2015 Ekim Anneleri

Kizlarr pupp oldum yaşayanlar var biliyorum nasıl baş ettiniz çıldıracam doğum yaptıktan sonra basladi

Canım bizimki sarılık olmadı çok şükür zaten ilk iki gün mama vermeye çalıştık sadece ama ilk gün açtı mamayı bile kabul etmedi sürekli öğürdü. Eve çıkınca annem weenin biberonunu aldı aventi kabul etmedi hastanede çenesi gelişmemiş olduğundan aventinde ucu sert ve bir delik olduğundan mamayı çekemedi. Damlattım resmen ağzına onu bile kustu hep ilk gün hastanede. Şimdi maşallah havada kapıyor çok farketti ev ortamında ams gece uykuları çok zayıf göğsümden ayrılmak istemiyor.

Sütümde sıkıntı yok da cnm bizim emme sorunumuz var emmeyi bilmiyo oğlum biberonu bile yarım saate anca tutuyo sinirleniyor çok yavaş yavaş emmeyede başkadık.
Sıcak duş çok ii geliyor göğüslerinde yumuşar

Saol cnm haftaya onuda halledim hep devlet bizden alcak değil bide biz alalım ondan

Cnm bnm Allah seninde ömeriminde yardımcısı olsun kısa sürede ömer iyi olurda kavuşursun kuzuna dualarımız sizinle

Ne güzel işte alışmış emmeye Bizimki hem memeye yapışık hem biberona bugün yeni doktorumuza gittik. Söyledim durumu normal doymayabilir dedi. Önce iki göğsünü de 15'er dakika emzir isterse mama da ver dedi. Dediğin gibi takviye amaçlı.

Canim bizim de oyle oldu midesi mi kabul etmedi bilmiyorum simdi mama vermiyorum zaten 2 3 gun verdik onuda cikardi bende bebedorun kucuk cam biberonunu almistim ondan verdim cenesi yavas yavas guclendikce sagdigim sutten aventle vermeye basladik bu sefer digerinin emmesi daha kolay diye ona alisacakti . Ela ayni eylul gibi gece hic uykumuz yok bizimde emmesede illa göğsümde duracak insallah gece uykulari duzene girer. kucak istiyo minicik sey

statistician41 cnm dualarimdasiniz inan hep aklimdasin..insallah her sey cok guzel olacak..hastanede kalsan da omere bi faydan yok evinde dinlen guc topla moralini yuksek tutmaya calis ki sutun olsun artsin cnm insallah sag da gotur..sutunu veriyorlar degil mi omerimize? Ameliyat tarihi belli mi cnm kilo alsin diye mi bekliyorlar..Allahin izniyle sag salim kucaklayacaksin kuzunu insallah..

canım Allah yardımcın olsun, sağlıkla sıhhatle kucaklaşın insallah Ömer bebekle.. Allahım ona da şifa versin en kısa zamanda kavusun.. sen de sakin olmaya calıs canım, onun sana moraline sütüne ihtiyacı var.. dualarımız ikinizle..

statistician41 canım dualarım seninle. Allah sabır versin, yardım etsin. Moralini yüksek tut, inşallah Ömer çok iyi olacak ve kucağına alıp sağlıkla evinize gideceksiniz. Dün ne kadar iyi görmüştüm seni. Hep öyle ol canım.

hayırlı günler kızlar.
statistician41 canım Allah yardımcınız olsun sen kendine dikkat etmeye çalış Allahım yardım edecek size inş.
kızlar dün doktora gittik nst de biraz sancım çıktı ama sola yatınca normale döndü doktor da önemsemedi. kızım hala yukarıda duruyor umarım iner kanala. doktor boyunu kilosunu dün söylemedi ultrason çıktısı da vermedi ama iyi durumu dedi. normal istiyordun değil mi diye sordu bakalım Allah nasip ederse normal deneyeceğiz. çok iri değilmiş zaten kızım. daha çatı muayenesi de yapmadı. bakalım haftaya çarşambaya randevu verdi o zamana kadar bir değişiklik olacak mı bakalım. bugün bizim evlilik yıldönümümüz eşimle beklemiştik aslında belki bugün gelmeye karar verir diye ama kızım istediği zaman gelecek gibi. yıldönümümüzde de kayınvalidem hala yanımda hiçbir şey yapmayacağım. zaten bir aydır bizde artık evde fazladan insanın olması germeye başladıinş hayırlısıyla şu günler geçer eşimle yalnız kalmayı çok özledim

statistician41 cnm hep senin sabrına imrendim şaşırdım yaşadığın durum evet çok kötü ve dayanıcak gücü zor bıluyosun kendinde haklısın anncak şimdi daha çok güce ve sabıra ihtiyacın var. İnş en yakın zamanda tüm kötü şeyler bitecek. Hepimizin duaları seninle inş sağlıkla kavuşacaksın yawruna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…