2015 Ekim Anneleri

Neden farklı acaba şişeler? Kafam karıştı iyice.
Canm rennie de bana ii geldi gaviscon hic gecirmedi ya yesil olani bende ama basindan beri rennie kullandim ve gun icinde en fazla 2 defa ictm rennie yi biri gun icinde biride gece yatarken ama eczaci bi ablam var hamileliginde gavisconu saat basi icmis oderece hic cekmiyormus kisiden kisiye farklilik gosterio demek bu ama sen gunden 3-4 defayi gecme ne olur ne olmaz....

dely masallah cnm size..en kisa zamanda sikintilarin biter insallah..ben de gogus yarasi icin tahinin uzerinde biriken yagi surmek iyi geliyor diye duydum buyuklerden..evde varsa dene cnm..

Yumurta cok gaz yapar cnm yeme bence süt olması için bol bol su iç .
Her yemeğine yakışsada yakısmasada kimyon kkoy cezvede günlük bir çay kaşığı kimyonlu su kaynat kendinde içebilirsin bebeğede 2-3 kaşık verebilirsin içine 1 tane küp şeker atabilirsn tadını yumuşatıyor

Bilgilerini paylaştığın için saol canım. Normalde Rennie bile günde 1 kere içip dayanmaya çalışıyordum. Ama artık gözlerimden yaş gelecek kadar canım acıyınca başka çözüm aradım. Bakalım bu nasıl etki edecek...

dely canım soğan da iyi geliyormuş, antibiyotik etkisi varmış. Burada da duydum bir akrabamızdan da duydum. Yaraları pişirir demişlerdi. Emzirdikten sonra sende koy istersen faydasını görürsün belki, hemen geçer inşallah

Linke tıklıyorum ama sayfa bulunamadı diyor. Özelden grubun adını ve linkini atar mısın

Canım Allah bağışlasın çok güzel bir tablo

Cnm rabbim kolay kurtqrsin ins bebeginide senide bizi haberdar et

Maşallah Rabbim anali babali sağlıkla büyütsun

Kuru üzüm kompostosu bildiginiz kuru yaş incir hiç farketmez bunları yiyebilirsin tatlım kayınvalidemin tavsiyesi bol süt yapacagını söyledi bi dene istersen

Canim bi avuç kadar badem ye büyük ihtimal yarın sabaha sütun artacaktir

Eski doktorumun vardı ama bu doktorumun yok maalesef. Oof oof. Nasıl bunaldım şu mide derdinden.

Bilirim canım Allah kolaylık versin. Benim hamilelik öncesindede midem hep yanardı evde sürekli rennie duo şurup bulundururum. Ama hamilelikte çok daha fazla artıyor bu sıkıntı çok şükür bana ilaç iyi geldi rahat ettim

Ben de içtiğimden beri en azından yaklaşık 20 dakikadır rahatım. İnşallah bana da iyi gelir :)

Kızlar fena gribim
Bogazim agriyo bacaklarım dermansiz, burun akintim da var. Atesimde git gide artıyor. Varmıdır bildiginiz bana yardımcı olacak bi bitki falan. Son günlerde daha fena olmaktan korkuyorum. Gid gide artarsa nasıl doğum yaparım bebeğim nasıl etkilenir diye düşünüp duruyom
Eşimi nöbetçi eczane ariyo kullanabileceğim bi ilaç var mı diye. Ama ben ilaç almak istemiyom.
Sanırım son günlerde çok kosusturdum. Kızın okuludur ev isleridir , yemek tir derken iyice dermansiz kaldım sanirim.
Tavsiyelerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…