- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Sagolasin canim insallah kolay olur. Sakin olabiliriz bizlerde umarim☺☺Tavsiyem stres yapmayin, vücudunuza çok fazla kulak vermeyin ve akişina birakin. Ne kadar rahat ve sakin olursaniz, her şey o kadar kolay oluyor. Dualarimiz sizinle:)
Ya kasilmalari saymaktan bende sıkıldım artik:) hayir bazen 10dkda 1 gelio gram acilma yok yok saatte 3 ten fazla olursa gel diyor doktorda ozaman heraksam gitmem lazimHadi insallah canim. Benim bi 22:15 te kivrandirdi, ikincisi 22:45. Daha da bisi olmadi :) amaan dinlemiycem uyuyorum ben!sancilansam uyanirim heralde. Yarin yorucu bi gun olacal zaten hastaneye git-gel..
Hadi insallah canim. Benim bi 22:15 te kivrandirdi, ikincisi 22:45. Daha da bisi olmadi :) amaan dinlemiycem uyuyorum ben!sancilansam uyanirim heralde. Yarin yorucu bi gun olacal zaten hastaneye git-gel..
Onu yapamiyorum iste doguruyormuyum diye yatiyorum ruyalarima giriyor hatta sonrada oyle uyaniyorum:)Tavsiyem stres yapmayin, vücudunuza çok fazla kulak vermeyin ve akişina birakin. Ne kadar rahat ve sakin olursaniz, her şey o kadar kolay oluyor. Dualarimiz sizinle:)
Ne kadar tatlı bir doğum hikayesi buEveeet gelelim doğum hikayemize:)
Cumartesi gecesi, başimda bekleyen anne ve babalara dedim "ben dişariya çikiyorum. Son günlerim bunlar, bi daha kim bilir ne zaman çikarim.."
Gece 12 gibi babamizin çaldiği bara gittim. 3 buçuğa kadar takildik oralarda. Sanki son günümmüş gibi ne kadar tanidik varsa oradaydi ve bütün Bornova artik doğur diyordu. Onlar göbeğimi son kez mincikladiklarinin, ben de son kez mincikladiğimi bilmiyordum elbet:)
Bar dönüşü ölümcül bir yemek yedikten sonra nihayet uyudum. Uyurken çilgin mide bulantilari ve artan çati ağrilarim oldu. Sabah 7 gibi uyandim. Yataktan kalkarken fırt diye bir şey aktı. Yürütmeyen çatimla tuvalete koştum. Akmalar lıp lıp devam etti. Sanırım suyum sızıyordu:) Kendimi biraz daha dikkatli dinleyince, bel ve kasik ağrimin olduğunu da farkettim, regl başlamışçasina..
Hemen annemi uyandirdim. Sonra bütün ev halki ayaklandi. Duşa girdim, temizlendim, makyajimi yaptim, ojelerimi sürdüm^^
8 buçuk gibi hastanedeydik. 3cm açilma vardi. Sancilar 6dk'da bir olmaya başladi. Dayanilabilirdi. Bol bol gezdim hastanede. Ama sancilarin şiddeti tüylerimi diken diken etmeye başlamişti. Sonra sirttan epidural yolunu açtilar. En iğrenci buydu sanirim.. Bi ara bayilicam sanarken, geceki bulantimi kustum ve rahatladim:)
Hastanede gezmeye devam ettim ama sancilar gözümü yaşarticak dereceye gelmişti. 11-11bucuk gibi epidurali verdiler. Sancilarda öyle belirgin bir azalma olmadi.
Doğumhaneye alindim. Bebişimin sirti yan duruyormuş, onun dönmesini bekledik. Yaşli ve tatli bir başebe, en geç 1 buçukta bu iş biter dedi. Bana suni sanci vermişler, her şey bitince haberim oldu:) Bu arada babamizin rengi döndü ve kaçti:)
Saat 12'de genç ve tatli doktorum doğumu başlatti. Başebe zorla babamizi getirtti. Bu ani kaçirmana asla müsade etmem, o göbek kordonunu sen keseceksin dedi:)) Müthiş eğlenceli bir ekip, beni müthiş rahatlatarak 12:47'de minnoş kizimi kucağima aldirdi..
Göğsümde tertemiz, mis kokulu minik bir insan.. İnşallah isteyen herkese nasip olsun bu duygu..
Evet göğsümde kizim, elimde telefon, babamiz göbek kordonunu keserken ölümsüzleştirdim:)
Elbette zorluklari vardi, ama hiç korktuğum kadar olmadi. Gerçekten bambaşka bir olay bu doğum anı. Yani mucizenin tam tanimi bu olmali sanirim..
Benim kendisi kısa, anlatmasi uzun doğum hikayem de böyle.. Umarim hepiniz benim kadar kolay ve sorunsuzca pıt diye kavuşursunuz beybilerinize:))
Not: Sonuna kadar doğurmadan okuma sabrini gosterenlere tesekkurler:))
Gözün aydın canım. İnşallah çok güzel bir doğum deneyimi yaşayıp bizimle buradan paylaşırsın ve biz de okuyup cesaret alırızMiss Ness .!.:Kizlarr suyum patladiii nolur ayetel kursilerinizi bekliormmm hayirlisiyla gelio yagizim ins
Rabbim kolayliklar versin. Bebeğini saglicakla kucağına alırsın inşallahKizlarr suyum patladiii nolur ayetel kursilerinizi bekliormmm hayirlisiyla gelio yagizim ins
Hadi bakalım canım geliyor miniğin, inşallah benimki de gelir yaa :) ben de eşimde çarşamba günü doğmuşuz, oğlumuz da çarşamba doğar belki :)
Benim ki de kudurdu içerde, deprem etkisi yaratıyor resmen. Sırtım ağrıyor ama çok heveslenmiyorum, yatıp uyucam ben de.Yok yaa gelmiyo bence, oyun oynuyo benimle :)
Ne kadar tatlı bir doğum hikayesi buPeki sonrasında doğuma şahitlik ederken rengi düzeldi mi babamızın? Benim eşim de sen istersen yanında olmak isterim dedi bana ama aslında çok endişeli biliyorum
İnmiyor hatta daha da yukarı çıkıyor mideme baskı yapıyor oturup öne azıcık eğilemiyorum neyse iner nasılsa daha diye umut ediyorumBenim bebeğim de 4 kilo ve çok hareketli dediğin gibi kolu bacağı bi orda bi burda aşağı indikçe hareketleri azalıyormuş, demek ki şuan alanları geniş
Kızlar glb suyum geldi duş almadan önce birden bişe boşaldı ne olduğunu bilmiyorum inş oğlum iyidr ayetel kursi okur musunuz benm için dua edin ne olr
Tabi okuruz canim hastaneye gidin vakit kaybetmeden amaKızlar glb suyum geldi duş almadan önce birden bişe boşaldı ne olduğunu bilmiyorum inş oğlum iyidr ayetel kursi okur musunuz benm için dua edin ne olr
Tamam canımTabi okuruz canim hastaneye gidin vakit kaybetmeden ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?