2015 Ekim Anneleri

Kizlar ilk zamanlar geceleri kaç defa emzirmeye kalkiyosunuz? Biz 1 haftalik olduk 2 saatte bir kalkiyorum saati kurup emzirmek icin. Doktorumz max. 2 saatte bir emecek dedi.

Benim de suyum geldi öyle hastaneye gitttik canim. Rahim duvarin kalin dedi ebe 1 cm açılma vardi. Suyum geldiği için ve rahim duvarim uygun olmadgndn sezeryana karar verdik eşimle. Normal çok istyrmdm ama kısmet değilmş. Demek ki bebeğim ve benim için en hayırlısı buymuş.
Rabbim sizin hakkinizda da hayirlisini versin İNŞALLAH

Uyuyayım dedim. Biraz sızmışım sanırım. Mide yanması, tuvalet ihtiyacı derken yine kalktım. Bugün bütün yediklerim için kendime kızdım. kendim ettim kendim buldum dedikleri bu olsa gerek... Uyuyamayınca foruma bakayım dedim. saskinleyley geçmiş olsun canım. Allah sağlık versin bebişine. Lovely35 sana ve tüm doğum yapıp ağrısı sancısı olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum. Doğuma gidecek arkadaşlar Allah yardımcınız olsun. Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişinize kavuşun. Beklemekte olan arkadaşlar, siz de anın tadını çıkarın. İçim dışıma çıktı vallahi. Sağlık gibisi yok. Sağlıkla kalın.

uff oyle heyecan basıyorkı zaman geçtikçe benım doğumum nasıl olcak diye düşünüyorum
suyumm mu gelcek nişanım mı gelcek kesın çok heyecanlancam :)
sankı bu çocuk hep içimde kalacakmış gibi bir his , sankı hiç hazır olmuycam doğuma kaç hafta geçerse geçsin:)
Allah hepimize güç kuvvet versın yüzdük yüzdük kuyruguna geldık :)

Geçmiş olsun canım. açıkça söylemem gerekirse mis gibi sezaryen olacaksın korkma. Gün belli, saat belli. Açılma derdi yok sancısı yok suyun gelmesi yok nişan gelmesi gibi derdin olmayacak. Temiz pak ve zamanlı gidip kısa sürede kavuşacaksın yavruna. Heyecan yap ama korkma.

Doğum 2 hafta önce oldu canım daha başlamamıştım,doğum yaptığım gün başladım

Kızlar yarın sabah doguma girebilirim ntsde sık cikti sancilar sabah tekrar ntsye baglanicam duruma göre dr karar vericek hayirlisi insallah
Allah yardimcin olsun insallah hayirlisi..senin icin iyisi hangisiyse Allah onu nasip etsin

Hangi kadın ben hazırım hadi artık doğururum diyebilir? Belki 41. Haftayı tamamlamış, son günlerinde sağlık sorunları ve bebek için endişeleri artmış kadın denilebilir. Onun da canına yettiği için kurtulmak için olabilir. Günü saati belli sezaryende bile insan hazır hissetmiyor kendini ki normal doğum zaten hazırlıksız yakalıyor :)) insanın canı çok tatlı ve en kolay doğum bile adı üstünde doğum yani. Kısa süreli ve kısa zamanlı şikayetler içeren fakat sonrasında normal hayata merhaba dedirten bir olay. Herşey bunu kabul etmek ve evet bu olacak, bitecek demekten geçiyor. Allah hepimize güç kuvvet versin. En kolay şekilde atlatalım inşallah. Benim de göbek önden gidiyor popo arkadan geliyor. Tavuk misali :) halen ben mi doğuracağım yahu oluyorum:) ee sona geldik ben de sende hepimiz de doğuracağız vallahi :)))

Allah kızına sağlıklı uzun ömürler versin cnm. Çok güzel bi doğum hikayesi. En çok Bornova ismi geçince içim bi cız etti. Doğup büyüdüğüm yer ama şuan malesef ki uzaktayım hiç bilmediğim ist da . İzmrde olmayı şuan ne çok isterdim bornovada doğum yapmayı

Tam uyucam bizim kiz bi basliyor hareketlenmeye sanki butun gun bu ani beklemiscesine.. bukadar hareketliyken dogum yakin degil herhalde keyfi yerinde diyorum:))

Saat 00:43 çekirdek çıtlıyorum. Oh vallahi mideme bulantıma pek iyi geldi. Böğürme geğirme seslerine kayınvalideyi korkuttum :))) neyse ki düzeldim biraz çok şükür. Sanırım bu gecenin nöbetçisi benim.

NaZar ettim kendi kendime evet evet kesin nazar! Çok iyiyim hiç ağrım yok derken ani gelen kasık ağrısından sonra soluğu doktorumda aldım.hemen ultrasona aldılar vücudum sezeryan sonrası pıhtıları atamamış karnım doluymuş ve ağrı sevebi oymuş. Vajinafan bi ilaç verdi hemen 6saat sonra bitane dil altına koyucaksın bundan boşalırsa boşalır boşalmazsa tekrar ameliyata alıp temizlicez dedi. Zaten bu hastane/mama konusundan yeterince gergindim başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya zor sakinleştirdi hemşireler eşim.. Dua edin kızlar yeniden ameliyat demek bebeğimden nerdeyse 3 gün ayrı kalmak demek ki ben uykusunda özlüyorum sizler gibi ilacı içeli 5saat oldu daha tık yok halbuki lavabodan cıkamamam gerekiyodu of yaaa://

Allah saglik sifa versin bebeginden ayri kalma insallah ya

Rabbim yarve yardımcın olsun canım. Moralini bozma inşallah iyi gelir ilaçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…