- 20 Ağustos 2013
- 784
- 451
- 123
Takvim kendini imha etti :))) ilk değilsin canım. Ekim annelerinde annelerin bir kısmı takvim kendini imha ettikten sonra bebeğine kavuştu. En geç 1 hafta içinde ya doğurursun ya da doğurtulursun. Hadi güzel haberlerini alalım seninde bu hafta içinde.
Kızlar şimdi Normal doğum da epidural takılıyor ya o zaman alttan muane ederken hissedilmiyor değil mi
Canim ben mamayi sarilik oldugunda veriyorsum simdi sut sadece imi saate bir emzir diyordu dr um ama bebegim kusmaya basladi simdi agladi mi veriyorum zaten kendiside 2 saate 3 saate bir uyaniyor. Bebek ilk dogdugunda adapte olmak baya zor oluyo ya geceleri uyku sikintim cok oluyor benimEla bizi geceleri hiç uyutmuyor kızlar. Doymuyor mu ne anlamadık annem devamlı doymuyor bu çocuk diyip duruyor sinirlerim gerildi durdu. Bir göğsümü emiyor, diğerini veriyorum 45 dakka geçti üstünden annem mama veriyor şimdi çay kaşığıyla. Doktorda bugün doymuyor diye bişiy yok onların mideleri ceviz büyüklüğünde zaten şuan dedi normalde bebeklerin 600 gr'a kadar kilo vermesini bekleriz 10 gün içinde sizinki 3 günde 50 gr almış dedi. Çok iştahlı. Kaşığın nerden geleceğini biliyor kafayı o yöne döndürüyor, emziği düşüyor kafayı çevirip emziğini ağzıyla almaya çalışıyor. Fena kızım benim. Doğum yapan anneler siz gece kaç saatte bir emziriyorsunuz? Mama veriyor musunuz?
Canım ben de az önce muayeneden geldim. Doktor her şey normal pazartesiye kadar bekleyeceğiz dedi. Cumartesi de nst için kontrole çağırdı. Eğer pazartesiye kadar olmazsa pazartesi sabah yatış yapıp suni şancı ile normal doğum yapacağız dedi. Bir se diyor ki bebek yoldacnm benim bugün doktor randevum bile yok düşün. doktor yarın gel dedi. 41+0 ı bekliycez dedi. gelmezse suni sancı oda olmazsa sezaryanbu arada dün bebek hareketleri çok yavaştı acilde muayene oldum. tekme atmadığı için hareketi yok gibi gelio bana. meğersem içerde kıpır kıpır mutlu mesut oynuyor bebişim. birde dün hurma yedim sıcak suya oturdum falan doğum kolaylaşsın gelsin die. yok anacım paşam ne zaman isterse o zaman gelcek
Canım ben de az önce muayeneden geldim. Doktor her şey normal pazartesiye kadar bekleyeceğiz dedi. Cumartesi de nst için kontrole çağırdı. Eğer pazartesiye kadar olmazsa pazartesi sabah yatış yapıp suni şancı ile normal doğum yapacağız dedi. Bir se diyor ki bebek yoldayahu ben de biliyorum ama ne uzun yolmuş diyesim geldi
Canim masallah beninki bu gece 5kere kalkti sersem gibi oldum benim kuzumunngece uykusi ne zaman duzene girecek acaba gunduz uyuyo gece uyaniyo benim kiLovely35 canım mrb. Sütün varsa neden mama veriyorsun. İlk başta çok az gelmesine rağmen hep emzirdim hiç mama vermedim hastanede bile vermedim. şuanda gece 11 de uyanıyor emziriyorum 12 de uyuyor 2 de uyanıyor emziriyorum 5 de uyanıyor bazen 2 saat bazen 3 satte bir uyanıyor bazen kendim uyandırıyorum ama gece 12 den sonra en fazla 2 kere uyanıyor. emzirio altını alıp hemen uyutuyorum sabah ta 8 de kalkıyor öyle. Çocuk doktorum 3 aatte bir emse bile normal dedi bana liste yaptı sağ meme sol meme diye gece her ikisini de emzirmemi söyledi.
Geçmiş olsun canım benimde boğazım aciyo hasta hasta doğurmak istemiyorumKızlar yanlış alarmmış =( bebek kanala girdiği an afedersnz koyvermişim yani dr öle olabilir dedi bende analamdım ağrılarım çıktı yine nst de ama o kadr çok değil ben hissetmedim bile tansiyonum yüksek çıktı her ihtimale kRşı 1 saat müşade altına aldılar oğlum iyi ama ben değilim üşüttüm gribim göz nesnesiyim boğazlarım şişve yara napçam bilmiyorum yatk döşek yatıyorumsürekli uyku halindeym nezne yüzüne anca girebilidm hakkınızı helal edin merkta bırktm
Cnm bn ilk zmnlar yarim saatte bir emzirmeye calistim ama kizim sutum yetmedigi icin swrilik oldu sakin mama verme diyenlere inanma doymayan cocuk hasta oluyur ben ne zmn ek mama vereim gundr iki uc kez sariligi dustu ve kizim 600 gr aldi bir haftada suan sutumu sagiyirum gunde 4 kez ondan veriyirum 50 cc dalan emiyor gecede bir yada iki kez mama iki saatte bir acikiyor artik alarm kuruyorum geceleri o uyaniyor alarm caliyo :) mama takviye sart ama cok olmamak kaydiylaEla bizi geceleri hiç uyutmuyor kızlar. Doymuyor mu ne anlamadık annem devamlı doymuyor bu çocuk diyip duruyor sinirlerim gerildi durdu. Bir göğsümü emiyor, diğerini veriyorum 45 dakka geçti üstünden annem mama veriyor şimdi çay kaşığıyla. Doktorda bugün doymuyor diye bişiy yok onların mideleri ceviz büyüklüğünde zaten şuan dedi normalde bebeklerin 600 gr'a kadar kilo vermesini bekleriz 10 gün içinde sizinki 3 günde 50 gr almış dedi. Çok iştahlı. Kaşığın nerden geleceğini biliyor kafayı o yöne döndürüyor, emziği düşüyor kafayı çevirip emziğini ağzıyla almaya çalışıyor. Fena kızım benim. Doğum yapan anneler siz gece kaç saatte bir emziriyorsunuz? Mama veriyor musunuz?
Canim gecmis olsun iyilesrsin insallah hemen kanala grmis artik yaklasti iyice tatlim Allah hepimizin yardimcisi olsunKızlar yanlış alarmmış =( bebek kanala girdiği an afedersnz koyvermişim yani dr öle olabilir dedi bende analamdım ağrılarım çıktı yine nst de ama o kadr çok değil ben hissetmedim bile tansiyonum yüksek çıktı her ihtimale kRşı 1 saat müşade altına aldılar oğlum iyi ama ben değilim üşüttüm gribim göz nesnesiyim boğazlarım şişve yara napçam bilmiyorum yatk döşek yatıyorumsürekli uyku halindeym nezne yüzüne anca girebilidm hakkınızı helal edin merkta bırktm
Aynısını bana da söyledi canım. Bebek tam yerleşmiş,bekliyoruz. Ama boyle beklemek de bir tuhaf artık. Sanki sonsuza kadar hamile olacakmışım gibi hissediyorumGerçekten ne uzun yolmuş dimisanada dediler mi tam kanala yerleşmiş herşey normal. ay birde insanın psikolojisi bozuluo artık. dün acildeyken yan odamda 39+0 haftalık bayan üstelik kendi sancısıyla gelmiş. çığlık çığlığa yavrum. bende doktora sordum bu kadar acıyomuki acaba diye. yok yok falan dedi sen nasıl hissediyosun kendini dedi sanki karnımın üstünde bi ağrı var dedim bebiş ayağını dayamış ondan dedi bi kez daha koptum hayattan. zaten nerde böyle beklenecek şeyler var aksilikler var (bu aksilik mi bilmiyorum) beni kesin bulur
Bendeee =( bşde çatı muayensi heralde o elle yapılan çok fenaydı =( oturamıyorum bileGeçmiş olsun canım benimde boğazım aciyo hasta hasta doğurmak istemiyorum
Amin canım inşallahCanim gecmis olsun iyilesrsin insallah hemen kanala grmis artik yaklasti iyice tatlim Allah hepimizin yardimcisi olsun
Canım Ela hiç sarılık olmadı çok şükür. Bizde hipp devam sütü verdik ilk 2 gün dün 3. günümüzde sütüm geldi çok şükür şuan sırf emziriyorum artık. Doktor mama vereceksende sabah öğlen akşam takviye amaçlı ver dedi. Memeye çok alıştı zaten napıcam bilmiyorum hiç ayrılmak istemiyor tenimden.Canım Dora da aynı. Bizim bugün 9.günümüz. doymuyor bi türlü. Sütüm geldi ama çok az. İlk günden beri tuttu memeyi. Emziriyorum sık sık fakat mama olmazsa kendini parcaliyor. 1 kutu mama bitti bile. Öyle doktorların dediği gibi 30 cc vermeye kalksak sabahlarız. 60 cc veriyorum emzirdikten sonra. Dün doktora gittik rutin kontrol için kadın aç bırak dedi. Hemde 2 gün. Tartıştık kadinla. Bugün başka doktora gidicez. Valla takmıyorum yesin mama da. Emdikten sonra kasmicam. Bir sürü Mamà yiyen bebek var. Allah korusun sarılık olsa daha mı iyi. Bizimki 5 günde 250 gr aldı. Sende takma. Büyükler daha iyi biliyor. Annen aç diyorsa doğrusu odur. Bu arada mamamız Hipp. Hiç gaz yapmıyor tavsiye ederim
Canım benim sende doğum yaptın sanırım dimi? Nasılsın iyi misin? Çok teşekkür ederim bu arada inşallah dediğin gibi olur. Herkes 1 ay dedi bana ondan korkuyorum açıkçası.Lovely35 cnm Allah analı babalı büyütsün, dikişlerde Malesef 1 hafta çekiliyor , Allahtan normal olmuş, sezeryanın ağrısı daha beter Birsey , haftaya hoplaya zıplaya kelebekler gibi evin içinde kızınla dansedersin inş
Sabah kalktığımdan beri yarım saatte bir dediğin gibi 1 saatte bir emziriyorum. Bir sağ bir sol 15-20 dakka emiyor her bir göğsü. Göğsümde uyuyunca yatıralım diyoruz yatağına basıyor yaygarayı kesinlikle göğsümden ayrılmak istemiyor.Canim ben geceleri 2 saatte bir uyanip emziriyorum. Mama hiç vermedim dogdugundn beri. 9 günlük olduk bugün.
Doktorumuz 3 litre su iceceksin mutlaka dedi ona çok dikkat ediyrm. Süt yapan şey suymuş. Gündüzleri daha sık emzirmeye çalışıyorum bazen saat başı bazen yarım saatte bir max 2 saat.
Mutlaka gerilmişsindr..sakin ol canım zamanla alişcaz birbirimize..
oyy meleğim anneciğinin kokusundan ayrılamıyor demek kıyamamSabah kalktığımdan beri yarım saatte bir dediğin gibi 1 saatte bir emziriyorum. Bir sağ bir sol 15-20 dakka emiyor her bir göğsü. Göğsümde uyuyunca yatıralım diyoruz yatağına basıyor yaygarayı kesinlikle göğsümden ayrılmak istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?