2015 Ekim Anneleri

Kızlar buarada dün çatı muayenem oldu ya 1 damla bile kan gelmedi hiç bir sorun yaşamadım. Üstelik baticonla bakıyor doktor baticon kalıntısı bile olmadı. Lütfen boş yere kendinizi kasmayın. Sadece rahatsız edici bir his o kadar acıma durumu olmuyor. Derin nefeslerle rahatlayınca kısacık sürüyor zaten.

Canım inan hep dualarımdasın allahım şifa ve sabrını versin. Annelik imtihanın başladı lütfen sakin kalmaya çalış bebeğinin iyiliği için sütünü koruman lazım. onun sana çok ihtiyacı var her şey yoluna girecek lütfen moralini yüksek tut.

Valla annem diyor bir de doymuyor diye düşün el ne desin ama annemde çok uğraşıyor allah için sabah 08:00'de uyudu bişiy de diyemiyorum. Çocuk doktoru şifadaki bahadır bey çooook memnun kaldık.

Dualarım seninle canım. Üzme kendini sen elinden geleni yapiyosun. Inşallah en kisa zamanda sağlıcakla atlatırsiniz bu süreci. Ve oğlunu kucağına alıp evinize donersiniz

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin sana inşallah biran önce sağlık la alırsın yavrunu kucağına

Canım dualarım seninle. İnşallah bir An önce geçer bu günler. Allah büyük canım hep umutlu ol iyi düşün. Güzel günleri düşün oglusunla..

Kızlar devlet bir cocuğa 300 tl veriyor ya bunun için sgk ya başvuru feln mı yapılıyor yoksa sistemden otomatik olarak mı işleniyor bilgisi olan varmı
Cnm bi form var google dan bak ben indirip paylasmistim isteyken..o formu doldurup aile sos pol bak il.mudurlugune verecekmisiz sehrimizdeki..sonra nereye nasil yatiyo bilmiyorum cnm..ben ciktisini aldim bak resmini paylasayim ama ordan verirler gidince formu sana.

Eklentiler

• 1444216024973988084639.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 68

Rabbim Ömer'e şifa versin bir an önce sanada dayanma gücü. Sen kendini bırakma canım evladının sana ihtiyacı var. Sen güçlü ol ki o da senin gücünü hissetsin. Dualarımız sizinle

Canim.Rabbim sabir versin tez vakit saglikla gelsin kucagina insallah..bebegin iyi olsun da insallah kavuscaksiniz annesi Allah yardimcin olsun omer atlatip annesine kavuscak bol bol.koklayip sevcen oglusunu

Sabret canım bu günler geçsin bi daha ömer senden hiç ayrı kalmicak Rabbim yardimcin olsun güçlü ol sen artık annesin ve omerin sana çok ihtiyacı var

2 saatte bir kendimi sağıyrm

aynen bizde öleyiz cnm sürekli aranıyor biz daha emmeye yeni başladık
2 saatte bir sağıp veriyorm fena gaz sorunumz var
Canım benimde dün yani 3. gün geldi sütüm. Gelmicek diye çok korkmuştum şükür ki geldi şuan devamlı emziriyorum emzirdikçe artacak inşallah. Bol komposto ve su iç bu dönemde ben dikişlerime rağmen bir de hergün sıcak duş aldım sütüm insin diye.

Canım göğüs ucu yarası problemi yaşadın mı, inşallah olmamıştır.

Allahım sabır versin canım, bebeğin iyi olacak o yüzden ayrısınız, çok yakında hep koklayacaksın, hiç ayrılmayacaksınız. Lütfen böyle düşün, kavuşmak için ayrıldınız sadece.

Valla annem diyor bir de doymuyor diye düşün el ne desin ama annemde çok uğraşıyor allah için sabah 08:00'de uyudu bişiy de diyemiyorum. Çocuk doktoru şifadaki bahadır bey çooook memnun kaldık.
Onlarda kötülüğünden demiyorlar tabi senin düşğndüğün kadar annende düşünüyordur zaten
Dr tavsiyen aklımda mutlaka deniyeceğim bende

Esma ben de merak etmiştim seni. Ben de o kadar dikkat etmeme rağmen grip oldum. Üç gündür kafam kalkmıyor. Bir de üstüne dünden beri ishal var. İnşallah ikimiz de çabuk atlatırız. Benim de alt tarafta sancım oluyordu. Doktor yanlarına ayaklarına sıcak su torbası koy dedi. Sıcak havlu falan koydum iyi geldi sanki.

Lovely35 benim doktorum günde 6 çişli bez oluyorsa yeterince emiyordur dedi. Zaten kilo alımından da anlarsın. 750 gr- 1000 gr arası aylık normal.

Canim masallah beninki bu gece 5kere kalkti sersem gibi oldum benim kuzumunngece uykusi ne zaman duzene girecek acaba gunduz uyuyo gece uyaniyo benim ki
girer canım merak etme benimki gazı olunca uyumuyor. Birde bu ara kusmaya başladı gözüm hep üzerinde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…