Yaptım cnm ama bebişim yoğun bakımda, inş bugün çıkartmamıza izin verirlerCanım benim sende doğum yaptın sanırım dimi? Nasılsın iyi misin? Çok teşekkür ederim bu arada inşallah dediğin gibi olur. Herkes 1 ay dedi bana ondan korkuyorum açıkçası.
Canım bizimki sarılık olmadı çok şükür zaten ilk iki gün mama vermeye çalıştık sadece ama ilk gün açtı mamayı bile kabul etmedi sürekli öğürdü. Eve çıkınca annem weenin biberonunu aldı aventi kabul etmedi hastanede çenesi gelişmemiş olduğundan aventinde ucu sert ve bir delik olduğundan mamayı çekemedi. Damlattım resmen ağzına onu bile kustu hep ilk gün hastanede. Şimdi maşallah havada kapıyor çok farketti ev ortamında ams gece uykuları çok zayıf göğsümden ayrılmak istemiyor.Canim ben mamayi sarilik oldugunda veriyorsum simdi sut sadece imi saate bir emzir diyordu dr um ama bebegim kusmaya basladi simdi agladi mi veriyorum zaten kendiside 2 saate 3 saate bir uyaniyor. Bebek ilk dogdugunda adapte olmak baya zor oluyo ya geceleri uyku sikintim cok oluyor benim
Kizlarr pupp oldum yaşayanlar var biliyorum nasıl baş ettiniz çıldıracam doğum yaptıktan sonra basladi
Sütümde sıkıntı yok da cnm bizim emme sorunumuz var emmeyi bilmiyo oğlumCanım benimde dün yani 3. gün geldi sütüm. Gelmicek diye çok korkmuştum şükür ki geldi şuan devamlı emziriyorum emzirdikçe artacak inşallah. Bol komposto ve su iç bu dönemde ben dikişlerime rağmen bir de hergün sıcak duş aldım sütüm insin diye.
Kızlar çok güzel bir video. Görmeyenler varsa yardımı olur diye paylaşmak istedim.
Saol cnm haftaya onuda halledim hep devlet bizden alcak değil bide biz alalım ondanCnm bi form var google dan bak ben indirip paylasmistim isteyken..o formu doldurup aile sos pol bak il.mudurlugune verecekmisiz sehrimizdeki..sonra nereye nasil yatiyo bilmiyorum cnm..ben ciktisini aldim bak resmini paylasayim ama ordan verirler gidince formu sana.
Ayy cnm ayni yaa burnundan geliyor birde genzine kacar diye ödüm kopuyor surekli gozumuz ondagirer canım merak etme benimki gazı olunca uyumuyor. Birde bu ara kusmaya başladı gözüm hep üzerinde:)
Neden yoğun bakimdaYaptım cnm ama bebişim yoğun bakımda, inş bugün çıkartmamıza izin verirler
Kizlar ne olur dua edin benim icin omerim icin yavrumu bir kere bile koklayamadan oylece hastanese bensiz birakip gidiyorum. Rabbim bu aciyi kimseye yasatmasin. Yueegim yaniyor. Nasil bir sinav nasil bir yurek acisi tarifi mumkun degil. Bir kere koklayamadim bir kere saramadim gogsume alamadim. Bugune kadar hep guclu durmaya calistim ama artik beceremiyorun ne olur benim icin rabbimden sabir isteyin
Ne güzel işte alışmış emmeyeCanım Ela hiç sarılık olmadı çok şükür. Bizde hipp devam sütü verdik ilk 2 gün dün 3. günümüzde sütüm geldi çok şükür şuan sırf emziriyorum artık. Doktor mama vereceksende sabah öğlen akşam takviye amaçlı ver dedi. Memeye çok alıştı zaten napıcam bilmiyorum hiç ayrılmak istemiyor tenimden.
Canim bizim de oyle oldu midesi mi kabul etmedi bilmiyorum simdi mama vermiyorum zaten 2 3 gun verdik onuda cikardi bende bebedorun kucuk cam biberonunu almistim ondan verdim cenesi yavas yavas guclendikce sagdigim sutten aventle vermeye basladik bu sefer digerinin emmesi daha kolay diye ona alisacakti . Ela ayni eylul gibi gece hic uykumuz yok bizimde emmesede illa göğsümde duracak insallah gece uykulari duzene girer. kucak istiyo minicik seyCanım bizimki sarılık olmadı çok şükür zaten ilk iki gün mama vermeye çalıştık sadece ama ilk gün açtı mamayı bile kabul etmedi sürekli öğürdü. Eve çıkınca annem weenin biberonunu aldı aventi kabul etmedi hastanede çenesi gelişmemiş olduğundan aventinde ucu sert ve bir delik olduğundan mamayı çekemedi. Damlattım resmen ağzına onu bile kustu hep ilk gün hastanede. Şimdi maşallah havada kapıyor çok farketti ev ortamında ams gece uykuları çok zayıf göğsümden ayrılmak istemiyor.
Kizlar ne olur dua edin benim icin omerim icin yavrumu bir kere bile koklayamadan oylece hastanese bensiz birakip gidiyorum. Rabbim bu aciyi kimseye yasatmasin. Yueegim yaniyor. Nasil bir sinav nasil bir yurek acisi tarifi mumkun degil. Bir kere koklayamadim bir kere saramadim gogsume alamadim. Bugune kadar hep guclu durmaya calistim ama artik beceremiyorun ne olur benim icin rabbimden sabir isteyin
İnşallah canım allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin sana inşallah biran önce sağlık la alırsın yavrunu kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?