Canım inan hep dualarımdasın allahım şifa ve sabrını versin. Annelik imtihanın başladı lütfen sakin kalmaya çalış bebeğinin iyiliği için sütünü koruman lazım. onun sana çok ihtiyacı var her şey yoluna girecek lütfen moralini yüksek tut.Kizlar ne olur dua edin benim icin omerim icin yavrumu bir kere bile koklayamadan oylece hastanese bensiz birakip gidiyorum. Rabbim bu aciyi kimseye yasatmasin. Yueegim yaniyor. Nasil bir sinav nasil bir yurek acisi tarifi mumkun degil. Bir kere koklayamadim bir kere saramadim gogsume alamadim. Bugune kadar hep guclu durmaya calistim ama artik beceremiyorun ne olur benim icin rabbimden sabir isteyin
Valla annem diyor bir de doymuyor diye düşün el ne desin ama annemde çok uğraşıyor allah için sabah 08:00'de uyudu bişiy de diyemiyorum. Çocuk doktoru şifadaki bahadır bey çooook memnun kaldık.Bu etraftakilerin klasik sözü doymuyor anneyi ne kadar kötü etkilediklernin farkında değiller galiba yakın arkadaşımada doğurduğu gün başladılar sütü az doymuyor çocuk diye kız nasıl etkilendi ki onun bebeği doğum kilosuna 10 günde ulaşamadı buna rağmen dr ları mama verme diyordu hiç takma canım sen etrafında söylenenleribu arada çocuk dr olarak çınarlıdakine mi devam bahsettiğin şifadakine mi götürüyorsunuz
Dualarım seninle canım. Üzme kendini sen elinden geleni yapiyosun. Inşallah en kisa zamanda sağlıcakla atlatırsiniz bu süreci. Ve oğlunu kucağına alıp evinize donersinizKizlar ne olur dua edin benim icin omerim icin yavrumu bir kere bile koklayamadan oylece hastanese bensiz birakip gidiyorum. Rabbim bu aciyi kimseye yasatmasin. Yueegim yaniyor. Nasil bir sinav nasil bir yurek acisi tarifi mumkun degil. Bir kere koklayamadim bir kere saramadim gogsume alamadim. Bugune kadar hep guclu durmaya calistim ama artik beceremiyorun ne olur benim icin rabbimden sabir isteyin
Kızlar yanlış alarmmış =( bebek kanala girdiği an afedersnz koyvermişim yani dr öle olabilir dedi bende analamdım ağrılarım çıktı yine nst de ama o kadr çok değil ben hissetmedim bile tansiyonum yüksek çıktı her ihtimale kRşı 1 saat müşade altına aldılar oğlum iyi ama ben değilim üşüttüm gribim göz nesnesiyim boğazlarım şişve yara napçam bilmiyorum yatk döşek yatıyorumsürekli uyku halindeym nezne yüzüne anca girebilidm hakkınızı helal edin merkta bırktm
Canım dualarım seninle. İnşallah bir An önce geçer bu günler. Allah büyük canım hep umutlu ol iyi düşün. Güzel günleri düşün oglusunla..Kizlar ne olur dua edin benim icin omerim icin yavrumu bir kere bile koklayamadan oylece hastanese bensiz birakip gidiyorum. Rabbim bu aciyi kimseye yasatmasin. Yueegim yaniyor. Nasil bir sinav nasil bir yurek acisi tarifi mumkun degil. Bir kere koklayamadim bir kere saramadim gogsume alamadim. Bugune kadar hep guclu durmaya calistim ama artik beceremiyorun ne olur benim icin rabbimden sabir isteyin
Cnm bi form var google dan bak ben indirip paylasmistim isteyken..o formu doldurup aile sos pol bak il.mudurlugune verecekmisiz sehrimizdeki..sonra nereye nasil yatiyo bilmiyorum cnm..ben ciktisini aldim bak resmini paylasayim ama ordan verirler gidince formu sana.Kızlar devlet bir cocuğa 300 tl veriyor ya bunun için sgk ya başvuru feln mı yapılıyor yoksa sistemden otomatik olarak mı işleniyor bilgisi olan varmı
Kizlar ne olur dua edin benim icin omerim icin yavrumu bir kere bile koklayamadan oylece hastanese bensiz birakip gidiyorum. Rabbim bu aciyi kimseye yasatmasin. Yueegim yaniyor. Nasil bir sinav nasil bir yurek acisi tarifi mumkun degil. Bir kere koklayamadim bir kere saramadim gogsume alamadim. Bugune kadar hep guclu durmaya calistim ama artik beceremiyorun ne olur benim icin rabbimden sabir isteyin[/QUOTE
canım allah acil şifalar versin kavuştursun yavruna
çok zor bir durum güçlü ol bebeğin için
Kizlar ne olur dua edin benim icin omerim icin yavrumu bir kere bile koklayamadan oylece hastanese bensiz birakip gidiyorum. Rabbim bu aciyi kimseye yasatmasin. Yueegim yaniyor. Nasil bir sinav nasil bir yurek acisi tarifi mumkun degil. Bir kere koklayamadim bir kere saramadim gogsume alamadim. Bugune kadar hep guclu durmaya calistim ama artik beceremiyorun ne olur benim icin rabbimden sabir isteyin
Canim.Rabbim sabir versin tez vakit saglikla gelsin kucagina insallah..bebegin iyi olsun da insallah kavuscaksiniz annesi Allah yardimcin olsun omer atlatip annesine kavuscak bol bol.koklayip sevcen oglusunuKizlar ne olur dua edin benim icin omerim icin yavrumu bir kere bile koklayamadan oylece hastanese bensiz birakip gidiyorum. Rabbim bu aciyi kimseye yasatmasin. Yueegim yaniyor. Nasil bir sinav nasil bir yurek acisi tarifi mumkun degil. Bir kere koklayamadim bir kere saramadim gogsume alamadim. Bugune kadar hep guclu durmaya calistim ama artik beceremiyorun ne olur benim icin rabbimden sabir isteyin
Sabret canım bu günler geçsin bi daha ömer senden hiç ayrı kalmicak Rabbim yardimcin olsun güçlü ol sen artık annesin ve omerin sana çok ihtiyacı varKizlar ne olur dua edin benim icin omerim icin yavrumu bir kere bile koklayamadan oylece hastanese bensiz birakip gidiyorum. Rabbim bu aciyi kimseye yasatmasin. Yueegim yaniyor. Nasil bir sinav nasil bir yurek acisi tarifi mumkun degil. Bir kere koklayamadim bir kere saramadim gogsume alamadim. Bugune kadar hep guclu durmaya calistim ama artik beceremiyorun ne olur benim icin rabbimden sabir isteyin
Canım benimde dün yani 3. gün geldi sütüm. Gelmicek diye çok korkmuştum şükür ki geldi şuan devamlı emziriyorum emzirdikçe artacak inşallah. Bol komposto ve su iç bu dönemde ben dikişlerime rağmen bir de hergün sıcak duş aldım sütüm insin diye.2 saatte bir kendimi sağıyrm
aynen bizde öleyiz cnm sürekli aranıyor biz daha emmeye yeni başladık
2 saatte bir sağıp veriyorm fena gaz sorunumz var
Canım göğüs ucu yarası problemi yaşadın mı, inşallah olmamıştır.Canım benimde dün yani 3. gün geldi sütüm. Gelmicek diye çok korkmuştum şükür ki geldi şuan devamlı emziriyorum emzirdikçe artacak inşallah. Bol komposto ve su iç bu dönemde ben dikişlerime rağmen bir de hergün sıcak duş aldım sütüm insin diye.
Allahım sabır versin canım, bebeğin iyi olacak o yüzden ayrısınız, çok yakında hep koklayacaksın, hiç ayrılmayacaksınız. Lütfen böyle düşün, kavuşmak için ayrıldınız sadece.Kizlar ne olur dua edin benim icin omerim icin yavrumu bir kere bile koklayamadan oylece hastanese bensiz birakip gidiyorum. Rabbim bu aciyi kimseye yasatmasin. Yueegim yaniyor. Nasil bir sinav nasil bir yurek acisi tarifi mumkun degil. Bir kere koklayamadim bir kere saramadim gogsume alamadim. Bugune kadar hep guclu durmaya calistim ama artik beceremiyorun ne olur benim icin rabbimden sabir isteyin
Onlarda kötülüğünden demiyorlar tabi senin düşğndüğün kadar annende düşünüyordur zatenValla annem diyor bir de doymuyor diye düşün el ne desin ama annemde çok uğraşıyor allah için sabah 08:00'de uyudu bişiy de diyemiyorum. Çocuk doktoru şifadaki bahadır bey çooook memnun kaldık.
Esma ben de merak etmiştim seni. Ben de o kadar dikkat etmeme rağmen grip oldum. Üç gündür kafam kalkmıyor. Bir de üstüne dünden beri ishal var. İnşallah ikimiz de çabuk atlatırız. Benim de alt tarafta sancım oluyordu. Doktor yanlarına ayaklarına sıcak su torbası koy dedi. Sıcak havlu falan koydum iyi geldi sanki.Kızlar yanlış alarmmış =( bebek kanala girdiği an afedersnz koyvermişim yani dr öle olabilir dedi bende analamdım ağrılarım çıktı yine nst de ama o kadr çok değil ben hissetmedim bile tansiyonum yüksek çıktı her ihtimale kRşı 1 saat müşade altına aldılar oğlum iyi ama ben değilim üşüttüm gribim göz nesnesiyim boğazlarım şişve yara napçam bilmiyorum yatk döşek yatıyorumsürekli uyku halindeym nezne yüzüne anca girebilidm hakkınızı helal edin merkta bırktm
girer canım merak etme benimki gazı olunca uyumuyor. Birde bu ara kusmaya başladı gözüm hep üzerinde:)Canim masallah beninki bu gece 5kere kalkti sersem gibi oldum benim kuzumunngece uykusi ne zaman duzene girecek acaba gunduz uyuyo gece uyaniyo benim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?