Allah yardimcin olsun canim.saglikla kucagina alırsın yavrunu inşallah.Slm kızlar nst de kızımın hareketleri yavaş suyuda azalmış saat 2 gibi sunni sancı verdiler bekliyorum hastanede doğumhanede özel odayada almadılar acil müdehale gerekirse diye ama çok sıkıldım sancılarım düzenli 100 lerde ama hiç rahatsız hissetmiyorum. Açılmam da yoktu şimdi ne durumda bilmiyorum. Saat 9 a 10 a kadar sancı çekip açılmam olmazsa yarın sezeryana alacaklar ki bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Hepiniz özelliklede Ömer bebek dualarımdasınız sizlerdende dua bekliyorum. Allahım hepimizin meleğinin sağlıcakla doğmasını sağlasın inşallah hepinizi çok öpüyorum
Verdiler canım yukarda bebek kanalda değil bekliyoruz bu gece doğmaz sanki dedi ve gitti doktor sancı odasıda inanılmaz sıkıcı dua edin ne olurAllah yardimcin olsun canim, kolaylikla gelsin insallah bebegin. Peki kanala inmis miydi? Aciklik olmayinca, kanala da inmeyince suni sanci veriyorlar mi merak ediyorum da..
Çok heycanlı bi durum canım inş sağlıklı olsunlarstatistician41 hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Batuhanannesi inşallah istediğin gibi bir doğum olur.
@ezgi_cik gözün aydın. S sorumvar123 seninle tarihlerimiz aynı ben de heyecan yaptım
Şimdi sürekli nstye bağlıyorlar hastanede kontrol altında olunca tedirgin değilim canım ama sabaha da doğmazsa bende diretmeyeceğim artık inşallah hayırlısı olur canımSuyu azalmış , hareketi yavaşlamış diyorsun canım. Sona kadar direndin. Normal doğum olur olmaz bilinmez ama Sezaryen ihtimalini düşünüp, kabul etmelisin ve bu fikir ile barışık olmalısın an itibariyle... Allah yardımcın olsun ama hepsinden önemlisi bebeğinin sağlıklı olması ve sağlıklı dünyaya gelmesi.
Bizim bebişin 9.8 kafası hiç büyük falan demedi drBenim de bugün çatı muayenem vardı. Aslında her şey normal doğuma çok uygunmuş. Rahim yumuşamış, 2 cm açılmam varmış ama bebeğin eli kafasının üstünde duruyo. Yarın sabah tekrar çağırdı. Normalde bu hafta doğurursun gelmezse ben 10 gün daha da beklerim dedi ama işte eli... Bakalım yarın çekecek mi kafasından. Biraz kanama oldu nişanla nasıl ayırt edicem dedim sen artık nişan bekleme suyun gelmesiyle sancı bekle dedi.
Bir de kafa çapı 9.7 çıktı 9-9.2 olması gerekirmiş normal doğum için. Bu bebek bu kadar iri değil yanlış ölçüm yapıyor makine ben buna güvenip sezeryana almam dedi.
Doktorum sağolsun normal doğum taraftarı ama işte o el yok mu el!Bakalım yarın sabah ne durumda olacak.
Bendede oluyo bugun de adet sancisi gibi belden de agri var akintida fazlalasma var acilman oluyo olabilir benim baslamis acilma bugun oyle soyledi doktorum
Bende de var aynısı cnm sebebini bilmiyorum yarın sorcam dr bakalım
Oyyyy maşallahhhh koca adammMerhaba kızlar
Aklım sizdeydi ama bir türlü girip de yazamadım. İyi dileklerinizi daha az önce okumaya çalıştım. Hepsini okuyabildim mi bilmiyorum, telefondan giriyorum. Alıntı yapamadım hepsinden. Hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok çok çook teşekkür ederimİyi ki burası vardı, iyi ki burası var, iyi ki sizler varsınız Hepinize ayrı ayrı sevgiler öpücükler kuvakvakvak ziyaretime bile geldi saolsun canım statistician41 halimi hatrimi çok sordu
Minik Doruk' umuz 3 Ekim 13.35'te 3.900 gr ve 53 cm olarak yanımıza dünyamıza geldiGörünce aa hiç de 3.900 gibi değil değil. Gerçekten de küçük görünüyorlar bebişler, ama tabi hemşireler her gün kaç tane bebek görüyorlar, baya güzel kilosu, yapısı dediler. Meğersem diğer bebislere göre tontismis
Spinal sezaryen oldum. Ameliyat kolaymis diyemicem. Sondayi ameliyattan 1-1,5 saat önce taktılar saolsunlar, beklettiler beni baya.. En travmatik durumum oydu. Orda acı cekmeseydim, daha rahat girebilirdim doğuma. Ama yine de her şey güzeldi. En güzeli de eşim de benimleydi. Elimden tuttu hep
İkimiz beraber karşıladık oğlumuzuSonrasında en kötü ağrıları ilk gün çektim. 2. gün azaldı ve bugün baya azaldı. Evde yalnız olsam çoğu işimi kendim yapabilirim şükür. İlk gün yürüttüler ve her adımım işkenceydi. Hiç geçmeyecek sanırım diyordum. Bugünse gayet iyiyim. Oturup kalkarken tabi hafif ağrı oluyor ama çoğu gitti. Başım da agrimadi şükürler olsun. Bugün hafif migren başlar gibi ama umarım baslamayip bu kadarla geçer. İlk günü göze alırsanız, sezaryen zor değilmiş o kadar yani. Ama ilk gün bir daha çocuk yapamam diyordum. Bir de bence takan kişi yüzünden, sonda maceram ameliyattan kötüydü. Sonda takıldı ve bitsin işkence dedim. Çok çok ağladım.. Umarım korkmazsiniz ama paylasmak istedim. İmkan varsa mutlaka uyusturulduktan sonra takilsinlar. Biz istedik, öyle yapamayız dediler.
Şükür bugün evimize geldikArtık 3 kişilik bir aileyiz Allah 'a şükürler olsun.. Ben hala bu bebek benim mi asamasimdayim. Gerçekten inanamıyorum. Bebişim 3.700 olarak hastaneden çıktı bu arada, bense halen 6 aylık hamileyim Abartmıyorum, hem de hiç.. Kimisine göre 7 de olabilir Ama takan kim Biliyorum gidecek.. Sağlıklı olalım yeter..
Annem, canım da benimleve minimum 1 ay kadar kalacak.
Daha kolay doğumlar bekleyen herkese olsun inşallah.. Bu arada kimler doğum yaptı çok merak ediyorum. Herkes sağlıkla kolaylıkla kavussunAy yazdım da yazdım Sizinle bir ameliyat fotomuzu paylaşıyorum Kameraya izin vermediler. Fotoğrafçı da ayarlamamistim. Saolsunlar cep telefonuyla bol bol foto çekti doktorlardan biri. Karnimdan daha kafası gorunurkenden itibaren her görüntü var Masallaaaahhh Sevgiler hepinize can anneleerrr
Canım Allah analı babalı büyütsün, bizler de sağlıkla kavuşalım inşallah :)Merhaba kızlar
Aklım sizdeydi ama bir türlü girip de yazamadım. İyi dileklerinizi daha az önce okumaya çalıştım. Hepsini okuyabildim mi bilmiyorum, telefondan giriyorum. Alıntı yapamadım hepsinden. Hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok çok çook teşekkür ederimİyi ki burası vardı, iyi ki burası var, iyi ki sizler varsınız Hepinize ayrı ayrı sevgiler öpücükler kuvakvakvak ziyaretime bile geldi saolsun canım statistician41 halimi hatrimi çok sordu
Minik Doruk' umuz 3 Ekim 13.35'te 3.900 gr ve 53 cm olarak yanımıza dünyamıza geldiGörünce aa hiç de 3.900 gibi değil değil. Gerçekten de küçük görünüyorlar bebişler, ama tabi hemşireler her gün kaç tane bebek görüyorlar, baya güzel kilosu, yapısı dediler. Meğersem diğer bebislere göre tontismis
Spinal sezaryen oldum. Ameliyat kolaymis diyemicem. Sondayi ameliyattan 1-1,5 saat önce taktılar saolsunlar, beklettiler beni baya.. En travmatik durumum oydu. Orda acı cekmeseydim, daha rahat girebilirdim doğuma. Ama yine de her şey güzeldi. En güzeli de eşim de benimleydi. Elimden tuttu hep
İkimiz beraber karşıladık oğlumuzuSonrasında en kötü ağrıları ilk gün çektim. 2. gün azaldı ve bugün baya azaldı. Evde yalnız olsam çoğu işimi kendim yapabilirim şükür. İlk gün yürüttüler ve her adımım işkenceydi. Hiç geçmeyecek sanırım diyordum. Bugünse gayet iyiyim. Oturup kalkarken tabi hafif ağrı oluyor ama çoğu gitti. Başım da agrimadi şükürler olsun. Bugün hafif migren başlar gibi ama umarım baslamayip bu kadarla geçer. İlk günü göze alırsanız, sezaryen zor değilmiş o kadar yani. Ama ilk gün bir daha çocuk yapamam diyordum. Bir de bence takan kişi yüzünden, sonda maceram ameliyattan kötüydü. Sonda takıldı ve bitsin işkence dedim. Çok çok ağladım.. Umarım korkmazsiniz ama paylasmak istedim. İmkan varsa mutlaka uyusturulduktan sonra takilsinlar. Biz istedik, öyle yapamayız dediler.
Şükür bugün evimize geldikArtık 3 kişilik bir aileyiz Allah 'a şükürler olsun.. Ben hala bu bebek benim mi asamasimdayim. Gerçekten inanamıyorum. Bebişim 3.700 olarak hastaneden çıktı bu arada, bense halen 6 aylık hamileyim Abartmıyorum, hem de hiç.. Kimisine göre 7 de olabilir Ama takan kim Biliyorum gidecek.. Sağlıklı olalım yeter..
Daha kolay doğumlar bekleyen herkese olsun inşallah.. Bu arada kimler doğum yaptı çok merak ediyorum. Herkes sağlıkla kolaylıkla kavussunAy yazdım da yazdım Sizinle bir ameliyat fotomuzu paylaşıyorum Kameraya izin vermediler. Fotoğrafçı da ayarlamamistim. Saolsunlar cep telefonuyla bol bol foto çekti doktorlardan biri. Karnimdan daha kafası gorunurkenden itibaren her görüntü var Masallaaaahhh Sevgiler hepinize can anneleerrr
Çok şükür emin ellerdesiniz. Hayırlısı olsun canım. Biz de seninle gelişmeleri bekliyoruz.Şimdi sürekli nstye bağlıyorlar hastanede kontrol altında olunca tedirgin değilim canım ama sabaha da doğmazsa bende diretmeyeceğim artık inşallah hayırlısı olur canım[/
Demlenmiş yani kullanılmış çay poşeti iyi geliyormuş göğüslere. Islak bırakma göğüslerini gerekirse üstsüz otur kuruyana kadar. Hava almaları önemli. Sütün gelir. Bebek emdikçe gelecektir. Mühim olan az bile olsa emzirmen diyor büyükler. Mama takviyesi kısmına takılma. Aç kalmasından iyidir. Dediğim gibi emzirdikçe sütün gelirmiş bir de rahat olmalısın. Nefes tekniğini de uygula. Rahatlamanda yardımı olur. Sırtın dik gözler kapalı. 4 defa burnundan derin nefes al 8 defada ver. 10 dk uygula. Beyin algı sistemini değiştiriyor. Vücuduna da çok faydası var.Kızlar çok önemli 2 sorunum varSütüm geldi ama çok az. İlk günden beri bebişim emiyor maşallah ama saatlerce emzirsem de doymuyor. Hastanede mama takviyesi yaptılar. Onu az da yese mışıl mışıl uyuyor yavrum. Doysa başka sorunu olmayacak bence ama duygusala bağladım ve çok ağladım Napiyim ben. Ne iciyim bol şu dışında? Hangi çayı aliyim? Ya artar di miii Bir de hemen yara oldu. Göğüs kalkanı alamamistim, sipariş vericem hemen ama başka.napiyim? Böyle.olunca bugün evde de mama verdik çünkü yok, hem az.süt, hem.yara, yeterince emziremiyorum yaradan dolayı Ne.olur akiilll?
Merhaba kızlar
Bizim bebeğin kilosuna göre büyük olduğu için doktor sonuca şaşırdı ve benim çatıma o büyüklük fazla gelmiş olabilir canım. Sonuçta herkesin yapısı farklı her bebeğin gelişimi de farklı. Sende bir sorun oluşturmayacak inşallahBizim bebişin 9.8 kafası hiç büyük falan demedi dr
Kızlar çok önemli 2 sorunum varSütüm geldi ama çok az. İlk günden beri bebişim emiyor maşallah ama saatlerce emzirsem de doymuyor. Hastanede mama takviyesi yaptılar. Onu az da yese mışıl mışıl uyuyor yavrum. Doysa başka sorunu olmayacak bence ama duygusala bağladım ve çok ağladım Napiyim ben. Ne iciyim bol şu dışında? Hangi çayı aliyim? Ya artar di miii Bir de hemen yara oldu. Göğüs kalkanı alamamistim, sipariş vericem hemen ama başka.napiyim? Böyle.olunca bugün evde de mama verdik çünkü yok, hem az.süt, hem.yara, yeterince emziremiyorum yaradan dolayı Ne.olur akiilll?
CaniimmŞimdi sürekli nstye bağlıyorlar hastanede kontrol altında olunca tedirgin değilim canım ama sabaha da doğmazsa bende diretmeyeceğim artık inşallah hayırlısı olur canım
Amin caniimmOyyyy maşallahhhh koca adammne güzel bir kare güle güle sağlıkla büyüt inşallah
Amin canım, çok saollCanım Allah analı babalı büyütsün, bizler de sağlıkla kavuşalım inşallah :)
Canım yaraları geçirir miymiş ki o? Yaradan dolayı emziremez oldum bugün nerdeyse. Emmezse de süt gelmez tabi, ağlaya ağlaya da olsa emzirmem lazımDemlenmiş yani kullanılmış çay poşeti iyi geliyormuş göğüslere. Islak bırakma göğüslerini gerekirse üstsüz otur kuruyana kadar. Hava almaları önemli. Sütün gelir. Bebek emdikçe gelecektir. Mühim olan az bile olsa emzirmen diyor büyükler. Mama takviyesi kısmına takılma. Aç kalmasından iyidir. Dediğim gibi emzirdikçe sütün gelirmiş bir de rahat olmalısın. Nefes tekniğini de uygula. Rahatlamanda yardımı olur. Sırtın dik gözler kapalı. 4 defa burnundan derin nefes al 8 defada ver. 10 dk uygula. Beyin algı sistemini değiştiriyor. Vücuduna da çok faydası var.
Süt için humana nın çayını içiyorlardı sanırım burda okumuştum bşr de inciri kaynatıp onun suyu.. Yara içinde göğüs kalkanı ya da kelebek oluyor göğüsucu için onu önerdilerki onla emziredeniliyorsyn. Hemşireler kuzenime emzirdikten sonra sütünden sür göğüslerine demişlerdi birde doğal zeytinyağı lansinıh kremi zaten biliosundur emzirirken silmene gerek yok.. Bildiklerim hu kadar tatlım umarım faydası olurKızlar çok önemli 2 sorunum varSütüm geldi ama çok az. İlk günden beri bebişim emiyor maşallah ama saatlerce emzirsem de doymuyor. Hastanede mama takviyesi yaptılar. Onu az da yese mışıl mışıl uyuyor yavrum. Doysa başka sorunu olmayacak bence ama duygusala bağladım ve çok ağladım Napiyim ben. Ne iciyim bol şu dışında? Hangi çayı aliyim? Ya artar di miii Bir de hemen yara oldu. Göğüs kalkanı alamamistim, sipariş vericem hemen ama başka.napiyim? Böyle.olunca bugün evde de mama verdik çünkü yok, hem az.süt, hem.yara, yeterince emziremiyorum yaradan dolayı Ne.olur akiilll?
Maşallah canım size cok tatli oglusun ben cumartesi saat 9 da giriyorum sezeryana sondayı söyleyim bari önceki dogumumda sonda taktilarmi takmadilarmi hissetmedim bile spinal olucam bende biraz nezle oldum napcam bilemiyorum kafamda bir agri var gecer insallah 4 güne ilacta icemiyorumMerhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?