- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Canim erken degil hayirlisi olsun hakkinda..donmezse de uzulme muhim olan saglikla yavruna kavusman canim kilosu da iyi maasallah Allah yardimcin olsun benimde haftaya 40 doluyo kendi gelmezse carsamba yatis olcak dedi suni denicek sanirim napalim kismet her sey guzel olsun hepimz icin insallahMerhaba guzel anneler..20 kadar sayfa gecmis okuyamadim hepsini internet paketim sinirda yine de dayanamayip giriyorum arada..herkes iyidir insallah..
Bugun son randevum vardi..Kumsal hala ve hala ters duruyor maalesef kizlar..doktor kafayi iyice yukari yerlestirmis dedi donmesi imkansiz degil ama zor bu saatten sonra dedi..12 ekim pazartesi sezeryan icin tarih verdi ameliyat icin kan felan verdim bugun..ben uzulunce doner mi hftaya kadar felan diye sorup durunca doktorum cmt sabah bi daha gelin ultrasonla bakalim yine son kez dedi..
9 gun once alinmis olacak kizim erken mi dedim yok dedi..su an 3500 gorunuyor ben pek guvenmiyorum cihazlara burda orneklerini gorduk.simdi 3100 felan olsa, hftaya da 3300 felan olur diye tahmin ediyorum..
Durumlar bole kizlar bizde..operim hepinizi..
Kendinde içebilirsn cnm ama bn yemeklerime koyuyorm oyuzden bebişe veriyrm .Canim bebege mi iciriyorsun bende kendimiz icecegiz sanmistim :) ya masallah uyuyosa iyi bizimki uyumuyo geceleri ya
:)Kizlar bu arada benim kizim 19.9.2015 saat 9.19 da dogdu :) tesadufe bakar misiniz :)
Al cnm rahatlatıyr bi zararıda yok ayrıcaCanim bende alayim olmadi ya kuzum bazen cok fena agliyor icim dayanmiyor
Ya bende 2 haftadir her aksam eywah bu aksam doguma gidiyoruz belim agrio kaisklarim agrio kasilmam oluo diyorum yok tik yok:)) bide 2. Gebeligim nasil panigim anlatamamAnladim cnm saol,bende ikinci kez oldum bugn ama uyardi bir cm olmus aciklik ama cocuk tam inmemis dedi zamani var sancilarda duzensiz ve az cikti ama kahverengi lekelenme devam edio akinti gibi koyu kivamli hafif belimde agriyinca panikliorum ister istemez hayirlisi artik...
Benim oglanda dogum aninda inmisti.. buda hep asagida ama daha tik yok:)Sevindim canım benimkide yukarda halagünlerimiz yakın zaten hadi bakalım hurmaya hücum ozaman:)
Kizlar evimize geldik doguma daha var dedi doktorumuZ size sormak istedigim acilma olup olmadigina bakan doktorunuz sizede lekelenme olursa korkma ama acik kirmzi gelirse hastaneye gel dedimi... birde lekelenmeniz ne kadar surdu arkasindan sanciniz veya suyunuz hemen geldimi merak ediorumbu muayene dogumu tetikleyebilir mi tecrubeli annisler ve hamislerden yardim istiorum simdiden tesekkurler....
Ay cnm sorma ama bugn zor gecti benm icin hayirlisi olsunYa bende 2 haftadir her aksam eywah bu aksam doguma gidiyoruz belim agrio kaisklarim agrio kasilmam oluo diyorum yok tik yok:)) bide 2. Gebeligim nasil panigim anlatamam
Evet basliyor sanciyla inebiliyor veya dogumda iniyor benim dogumda bayaa ebe indirdi:)Kızlar kanala inmeden doğum sancısı başlayabilir değil mi?
Gözün aydin canim.Allah analı babalı büyütsün.Arkadslar herkese slm....dun sabah oglumu kucagma aldim cok sukur... cok muhtesm bi duygu..allh isteyen herkese yasatsn ins. beklyen herkes biran once kurtulr umarim..
Kızlar kanala inmeden doğum sancısı başlayabilir değil mi?
bende 2 tane koydumBnde 2 pijama bi gecelik koydum yetermi acaba normal d da gecelik öi giyilio pijama mı ki
Gözün aydin canim.saglikla büyüt inşallah.Kizlar biz dogduk darisi bekleyeb tum annelerin basina hepinize dua ettim oglum biraz ufakk 2.800 gram oldu ama cok sukur saglogi yerinde sadece gazi cok onun icin napmaliyim bana biseyler soyleyin hepinize tek tek tesekkur ederim takip edemedim ama coook sagolun:)))))
Oy kuzum benim kiyamam ne bu kuzulqrimizin gazdan cektigi yaaa kendimize cok dikkat etmemis lazim cnm benimde gecen bademciklerim sisti oksuruk tuttu hemen bebegimde etkilendi bize ne olursa onlara da oluyoKendinde içebilirsn cnm ama bn yemeklerime koyuyorm oyuzden bebişe veriyrm .
Uyuyo ama bugun cok gazı varbn bugun temzlk yaptm üşüttüm sanrm bnden gecti yavrm akşmdan beri kıvranıyo
Gözün aydin canim.Allah analı babalı büyütsün.kızlar ben de bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. sancıya dayanamadım bebeğin nabzı düşünce sezeryana aldılar. Allah doğum yapacak olanlara kolaylık versin. benim için çok zor bi doğum oldu. hala yatıyorum karnımj ağrıyo. bebişimi doya doya koklayamadım bile daha
Cnm benimki ikinci tün başladı 2 gün sürdü. Tetikleme yok keşke trtikleseydiKizlar evimize geldik doguma daha var dedi doktorumuZ size sormak istedigim acilma olup olmadigina bakan doktorunuz sizede lekelenme olursa korkma ama acik kirmzi gelirse hastaneye gel dedimi... birde lekelenmeniz ne kadar surdu arkasindan sanciniz veya suyunuz hemen geldimi merak ediorumbu muayene dogumu tetikleyebilir mi tecrubeli annisler ve hamislerden yardim istiorum simdiden tesekkurler....
Baslayabilir diye biliyorum. Sancin mi var canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?