HahhahKayınvalidem ile kaldım bir başıma... Doğal olarak sohbet istiyor fakat konuşacak ortak bir şey olmayınca muhabbet dönmüyor. Internet'ten Fas tv kanalı ayarladım, dev ekran yattığı odaya sistem kurdum:) dedim burada kalacağın süre boyunca sana eşlik edecek tek arkadaş bu, iyi geçin :) üzerinize sağlık biraz üşütmüşüm. Sesim hafif bozuk çıkıyor. En son istediğim şey muhabbet etmek. Yatak odama çekildim. Olabildiğince istirahat... Zaten zaman daraldı enerjimi harcamak istemiyorum. Kayınvalideme de sen de enerjini boşa harcama bebek olduğunda ihtiyacın olacak, şimdi keyfini sür dedim:) herkes kendi odasında keyfinde. Oh be :)
Çok teşekkür ederim caanimmAlıntı yapamadimsüt icin goguslere sicak havlu iyi bide kuru incir dereotu ve kimyon. Kimyon hem gaz hem sut icin diye okudum bildiklerimi paylasayim dedim :)
Canım pompayla cekin elektrikliKızlar çok önemli 2 sorunum varSütüm geldi ama çok az. İlk günden beri bebişim emiyor maşallah ama saatlerce emzirsem de doymuyor. Hastanede mama takviyesi yaptılar. Onu az da yese mışıl mışıl uyuyor yavrum. Doysa başka sorunu olmayacak bence ama duygusala bağladım ve çok ağladım Napiyim ben. Ne iciyim bol şu dışında? Hangi çayı aliyim? Ya artar di miii Bir de hemen yara oldu. Göğüs kalkanı alamamistim, sipariş vericem hemen ama başka.napiyim? Böyle.olunca bugün evde de mama verdik çünkü yok, hem az.süt, hem.yara, yeterince emziremiyorum yaradan dolayı Ne.olur akiilll?
Çok.saol canım. Kelebek işime yaramadı maalesef. Kalkanı deniyim. Lansinoh da sürdüm ama.oldu yara.. Zeytinyağı da suriyim. Kuru incir ve.HumanaSüt için humana nın çayını içiyorlardı sanırım burda okumuştum bşr de inciri kaynatıp onun suyu.. Yara içinde göğüs kalkanı ya da kelebek oluyor göğüsucu için onu önerdilerki onla emziredeniliyorsyn. Hemşireler kuzenime emzirdikten sonra sütünden sür göğüslerine demişlerdi birde doğal zeytinyağı lansinıh kremi zaten biliosundur emzirirken silmene gerek yok.. Bildiklerim hu kadar tatlım umarım faydası olur
Çok.saol caniimmMaşallah canım size cok tatli oglusun ben cumartesi saat 9 da giriyorum sezeryana sondayı söyleyim bari önceki dogumumda sonda taktilarmi takmadilarmi hissetmedim bile spinal olucam bende biraz nezle oldum napcam bilemiyorum kafamda bir agri var gecer insallah 4 güne ilacta icemiyorum
Çektikçe gelir diye denedim.. 2-3 damla ancak geliyorCanım pompayla cekin elektrikli
Kızlar mide yanmasından dolayı bütün günüm kötü geçti. Dün gece de uyuyamamıştım, gündüz uyurum sanmıştım. Rennie hiç işe yaramadı. Buradan hatıradığım için eşimden Gaviscon şurup istedim. Aldı getirdi. Emin olmak adına tekrar teyit edeyim dedim. Günde kaç defa içebiliyorduk? Bir de bu değil mi şurup?
Bu arada tuvalete gitmem 15 dakikada 1 e düştü :) Fayansların sayısını ezberlicem az kaldı :)
Bir de minnak sol tarafa uzattı ayaklarını, yatamıyorum sol yanıma. Sertlik oluyor ve ısrarla çekmiyor da :) Kafası ise midemin altında, kıpır kıpır. Eğilirken korkuyorum zarar vericem minnağa diye.
37 hafta olduk bugün, haftanın işk değişimlerini de yaşıyoruz.
Kimler doğum yaptı bugun çok takip edemedim. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin annelerimize. Hepimizin de Allah yardımcısı olsun.
statistician41 canım elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum seni. Yarın inşallah ziyaretini de gelmek istiyorum. Atakenttesiniz değil mi?
Canım benim de en büyük derdim mide yanması bu sıralar. Gavisconu tok 3 kezKızlar mide yanmasından dolayı bütün günüm kötü geçti. Dün gece de uyuyamamıştım, gündüz uyurum sanmıştım. Rennie hiç işe yaramadı. Buradan hatıradığım için eşimden Gaviscon şurup istedim. Aldı getirdi. Emin olmak adına tekrar teyit edeyim dedim. Günde kaç defa içebiliyorduk? Bir de bu değil mi şurup?
Bu arada tuvalete gitmem 15 dakikada 1 e düştü :) Fayansların sayısını ezberlicem az kaldı :)
Bir de minnak sol tarafa uzattı ayaklarını, yatamıyorum sol yanıma. Sertlik oluyor ve ısrarla çekmiyor da :) Kafası ise midemin altında, kıpır kıpır. Eğilirken korkuyorum zarar vericem minnağa diye.
37 hafta olduk bugün, haftanın işk değişimlerini de yaşıyoruz.
Kimler doğum yaptı bugun çok takip edemedim. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin annelerimize. Hepimizin de Allah yardımcısı olsun.
statistician41 canım elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum seni. Yarın inşallah ziyaretini de gelmek istiyorum. Atakenttesiniz değil mi?
Canım göremedim şurubun şişesini. Acaba eklemedin mi? Bende mi bir sorun var yoksa?Eki Görüntüle 1648310
Canım bende rennie duo ve gaviscon surup kullandım ama gavisconun şişesi bu değildi benim kullandığım aşağıda günde 4 kere içebiliyorsun
Birde bu şuruplar hep geçici çözüm. Bende artık suruplar kesmeyince dr.uma söyledim bana Nexium 20mg hap verdi sabahları aç karına alıyorum 20 gündür çok şükür hiç midem yanmadı
DOĞUMUN KOLAY OLMASI İÇİN DUA
"İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin."(A'raf, 7/54)
(Şüphesiz ki Rabbiniz, gökleri ve yeri altı günde yaratan, sonra Arş'a istivâ eden, geceyi, durmadan kendisini kovalayan gündüze bürüyüp örten; güneşi, ayı ve yıldızları emrine boyun eğmiş durumda yaratan Allah'tır. Bilesiniz ki, yaratmak da emretmek de O'na mahsustur. Alemlerin Rabbi Allah ne yücedir!)
AYRICA ASHAB-KEHF YANİ YEDİ UYUYANLARIN İSMİNİ OKUMAK DA ÇOK FAZILETLİYMİŞ
“Yemliha,
Mislina,
Mekselinâ,
Mernûş,
Debernûş,
Şâzenûş,
Kefeştayyuş,
Kıtmir.”
KIZLAR BAŞLYORUM OKUMAYA BEN, GÜVENİLİR KAYNAKLARDAN EDİNDİM BUNLARI
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN DUA DA ÖNEMLİ
Şimdi gördüm canım tamamdır. Baya farklı şişeler. Ne yapsam şimdi ya?Canım bende rennie duo ve gaviscon surup kullandım ama gavisconun şişesi bu değildi benim kullandığım aşağıda günde 4 kere içebiliyorsun
Birde bu şuruplar hep geçici çözüm. Bende artık suruplar kesmeyince dr.uma söyledim bana Nexium 20mg hap verdi sabahları aç karına alıyorum 20 gündür çok şükür hiç midem yanmadı
Eki Görüntüle 1648312
Canım göremedim şurubun şişesini. Acaba eklemedin mi? Bende mi bir sorun var yoksa?
Haftaya salı doktor randevum var. Ancak o zaman sorabilirim ben de. Aslında sakıncası yoksa o hapı mı alsam diye düşünmedim değil. Çok etkiledi bu mide sorunu beni.
Cnm cnm aynı sorunu baslarda yasamıs biri olarak okadar iyi anlıyorumki seni. Mamayı kıskanıyordum bende resmen. Aşama 1 bol bol meyve ben deli gibi kavun yedim (bazılarına gaz yapıyomus bana yapmadı) ve kompostu yaptı annem saolsun. Elim hiç boş kalmadı yani. Göğüslerinin ucuna gelen sütünden birer damlada olsa sür antibiyotik işlevi görüp iyi gelicek. Bebeğin uyudugu zamanlarda pompayla cekki damarlar açılsın. Bebiş tamamen kahverengi kısmı agzına alsın canım ondan emin ol. Öyle oldugunda gogüs ucun agız boslugunda kalıcak ve yara yapmıcak. Kuru incir ye dediler bana arkadaslrım bol bol yedim sanırım işe yarıyor. Kalkan hemen kullan ucları camasıra seğmesin. Yatarkende aütün üzerine lansinoh sürüp yattım ben. Umarım yakın zamanda copcop emer boool sütün olur canım. Annem yanımda ve diyorki canı bişey çektiği an bi lokmada olsa yapılsın yesin aşermekten kötüdür süt cekmesi yemezse azalır sütü. Bunu bende yeni duydum:) günlerdir ne desede yapsak şeklinde davranmalarının sebebi buymuş demekki:)Kızlar çok önemli 2 sorunum varSütüm geldi ama çok az. İlk günden beri bebişim emiyor maşallah ama saatlerce emzirsem de doymuyor. Hastanede mama takviyesi yaptılar. Onu az da yese mışıl mışıl uyuyor yavrum. Doysa başka sorunu olmayacak bence ama duygusala bağladım ve çok ağladım Napiyim ben. Ne iciyim bol şu dışında? Hangi çayı aliyim? Ya artar di miii Bir de hemen yara oldu. Göğüs kalkanı alamamistim, sipariş vericem hemen ama başka.napiyim? Böyle.olunca bugün evde de mama verdik çünkü yok, hem az.süt, hem.yara, yeterince emziremiyorum yaradan dolayı Ne.olur akiilll?
Şiödi gördüm canım tamamdır. Baya farklı şişeler. Ne yapsam şimdi ya?
Eski doktorumun vardı ama bu doktorumun yok maalesef. Oof oof. Nasıl bunaldım şu mide derdinden.Dr.unun tlf.u filan varsa sorsan. Ben böyle bişeye takılınca whatsapp'tan soruyorum hemen kafam rahat ediyor
Neden farklı acaba şişeler? Kafam karıştı iyice.Canım benim de en büyük derdim mide yanması bu sıralar. Gavisconu tok 3 kez
alabiliyoruz ama benimkinin ambalajı böyle değil, yeşil kutuda. İçeriği aynıdır belki bilemiyorum.
Maşallh cnm harika görünüyrsnzDünyanın en güzel duygusu anneliği tatmakmış allahım herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?