2015 Ekim Anneleri

Canim bence bu akintiyi onemse. Mutlaka doktoruna soyle. Bayadir ifade ediyosun ama netlige kavusmadi. Ped veriyorlar, ona gore anlasiliyor normal akinti mi yoksa suyu mi siziyor.
Tamam canım önemserim suyum azalıyorsa sabaha kadar bişe olmaz dimi endişeleniyorum =(

Canim cok gecmis olsun. Rabbim yardimcin olsun. Dualarin icin cooook tesekurler. Hepimiz saglikla alalim kucagimiza meleklerimizi insallah

Allah yardimcin olsun canim, kolaylikla gelsin insallah bebegin. Peki kanala inmis miydi? Aciklik olmayinca, kanala da inmeyince suni sanci veriyorlar mi merak ediyorum da..

Canım benim açıklık 7cm oldu yinede suni verdiler sancılar siklasmaliymis diye kanala inmemisti

İkiniz için hangisi sağlıklı hayırlısıysa öyle gelsin inşallah misler gibi Melis

Bol bol yürü merdiven in cik faydasi oluyo acilmada

Kızlar sürekli vajinama bıçak saplanır gibi bir ağrı girip çıkıyor bebek çok hareketli sebebi ne olabilir, çok acı veriyor
Bendede oluyo bugun de adet sancisi gibi belden de agri var akintida fazlalasma var acilman oluyo olabilir benim baslamis acilma bugun oyle soyledi doktorum

Rabbim kolayliklar versin. Saglicakla al yavrunu kucağına indallah

Benim de bugün çatı muayenem vardı. Aslında her şey normal doğuma çok uygunmuş. Rahim yumuşamış, 2 cm açılmam varmış ama bebeğin eli kafasının üstünde duruyo. Yarın sabah tekrar çağırdı. Normalde bu hafta doğurursun gelmezse ben 10 gün daha da beklerim dedi ama işte eli... Bakalım yarın çekecek mi kafasından. Biraz kanama oldu nişanla nasıl ayırt edicem dedim sen artık nişan bekleme suyun gelmesiyle sancı bekle dedi.
Bir de kafa çapı 9.7 çıktı 9-9.2 olması gerekirmiş normal doğum için. Bu bebek bu kadar iri değil yanlış ölçüm yapıyor makine ben buna güvenip sezeryana almam dedi.
Doktorum sağolsun normal doğum taraftarı ama işte o el yok mu el! Bakalım yarın sabah ne durumda olacak.

Kizlar once suyum sonra nisanim geldi. Kendi hastanemein yenidogan yogunbakimonda yer olmadigi icin mirin kirin yapiyorlar. Alamayiz sizi doguma vs diyorlar cikmazdayiz ne yapacagimizi bile bilmiyoruz. Bize dua edin lutfen. Dustuk istanbul yollarina
Canım Allah yardımcınız olsun inşallah dualarımız Ömer ve seninle Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah evladına :)

Suyu azalmış , hareketi yavaşlamış diyorsun canım. Sona kadar direndin. Normal doğum olur olmaz bilinmez ama Sezaryen ihtimalini düşünüp, kabul etmelisin ve bu fikir ile barışık olmalısın an itibariyle... Allah yardımcın olsun ama hepsinden önemlisi bebeğinin sağlıklı olması ve sağlıklı dünyaya gelmesi.

Aslinda whatsapp grubu olsa o iyi olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…