2015 Ekim Anneleri

Benim de aklıma ilk gelen o oldu. İnternetten bakındım biraz, onun içindeki şeker glikoz değil fruktozmuş. Ama bu iyi bir şey midir kötü bir şey midir bilmiyorum
Canım fruktoz da bir seker türü,meyvelerde bulunur genelde. İnsulin direncini arttırır o da. Ben bilimsel olarak pek bir açıklamasını bulamadım bu hurmanın ama herkes bir faydası var diyor..

Cnm yapilacak en guzel sey dua etmek edecegimde gececek bu gunler annesi ii olup gelecek omer bol bol koklayacaksin
Kizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Cnm.nasil yani inanilmaz uzuldum okuyunca tevekkul et cnm rabbim herweyin hayirlisini versin inan ne yazacagimi nasil destek olacagimi bilemedum rabbim sabrini versin ins

Ömer sağlıklı olsun da annesi kavuşursunuz. Sen de bu süreci iyileşmek ve eski gücüne kavuşmak için kullan. Üzülmenin sana ve bebeğe faydası yok zararı var. Hayat sınavlardan ibaret. 9 ay içindeydi yine göremiyordun. Çok şükür dünyaya geldi, emin ellerde. Tez vakit kavuşursun inşallah yavruna. Dediğim gibi üzülmek bir şeyin çözümü değil. Sanırım bu da öğretilmiş bir şey bizlere. Bu günler geçecek, biz bu günleri Sağlıkla atlatacağız diyerek eşin sana sen eşine destek olmalısın. Allah sağlık versin, güzel günlere çıkarsın. Nefes aldığımız sürece hayat mücadelemiz devam ediyor.

Kizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Canım benim acını paylaşıyorum. Gözyaşlarımı tutamadım. Annesinin babasının Minik meleği ışıklar içinde uyusun. Allah eşine, sana, ailene sabır versin. Bu zor süreçte eşin sana, sen eşine destek olup birbirinizin elini bırakmayın. Bu acıyı anca birbirinizden aldığınız destek ile aşarsınız. Gerekirse psikolojik destek alın. Allah yardımcınız olsun. Sabrını versin. Bir daha evlat acısı yaşatmasın.

Hmm anladm canım arada oku bakalım nazar olmuştur belki. Daha az önce bizimki sebepsiz ağladı uyumadi. Alti temiz karnı tok. 3 ihlas bir fatiha okudum uyudu kucagimda çok Şükür

Canim dualarim seninle.suan sabırlı olmalısın az kaldi bundan sonra. Bu donemide atlattinmi Allahin izniyle bebeginle berabersin.Rabbim sana sabır versin canim.tez zamanda yavruna kavusursun inşallah. Sen cok güçlü bir annesin bebeginde güçlü. Allah size yardim edecektir merak etme.rabbim hic bir Kulunun duasini karsiliksiz birakmaz.

Arkadaşlar, forumda arkadaşımız beyazpeynir1 bebeğini kaybettiğini yazmış. Allah veriyor, Allah alıyor fakat ne kadar bilincinde olsakta o acı yaşanıyor. Zaten acıyı yaşamadan bastırmanın acısı daha kötü çıkıyor. Ben Çok üzüldüm. İnanıyorum ki forumdaki denk gelip okuyan tüm arkadaşlar çok üzgün. Türkiye' de olsaydım ve aynı şehirde yaşıyor olsaydık sana ulaşmanın bir yolunu bulup, böyle bir günde yanında olmayı ve elimden geldiğince destek olmayı çok isterdim. Dualarımız, kalbimiz seninle beyazpeynir1 .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…