- 30 Eylül 2013
- 573
- 444
- 73
- 35
Afiyet olsun ve geçmiş olsun . Çok çılgın bi anne olacaksın bnce sen çok tatlısınSaat 00:43 çekirdek çıtlıyorum. Oh vallahi mideme bulantıma pek iyi geldi. Böğürme geğirme seslerine kayınvalideyi korkuttum :))) neyse ki düzeldim biraz çok şükür. Sanırım bu gecenin nöbetçisi benim.
Geçmiş olsun cnm ameliyat fln çok düşünme şimdiden sen ii olda yeterNaZar ettim kendi kendime evet evet kesin nazar! Çok iyiyim hiç ağrım yok derken ani gelen kasık ağrısından sonra soluğu doktorumda aldım.hemen ultrasona aldılar vücudum sezeryan sonrası pıhtıları atamamış karnım doluymuş ve ağrı sevebi oymuş. Vajinafan bi ilaç verdi hemen 6saat sonra bitane dil altına koyucaksın bundan boşalırsa boşalır boşalmazsa tekrar ameliyata alıp temizlicez dedi. Zaten bu hastane/mama konusundan yeterince gergindim başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya zor sakinleştirdi hemşireler eşim.. Dua edin kızlar yeniden ameliyat demek bebeğimden nerdeyse 3 gün ayrı kalmak demek ki ben uykusunda özlüyorum sizler gibiilacı içeli 5saat oldu daha tık yok halbuki lavabodan cıkamamam gerekiyodu of yaaa://
Çok geçmiş olsun Canım ..Rabbim yardımcın olsun inşallah operasyon gerekmeden temizlenir içinNaZar ettim kendi kendime evet evet kesin nazar! Çok iyiyim hiç ağrım yok derken ani gelen kasık ağrısından sonra soluğu doktorumda aldım.hemen ultrasona aldılar vücudum sezeryan sonrası pıhtıları atamamış karnım doluymuş ve ağrı sevebi oymuş. Vajinafan bi ilaç verdi hemen 6saat sonra bitane dil altına koyucaksın bundan boşalırsa boşalır boşalmazsa tekrar ameliyata alıp temizlicez dedi. Zaten bu hastane/mama konusundan yeterince gergindim başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya zor sakinleştirdi hemşireler eşim.. Dua edin kızlar yeniden ameliyat demek bebeğimden nerdeyse 3 gün ayrı kalmak demek ki ben uykusunda özlüyorum sizler gibiilacı içeli 5saat oldu daha tık yok halbuki lavabodan cıkamamam gerekiyodu of yaaa://
NaZar ettim kendi kendime evet evet kesin nazar! Çok iyiyim hiç ağrım yok derken ani gelen kasık ağrısından sonra soluğu doktorumda aldım.hemen ultrasona aldılar vücudum sezeryan sonrası pıhtıları atamamış karnım doluymuş ve ağrı sevebi oymuş. Vajinafan bi ilaç verdi hemen 6saat sonra bitane dil altına koyucaksın bundan boşalırsa boşalır boşalmazsa tekrar ameliyata alıp temizlicez dedi. Zaten bu hastane/mama konusundan yeterince gergindim başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya zor sakinleştirdi hemşireler eşim.. Dua edin kızlar yeniden ameliyat demek bebeğimden nerdeyse 3 gün ayrı kalmak demek ki ben uykusunda özlüyorum sizler gibiilacı içeli 5saat oldu daha tık yok halbuki lavabodan cıkamamam gerekiyodu of yaaa://
Kizlarr suyum patladiii nolur ayetel kursilerinizi bekliormmm hayirlisiyla gelio yagizim ins
Kızlar glb suyum geldi duş almadan önce birden bişe boşaldı ne olduğunu bilmiyorum inş oğlum iyidr ayetel kursi okur musunuz benm için dua edin ne olr
NaZar ettim kendi kendime evet evet kesin nazar! Çok iyiyim hiç ağrım yok derken ani gelen kasık ağrısından sonra soluğu doktorumda aldım.hemen ultrasona aldılar vücudum sezeryan sonrası pıhtıları atamamış karnım doluymuş ve ağrı sevebi oymuş. Vajinafan bi ilaç verdi hemen 6saat sonra bitane dil altına koyucaksın bundan boşalırsa boşalır boşalmazsa tekrar ameliyata alıp temizlicez dedi. Zaten bu hastane/mama konusundan yeterince gergindim başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya zor sakinleştirdi hemşireler eşim.. Dua edin kızlar yeniden ameliyat demek bebeğimden nerdeyse 3 gün ayrı kalmak demek ki ben uykusunda özlüyorum sizler gibiilacı içeli 5saat oldu daha tık yok halbuki lavabodan cıkamamam gerekiyodu of yaaa://
Canım Dora da aynı. Bizim bugün 9.günümüz. doymuyor bi türlü. Sütüm geldi ama çok az. İlk günden beri tuttu memeyi. Emziriyorum sık sık fakat mama olmazsa kendini parcaliyor. 1 kutu mama bitti bile. Öyle doktorların dediği gibi 30 cc vermeye kalksak sabahlarız. 60 cc veriyorum emzirdikten sonra. Dün doktora gittik rutin kontrol için kadın aç bırak dedi. Hemde 2 gün. Tartıştık kadinla. Bugün başka doktora gidicez. Valla takmıyorum yesin mama da. Emdikten sonra kasmicam. Bir sürü Mamà yiyen bebek var. Allah korusun sarılık olsa daha mı iyi. Bizimki 5 günde 250 gr aldı. Sende takma. Büyükler daha iyi biliyor. Annen aç diyorsa doğrusu odur. Bu arada mamamız Hipp. Hiç gaz yapmıyor tavsiye ederimEla bizi geceleri hiç uyutmuyor kızlar. Doymuyor mu ne anlamadık annem devamlı doymuyor bu çocuk diyip duruyor sinirlerim gerildi durdu. Bir göğsümü emiyor, diğerini veriyorum 45 dakka geçti üstünden annem mama veriyor şimdi çay kaşığıyla. Doktorda bugün doymuyor diye bişiy yok onların mideleri ceviz büyüklüğünde zaten şuan dedi normalde bebeklerin 600 gr'a kadar kilo vermesini bekleriz 10 gün içinde sizinki 3 günde 50 gr almış dedi. Çok iştahlı. Kaşığın nerden geleceğini biliyor kafayı o yöne döndürüyor, emziği düşüyor kafayı çevirip emziğini ağzıyla almaya çalışıyor. Fena kızım benim. Doğum yapan anneler siz gece kaç saatte bir emziriyorsunuz? Mama veriyor musunuz?
Canim ben geceleri 2 saatte bir uyanip emziriyorum. Mama hiç vermedim dogdugundn beri. 9 günlük olduk bugün.Ela bizi geceleri hiç uyutmuyor kızlar. Doymuyor mu ne anlamadık annem devamlı doymuyor bu çocuk diyip duruyor sinirlerim gerildi durdu. Bir göğsümü emiyor, diğerini veriyorum 45 dakka geçti üstünden annem mama veriyor şimdi çay kaşığıyla. Doktorda bugün doymuyor diye bişiy yok onların mideleri ceviz büyüklüğünde zaten şuan dedi normalde bebeklerin 600 gr'a kadar kilo vermesini bekleriz 10 gün içinde sizinki 3 günde 50 gr almış dedi. Çok iştahlı. Kaşığın nerden geleceğini biliyor kafayı o yöne döndürüyor, emziği düşüyor kafayı çevirip emziğini ağzıyla almaya çalışıyor. Fena kızım benim. Doğum yapan anneler siz gece kaç saatte bir emziriyorsunuz? Mama veriyor musunuz?
cnm çok teşekkürler , şükür bugün çıkacakmış değerleri düşmüş, eşimi eve kıyafetleri almaya gönderdim ben de hazır boşken yazayım dedim. Eski gönderileri takip edemedim sen ne durumdasın? Sezeryan günü alacaktın en son Salı günü ne oldu?Uyuyayım dedim. Biraz sızmışım sanırım. Mide yanması, tuvalet ihtiyacı derken yine kalktım. Bugün bütün yediklerim için kendime kızdım.kendim ettim kendim buldum dedikleri bu olsa gerek... Uyuyamayınca foruma bakayım dedim. saskinleyley geçmiş olsun canım. Allah sağlık versin bebişine. Lovely35 sana ve tüm doğum yapıp ağrısı sancısı olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum. Doğuma gidecek arkadaşlar Allah yardımcınız olsun. Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişinize kavuşun. Beklemekte olan arkadaşlar, siz de anın tadını çıkarın. İçim dışıma çıktı vallahi. Sağlık gibisi yok. Sağlıkla kalın.
Kendini çok yıpratmamaya çalış canım. Sütünün kesilmemesi önemli. Umarım bir an önce tekrar kollarına alırsın kuzunu.Batuhanannesi cnm gözün aydın, Senin için bir bakayım dedim çok sevindim, Allah analı babalı saglıkla huzurla büyütsün yuvanızda.
Benimde Günüm aksine çok kötü geçiyor , kuzumu küveze aldılar, bebek yoğun Bakım ünitesinde şuan, sarılık Değeri çok yükselince anında yatış yapıldı. Feci üzüldüm Ağladım resmen sütüm Çekildi dedikleri şeyi yaşadım , hepten sütün kesilir deyince herkes sonra kendimi zor toparladım.
Saat 11 de emzirmeye çağırdılar , geldikte ilk defa göğsümü almad sıpa, ne yaptıysam geri çevirdi memeyı, şimdi sütümü sağıyorum bari bu şekilde alsa bari.
Bizede dua edin,Hepinizi öpüyorum
Umarım ilaçlar etki etmiştir de temizlenmiştir pıhtılar. Zor zamanlar geçirdin son günlerde. İyi haberlerini bekliyoruz canım.NaZar ettim kendi kendime evet evet kesin nazar! Çok iyiyim hiç ağrım yok derken ani gelen kasık ağrısından sonra soluğu doktorumda aldım.hemen ultrasona aldılar vücudum sezeryan sonrası pıhtıları atamamış karnım doluymuş ve ağrı sevebi oymuş. Vajinafan bi ilaç verdi hemen 6saat sonra bitane dil altına koyucaksın bundan boşalırsa boşalır boşalmazsa tekrar ameliyata alıp temizlicez dedi. Zaten bu hastane/mama konusundan yeterince gergindim başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya zor sakinleştirdi hemşireler eşim.. Dua edin kızlar yeniden ameliyat demek bebeğimden nerdeyse 3 gün ayrı kalmak demek ki ben uykusunda özlüyorum sizler gibiilacı içeli 5saat oldu daha tık yok halbuki lavabodan cıkamamam gerekiyodu of yaaa://
Canım doktor muhtemelen bebek mamaya ağırlık verdikçe senin sütün çekileceği için aç bırak demiştir. Hiçbir mama anne sütünün yerini tutmuyor çünkü ve bebekler mamayı meme emmeye tercih ediyor eğer seçim şansı verirsen.Canım Dora da aynı. Bizim bugün 9.günümüz. doymuyor bi türlü. Sütüm geldi ama çok az. İlk günden beri tuttu memeyi. Emziriyorum sık sık fakat mama olmazsa kendini parcaliyor. 1 kutu mama bitti bile. Öyle doktorların dediği gibi 30 cc vermeye kalksak sabahlarız. 60 cc veriyorum emzirdikten sonra. Dün doktora gittik rutin kontrol için kadın aç bırak dedi. Hemde 2 gün. Tartıştık kadinla. Bugün başka doktora gidicez. Valla takmıyorum yesin mama da. Emdikten sonra kasmicam. Bir sürü Mamà yiyen bebek var. Allah korusun sarılık olsa daha mı iyi. Bizimki 5 günde 250 gr aldı. Sende takma. Büyükler daha iyi biliyor. Annen aç diyorsa doğrusu odur. Bu arada mamamız Hipp. Hiç gaz yapmıyor tavsiye ederim
Evet benim de durum aynı maalesef.. normalde artık düşünmicem sonuçta içimde kalmayacak bu çocuk bi şekilde gelcek diyordum ama son 5 gün ve hiçbir belirti olmayınca da ne bileyim.. hakkımızda hayırlısı inşallahİnmiyor hatta daha da yukarı çıkıyor mideme baskı yapıyor oturup öne azıcık eğilemiyorum neyse iner nasılsa daha diye umut ediyorum
Canım benim de takvimim bitti. Bugün 40 haftamız dolduğu için son kontrolümüz var. Kasık sancıları,bel ağrıları vs gibi şeyler hariç başka bir emare yok. Doktorun ne yapmayı düşünüyor? Bekleyecek mi günün geçse de?Bu arada bir hamilelik takvimim bile yok artıkın bitti bugün. beklemek son günleri çok zormuş. tek tesellim bebişin tam yerleşmiş olması ve normal doğumu tetikleyecek durumda olması. ancak o da olmuyor anlamadım gitti
Geçmiş olsun canım inş atarsın ilaçlaaNaZar ettim kendi kendime evet evet kesin nazar! Çok iyiyim hiç ağrım yok derken ani gelen kasık ağrısından sonra soluğu doktorumda aldım.hemen ultrasona aldılar vücudum sezeryan sonrası pıhtıları atamamış karnım doluymuş ve ağrı sevebi oymuş. Vajinafan bi ilaç verdi hemen 6saat sonra bitane dil altına koyucaksın bundan boşalırsa boşalır boşalmazsa tekrar ameliyata alıp temizlicez dedi. Zaten bu hastane/mama konusundan yeterince gergindim başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya zor sakinleştirdi hemşireler eşim.. Dua edin kızlar yeniden ameliyat demek bebeğimden nerdeyse 3 gün ayrı kalmak demek ki ben uykusunda özlüyorum sizler gibiilacı içeli 5saat oldu daha tık yok halbuki lavabodan cıkamamam gerekiyodu of yaaa://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?