Prospektüsünde mide yanmaları için diyorsa içeriği aynıdır bence.Neden farklı acaba şişeler? Kafam karıştı iyice.
Aynıymış canım evet. İçeceğim şimdi. İnşallah işe yarar da azcık rahat nefes alırım.Prospektüsünde mide yanmaları için diyorsa içeriği aynıdır bence.
Canm rennie de bana ii geldi gaviscon hic gecirmedi ya yesil olani bende ama basindan beri rennie kullandim ve gun icinde en fazla 2 defa ictm rennie yi biri gun icinde biride gece yatarken ama eczaci bi ablam var hamileliginde gavisconu saat basi icmis oderece hic cekmiyormus kisiden kisiye farklilik gosterio demek bu ama sen gunden 3-4 defayi gecme ne olur ne olmaz....Neden farklı acaba şişeler? Kafam karıştı iyice.
İnşallah faydasını görürsün canım, seninki double effect diyor bendekinden daha etkilidir muhtemelen :)Aynıymış canım evet. İçeceğim şimdi. İnşallah işe yarar da azcık rahat nefes alırım.
Yumurta cok gaz yapar cnm yeme bence süt olması için bol bol su iç .Can'ım bizim kişide aynı
Can'ım bende sürekli Rezene ve kimyon tohumu içiyorum kat kat giydiriyor annem ve kayınvalidem beni gaz olmasın diye bende bile gaz sancısı oluyo oğlum napsın gaz yapan seyleri mümkün olduğunca yememeye çalışıyorum ama en azından her gün yumurta yiyorum o bile listede var o kimyon suyunu bebişe mi verceZ bide Hindistan cevizi suyunu duydum ben ama kullanmadım kendim
Bilgilerini paylaştığın için saol canım. Normalde Rennie bile günde 1 kere içip dayanmaya çalışıyordum. Ama artık gözlerimden yaş gelecek kadar canım acıyınca başka çözüm aradım. Bakalım bu nasıl etki edecek...Canm rennie de bana ii geldi gaviscon hic gecirmedi ya yesil olani bende ama basindan beri rennie kullandim ve gun icinde en fazla 2 defa ictm rennie yi biri gun icinde biride gece yatarken ama eczaci bi ablam var hamileliginde gavisconu saat basi icmis oderece hic cekmiyormus kisiden kisiye farklilik gosterio demek bu ama sen gunden 3-4 defayi gecme ne olur ne olmaz....
Evet canım, daha uzun süre etkiliymiş ve hazımsızlığa da iyi geliyormuş. Göreceğiz bakalım :)İnşallah faydasını görürsün canım, seninki double effect diyor bendekinden daha etkilidir muhtemelen :)
Linke tıklıyorum ama sayfa bulunamadı diyor. Özelden grubun adını ve linkini atar mısındediğim gibi burdan ayrılmak gibi bi durum yok.
bilgileri görünmesin diye diyorsunuz, o zaman instagram yada whatsapp da olmaz size doğru mu
buradan elbette ki konusulur, bunda bi aksilik yok ki..neden karamsarlaşıp iki üc kişi kalırız fln diyorsunuz ki
Canım Allah bağışlasın çok güzel bir tabloMerhaba kızlar
Aklım sizdeydi ama bir türlü girip de yazamadım. İyi dileklerinizi daha az önce okumaya çalıştım. Hepsini okuyabildim mi bilmiyorum, telefondan giriyorum. Alıntı yapamadım hepsinden. Hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok çok çook teşekkür ederimİyi ki burası vardı, iyi ki burası var, iyi ki sizler varsınız Hepinize ayrı ayrı sevgiler öpücükler kuvakvakvak ziyaretime bile geldi saolsun canım @statistician41 halimi hatrimi çok sordu
Minik Doruk' umuz 3 Ekim 13.35'te 3.900 gr ve 53 cm olarak yanımıza dünyamıza geldiGörünce aa hiç de 3.900 gibi değil değil. Gerçekten de küçük görünüyorlar bebişler, ama tabi hemşireler her gün kaç tane bebek görüyorlar, baya güzel kilosu, yapısı dediler. Meğersem diğer bebislere göre tontismis
Spinal sezaryen oldum. Ameliyat kolaymis diyemicem. Sondayi ameliyattan 1-1,5 saat önce taktılar saolsunlar, beklettiler beni baya.. En travmatik durumum oydu. Orda acı cekmeseydim, daha rahat girebilirdim doğuma. Ama yine de her şey güzeldi. En güzeli de eşim de benimleydi. Elimden tuttu hep
İkimiz beraber karşıladık oğlumuzuSonrasında en kötü ağrıları ilk gün çektim. 2. gün azaldı ve bugün baya azaldı. Evde yalnız olsam çoğu işimi kendim yapabilirim şükür. İlk gün yürüttüler ve her adımım işkenceydi. Hiç geçmeyecek sanırım diyordum. Bugünse gayet iyiyim. Oturup kalkarken tabi hafif ağrı oluyor ama çoğu gitti. Başım da agrimadi şükürler olsun. Bugün hafif migren başlar gibi ama umarım baslamayip bu kadarla geçer. İlk günü göze alırsanız, sezaryen zor değilmiş o kadar yani. Ama ilk gün bir daha çocuk yapamam diyordum. Bir de bence takan kişi yüzünden, sonda maceram ameliyattan kötüydü. Sonda takıldı ve bitsin işkence dedim. Çok çok ağladım.. Umarım korkmazsiniz ama paylasmak istedim. İmkan varsa mutlaka uyusturulduktan sonra takilsinlar. Biz istedik, öyle yapamayız dediler.
Şükür bugün evimize geldikArtık 3 kişilik bir aileyiz Allah 'a şükürler olsun.. Ben hala bu bebek benim mi asamasimdayim. Gerçekten inanamıyorum. Bebişim 3.700 olarak hastaneden çıktı bu arada, bense halen 6 aylık hamileyim Abartmıyorum, hem de hiç.. Kimisine göre 7 de olabilir Ama takan kim Biliyorum gidecek.. Sağlıklı olalım yeter..
Annem, canım da benimleve minimum 1 ay kadar kalacak.
Daha kolay doğumlar bekleyen herkese olsun inşallah.. Bu arada kimler doğum yaptı çok merak ediyorum. Herkes sağlıkla kolaylıkla kavussunAy yazdım da yazdım Sizinle bir ameliyat fotomuzu paylaşıyorum Kameraya izin vermediler. Fotoğrafçı da ayarlamamistim. Saolsunlar cep telefonuyla bol bol foto çekti doktorlardan biri. Karnimdan daha kafası gorunurkenden itibaren her görüntü var Masallaaaahhh Sevgiler hepinize can anneleerrr
Cnm rabbim kolay kurtqrsin ins bebeginide senide bizi haberdar etSlm kızlar nst de kızımın hareketleri yavaş suyuda azalmış saat 2 gibi sunni sancı verdiler bekliyorum hastanede doğumhanede özel odayada almadılar acil müdehale gerekirse diye ama çok sıkıldım sancılarım düzenli 100 lerde ama hiç rahatsız hissetmiyorum. Açılmam da yoktu şimdi ne durumda bilmiyorum. Saat 9 a 10 a kadar sancı çekip açılmam olmazsa yarın sezeryana alacaklar ki bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Hepiniz özelliklede Ömer bebek dualarımdasınız sizlerdende dua bekliyorum. Allahım hepimizin meleğinin sağlıcakla doğmasını sağlasın inşallah hepinizi çok öpüyorum
Maşallah Rabbim anali babali sağlıkla büyütsunMerhaba kızlar
Aklım sizdeydi ama bir türlü girip de yazamadım. İyi dileklerinizi daha az önce okumaya çalıştım. Hepsini okuyabildim mi bilmiyorum, telefondan giriyorum. Alıntı yapamadım hepsinden. Hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok çok çook teşekkür ederimİyi ki burası vardı, iyi ki burası var, iyi ki sizler varsınız Hepinize ayrı ayrı sevgiler öpücükler kuvakvakvak ziyaretime bile geldi saolsun canım @statistician41 halimi hatrimi çok sordu
Minik Doruk' umuz 3 Ekim 13.35'te 3.900 gr ve 53 cm olarak yanımıza dünyamıza geldiGörünce aa hiç de 3.900 gibi değil değil. Gerçekten de küçük görünüyorlar bebişler, ama tabi hemşireler her gün kaç tane bebek görüyorlar, baya güzel kilosu, yapısı dediler. Meğersem diğer bebislere göre tontismis
Spinal sezaryen oldum. Ameliyat kolaymis diyemicem. Sondayi ameliyattan 1-1,5 saat önce taktılar saolsunlar, beklettiler beni baya.. En travmatik durumum oydu. Orda acı cekmeseydim, daha rahat girebilirdim doğuma. Ama yine de her şey güzeldi. En güzeli de eşim de benimleydi. Elimden tuttu hep
İkimiz beraber karşıladık oğlumuzuSonrasında en kötü ağrıları ilk gün çektim. 2. gün azaldı ve bugün baya azaldı. Evde yalnız olsam çoğu işimi kendim yapabilirim şükür. İlk gün yürüttüler ve her adımım işkenceydi. Hiç geçmeyecek sanırım diyordum. Bugünse gayet iyiyim. Oturup kalkarken tabi hafif ağrı oluyor ama çoğu gitti. Başım da agrimadi şükürler olsun. Bugün hafif migren başlar gibi ama umarım baslamayip bu kadarla geçer. İlk günü göze alırsanız, sezaryen zor değilmiş o kadar yani. Ama ilk gün bir daha çocuk yapamam diyordum. Bir de bence takan kişi yüzünden, sonda maceram ameliyattan kötüydü. Sonda takıldı ve bitsin işkence dedim. Çok çok ağladım.. Umarım korkmazsiniz ama paylasmak istedim. İmkan varsa mutlaka uyusturulduktan sonra takilsinlar. Biz istedik, öyle yapamayız dediler.
Şükür bugün evimize geldikArtık 3 kişilik bir aileyiz Allah 'a şükürler olsun.. Ben hala bu bebek benim mi asamasimdayim. Gerçekten inanamıyorum. Bebişim 3.700 olarak hastaneden çıktı bu arada, bense halen 6 aylık hamileyim Abartmıyorum, hem de hiç.. Kimisine göre 7 de olabilir Ama takan kim Biliyorum gidecek.. Sağlıklı olalım yeter..
Annem, canım da benimleve minimum 1 ay kadar kalacak.
Daha kolay doğumlar bekleyen herkese olsun inşallah.. Bu arada kimler doğum yaptı çok merak ediyorum. Herkes sağlıkla kolaylıkla kavussunAy yazdım da yazdım Sizinle bir ameliyat fotomuzu paylaşıyorum Kameraya izin vermediler. Fotoğrafçı da ayarlamamistim. Saolsunlar cep telefonuyla bol bol foto çekti doktorlardan biri. Karnimdan daha kafası gorunurkenden itibaren her görüntü var Masallaaaahhh Sevgiler hepinize can anneleerrr
Kuru üzüm kompostosu bildiginiz kuru yaş incir hiç farketmez bunları yiyebilirsin tatlım kayınvalidemin tavsiyesi bol süt yapacagını söyledi bi dene istersenKızlar çok önemli 2 sorunum varSütüm geldi ama çok az. İlk günden beri bebişim emiyor maşallah ama saatlerce emzirsem de doymuyor. Hastanede mama takviyesi yaptılar. Onu az da yese mışıl mışıl uyuyor yavrum. Doysa başka sorunu olmayacak bence ama duygusala bağladım ve çok ağladım Napiyim ben. Ne iciyim bol şu dışında? Hangi çayı aliyim? Ya artar di miii Bir de hemen yara oldu. Göğüs kalkanı alamamistim, sipariş vericem hemen ama başka.napiyim? Böyle.olunca bugün evde de mama verdik çünkü yok, hem az.süt, hem.yara, yeterince emziremiyorum yaradan dolayı Ne.olur akiilll?
Canim bi avuç kadar badem ye büyük ihtimal yarın sabaha sütun artacaktirKızlar çok önemli 2 sorunum varSütüm geldi ama çok az. İlk günden beri bebişim emiyor maşallah ama saatlerce emzirsem de doymuyor. Hastanede mama takviyesi yaptılar. Onu az da yese mışıl mışıl uyuyor yavrum. Doysa başka sorunu olmayacak bence ama duygusala bağladım ve çok ağladım Napiyim ben. Ne iciyim bol şu dışında? Hangi çayı aliyim? Ya artar di miii Bir de hemen yara oldu. Göğüs kalkanı alamamistim, sipariş vericem hemen ama başka.napiyim? Böyle.olunca bugün evde de mama verdik çünkü yok, hem az.süt, hem.yara, yeterince emziremiyorum yaradan dolayı Ne.olur akiilll?
Eski doktorumun vardı ama bu doktorumun yok maalesef. Oof oof. Nasıl bunaldım şu mide derdinden.
Ben de içtiğimden beri en azından yaklaşık 20 dakikadır rahatım. İnşallah bana da iyi gelir :)Bilirim canım Allah kolaylık versin. Benim hamilelik öncesindede midem hep yanardı evde sürekli rennie duo şurup bulundururum. Ama hamilelikte çok daha fazla artıyor bu sıkıntı çok şükür bana ilaç iyi geldi rahat ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?