- 4 Ocak 2012
- 1.209
- 1.859
- 83
Canım inan hep dualarımdasın allahım şifa ve sabrını versin. Annelik imtihanın başladı lütfen sakin kalmaya çalış bebeğinin iyiliği için sütünü koruman lazım. onun sana çok ihtiyacı var her şey yoluna girecek lütfen moralini yüksek tut.
Dualarım seninle canım. Üzme kendini sen elinden geleni yapiyosun. Inşallah en kisa zamanda sağlıcakla atlatırsiniz bu süreci. Ve oğlunu kucağına alıp evinize donersiniz
Sabret canım bu günler geçsin bi daha ömer senden hiç ayrı kalmicak Rabbim yardimcin olsun güçlü ol sen artık annesin ve omerin sana çok ihtiyacı var
Allahım sabır versin canım, bebeğin iyi olacak o yüzden ayrısınız, çok yakında hep koklayacaksın, hiç ayrılmayacaksınız. Lütfen böyle düşün, kavuşmak için ayrıldınız sadece.
statistician41 cnm dualarimdasiniz inan hep aklimdasin..insallah her sey cok guzel olacak..hastanede kalsan da omere bi faydan yok evinde dinlen guc topla moralini yuksek tutmaya calis ki sutun olsun artsin cnm insallah sag da gotur..sutunu veriyorlar degil mi omerimize? Ameliyat tarihi belli mi cnm kilo alsin diye mi bekliyorlar..Allahin izniyle sag salim kucaklayacaksin kuzunu insallah..
statistician41 canım dualarım seninle. Allah sabır versin, yardım etsin. Moralini yüksek tut, inşallah Ömer çok iyi olacak ve kucağına alıp sağlıkla evinize gideceksiniz. Dün ne kadar iyi görmüştüm seni. Hep öyle ol canım.
statistician41 cnm hep senin sabrına imrendim şaşırdım yaşadığın durum evet çok kötü ve dayanıcak gücü zor bıluyosun kendinde haklısın anncak şimdi daha çok güce ve sabıra ihtiyacın var. İnş en yakın zamanda tüm kötü şeyler bitecek. Hepimizin duaları seninle inş sağlıkla kavuşacaksın yawruna.
cnm beni aglattincok kotu oldum allah yardimciniz olsun geri donup baktiginda sadece hatira olarak kalsin su yasadiklariniz koca adam oldugu ginleri gor insallah en kisa zamanda sagligina kavussun minik adam Allah acisini yasatmasin kimseye evlat acisi vermesin Rabbimmm
Hep guclu olmaya calistim inanin moralimi yuksek tutmak icin rabbimden dilemeye bile korktum inancsiz biri degilim kesinlikle yanlis anlamayin ama her dua ettigimde bebegimi hastalikli olarak kabul ederim uzulurum gucumu kaybederim diye hep korkup kactim. Herkes cok guclusun dedi evladim icin gucluydum. Dusuncelerden kacmak icin el ugraslarina verdim kendimi. Bebegimin ilk hasta oldugunu ogrendigimde onu hastaligiyla kabul edebilmek icin hemen alisverisine kostum. Hep unutmaya calistim derin dusuncelere dalmaktan hep alikoydum kendimi. Hep dogum sonrasindan korkuyordun. Karnimda hareketlerini hissetmeyince bebegimi yanimda bulamayincada acaba bu kadar guclu olabilecekmiyim diye de kendimi sorguluyordun. Cok sukur dogum yaptim omerden guzel haberler aldikca ayakta durdum yanimda degildi ama yine guclu durdum. Yogun bakimdaki doktor kucagina almak ister misin diye sordugunda yine onun sagligi icin yok dedim kendi anneligimden gecip yok dedim. Annelik onun icin bile onun sevgisinden kendini yoksun birakmasmis. Burda herkes annelik ; diye baslayan guzel cumleler kurarken benimde annelik tanimim bu iste kizlar. Hastane odasinda bile gucluydum iste ama taburcu olurken dayanamadim. Yavrumu hastanede terketmis gibi hissettim. Kotu anneyim gibi geldi. Bundan 4 sene once bir film izlemistim baba oglu icin kendi kalbini baska bir organini evladina bagislanmak sureti ile baskasina bagisliyordu. Saatleece aglamistim. Bie doktir ciksa karsimada evladim icin kalbimi istese keske diyorum.Amacim sizi uzmek degil yasadiklarimi yazip rahatlamak. Kimseyle konusamiyorum esime anlatsam uzuluyir agliyor anneme anlatamiyorum. Agliyorum telefonlardan kaciyorum. Guclu olmak istiyorum yine yeniden