılar fena bakalım nst de bişe çıkacak mı

Canim bence bu akintiyi onemse. Mutlaka doktoruna soyle. Bayadir ifade ediyosun ama netlige kavusmadi. Ped veriyorlar, ona gore anlasiliyor normal akinti mi yoksa suyu mi siziyor.

Allah yardimcin olsun canim, kolaylikla gelsin insallah bebegin. Peki kanala inmis miydi? Aciklik olmayinca, kanala da inmeyince suni sanci veriyorlar mi merak ediyorum da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…