2015 Ekim Anneleri

Hadi sevindim gözün Aydın canım. Allah sağlık sıhhat versin. Evinizde anne oğul takılın. Salı günü doktor hastaydı koca hastanede başka doktor yoktu ve saatlerce oyaladılar yaptıkları hoşuma gitmeyince hastane ve doktoru değiştirdik. Aynı gün başka doktora muayene oldum. Bizim kız doğum pozisyonunu almış normal doğum için bekliyoruz. Cumaya kadar doğurmazsan gel kontrol edeceğim dedi doktorum , bekliyorum. En geç 18 Ekim'e kadar doğurmuş olmam gerekiyormuş :)

Bu etraftakilerin klasik sözü doymuyor anneyi ne kadar kötü etkilediklernin farkında değiller galiba yakın arkadaşımada doğurduğu gün başladılar sütü az doymuyor çocuk diye kız nasıl etkilendi ki onun bebeği doğum kilosuna 10 günde ulaşamadı buna rağmen dr ları mama verme diyordu hiç takma canım sen etrafında söylenenleri bu arada çocuk dr olarak çınarlıdakine mi devam bahsettiğin şifadakine mi götürüyorsunuz

Canım benim inşallah vücudun gereken temizleme işlemini yapar, extra bir müdaheleye gerek kalmaz. Kendine nazar ettiğin yok. Maalesef bu problemi zaman zaman yaşıyan insanlar olduğunu duymuştum. Mama konusunda da yapılan hata affedilir gibi değil. Kesinlikle cezasız bırakılmamalı. Güzel haberlerini alırız inşallah. Allah'a emanet ol.

Burda dr kontrolüne gidip açılma hiç birşey yok denilip akşamına doğuranlar oldu o yüzden bende öyle birşey bekliyorum:) inmesi doğum anında bile oluyormuş zaten normal doğum yapacağımız varsa birşekilde olucak ayrıca dediğin gibi içerde kalanı yok nasılsa mutlaka gelicekler:)

Kizlarr suyum patladiii nolur ayetel kursilerinizi bekliormmm hayirlisiyla gelio yagizim ins
Doğuranlardan bayrak teslim aldın desene. Şimdi foruma girdim. Belki doğum yaptın bilmiyorum Allah yardımcın olsun diyorum. Hadi güzel haberler alalım senden bugün.

Takvim kendini imha etti :))) ilk değilsin canım. Ekim annelerinde annelerin bir kısmı takvim kendini imha ettikten sonra bebeğine kavuştu. En geç 1 hafta içinde ya doğurursun ya da doğurtulursun. Hadi güzel haberlerini alalım seninde bu hafta içinde.

Selam anneler. Dün gece çok güzel sızmışım. Rüyamda menapoza girmiş annemi hamile gördüm. Şaka gibi. Neyse uyandım, oturuyorum. Kayınvalidem erkenden hortladı :) eşim yarım gün izin almıştı, biraz fazla uyumasına imkan tanımadı vallahi :) kahvaltı hazırlıyor. Güne erken başladık, hadi hayırlısı. Bol doğum haberi alalım bugün de.

Canım sürekli oturmak mahvediyor aman böyle uzun uzun oturma mahvedersin belini

Sevgili annişler ve hamişler nasılsınız?

Ben 30eylülde yavrumu kucağıma aldım alalı pek bakamıyorum, doğuran çok olmuş herkesin gözü aydın, bekleyenlerde inş rahat bi doğum ile sağlıklı bir sekilde bebişlerinize kavuşursunuz.

Malum bilen bilir benim hemoroid Yüzünden doğum tarihim Öne cekilmişti , güzel bir doğum oldu, epidural tercih ettik, ilk doğum spinaldi, uyuşukluk geçinceki Ağrı dayanılmazdı, bunda da çok ağrım oldu halen dikişlerim feci durumda ama hastanedeyken Ağrı olunca düğmeyi bastığının 10 dk sonrası Acının yavaşlaması feci rahatlatıcı birseymiş, hele o düğmeden sonraki yarım saat sonrası Başlayan uyku hali ve sızma muazzam birseydi, herkese epidural tavsiye ediyorum

Sütüm 2. Gün geldi, eşimle kan uyuşmazlığımız olduğundan bebişte sarılık değerleri artabilir dendi ve takibe alındı, normalde 5. Gün bir kontrol yazmışlardı ama çıkış günüm Değeri biraz yüksek gibi gelince ertesi gün hemen gelin dendi. 3. Gün yine Dr daydık, sınırlardaymış değer, bol emzirme, bol istirahat ve bol su içilecek dendi. 1 haftalıkken tekrar gelin dendi. Malesef yerimde oturmadım , dinlenmedim, yatmayı hiç sevmiyorum ve bilemiyorum az mı emzirdim ne, dün 6. Gününde kontrole getirdiğimde acil kan alındı ve 18,5 derece çıkınca hemen yoğun bakıma alındı dün aksama doğru . Feci üzüldüm anlatamam, emzirmedimde ondan mı Yükseldi diye kendimi paraladım ama tabiki emziriyordum, eşim çok kızdı, kardeşimin oğluşuda 1 gece yatmıştı, oda kızdı epey, Karaciğerin salgıladığı hormon, emzirme tabiki olumlu bir etken ama bu vücut demekki asırı salgılamış, yapacak Birsey yok, sütün kesilir deyince biraz rahatladım . Onun görümcesinin hiç sütü gelmeyince düzenli mama verilip çocuk çok sık Yediği halde yine küveze konmuş, yani bazen emzirme ilede atılamıyormuş sarılık.
Neyse mavi Işık veriliyormuş, yapılan Tıbbi bir müdahale yok, Işık sarılığı azaltıyormuş. Gece 11, sabah, 1, 4 ve saat 7 emzirme saatleriydi. Zıbıdık göğsümü almadı hiç sağıp bıraktım, küstü MÜ yoksa hazır mamayı mı sevdi bilemiyorum ama sütüm üzüntüden gitti resmen. Çok Kıymetli bir hazineye sahibiz, bi üzüntümüzle gidiyor nimet, Allah ne büyük, sadece bebişe değil kendimizede çok iyi bakmamız gerekiyor.
Gece 1 deki ilk kontrolde değer 15 e düşmüştü, şimdide 9 olmuş, saat 10 gibi taburcu olur dendi,

cok mutluyuz, eşimi eve kıyafetleri almaya gönderdim, birazda hazır fırsat varken size bakayım kendi hikayemi yazayım dedim.

Not: 10 olmuyor, bebiş külçe gibi hareketsiz, emmiyor yorgun bir halde. Dr emmezse taburcu edemeyiz dedi, süt sağıp vereceğim. Dün Değeri 18,7 iken yatırdık, 20 olunca beyin fonksiyonları duruyormuş, evde kötü olurdu dendi, Şansa götürmüşüz şükür.

Sağlıklı mutlu günler sizlere, ogluşumada dua edin çabuk toparlasın

günaydın hatunlar, annişler, hamişler, bebişleeer gece tv karsısında uyumus kalmısım, eşim kaldırırken hadi 3 gün daha saabret diyo.. son 3 iş yerinde
ben gene ıhh mıhh etmişim uyurken sanırım, eşim aramış az önce nasılsın diyo, iyiyiim dedim, e gece yine ıhladın dedi.. dönerken fln yapıyorum herhalde, anlamadım ki.. az kaldı diyorum kendimi avutuyorum, şu izne cıkayım, bi de halledilecekleri halledeyim de hurma yicem, bi de ebelerinizin dediği gibi koca desteği mi alsak

biz düşünüyoruz insallah, ama hemen cıkmadan değil de, bebek emmeye fln alışsın bi, 40 gün içinde düsünüyorum.. drumla konusmadım ama, karsı cıkacağını zannetmiyorum.. hastanemizde kaça yapıyorlar onu anlaşmak lazım.. bakalım..

Günaydın anneler. Biz yine kızımla güzel bir uyku çekmişiz. Böyle deliksiz uyumayı artık gündüz yorulmaya bağlıyorum. Evdeyken işte çalıştığımdan daha çok yorulıyorum vallahi

canım cok üzüldüm gerçekten.. cok sükür Asel iyi, ama maddi manevi ne gerekiyorsa yapmak lazım.. cok kaliteli görünüp de yaptıkları şeye bak.. sen yine de cok takmamaya calıs bebişin de etkilenmesin.. arkasına düş tabii de, sükürle üzüntünü atmaya calıs

Sütün yetmese kilo almazdı. Sakin mama verme. Doktorumuz da dedi ne çocuğun ağlaması ne uyumaması onun doymmadigini gösterir. Tek ölçüt kilo alimidir diye. Sen ki doğumu normal olsun diye onca strese girdin sütün varken niye doğal olandan vazgecesin. Yetmeyene diyecek bir şey yok ama süt verrdikce artıyor. Psikolojik bir durum. Benim Kızıma da galiba yetmiyor doymadi verelim diye iki kez verdiler ilk hafta üçüncüye ben izin vermedim.kilo alıyor .mama son çare olsun lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…