Benim de suyum geldi öyle hastaneye gitttik canim. Rahim duvarin kalin dedi ebe 1 cm açılma vardi. Suyum geldiği için ve rahim duvarim uygun olmadgndn sezeryana karar verdik eşimle. Normal çok istyrmdm ama kısmet değilmş. Demek ki bebeğim ve benim için en hayırlısı buymuş.Tamam canım
Aaa ne guzel kızlarımız adas olucak desene Rabbim yardımcımız olsun sağlıkla alalım bebislerimizi kucagimizaBenim Berra'm da pazartesi gelicek galiba..sihhatli bi dogum yaparsin insallah canim..
Geçmiş olsun canım.Kizlar bana uyku yok bu gece sanirimm..tarih belli olunca korkmaya basladim sezeryan olucam kacis yoktam daliyodum bi de ustune deprem oldu antalyada hortladim resmen sifir uyku su an poff
Esma22367 cnm sana da rahat ve guzel ve dogum dilerim saglicakla insallah..
Canim dua edicez tabii okuyalım hemen insallah benimde kendilignden gelir..hayirli kolay dogumlar canimKizlarr suyum patladiii nolur ayetel kursilerinizi bekliormmm hayirlisiyla gelio yagizim ins
Doğum 2 hafta önce oldu canım daha başlamamıştım,doğum yaptığım gün başladımCanım sen Lansinoh kremi bir ay önceden mi sürmeye başlamıştın?
Gözün aydın canım kavuştun meleğine.Alıntıyla listelediğim anneler de birer ikişer ayrılıyor listeden
Biz yaptırmayı düşünüyoruz canım. Ama hemen doğumdan sonra mı yoksa takip eden 1 hafta içinde yaptırmak mı daha doğru bilemedim. İlk bebeğin acemiliği olacak üzerimde bir de yavrumun en hassas yerinde dikişleri olursa başa çıkabilir miyim diye korkuyorum.
Hadi bakalım bayrağı sana devretti doğuranlardan biri... Sağlıklı, kolay bir doğum hikayesi ile dönersin inşallah. Allah kurtarsın.Tamam canım
Allah yardimcin olsun insallah hayirlisi..senin icin iyisi hangisiyse Allah onu nasip etsinKızlar yarın sabah doguma girebilirim ntsde sık cikti sancilar sabah tekrar ntsye baglanicam duruma göre dr karar vericek hayirlisi insallah
Okudum canim hayirlisi olsun insallahKızlar glb suyum geldi duş almadan önce birden bişe boşaldı ne olduğunu bilmiyorum inş oğlum iyidr ayetel kursi okur musunuz benm için dua edin ne olr
Hangi kadın ben hazırım hadi artık doğururum diyebilir? Belki 41. Haftayı tamamlamış, son günlerinde sağlık sorunları ve bebek için endişeleri artmış kadın denilebilir. Onun da canına yettiği için kurtulmak için olabilir. Günü saati belli sezaryende bile insan hazır hissetmiyor kendini ki normal doğum zaten hazırlıksız yakalıyor :)) insanın canı çok tatlı ve en kolay doğum bile adı üstünde doğum yani. Kısa süreli ve kısa zamanlı şikayetler içeren fakat sonrasında normal hayata merhaba dedirten bir olay. Herşey bunu kabul etmek ve evet bu olacak, bitecek demekten geçiyor. Allah hepimize güç kuvvet versin. En kolay şekilde atlatalım inşallah. Benim de göbek önden gidiyor popo arkadan geliyor. Tavuk misali :) halen ben mi doğuracağım yahu oluyorum:) ee sona geldik ben de sende hepimiz de doğuracağız vallahi :)))uff oyle heyecan basıyorkı zaman geçtikçe benım doğumum nasıl olcak diye düşünüyorum
suyumm mu gelcek nişanım mı gelcek kesın çok heyecanlancam :)
sankı bu çocuk hep içimde kalacakmış gibi bir his , sankı hiç hazır olmuycam doğuma kaç hafta geçerse geçsin:)
Allah hepimize güç kuvvet versın yüzdük yüzdük kuyruguna geldık :)
Allah kızına sağlıklı uzun ömürler versin cnm. Çok güzel bi doğum hikayesi. En çok Bornova ismi geçince içim bi cız etti. Doğup büyüdüğüm yer ama şuan malesef ki uzaktayım hiç bilmediğim ist da . İzmrde olmayı şuan ne çok isterdim bornovada doğum yapmayıEveeet gelelim doğum hikayemize:)
Cumartesi gecesi, başimda bekleyen anne ve babalara dedim "ben dişariya çikiyorum. Son günlerim bunlar, bi daha kim bilir ne zaman çikarim.."
Gece 12 gibi babamizin çaldiği bara gittim. 3 buçuğa kadar takildik oralarda. Sanki son günümmüş gibi ne kadar tanidik varsa oradaydi ve bütün Bornova artik doğur diyordu. Onlar göbeğimi son kez mincikladiklarinin, ben de son kez mincikladiğimi bilmiyordum elbet:)
Bar dönüşü ölümcül bir yemek yedikten sonra nihayet uyudum. Uyurken çilgin mide bulantilari ve artan çati ağrilarim oldu. Sabah 7 gibi uyandim. Yataktan kalkarken fırt diye bir şey aktı. Yürütmeyen çatimla tuvalete koştum. Akmalar lıp lıp devam etti. Sanırım suyum sızıyordu:) Kendimi biraz daha dikkatli dinleyince, bel ve kasik ağrimin olduğunu da farkettim, regl başlamışçasina..
Hemen annemi uyandirdim. Sonra bütün ev halki ayaklandi. Duşa girdim, temizlendim, makyajimi yaptim, ojelerimi sürdüm^^
8 buçuk gibi hastanedeydik. 3cm açilma vardi. Sancilar 6dk'da bir olmaya başladi. Dayanilabilirdi. Bol bol gezdim hastanede. Ama sancilarin şiddeti tüylerimi diken diken etmeye başlamişti. Sonra sirttan epidural yolunu açtilar. En iğrenci buydu sanirim.. Bi ara bayilicam sanarken, geceki bulantimi kustum ve rahatladim:)
Hastanede gezmeye devam ettim ama sancilar gözümü yaşarticak dereceye gelmişti. 11-11bucuk gibi epidurali verdiler. Sancilarda öyle belirgin bir azalma olmadi.
Doğumhaneye alindim. Bebişimin sirti yan duruyormuş, onun dönmesini bekledik. Yaşli ve tatli bir başebe, en geç 1 buçukta bu iş biter dedi. Bana suni sanci vermişler, her şey bitince haberim oldu:) Bu arada babamizin rengi döndü ve kaçti:)
Saat 12'de genç ve tatli doktorum doğumu başlatti. Başebe zorla babamizi getirtti. Bu ani kaçirmana asla müsade etmem, o göbek kordonunu sen keseceksin dedi:)) Müthiş eğlenceli bir ekip, beni müthiş rahatlatarak 12:47'de minnoş kizimi kucağima aldirdi..
Göğsümde tertemiz, mis kokulu minik bir insan.. İnşallah isteyen herkese nasip olsun bu duygu..
Evet göğsümde kizim, elimde telefon, babamiz göbek kordonunu keserken ölümsüzleştirdim:)
Elbette zorluklari vardi, ama hiç korktuğum kadar olmadi. Gerçekten bambaşka bir olay bu doğum anı. Yani mucizenin tam tanimi bu olmali sanirim..
Benim kendisi kısa, anlatmasi uzun doğum hikayem de böyle.. Umarim hepiniz benim kadar kolay ve sorunsuzca pıt diye kavuşursunuz beybilerinize:))
Not: Sonuna kadar doğurmadan okuma sabrini gosterenlere tesekkurler:))
Allah saglik sifa versin bebeginden ayri kalma insallah yaNaZar ettim kendi kendime evet evet kesin nazar! Çok iyiyim hiç ağrım yok derken ani gelen kasık ağrısından sonra soluğu doktorumda aldım.hemen ultrasona aldılar vücudum sezeryan sonrası pıhtıları atamamış karnım doluymuş ve ağrı sevebi oymuş. Vajinafan bi ilaç verdi hemen 6saat sonra bitane dil altına koyucaksın bundan boşalırsa boşalır boşalmazsa tekrar ameliyata alıp temizlicez dedi. Zaten bu hastane/mama konusundan yeterince gergindim başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya zor sakinleştirdi hemşireler eşim.. Dua edin kızlar yeniden ameliyat demek bebeğimden nerdeyse 3 gün ayrı kalmak demek ki ben uykusunda özlüyorum sizler gibiilacı içeli 5saat oldu daha tık yok halbuki lavabodan cıkamamam gerekiyodu of yaaa://
Rabbim yarve yardımcın olsun canım. Moralini bozma inşallah iyi gelir ilaçlarNaZar ettim kendi kendime evet evet kesin nazar! Çok iyiyim hiç ağrım yok derken ani gelen kasık ağrısından sonra soluğu doktorumda aldım.hemen ultrasona aldılar vücudum sezeryan sonrası pıhtıları atamamış karnım doluymuş ve ağrı sevebi oymuş. Vajinafan bi ilaç verdi hemen 6saat sonra bitane dil altına koyucaksın bundan boşalırsa boşalır boşalmazsa tekrar ameliyata alıp temizlicez dedi. Zaten bu hastane/mama konusundan yeterince gergindim başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya zor sakinleştirdi hemşireler eşim.. Dua edin kızlar yeniden ameliyat demek bebeğimden nerdeyse 3 gün ayrı kalmak demek ki ben uykusunda özlüyorum sizler gibiilacı içeli 5saat oldu daha tık yok halbuki lavabodan cıkamamam gerekiyodu of yaaa://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?