Hadi sevindim gözün Aydın canım. Allah sağlık sıhhat versin. Evinizde anne oğul takılın. Salı günü doktor hastaydı koca hastanede başka doktor yoktu ve saatlerce oyaladılar yaptıkları hoşuma gitmeyince hastane ve doktoru değiştirdik. Aynı gün başka doktora muayene oldum. Bizim kız doğum pozisyonunu almış normal doğum için bekliyoruz. Cumaya kadar doğurmazsan gel kontrol edeceğim dedi doktorum , bekliyorum. En geç 18 Ekim'e kadar doğurmuş olmam gerekiyormuş :)C
cnm çok teşekkürler , şükür bugün çıkacakmış değerleri düşmüş, eşimi eve kıyafetleri almaya gönderdim ben de hazır boşken yazayım dedim. Eski gönderileri takip edemedim sen ne durumdasın? Sezeryan günü alacaktın en son Salı günü ne oldu?
Bu etraftakilerin klasik sözü doymuyor anneyi ne kadar kötü etkilediklernin farkında değiller galiba yakın arkadaşımada doğurduğu gün başladılar sütü az doymuyor çocuk diye kız nasıl etkilendi ki onun bebeği doğum kilosuna 10 günde ulaşamadı buna rağmen dr ları mama verme diyordu hiç takma canım sen etrafında söylenenleriEla bizi geceleri hiç uyutmuyor kızlar. Doymuyor mu ne anlamadık annem devamlı doymuyor bu çocuk diyip duruyor sinirlerim gerildi durdu. Bir göğsümü emiyor, diğerini veriyorum 45 dakka geçti üstünden annem mama veriyor şimdi çay kaşığıyla. Doktorda bugün doymuyor diye bişiy yok onların mideleri ceviz büyüklüğünde zaten şuan dedi normalde bebeklerin 600 gr'a kadar kilo vermesini bekleriz 10 gün içinde sizinki 3 günde 50 gr almış dedi. Çok iştahlı. Kaşığın nerden geleceğini biliyor kafayı o yöne döndürüyor, emziği düşüyor kafayı çevirip emziğini ağzıyla almaya çalışıyor. Fena kızım benim. Doğum yapan anneler siz gece kaç saatte bir emziriyorsunuz? Mama veriyor musunuz?
Canım benim inşallah vücudun gereken temizleme işlemini yapar, extra bir müdaheleye gerek kalmaz. Kendine nazar ettiğin yok. Maalesef bu problemi zaman zaman yaşıyan insanlar olduğunu duymuştum. Mama konusunda da yapılan hata affedilir gibi değil. Kesinlikle cezasız bırakılmamalı. Güzel haberlerini alırız inşallah. Allah'a emanet ol.NaZar ettim kendi kendime evet evet kesin nazar! Çok iyiyim hiç ağrım yok derken ani gelen kasık ağrısından sonra soluğu doktorumda aldım.hemen ultrasona aldılar vücudum sezeryan sonrası pıhtıları atamamış karnım doluymuş ve ağrı sevebi oymuş. Vajinafan bi ilaç verdi hemen 6saat sonra bitane dil altına koyucaksın bundan boşalırsa boşalır boşalmazsa tekrar ameliyata alıp temizlicez dedi. Zaten bu hastane/mama konusundan yeterince gergindim başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya zor sakinleştirdi hemşireler eşim.. Dua edin kızlar yeniden ameliyat demek bebeğimden nerdeyse 3 gün ayrı kalmak demek ki ben uykusunda özlüyorum sizler gibiilacı içeli 5saat oldu daha tık yok halbuki lavabodan cıkamamam gerekiyodu of yaaa://
Burda dr kontrolüne gidip açılma hiç birşey yok denilip akşamına doğuranlar oldu o yüzden bende öyle birşey bekliyorum:) inmesi doğum anında bile oluyormuş zaten normal doğum yapacağımız varsa birşekilde olucak ayrıca dediğin gibi içerde kalanı yok nasılsa mutlaka gelicekler:)Evet benim de durum aynı maalesef.. normalde artık düşünmicem sonuçta içimde kalmayacak bu çocuk bi şekilde gelcek diyordum ama son 5 gün ve hiçbir belirti olmayınca da ne bileyim.. hakkımızda hayırlısı inşallah
Sağol canım benim. Hepimiz çok tatlı Ekim annesi olacağız inşallah.Afiyet olsun ve geçmiş olsun . Çok çılgın bi anne olacaksın bnce sen çok tatlısın
Doğuranlardan bayrak teslim aldın desene. Şimdi foruma girdim. Belki doğum yaptın bilmiyorum Allah yardımcın olsun diyorum. Hadi güzel haberler alalım senden bugün.Kizlarr suyum patladiii nolur ayetel kursilerinizi bekliormmm hayirlisiyla gelio yagizim ins
Takvim kendini imha etti :))) ilk değilsin canım. Ekim annelerinde annelerin bir kısmı takvim kendini imha ettikten sonra bebeğine kavuştu. En geç 1 hafta içinde ya doğurursun ya da doğurtulursun. Hadi güzel haberlerini alalım seninde bu hafta içinde.Bu arada bir hamilelik takvimim bile yok artıkın bitti bugün. beklemek son günleri çok zormuş. tek tesellim bebişin tam yerleşmiş olması ve normal doğumu tetikleyecek durumda olması. ancak o da olmuyor anlamadım gitti
Canım sürekli oturmak mahvediyor aman böyle uzun uzun oturma mahvedersin beliniBebek gelmeden arkadaşlarımızla son bir yemeğe çıkalım dedik ama 7.30 dan bu saate kadar sandalye de oturulur mu belim kopmuş yatınca anladım ağrısını birde habire gözüm seyriyor bebiş mi gelicek yoksa diyorum:)
Kızlar, oğlu olacaklardan yenidoğan sünneti yaptıracak olan varmı?
Biz ilk oğlumda yaptırdık çok memnun kaldık. Hastaneden taburcu olmadan sünnetide yaptırmıştık göbeği düşmeden sünnet dikişleride erimişti
Delirmeye az kaldı!! Daha önce forumda konuşmuştuk kızlar mecburiyetten doğuma binlerce dolar harcadık. Amerikanın hatrı sayılır hastanesinde dünyaya geldi bebeğim. Hastaneden çıkarken mama kıyafet vs vs olan bi hediye paketi verdiler. Ben geceleri 60cc kadar takviye formula veriyorum sütüm yetmeyebilir bebeğimin şekeri düşmesin diye. Hastaneden verdikleri formulayı actım kullanıyodum bi iki gündür. Dün öyle aniden gelen bi hisle son kullanma tarihine baktımki ne göreyim temmuz 2015!!! Bı kokladım tamamen ekşimiş. Saatlerce ağladım ya bebeğime bişey olsaydı diye. Şimdi hastanedeyim managerla konusup cok kötü karıstırıcam ortalığı. Kuruş para alamazlar gerekli mercilere şikayettede bulunucam. Aklıma geldikçe kafayı yicek gibi oluyorum!
Canim dualarim seninle. Rabbim kolay dogum nasip etsin insallahKizlarr suyum patladiii nolur ayetel kursilerinizi bekliormmm hayirlisiyla gelio yagizim ins
Arkadslar herkese slm....dun sabah oglumu kucagma aldim cok sukur... cok muhtesm bi duygu..allh isteyen herkese yasatsn ins. beklyen herkes biran once kurtulr umarim..
Ela bizi geceleri hiç uyutmuyor kızlar. Doymuyor mu ne anlamadık annem devamlı doymuyor bu çocuk diyip duruyor sinirlerim gerildi durdu. Bir göğsümü emiyor, diğerini veriyorum 45 dakka geçti üstünden annem mama veriyor şimdi çay kaşığıyla. Doktorda bugün doymuyor diye bişiy yok onların mideleri ceviz büyüklüğünde zaten şuan dedi normalde bebeklerin 600 gr'a kadar kilo vermesini bekleriz 10 gün içinde sizinki 3 günde 50 gr almış dedi. Çok iştahlı. Kaşığın nerden geleceğini biliyor kafayı o yöne döndürüyor, emziği düşüyor kafayı çevirip emziğini ağzıyla almaya çalışıyor. Fena kızım benim. Doğum yapan anneler siz gece kaç saatte bir emziriyorsunuz? Mama veriyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?