2015 Ekim Anneleri

Afiyet olsun ve geçmiş olsun . Çok çılgın bi anne olacaksın bnce sen çok tatlısın

Geçmiş olsun cnm ameliyat fln çok düşünme şimdiden sen ii olda yeter

Çok geçmiş olsun Canım ..Rabbim yardımcın olsun inşallah operasyon gerekmeden temizlenir için

Allah şifa versin canım. İnşallah ameliyata gerek kalmadan temizlenir pıhtılar dua edicem senin için

Kizlarr suyum patladiii nolur ayetel kursilerinizi bekliormmm hayirlisiyla gelio yagizim ins

Kızlar glb suyum geldi duş almadan önce birden bişe boşaldı ne olduğunu bilmiyorum inş oğlum iyidr ayetel kursi okur musunuz benm için dua edin ne olr

Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. İnşallah kolayca bir avazda doğurursunuz. Ayetel kürsilerinizi okudum

Bu gece yatmadan soğan koydum göğüslerime ama ancak dayanabildim kokusuna. Şimdi çıkardım duş aldım ohh mis gibiyim. Ama uçları baya yumuşamış. Kokuya dayanabilirsem yarın gecede yapayım diyorum inşallah işe yarar

Insallah ameliyata gerek kalmadan ilaç ile şifa bulursun canim. Gerekiyosa da olucaksin, senin sagligin da onemli. Sen iyi ol ki bebeginle en guzel sekilde ilgilen. Allah sifa versin çarçabuk..

Ela bizi geceleri hiç uyutmuyor kızlar. Doymuyor mu ne anlamadık annem devamlı doymuyor bu çocuk diyip duruyor sinirlerim gerildi durdu. Bir göğsümü emiyor, diğerini veriyorum 45 dakka geçti üstünden annem mama veriyor şimdi çay kaşığıyla. Doktorda bugün doymuyor diye bişiy yok onların mideleri ceviz büyüklüğünde zaten şuan dedi normalde bebeklerin 600 gr'a kadar kilo vermesini bekleriz 10 gün içinde sizinki 3 günde 50 gr almış dedi. Çok iştahlı. Kaşığın nerden geleceğini biliyor kafayı o yöne döndürüyor, emziği düşüyor kafayı çevirip emziğini ağzıyla almaya çalışıyor. Fena kızım benim. Doğum yapan anneler siz gece kaç saatte bir emziriyorsunuz? Mama veriyor musunuz?

Canım Dora da aynı. Bizim bugün 9.günümüz. doymuyor bi türlü. Sütüm geldi ama çok az. İlk günden beri tuttu memeyi. Emziriyorum sık sık fakat mama olmazsa kendini parcaliyor. 1 kutu mama bitti bile. Öyle doktorların dediği gibi 30 cc vermeye kalksak sabahlarız. 60 cc veriyorum emzirdikten sonra. Dün doktora gittik rutin kontrol için kadın aç bırak dedi. Hemde 2 gün. Tartıştık kadinla. Bugün başka doktora gidicez. Valla takmıyorum yesin mama da. Emdikten sonra kasmicam. Bir sürü Mamà yiyen bebek var. Allah korusun sarılık olsa daha mı iyi. Bizimki 5 günde 250 gr aldı. Sende takma. Büyükler daha iyi biliyor. Annen aç diyorsa doğrusu odur. Bu arada mamamız Hipp. Hiç gaz yapmıyor tavsiye ederim

Günaydın kızlar,
devamlı ağlayan bebişler kolik olabilir bilginiz olsun bazen kundaklamak yada sling tarzı göğsüne sarmak iyi geliyor diye okumuştum bilginiz olsun

Bu arada bir hamilelik takvimim bile yok artıkın bitti bugün. beklemek son günleri çok zormuş. tek tesellim bebişin tam yerleşmiş olması ve normal doğumu tetikleyecek durumda olması. ancak o da olmuyor anlamadım gitti

Canim ben geceleri 2 saatte bir uyanip emziriyorum. Mama hiç vermedim dogdugundn beri. 9 günlük olduk bugün.
Doktorumuz 3 litre su iceceksin mutlaka dedi ona çok dikkat ediyrm. Süt yapan şey suymuş. Gündüzleri daha sık emzirmeye çalışıyorum bazen saat başı bazen yarım saatte bir max 2 saat.
Mutlaka gerilmişsindr..sakin ol canım zamanla alişcaz birbirimize..

C
cnm çok teşekkürler , şükür bugün çıkacakmış değerleri düşmüş, eşimi eve kıyafetleri almaya gönderdim ben de hazır boşken yazayım dedim. Eski gönderileri takip edemedim sen ne durumdasın? Sezeryan günü alacaktın en son Salı günü ne oldu?

Lovely35 cnm Allah analı babalı büyütsün, dikişlerde Malesef 1 hafta çekiliyor , Allahtan normal olmuş, sezeryanın ağrısı daha beter Birsey , haftaya hoplaya zıplaya kelebekler gibi evin içinde kızınla dansedersin inş

Kendini çok yıpratmamaya çalış canım. Sütünün kesilmemesi önemli. Umarım bir an önce tekrar kollarına alırsın kuzunu.
Umarım ilaçlar etki etmiştir de temizlenmiştir pıhtılar. Zor zamanlar geçirdin son günlerde. İyi haberlerini bekliyoruz canım.
Canım doktor muhtemelen bebek mamaya ağırlık verdikçe senin sütün çekileceği için aç bırak demiştir. Hiçbir mama anne sütünün yerini tutmuyor çünkü ve bebekler mamayı meme emmeye tercih ediyor eğer seçim şansı verirsen.

İnmiyor hatta daha da yukarı çıkıyor mideme baskı yapıyor oturup öne azıcık eğilemiyorum neyse iner nasılsa daha diye umut ediyorum
Evet benim de durum aynı maalesef.. normalde artık düşünmicem sonuçta içimde kalmayacak bu çocuk bi şekilde gelcek diyordum ama son 5 gün ve hiçbir belirti olmayınca da ne bileyim.. hakkımızda hayırlısı inşallah

Canım benim de takvimim bitti. Bugün 40 haftamız dolduğu için son kontrolümüz var. Kasık sancıları,bel ağrıları vs gibi şeyler hariç başka bir emare yok. Doktorun ne yapmayı düşünüyor? Bekleyecek mi günün geçse de?

Geçmiş olsun canım inş atarsın ilaçlaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…