Canım fruktoz da bir seker türü,meyvelerde bulunur genelde. İnsulin direncini arttırır o da. Ben bilimsel olarak pek bir açıklamasını bulamadım bu hurmanın ama herkes bir faydası var diyor..Benim de aklıma ilk gelen o oldu. İnternetten bakındım biraz, onun içindeki şeker glikoz değil fruktozmuş. Ama bu iyi bir şey midir kötü bir şey midir bilmiyorum
Cnm yapilacak en guzel sey dua etmek edecegimde gececek bu gunler annesi ii olup gelecek omer bol bol koklayacaksinKizlar ne olur dua edin benim icin omerim icin yavrumu bir kere bile koklayamadan oylece hastanese bensiz birakip gidiyorum. Rabbim bu aciyi kimseye yasatmasin. Yueegim yaniyor. Nasil bir sinav nasil bir yurek acisi tarifi mumkun degil. Bir kere koklayamadim bir kere saramadim gogsume alamadim. Bugune kadar hep guclu durmaya calistim ama artik beceremiyorun ne olur benim icin rabbimden sabir isteyin
Cnm.nasil yani inanilmaz uzuldum okuyunca tevekkul et cnm rabbim herweyin hayirlisini versin inan ne yazacagimi nasil destek olacagimi bilemedum rabbim sabrini versin insKizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Kizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Canım inanılmaz üzüldüm sözün bittiği yer ama metanetli ol bitanem çok zor...Kizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Ömer sağlıklı olsun da annesi kavuşursunuz. Sen de bu süreci iyileşmek ve eski gücüne kavuşmak için kullan. Üzülmenin sana ve bebeğe faydası yok zararı var. Hayat sınavlardan ibaret. 9 ay içindeydi yine göremiyordun. Çok şükür dünyaya geldi, emin ellerde. Tez vakit kavuşursun inşallah yavruna. Dediğim gibi üzülmek bir şeyin çözümü değil. Sanırım bu da öğretilmiş bir şey bizlere. Bu günler geçecek, biz bu günleri Sağlıkla atlatacağız diyerek eşin sana sen eşine destek olmalısın. Allah sağlık versin, güzel günlere çıkarsın. Nefes aldığımız sürece hayat mücadelemiz devam ediyor.Kizlar ne olur dua edin benim icin omerim icin yavrumu bir kere bile koklayamadan oylece hastanese bensiz birakip gidiyorum. Rabbim bu aciyi kimseye yasatmasin. Yueegim yaniyor. Nasil bir sinav nasil bir yurek acisi tarifi mumkun degil. Bir kere koklayamadim bir kere saramadim gogsume alamadim. Bugune kadar hep guclu durmaya calistim ama artik beceremiyorun ne olur benim icin rabbimden sabir isteyin
Nasıl ya çok üzüldüm canım neden oldu?Kizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Allah'ım sana sabırların en büyüğünü versin bşka söylenebilecek bişey yokKizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Canım benim acını paylaşıyorum. Gözyaşlarımı tutamadım. Annesinin babasının Minik meleği ışıklar içinde uyusun. Allah eşine, sana, ailene sabır versin. Bu zor süreçte eşin sana, sen eşine destek olup birbirinizin elini bırakmayın. Bu acıyı anca birbirinizden aldığınız destek ile aşarsınız. Gerekirse psikolojik destek alın. Allah yardımcınız olsun. Sabrını versin. Bir daha evlat acısı yaşatmasın.Kizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Allah sabırların en büyüğünü sana versin canım. Çok çok üzüldüm okuyunca. Rabbim yardımcın olsun. Dayanma gücü versin.Kizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Hmm anladm canım arada oku bakalım nazar olmuştur belki. Daha az önce bizimki sebepsiz ağladı uyumadi. Alti temiz karnı tok. 3 ihlas bir fatiha okudum uyudu kucagimda çok ŞükürSabah kalktığımdan beri yarım saatte bir dediğin gibi 1 saatte bir emziriyorum. Bir sağ bir sol 15-20 dakka emiyor her bir göğsü. Göğsümde uyuyunca yatıralım diyoruz yatağına basıyor yaygarayı kesinlikle göğsümden ayrılmak istemiyor.
Neden ne oldu Allahım Sabırlar versin çok üzüldüm ne dicegimi bilemiyorumKizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Ya ne denir ki bu durumda... Rabbim kat kat sabır versin İNŞALLAH sana ve eşine. .Kizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Canim dualarim seninle.suan sabırlı olmalısın az kaldi bundan sonra. Bu donemide atlattinmi Allahin izniyle bebeginle berabersin.Rabbim sana sabır versin canim.tez zamanda yavruna kavusursun inşallah. Sen cok güçlü bir annesin bebeginde güçlü. Allah size yardim edecektir merak etme.rabbim hic bir Kulunun duasini karsiliksiz birakmaz.Kizlar ne olur dua edin benim icin omerim icin yavrumu bir kere bile koklayamadan oylece hastanese bensiz birakip gidiyorum. Rabbim bu aciyi kimseye yasatmasin. Yueegim yaniyor. Nasil bir sinav nasil bir yurek acisi tarifi mumkun degil. Bir kere koklayamadim bir kere saramadim gogsume alamadim. Bugune kadar hep guclu durmaya calistim ama artik beceremiyorun ne olur benim icin rabbimden sabir isteyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?