2015 Ekim Anneleri

Canım doktoruna götürdük hemen kusması çok iyi olmuş dedi. Ve benim sütümüde içtiği için panzehir görevi yapmış anne sütü. Anında rapor tuttu o da şikayette bulunucak. Şaka gibiler bide defalarca aradılar taburcu olduktan snra memnun kaldınızmı bi eksiklik varmı hastnede fln diye. Dva acıcam sonuna kadar. Allah korusun kötü ihtimali düşündükçe kafayı yiyorum

Can'ım tarihlerimiz de benzer ben de de durum aynı 2 gündür hareket çok az gündüz ne yesem napsam yok gece hissediyorum biraz okdr umarım bir sorun değildir bu durum..

Ay cnm sorma ilk gunden beri diyorum dr a diyip diyip ayni seyi soyluyor kuzum dayanamam kipkirmizi oluyo ikinmaktan
Yavrum bnm ya nurse harvey biogail veya Sub simflex bunlar bitkisel cnm bunları kullan gaz için bebekte bn doktora sormadan aldm eczaneden sonra gidince soyledim iyi yapmşsın dedi.
Bn nurse ile biogaili kullanıyrm rahatlTıyr

Baya pahalıymış canım ya. Bizimkinde 1200tl yenidoğan sünneti ama hastanede doğum yapanlara 900tl'ye yapıyorlar. Sigorta karşılamıyor tabiki. Sünnet ücreti yaklaşık 4 yıl öncede aynıydı hastanede ama bizimde doğum ücretleri 2 katına çıkmış. İlk doğumumda 2000tl'ydi. Şimdi 4000 diyorlar. Sigortamız 1500tl karşılıyor

Ne güzel herşey iyi geçmiş benimde kontrolüm yarın benimde sezeryan olcak doktorum bana 15 ekim dedi günlerimiz aynı neredeyse zaten sezeryan olunca biraz erken oluyor inşallah problemsiz atlatırız
İnşallah sen de yarın güzel haberler verirsin. 15.10.15 çok güzel tarih. Ama ben kararsız kaldım. Doktor 19'u 39.hafta yapalım dedi. 15inde 38+2 oluyoruz. Acaba erken mi diye kararsız kaldım.

Kızlar bebişler bu kadar büyümüşken bu kadar rahat nasıl pozisyon değiştiriyor anlamıyorum ayakları birgğn sağda bir gün solda 3 gündür habire yer değiştiriyor
Benim bebeğim de 4 kilo ve çok hareketli dediğin gibi kolu bacağı bi orda bi burda aşağı indikçe hareketleri azalıyormuş, demek ki şuan alanları geniş

1 cay bardağı su yarın cay kaşığı kimyon 1 tanede küp şekeri kaynatıp süzüyrm cnm gün içinde 3-4 defa 1 kaşık veriyorm.
Gazı olmazsa uyuyo cnm bu gece nöbetciyz sanrm akşmdan beri durmuyor
Canim bebege mi iciriyorsun bende kendimiz icecegiz sanmistim :) ya masallah uyuyosa iyi bizimki uyumuyo geceleri ya

Merhaba guzel anneler..20 kadar sayfa gecmis okuyamadim hepsini internet paketim sinirda yine de dayanamayip giriyorum arada..herkes iyidir insallah..

Bugun son randevum vardi..Kumsal hala ve hala ters duruyor maalesef kizlar..doktor kafayi iyice yukari yerlestirmis dedi donmesi imkansiz degil ama zor bu saatten sonra dedi..12 ekim pazartesi sezeryan icin tarih verdi ameliyat icin kan felan verdim bugun..ben uzulunce doner mi hftaya kadar felan diye sorup durunca doktorum cmt sabah bi daha gelin ultrasonla bakalim yine son kez dedi..
9 gun once alinmis olacak kizim erken mi dedim yok dedi..su an 3500 gorunuyor ben pek guvenmiyorum cihazlara burda orneklerini gorduk.simdi 3100 felan olsa, hftaya da 3300 felan olur diye tahmin ediyorum..
Durumlar bole kizlar bizde..operim hepinizi..

Yavrum bnm ya nurse harvey biogail veya Sub simflex bunlar bitkisel cnm bunları kullan gaz için bebekte bn doktora sormadan aldm eczaneden sonra gidince soyledim iyi yapmşsın dedi.
Canim bende alayim olmadi ya kuzum bazen cok fena agliyor icim dayanmiyor

Canim saglikla hayirlisiyla al kucagina insallah hakkinizda hangi dogum sekli saglikliysa o olsun uzulme bence elinde olan birsey degil sonucta bu arada dogum fotolarimi aldim cok guzeller bebek karindan cikarken kafasinin falan fotosu var ayy bakamadim :)

Arkadslar herkese slm....dun sabah oglumu kucagma aldim cok sukur... cok muhtesm bi duygu..allh isteyen herkese yasatsn ins. beklyen herkes biran once kurtulr umarim..
Hayırlı ömürleri olsun canımm Güle güle büyütün inşallah sağlıkla

Canim kimyonu toz kimyon mu yoksa tane kimyon mu kullaniyorsun

Aklımda tek sayılarla yemenin daha iyi olduğu kalmıştı şimdi araştırınca da bunu gördüm.
Eki Görüntüle 1649466
bilmeden doğru bişi yapmışım çok teşekkürler canım çok güzel ve faydalı bir bilgilendirme olmuş sayende öğrendik. Allah Tektir mesajını aldımabd bilim adamları da onamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…