Canım doktoruna götürdük hemen kusması çok iyi olmuş dedi. Ve benim sütümüde içtiği için panzehir görevi yapmış anne sütü. Anında rapor tuttu o da şikayette bulunucak. Şaka gibiler bide defalarca aradılar taburcu olduktan snra memnun kaldınızmı bi eksiklik varmı hastnede fln diye. Dva acıcam sonuna kadar. Allah korusun kötü ihtimali düşündükçe kafayı yiyorumÇok üzüldüm canım başınıza gelene.Nasıl insan bunlar ya? Bu ne özensizlik. Allahtan Asel'e bir şey olmamış. Yine de bir kontrol ettirmekte fayda var tabi. Neyse ki bakmışsın tarihine. Ya bakmasaydın da devam etseydin vermeye Düşünmek bile istemiyorum
Can'ım tarihlerimiz de benzer ben de de durum aynı 2 gündür hareket çok az gündüz ne yesem napsam yok gece hissediyorum biraz okdr umarım bir sorun değildir bu durum..İyi geceler herkes çok hareketten söyleniyor benimde 2 3 gündür hareketler daha azaldı bir kaç gün çok güçlü hareket ediyordu şimdi daha sakin dalgalanmalar hissediyorum ama çok güçlü değil ayakları sağ tarafımdaydı sola uzanınca baya güçlü hissediyordum şimdi ayakları sol tarafımda sağa uzanınca hissediyorum ama çok güçlü değil sağlıcakla benişlerimizi alsaydık kucağımıza son Zaman'lar daha stresli
Yavrum bnm ya nurse harvey biogail veya Sub simflex bunlar bitkisel cnm bunları kullan gaz için bebekte bn doktora sormadan aldm eczaneden sonra gidince soyledim iyi yapmşsın dedi.Ay cnm sorma ilk gunden beri diyorum dr a diyip diyip ayni seyi soyluyor kuzum dayanamam kipkirmizi oluyo ikinmaktan
Gözün aydın cnmArkadslar herkese slm....dun sabah oglumu kucagma aldim cok sukur... cok muhtesm bi duygu..allh isteyen herkese yasatsn ins. beklyen herkes biran once kurtulr umarim..
anladım canım bende oyle isterdim de bizim hastanede sünnet 3bin tlçıkaken yaptıramıycaz haliyle şirket karşılamıyor sünnet masrafını
on
onun için başka hastanede yaptırcaz
mecbur, normalde hastanelerde 500 tl-600 arası
İnşallah sen de yarın güzel haberler verirsin. 15.10.15 çok güzel tarih. Ama ben kararsız kaldım. Doktor 19'u 39.hafta yapalım dedi. 15inde 38+2 oluyoruz. Acaba erken mi diye kararsız kaldım.Ne güzel herşey iyi geçmiş benimde kontrolüm yarın benimde sezeryan olcak doktorum bana 15 ekim dedi günlerimiz aynı neredeyse zaten sezeryan olunca biraz erken oluyor inşallah problemsiz atlatırız
Benim bebeğim de 4 kilo ve çok hareketli dediğin gibi kolu bacağı bi orda bi burda aşağı indikçe hareketleri azalıyormuş, demek ki şuan alanları genişKızlar bebişler bu kadar büyümüşken bu kadar rahat nasıl pozisyon değiştiriyor anlamıyorum ayakları birgğn sağda bir gün solda 3 gündür habire yer değiştiriyor
Canim bebege mi iciriyorsun bende kendimiz icecegiz sanmistim :) ya masallah uyuyosa iyi bizimki uyumuyo geceleri ya1 cay bardağı su yarın cay kaşığı kimyon 1 tanede küp şekeri kaynatıp süzüyrm cnm gün içinde 3-4 defa 1 kaşık veriyorm.
Gazı olmazsa uyuyo cnm bu gece nöbetciyz sanrm akşmdan beri durmuyor
Canim bende alayim olmadi ya kuzum bazen cok fena agliyor icim dayanmiyorYavrum bnm ya nurse harvey biogail veya Sub simflex bunlar bitkisel cnm bunları kullan gaz için bebekte bn doktora sormadan aldm eczaneden sonra gidince soyledim iyi yapmşsın dedi.
Bn nurse ile biogaili kullanıyrm rahatlTıyr
Canim saglikla hayirlisiyla al kucagina insallah hakkinizda hangi dogum sekli saglikliysa o olsun uzulme bence elinde olan birsey degil sonucta bu arada dogum fotolarimi aldim cok guzeller bebek karindan cikarken kafasinin falan fotosu var ayy bakamadim :)Merhaba guzel anneler..20 kadar sayfa gecmis okuyamadim hepsini internet paketim sinirda yine de dayanamayip giriyorum arada..herkes iyidir insallah..
Bugun son randevum vardi..Kumsal hala ve hala ters duruyor maalesef kizlar..doktor kafayi iyice yukari yerlestirmis dedi donmesi imkansiz degil ama zor bu saatten sonra dedi..12 ekim pazartesi sezeryan icin tarih verdi ameliyat icin kan felan verdim bugun..ben uzulunce doner mi hftaya kadar felan diye sorup durunca doktorum cmt sabah bi daha gelin ultrasonla bakalim yine son kez dedi..
9 gun once alinmis olacak kizim erken mi dedim yok dedi..su an 3500 gorunuyor ben pek guvenmiyorum cihazlara burda orneklerini gorduk.simdi 3100 felan olsa, hftaya da 3300 felan olur diye tahmin ediyorum..
Durumlar bole kizlar bizde..operim hepinizi..
Ne güzel tesadüf canım☺Kizlar bu arada benim kizim 19.9.2015 saat 9.19 da dogdu :) tesadufe bakar misiniz :)
Hayırlı ömürleri olsun canımm Güle güle büyütün inşallah sağlıklaArkadslar herkese slm....dun sabah oglumu kucagma aldim cok sukur... cok muhtesm bi duygu..allh isteyen herkese yasatsn ins. beklyen herkes biran once kurtulr umarim..
Canim kimyonu toz kimyon mu yoksa tane kimyon mu kullaniyorsunYavrum bnm ya nurse harvey biogail veya Sub simflex bunlar bitkisel cnm bunları kullan gaz için bebekte bn doktora sormadan aldm eczaneden sonra gidince soyledim iyi yapmşsın dedi.
Bn nurse ile biogaili kullanıyrm rahatlTıyr
bilmeden doğru bişi yapmışımAklımda tek sayılarla yemenin daha iyi olduğu kalmıştı şimdi araştırınca da bunu gördüm.
Eki Görüntüle 1649466
Hayirli olsun. Sağlıkla büyütün insallahArkadslar herkese slm....dun sabah oglumu kucagma aldim cok sukur... cok muhtesm bi duygu..allh isteyen herkese yasatsn ins. beklyen herkes biran once kurtulr umarim..
Canim gozunaydin darisi basimiza insallah..kuzunu kokla yerimizeArkadslar herkese slm....dun sabah oglumu kucagma aldim cok sukur... cok muhtesm bi duygu..allh isteyen herkese yasatsn ins. beklyen herkes biran once kurtulr umarim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?