2015 Ekim Anneleri

Canım valla bi kaç saattir belim ağrıyor ama sürekli ağrıdığı için doğum belirtisi mi bilmiyorum. Şimdi de midem bulunmaya başladı, üşüttüm mü ne yaptım bilmiyorum

Benim de belim agriyor da o yuzden sordum kendimi dinlemekten agri uyduruyorum sanirim

Cnm benimki ikinci tün başladı 2 gün sürdü. Tetikleme yok keşke trtikleseydi
Bende aslinda tetiklesin istiorum ama bi yandanda korkuorum kendi kendine nisanim gelseydi daha ii olurdu gibime gelio snrada amaan hayirlisi nasilsa ole olsun diorum cnm bugun bussuru bebis dogdu etrafimdaki odalarda bende yasamak istiorum bu duyguyu artik.

Eveeet gelelim doğum hikayemize:)
Cumartesi gecesi, başimda bekleyen anne ve babalara dedim "ben dişariya çikiyorum. Son günlerim bunlar, bi daha kim bilir ne zaman çikarim.."

Gece 12 gibi babamizin çaldiği bara gittim. 3 buçuğa kadar takildik oralarda. Sanki son günümmüş gibi ne kadar tanidik varsa oradaydi ve bütün Bornova artik doğur diyordu. Onlar göbeğimi son kez mincikladiklarinin, ben de son kez mincikladiğimi bilmiyordum elbet:)

Bar dönüşü ölümcül bir yemek yedikten sonra nihayet uyudum. Uyurken çilgin mide bulantilari ve artan çati ağrilarim oldu. Sabah 7 gibi uyandim. Yataktan kalkarken fırt diye bir şey aktı. Yürütmeyen çatimla tuvalete koştum. Akmalar lıp lıp devam etti. Sanırım suyum sızıyordu:) Kendimi biraz daha dikkatli dinleyince, bel ve kasik ağrimin olduğunu da farkettim, regl başlamışçasina..

Hemen annemi uyandirdim. Sonra bütün ev halki ayaklandi. Duşa girdim, temizlendim, makyajimi yaptim, ojelerimi sürdüm^^

8 buçuk gibi hastanedeydik. 3cm açilma vardi. Sancilar 6dk'da bir olmaya başladi. Dayanilabilirdi. Bol bol gezdim hastanede. Ama sancilarin şiddeti tüylerimi diken diken etmeye başlamişti. Sonra sirttan epidural yolunu açtilar. En iğrenci buydu sanirim.. Bi ara bayilicam sanarken, geceki bulantimi kustum ve rahatladim:)

Hastanede gezmeye devam ettim ama sancilar gözümü yaşarticak dereceye gelmişti. 11-11bucuk gibi epidurali verdiler. Sancilarda öyle belirgin bir azalma olmadi.

Doğumhaneye alindim. Bebişimin sirti yan duruyormuş, onun dönmesini bekledik. Yaşli ve tatli bir başebe, en geç 1 buçukta bu iş biter dedi. Bana suni sanci vermişler, her şey bitince haberim oldu:) Bu arada babamizin rengi döndü ve kaçti:)

Saat 12'de genç ve tatli doktorum doğumu başlatti. Başebe zorla babamizi getirtti. Bu ani kaçirmana asla müsade etmem, o göbek kordonunu sen keseceksin dedi:)) Müthiş eğlenceli bir ekip, beni müthiş rahatlatarak 12:47'de minnoş kizimi kucağima aldirdi..

Göğsümde tertemiz, mis kokulu minik bir insan.. İnşallah isteyen herkese nasip olsun bu duygu..

Evet göğsümde kizim, elimde telefon, babamiz göbek kordonunu keserken ölümsüzleştirdim:)

Elbette zorluklari vardi, ama hiç korktuğum kadar olmadi. Gerçekten bambaşka bir olay bu doğum anı. Yani mucizenin tam tanimi bu olmali sanirim..

Benim kendisi kısa, anlatmasi uzun doğum hikayem de böyle.. Umarim hepiniz benim kadar kolay ve sorunsuzca pıt diye kavuşursunuz beybilerinize:))

Not: Sonuna kadar doğurmadan okuma sabrini gosterenlere tesekkurler:))

Canim saglikla almissin ya kucagina agrilarin da azalir tamamen gecer insallah Allah kolaylik versin koklarsin yavrunu annesi iyisiniz ya sukur

Canim zorluk yasamissindir elbette ama o kadar guzel anlatmisssin ki sagolasin ayrica aciklayici da olmus Allah hepimize kolaylik versim darisi basimiza ☺☺

Ya bugun nst de sanci kisminda 30 yaziyordu sancimmi wardi acaba doktor sezeryandaydi soramadim da baska doktor normal herseyi gitsin demis..

Canim.dogum hikayen cok guzeldi zevkle okudum tamamini darisi basimiza insallah benim suyum da kendilignden gelir beklemedeyim Allah hayirlisini versin..Allah anali babali buyutsun kavustun yavruna ne guzel..

Sağlıkla büyütün inşallah :)

Kızlar 2 gündür adet olacak gibi bel ve sırt ağrım var özellikle doğuran anneler sizce yakın mi doğum pazartesi günü alttan muayene olacağım . Doğumdan önce ki gunlerde belirtiler neler oluyor acaba

Selam kızlar. Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Sağlıkla büyütün bebeklerinizi. Batuhanannesi doğum yaptı mı? Bilgisi olan var mı? ... Bugün yoğun bir gündü. Saat 14:00 gibi Dışarı bir çıktım. Saat 18:30 da evin yolunu anca buldum. Yazık kayınvalidem de evde bir başına kaldı saatlerce. Zaten sabahtanda uyumuştum yine yalnızdı. Neyse ki eşimden rica ettim annesini yürüyüşe çıkarttı. Yarın Sabah ta doktor hastane evrak işlemleri için eşim işten yarım gün izin aldı. Al anneni de yanına biraz gezsin, görsün dedim. Madem konuşacak çok ortak bir şey yok ben de zamanı dolduracak ne yapılabilir diye düşündüm. Tığ örgüsü, Türkçe kelimeler öğretmeye karar verdim. En azından doğum olana kadar sıkılmasın kadıncağız. Bu arada bügünde midem kötü durumda. Hiçbirşey yemesem çok iyi olacak. O denli canıma yetti. Bizde durumlar böyle. Umarım hepinizin sağlığı keyfi iyidir. Doğum haberleri almaya devam diyorum. Doğuranlar bayrak teslîmi yapsın ve Sıradakiler yerini alsın.

Canim.dogum hikayen cok guzeldi zevkle okudum tamamini darisi basimiza insallah benim suyum da kendilignden gelir beklemedeyim Allah hayirlisini versin..Allah anali babali buyutsun kavustun yavruna ne guzel..

Sağlıkla büyütün inşallah :)

Tavsiyem stres yapmayin, vücudunuza çok fazla kulak vermeyin ve akişina birakin. Ne kadar rahat ve sakin olursaniz, her şey o kadar kolay oluyor. Dualarimiz sizinle:)

Benim de belim agrıyor da o yuzden sordum kendimi dinlemekten agri uyduruyorum sanirim

Canım ben ağrılar girip çıkıyor mu anlayamıyorum, kayınvalidem anlaman zor olabilir demişti dakika tutarım dediğimde. Sabaha kadar bekleyeceğim, geçmez şiddetlenirse giderim hastaneye. İnşallah yalancı değildir biran önce olsun bitsin istiyorum.
Senin nasıl düzenli mi anlayabiliyor musun

Ne güzel ya maşallah Rabbim bizlerede nasip etsin böyle yazmayı. Sağlıkla huzurla büyüt bebeğini. Gözünüz aydin olsun

Hadi insallah canim. Benim bi 22:15 te kivrandirdi, ikincisi 22:45. Daha da bisi olmadi :) amaan dinlemiycem uyuyorum ben! sancilansam uyanirim heralde. Yarin yorucu bi gun olacal zaten hastaneye git-gel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…