2015 Ekim Anneleri

Hadi insallah canim. Benim bi 22:15 te kivrandirdi, ikincisi 22:45. Daha da bisi olmadi :) amaan dinlemiycem uyuyorum ben! sancilansam uyanirim heralde. Yarin yorucu bi gun olacal zaten hastaneye git-gel..
Ya kasilmalari saymaktan bende sıkıldım artik:) hayir bazen 10dkda 1 gelio gram acilma yok yok saatte 3 ten fazla olursa gel diyor doktorda ozaman heraksam gitmem lazim

Hadi insallah canim. Benim bi 22:15 te kivrandirdi, ikincisi 22:45. Daha da bisi olmadi :) amaan dinlemiycem uyuyorum ben! sancilansam uyanirim heralde. Yarin yorucu bi gun olacal zaten hastaneye git-gel..

Hadi bakalım canım geliyor miniğin, inşallah benimki de gelir yaa :) ben de eşimde çarşamba günü doğmuşuz, oğlumuz da çarşamba doğar belki :)

Tavsiyem stres yapmayin, vücudunuza çok fazla kulak vermeyin ve akişina birakin. Ne kadar rahat ve sakin olursaniz, her şey o kadar kolay oluyor. Dualarimiz sizinle:)
Onu yapamiyorum iste doguruyormuyum diye yatiyorum ruyalarima giriyor hatta sonrada oyle uyaniyorum:)

Ne kadar tatlı bir doğum hikayesi bu Peki sonrasında doğuma şahitlik ederken rengi düzeldi mi babamızın? Benim eşim de sen istersen yanında olmak isterim dedi bana ama aslında çok endişeli biliyorum

Miss Ness .!.:
Kizlarr suyum patladiii nolur ayetel kursilerinizi bekliormmm hayirlisiyla gelio yagizim ins
Gözün aydın canım. İnşallah çok güzel bir doğum deneyimi yaşayıp bizimle buradan paylaşırsın ve biz de okuyup cesaret alırız

Ne kadar tatlı bir doğum hikayesi bu Peki sonrasında doğuma şahitlik ederken rengi düzeldi mi babamızın? Benim eşim de sen istersen yanında olmak isterim dedi bana ama aslında çok endişeli biliyorum

Ya yaşadiklari şey, tipik hastane korkusundan çok farkli. Açiklamasi "Seni o halde görüyorum, nasil bir aci çektiğini tahmin bile edemem, ama bisey de yapamiyorum" oldu. 2.girdiğinde daha dayanikliydi ve evet doğum aninda girdiğine deydi sanirim:))

Eşiniz kesinlikle kaçirmasin bunu:)

Batuhanannesi cnm gözün aydın, Senin için bir bakayım dedim çok sevindim, Allah analı babalı saglıkla huzurla büyütsün yuvanızda.

Benimde Günüm aksine çok kötü geçiyor , kuzumu küveze aldılar, bebek yoğun Bakım ünitesinde şuan, sarılık Değeri çok yükselince anında yatış yapıldı. Feci üzüldüm Ağladım resmen sütüm Çekildi dedikleri şeyi yaşadım , hepten sütün kesilir deyince herkes sonra kendimi zor toparladım.

Saat 11 de emzirmeye çağırdılar , geldikte ilk defa göğsümü almad sıpa, ne yaptıysam geri çevirdi memeyı, şimdi sütümü sağıyorum bari bu şekilde alsa bari.

Bizede dua edin, Hepinizi öpüyorum

Off ne güzel herkesin bebişleri kucaklarında maşallah hayırlı olsun hepinize. Bizimkinin gelmeye niyeti yok

Kızlar gelemiyorum pek kimler doğum yaptı benden sonra? Aklım fikrim kızım oldu. Bir de dikişlerim çok ağrıyır dünyayı görmüyorum ah bir geçse de popomun üzerine otursam artık. Doğum yapanlar elbet olmuştur tebrik ediyorum doğum yapanları, yapacaklara sağlıklı kolay doğumlar diliyorum.

Bütün güzel yorumlarınızı vakit bukdukça okudum hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Annelik bambaşkaymış... Allahım herkese tattırsın.

Benim bebeğim de 4 kilo ve çok hareketli dediğin gibi kolu bacağı bi orda bi burda aşağı indikçe hareketleri azalıyormuş, demek ki şuan alanları geniş
İnmiyor hatta daha da yukarı çıkıyor mideme baskı yapıyor oturup öne azıcık eğilemiyorum neyse iner nasılsa daha diye umut ediyorum

Bebek gelmeden arkadaşlarımızla son bir yemeğe çıkalım dedik ama 7.30 dan bu saate kadar sandalye de oturulur mu belim kopmuş yatınca anladım ağrısını birde habire gözüm seyriyor bebiş mi gelicek yoksa diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…