2015 Ekim Anneleri

gerçekten öyle :))) inşallah cnmmm beklemek insanı gerio

Canim ben mamayi sarilik oldugunda veriyorsum simdi sut sadece imi saate bir emzir diyordu dr um ama bebegim kusmaya basladi simdi agladi mi veriyorum zaten kendiside 2 saate 3 saate bir uyaniyor. Bebek ilk dogdugunda adapte olmak baya zor oluyo ya geceleri uyku sikintim cok oluyor benim

Canım ben de az önce muayeneden geldim. Doktor her şey normal pazartesiye kadar bekleyeceğiz dedi. Cumartesi de nst için kontrole çağırdı. Eğer pazartesiye kadar olmazsa pazartesi sabah yatış yapıp suni şancı ile normal doğum yapacağız dedi. Bir se diyor ki bebek yolda yahu ben de biliyorum ama ne uzun yolmuş diyesim geldi

Gerçekten ne uzun yolmuş dimi sanada dediler mi tam kanala yerleşmiş herşey normal. ay birde insanın psikolojisi bozuluo artık. dün acildeyken yan odamda 39+0 haftalık bayan üstelik kendi sancısıyla gelmiş. çığlık çığlığa yavrum. bende doktora sordum bu kadar acıyomuki acaba diye. yok yok falan dedi sen nasıl hissediyosun kendini dedi sanki karnımın üstünde bi ağrı var dedim bebiş ayağını dayamış ondan dedi bi kez daha koptum hayattan. zaten nerde böyle beklenecek şeyler var aksilikler var (bu aksilik mi bilmiyorum) beni kesin bulur

Lovely35 canım mrb. Sütün varsa neden mama veriyorsun. İlk başta çok az gelmesine rağmen hep emzirdim hiç mama vermedim hastanede bile vermedim. şuanda gece 11 de uyanıyor emziriyorum 12 de uyuyor 2 de uyanıyor emziriyorum 5 de uyanıyor bazen 2 saat bazen 3 satte bir uyanıyor bazen kendim uyandırıyorum ama gece 12 den sonra en fazla 2 kere uyanıyor. emzirio altını alıp hemen uyutuyorum sabah ta 8 de kalkıyor öyle. Çocuk doktorum 3 aatte bir emse bile normal dedi bana liste yaptı sağ meme sol meme diye gece her ikisini de emzirmemi söyledi.

saskinleyley canım çok geçmiş olsun. Benim kızda sarılık oldu 13.2 di değeri şimdi değeri bilmiyorum ama doktor kan alıp ağlatmayalım iyi görünüyor dedi. Emziriyorum düzenli. Sarılık korkusunu çok çektim. Hastanede kan uyuşmazlığı nedeniyle bebeğinin kanı değişecek bir anneyi gördüm çok şükür dedim kan uyulmazlığımız yok kızım benimle aynı kan grubundan.

Kızlar yanlış alarmmış =( bebek kanala girdiği an afedersnz koyvermişim yani dr öle olabilir dedi bende analamdım ağrılarım çıktı yine nst de ama o kadr çok değil ben hissetmedim bile tansiyonum yüksek çıktı her ihtimale kRşı 1 saat müşade altına aldılar oğlum iyi ama ben değilim üşüttüm gribim göz nesnesiyim boğazlarım şişve yara napçam bilmiyorum yatk döşek yatıyorum sürekli uyku halindeym nezne yüzüne anca girebilidm hakkınızı helal edin merkta bırktm

Canim masallah beninki bu gece 5kere kalkti sersem gibi oldum benim kuzumunngece uykusi ne zaman duzene girecek acaba gunduz uyuyo gece uyaniyo benim ki

Geçmiş olsun canım benimde boğazım aciyo hasta hasta doğurmak istemiyorum

Cnm bn ilk zmnlar yarim saatte bir emzirmeye calistim ama kizim sutum yetmedigi icin swrilik oldu sakin mama verme diyenlere inanma doymayan cocuk hasta oluyur ben ne zmn ek mama vereim gundr iki uc kez sariligi dustu ve kizim 600 gr aldi bir haftada suan sutumu sagiyirum gunde 4 kez ondan veriyirum 50 cc dalan emiyor gecede bir yada iki kez mama iki saatte bir acikiyor artik alarm kuruyorum geceleri o uyaniyor alarm caliyo :) mama takviye sart ama cok olmamak kaydiyla

Canim gecmis olsun iyilesrsin insallah hemen kanala grmis artik yaklasti iyice tatlim Allah hepimizin yardimcisi olsun

Aynısını bana da söyledi canım. Bebek tam yerleşmiş,bekliyoruz. Ama boyle beklemek de bir tuhaf artık. Sanki sonsuza kadar hamile olacakmışım gibi hissediyorum

Canım Ela hiç sarılık olmadı çok şükür. Bizde hipp devam sütü verdik ilk 2 gün dün 3. günümüzde sütüm geldi çok şükür şuan sırf emziriyorum artık. Doktor mama vereceksende sabah öğlen akşam takviye amaçlı ver dedi. Memeye çok alıştı zaten napıcam bilmiyorum hiç ayrılmak istemiyor tenimden.

Canım benim sende doğum yaptın sanırım dimi? Nasılsın iyi misin? Çok teşekkür ederim bu arada inşallah dediğin gibi olur. Herkes 1 ay dedi bana ondan korkuyorum açıkçası.

Sabah kalktığımdan beri yarım saatte bir dediğin gibi 1 saatte bir emziriyorum. Bir sağ bir sol 15-20 dakka emiyor her bir göğsü. Göğsümde uyuyunca yatıralım diyoruz yatağına basıyor yaygarayı kesinlikle göğsümden ayrılmak istemiyor.

oyy meleğim anneciğinin kokusundan ayrılamıyor demek kıyamam
İnşallah bir an önce yeni hayattaki düzenine alışır dikişler in acısı da geçer her şey yoluna girer canım

Kizlar ne olur dua edin benim icin omerim icin yavrumu bir kere bile koklayamadan oylece hastanese bensiz birakip gidiyorum. Rabbim bu aciyi kimseye yasatmasin. Yueegim yaniyor. Nasil bir sinav nasil bir yurek acisi tarifi mumkun degil. Bir kere koklayamadim bir kere saramadim gogsume alamadim. Bugune kadar hep guclu durmaya calistim ama artik beceremiyorun ne olur benim icin rabbimden sabir isteyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…