2015 Ekim Anneleri

Cok cok gecmis olsun canim. Insallah hemen atlatir ogluşun sariligi. Pek cok bebek oluyor, doktorlar takip edildigi surece sorun olmaz diyorlar. Siz de oyle yapmissiniz zaten. Iyilesip evinize donun bir an once insallah.

Gecmis olsun canim.Allah sifa versin.

canım cok gecmis olsun yaa, ilk defa duyuyorum.. insallah ilaç işe yaramıştır gerek kalmamıstır ameliyata.. ama üzülme özlemeyi düsünüp de simdiden, cünkü senin sağlığın bebeğin için cok daha önemli.. Allah şifalar versin.. insallah iyisindir..

Allah şifa versin canım oğluşuna, insallah en kısa zamanda atlatırsınız da, senin de sütünle şifa verir Rabbim.

Dualarımız oğluşunla canım inşallah en kısa sürede atlatır. Sen kendini üzme ki sütün gitmesin

Canim cok fena salladi ya allah beterinden saklasin

Doğuran annelerin pek vakti olmuyor, yazamıyorlar doğal olarak. Bebek büyüyüp 40 ı çıksın burada yine ne paylaşımlar olacak :) Mevlüt resimleri, hangi mama, hangi bez, hangi çocuk doktoru... Fikir alışverişleri devam edecek. Herkes Doğurup kurtulduğu için şükür edecek ve doğum hikayeleri rafa kalkacak. Ekim in ilk 10 luk diliminin bitmesine az kaldı. Sonra ortada bir 10 gün var ki bizim kız o zamana gelebilir. Finalde 11 gün ile kapanış yapacağız. Sonra siz sağ ben selamet. Az kalmış kızlar. Biraz daha dişimizi sıkalım.

2 saatte bir kendimi sağıyrm
aynen bizde öleyiz cnm sürekli aranıyor biz daha emmeye yeni başladık
2 saatte bir sağıp veriyorm fena gaz sorunumz var

Kızlar devlet bir cocuğa 300 tl veriyor ya bunun için sgk ya başvuru feln mı yapılıyor yoksa sistemden otomatik olarak mı işleniyor bilgisi olan varmı

Kızlar şimdi Normal doğum da epidural takılıyor ya o zaman alttan muane ederken hissedilmiyor değil mi

Kızlar devlet bir cocuğa 300 tl veriyor ya bunun için sgk ya başvuru feln mı yapılıyor yoksa sistemden otomatik olarak mı işleniyor bilgisi olan varmı

Başvurular Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlükleri, Sosyal Hizmet Merkezleri ve yurtdışında yaşayanlar için Büyükelçilikler ve Konsolosluklar aracılığıyla yapılacaktır. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan kişilerin başvuruları ise çalıştıkları kurumlara yapılacaktır.
Nette böyle yazıyo canım

cnm benim bugün doktor randevum bile yok düşün. doktor yarın gel dedi. 41+0 ı bekliycez dedi. gelmezse suni sancı oda olmazsa sezaryan bu arada dün bebek hareketleri çok yavaştı acilde muayene oldum. tekme atmadığı için hareketi yok gibi gelio bana. meğersem içerde kıpır kıpır mutlu mesut oynuyor bebişim. birde dün hurma yedim sıcak suya oturdum falan doğum kolaylaşsın gelsin die. yok anacım paşam ne zaman isterse o zaman gelcek

C
Canim cok gecmis olsun ins. Ilacla hallolmustur nasil oldun simdi

Saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…