2015 Ekim Anneleri

Ayy bende donuyorum kat kat giyindim kaşındıyor ama napalım =( dediğin gbi inşallah çabuk atlatırız son bir haftada hasta olacağım tuttu bebeiğimn hareketleri bile değişti öksürüp tıksırtıkça yerinden zıplıyor yavrum =(

Canım bence alttan muayeneye o kadar takılma, mutlaka yapacaktır. Benim dr önce 38. hafta kontrolüne geldiğinde yaparız demişti sonra 37. haftada nst de sancı çıkınca şimdi bakalım açılma falan varmı diye o gün yapmıştı, senin dr unda kendine göre bi yöntemi vardır elbet, normal istiyorsan inşallah istediğin gibi olur ve kolay doğumun olur inşallah

Kızlar bugün kontrolüm vardı nst de yine sancı çıktı ama ben çok hissetmiyorum yani hafif adet ağrısı ve kasılma şeklinde hissediyorum, zaten 40 civaarıydı sancılar. 1 parmak açılma varmış c.tesi tekrar kontrole çağırdı 3-4 cm olursa yatış veririm doğurttururum dedi, bu arada bol yürüyüş, duş ve c.i. önerdi her gün.

Aynen ya hapşırdıkça suyum falan gelecek sanıyorum :)

Kızlar genellikle bebekle ilgili paylaşımlar yapıyoruz. Belki yeri değil ama az önce bir telefon aldım. Mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim. Mali müşavirlik yeterlilik sınavına girmiştim temmuzda. Az önce eğitim daire başkanı aradı. Sınavı geçmişim. Artık bir mali müşavirim

cnm beni aglattin cok kotu oldum allah yardimciniz olsun geri donup baktiginda sadece hatira olarak kalsin su yasadiklariniz koca adam oldugu ginleri gor insallah en kisa zamanda sagligina kavussun minik adam Allah acisini yasatmasin kimseye evlat acisi vermesin Rabbimmm

bebek ugurlu geldi desenee . Hadi hayirli olsun cnm

Ekim anneliginden eylul anneligine terfi ettim ama ekim anneleri topiginden cikamiyorrummm

Lovely35 cnm benimki de sag memeyi almiyo solu da en fazla 10 dk emiyo kilo almiyo cok zorlaniyorum ben sut olsn die gunde 1 fincan rezene iciyodum bebek de cok rahat uyuyodu yeni ogrendjm ki rezene bebegi uyuturmus rahatlatirmis sende dene istersen

Tebrikler canim :)

Ayy cnm ayni yaa burnundan geliyor birde genzine kacar diye ödüm kopuyor surekli gozumuz onda
Evet hep yan yatırıyorum bende korkudan. Sağ gözümüzde akıyor çapak. İnce zar varmış o erimemiş masaj yapıyoruz sürekli. Çapak çapak kızımın gözü.

bereketiyle geliyorlar demek ki ins.. gözün aydn canım, hayırlı olsun

Hayırlı olsun canım. Bebekler gerçekten kısmetiyle geliyor. Tebrikler

Hayırlı olsun canım çok sevindim, bebişin uğurlu gelmiş sana

Kızlar bir arkadaşımla konuştum, günde yarım kiloya yakın hurma yiyormuş hamileliğinin son günlerinde. Acayip faydasını gördüm doğumum çok kolay oldu dedi.

Tebrikler canım, gerçekten her bebek kismetiyle geliyor. Ben de hamileligimde oturduğum yere atandım,hatta esim de eş durumu yapıp o da atandı biz de hep kızımızın kısmetidir dedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…