Tamam canım önemserim suyum azalıyorsa sabaha kadar bişe olmaz dimi endişeleniyorum =(Canim bence bu akintiyi onemse. Mutlaka doktoruna soyle. Bayadir ifade ediyosun ama netlige kavusmadi. Ped veriyorlar, ona gore anlasiliyor normal akinti mi yoksa suyu mi siziyor.
Tamam canım önemserim suyum azalıyorsa sabaha kadar bişe olmaz dimi endişeleniyorum =(
Evet cnm hemen ilgileniyorlarda bakalım akşama kadar devam ederse eşimle gidrmInsallah olmaz canim ama surekli akiyorsa acile de gidebilirsin. Basit bisey hemen anlasilir yani.
Çok teşekkür ederiz teyzesi ağzına sağlık :)Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin canım... okudum bu arada
Canim cok gecmis olsun. Rabbim yardimcin olsun. Dualarin icin cooook tesekurler. Hepimiz saglikla alalim kucagimiza meleklerimizi insallahSlm kızlar nst de kızımın hareketleri yavaş suyuda azalmış saat 2 gibi sunni sancı verdiler bekliyorum hastanede doğumhanede özel odayada almadılar acil müdehale gerekirse diye ama çok sıkıldım sancılarım düzenli 100 lerde ama hiç rahatsız hissetmiyorum. Açılmam da yoktu şimdi ne durumda bilmiyorum. Saat 9 a 10 a kadar sancı çekip açılmam olmazsa yarın sezeryana alacaklar ki bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Hepiniz özelliklede Ömer bebek dualarımdasınız sizlerdende dua bekliyorum. Allahım hepimizin meleğinin sağlıcakla doğmasını sağlasın inşallah hepinizi çok öpüyorum
Canim okudum. Sagsaglim kavus yavruna insallahKızlar bugün doktor kontrolüne gittim. Çatı muaynesi yaptı. normal doğuma uygun olmadığımı söyledi.yarın sezeryana alıcak beni.sabah 8 buçukta. bana da ayetel kürsi okuyabilir misiniz ? çok heyecanlıyım..
Allah yardimcin olsun canim, kolaylikla gelsin insallah bebegin. Peki kanala inmis miydi? Aciklik olmayinca, kanala da inmeyince suni sanci veriyorlar mi merak ediyorum da..
İkiniz için hangisi sağlıklı hayırlısıysa öyle gelsin inşallah misler gibi MelisSlm kızlar nst de kızımın hareketleri yavaş suyuda azalmış saat 2 gibi sunni sancı verdiler bekliyorum hastanede doğumhanede özel odayada almadılar acil müdehale gerekirse diye ama çok sıkıldım sancılarım düzenli 100 lerde ama hiç rahatsız hissetmiyorum. Açılmam da yoktu şimdi ne durumda bilmiyorum. Saat 9 a 10 a kadar sancı çekip açılmam olmazsa yarın sezeryana alacaklar ki bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Hepiniz özelliklede Ömer bebek dualarımdasınız sizlerdende dua bekliyorum. Allahım hepimizin meleğinin sağlıcakla doğmasını sağlasın inşallah hepinizi çok öpüyorum
Bol bol yürü merdiven in cik faydasi oluyo acilmadaBende de acilma ve sanci yok. Daha inmemis yukarda dedi doktor. Pazartesiye kadar bekliycez. 40+4 oluyor. Dedigin gibi once suni sanci deneriz, olmazsa sezeryan dedi bana da. Yuruyus filan yapiyor musun. Ben iki uc gunde bi anca cikiyorum. Cok zor geliyor..
Bendede oluyo bugun de adet sancisi gibi belden de agri var akintida fazlalasma var acilman oluyo olabilir benim baslamis acilma bugun oyle soyledi doktorumKızlar sürekli vajinama bıçak saplanır gibi bir ağrı girip çıkıyor bebek çok hareketli sebebi ne olabilir, çok acı veriyor
Rabbim kolayliklar versin. Saglicakla al yavrunu kucağına indallahSlm kızlar nst de kızımın hareketleri yavaş suyuda azalmış saat 2 gibi sunni sancı verdiler bekliyorum hastanede doğumhanede özel odayada almadılar acil müdehale gerekirse diye ama çok sıkıldım sancılarım düzenli 100 lerde ama hiç rahatsız hissetmiyorum. Açılmam da yoktu şimdi ne durumda bilmiyorum. Saat 9 a 10 a kadar sancı çekip açılmam olmazsa yarın sezeryana alacaklar ki bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Hepiniz özelliklede Ömer bebek dualarımdasınız sizlerdende dua bekliyorum. Allahım hepimizin meleğinin sağlıcakla doğmasını sağlasın inşallah hepinizi çok öpüyorum
Bende de var aynısı cnm sebebini bilmiyorum yarın sorcam dr bakalımKızlar sürekli vajinama bıçak saplanır gibi bir ağrı girip çıkıyor bebek çok hareketli sebebi ne olabilir, çok acı veriyor
Benimde yok.biz nasıl gircezBenim face im yok
Canım Allah yardımcınız olsun inşallah dualarımız Ömer ve seninle Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah evladına :)Kizlar once suyum sonra nisanim geldi. Kendi hastanemein yenidogan yogunbakimonda yer olmadigi icin mirin kirin yapiyorlar. Alamayiz sizi doguma vs diyorlar cikmazdayiz ne yapacagimizi bile bilmiyoruz. Bize dua edin lutfen. Dustuk istanbul yollarina
Suyu azalmış , hareketi yavaşlamış diyorsun canım. Sona kadar direndin. Normal doğum olur olmaz bilinmez ama Sezaryen ihtimalini düşünüp, kabul etmelisin ve bu fikir ile barışık olmalısın an itibariyle... Allah yardımcın olsun ama hepsinden önemlisi bebeğinin sağlıklı olması ve sağlıklı dünyaya gelmesi.Slm kızlar nst de kızımın hareketleri yavaş suyuda azalmış saat 2 gibi sunni sancı verdiler bekliyorum hastanede doğumhanede özel odayada almadılar acil müdehale gerekirse diye ama çok sıkıldım sancılarım düzenli 100 lerde ama hiç rahatsız hissetmiyorum. Açılmam da yoktu şimdi ne durumda bilmiyorum. Saat 9 a 10 a kadar sancı çekip açılmam olmazsa yarın sezeryana alacaklar ki bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Hepiniz özelliklede Ömer bebek dualarımdasınız sizlerdende dua bekliyorum. Allahım hepimizin meleğinin sağlıcakla doğmasını sağlasın inşallah hepinizi çok öpüyorum
Aslinda whatsapp grubu olsa o iyi olurdu.dediğim gibi burdan ayrılmak gibi bi durum yok.
bilgileri görünmesin diye diyorsunuz, o zaman instagram yada whatsapp da olmaz size doğru mu
buradan elbette ki konusulur, bunda bi aksilik yok ki..neden karamsarlaşıp iki üc kişi kalırız fln diyorsunuz ki
Âmin canım benim ağzına sağlıkCanim okudum. Sagsaglim kavus yavruna insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?