Ayy bende donuyorum kat kat giyindim kaşındıyor ama napalım =( dediğin gbi inşallah çabuk atlatırız son bir haftada hasta olacağım tuttu bebeiğimn hareketleri bile değişti öksürüp tıksırtıkça yerinden zıplıyor yavrum =(Esma ben de merak etmiştim seni. Ben de o kadar dikkat etmeme rağmen grip oldum. Üç gündür kafam kalkmıyor. Bir de üstüne dünden beri ishal var. İnşallah ikimiz de çabuk atlatırız. Benim de alt tarafta sancım oluyordu. Doktor yanlarına ayaklarına sıcak su torbası koy dedi. Sıcak havlu falan koydum iyi geldi sanki.
Canım bence alttan muayeneye o kadar takılma, mutlaka yapacaktır. Benim dr önce 38. hafta kontrolüne geldiğinde yaparız demişti sonra 37. haftada nst de sancı çıkınca şimdi bakalım açılma falan varmı diye o gün yapmıştı, senin dr unda kendine göre bi yöntemi vardır elbet, normal istiyorsan inşallah istediğin gibi olur ve kolay doğumun olur inşallahCanim fazla degil gecen sali 3220 idi zaten birebir cikmiyor ne yediysem bana yaramis o ayri..☺☺canim endisem herkes cati muayenesi oluyor doktor yorum yapiyo ona gore benimki normale engel yok dyo nereden anliyo cok merak ettim bakmadi hic..Allah hepimize kolaylik versin insallah
Aynen ya hapşırdıkça suyum falan gelecek sanıyorum :)Ayy bende donuyorum kat kat giyindim kaşındıyor ama napalım =( dediğin gbi inşallah çabuk atlatırız son bir haftada hasta olacağım tuttu bebeiğimn hareketleri bile değişti öksürüp tıksırtıkça yerinden zıplıyor yavrum =(
Kadının bebeğe yaklaşımı çok hoş. Beni bile rahatlattı :)Nasıl güzel rahatlattı bebeği yaa :)
cnm beni aglattinKizlar ne olur dua edin benim icin omerim icin yavrumu bir kere bile koklayamadan oylece hastanese bensiz birakip gidiyorum. Rabbim bu aciyi kimseye yasatmasin. Yueegim yaniyor. Nasil bir sinav nasil bir yurek acisi tarifi mumkun degil. Bir kere koklayamadim bir kere saramadim gogsume alamadim. Bugune kadar hep guclu durmaya calistim ama artik beceremiyorun ne olur benim icin rabbimden sabir isteyin
bebek ugurlu geldi desenee . Hadi hayirli olsun cnmKızlar genellikle bebekle ilgili paylaşımlar yapıyoruz. Belki yeri değil ama az önce bir telefon aldım. Mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim. Mali müşavirlik yeterlilik sınavına girmiştim temmuzda. Az önce eğitim daire başkanı aradı. Sınavı geçmişim. Artık bir mali müşavirim
Doğum öncesi süper moral oldu. Teşeklür ederim.bebek ugurlu geldi desenee . Hadi hayirli olsun cnm
Tebrikler canim :)Kızlar genellikle bebekle ilgili paylaşımlar yapıyoruz. Belki yeri değil ama az önce bir telefon aldım. Mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim. Mali müşavirlik yeterlilik sınavına girmiştim temmuzda. Az önce eğitim daire başkanı aradı. Sınavı geçmişim. Artık bir mali müşavirim
Evet hep yan yatırıyorum bende korkudan. Sağ gözümüzde akıyor çapak. İnce zar varmış o erimemiş masaj yapıyoruz sürekli. Çapak çapak kızımın gözü.Ayy cnm ayni yaa burnundan geliyor birde genzine kacar diye ödüm kopuyor surekli gozumuz onda
Kızlar genellikle bebekle ilgili paylaşımlar yapıyoruz. Belki yeri değil ama az önce bir telefon aldım. Mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim. Mali müşavirlik yeterlilik sınavına girmiştim temmuzda. Az önce eğitim daire başkanı aradı. Sınavı geçmişim. Artık bir mali müşavirim
Kızlar genellikle bebekle ilgili paylaşımlar yapıyoruz. Belki yeri değil ama az önce bir telefon aldım. Mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim. Mali müşavirlik yeterlilik sınavına girmiştim temmuzda. Az önce eğitim daire başkanı aradı. Sınavı geçmişim. Artık bir mali müşavirim
Hayırlı olsun canım çok sevindim, bebişin uğurlu gelmiş sanaKızlar genellikle bebekle ilgili paylaşımlar yapıyoruz. Belki yeri değil ama az önce bir telefon aldım. Mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim. Mali müşavirlik yeterlilik sınavına girmiştim temmuzda. Az önce eğitim daire başkanı aradı. Sınavı geçmişim. Artık bir mali müşavirim
Tebrikler canım, gerçekten her bebek kismetiyle geliyor.Kızlar genellikle bebekle ilgili paylaşımlar yapıyoruz. Belki yeri değil ama az önce bir telefon aldım. Mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim. Mali müşavirlik yeterlilik sınavına girmiştim temmuzda. Az önce eğitim daire başkanı aradı. Sınavı geçmişim. Artık bir mali müşavirim
Ama bu kadar hurma yani dolayısıyla şeker zarar vermiyor mu?Kızlar bir arkadaşımla konuştum, günde yarım kiloya yakın hurma yiyormuş hamileliğinin son günlerinde. Acayip faydasını gördüm doğumum çok kolay oldu dedi.
Benim de aklıma ilk gelen o oldu. İnternetten bakındım biraz, onun içindeki şeker glikoz değil fruktozmuş. Ama bu iyi bir şey midir kötü bir şey midir bilmiyorumAma bu kadar hurma yani dolayısıyla şeker zarar vermiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?