2015 Ekim Anneleri

Dualarım seninle canım. Üzme kendini sen elinden geleni yapiyosun. Inşallah en kisa zamanda sağlıcakla atlatırsiniz bu süreci. Ve oğlunu kucağına alıp evinize donersiniz

Sabret canım bu günler geçsin bi daha ömer senden hiç ayrı kalmicak Rabbim yardimcin olsun güçlü ol sen artık annesin ve omerin sana çok ihtiyacı var

Allahım sabır versin canım, bebeğin iyi olacak o yüzden ayrısınız, çok yakında hep koklayacaksın, hiç ayrılmayacaksınız. Lütfen böyle düşün, kavuşmak için ayrıldınız sadece.

Hep guclu olmaya calistim inanin moralimi yuksek tutmak icin rabbimden dilemeye bile korktum inancsiz biri degilim kesinlikle yanlis anlamayin ama her dua ettigimde bebegimi hastalikli olarak kabul ederim uzulurum gucumu kaybederim diye hep korkup kactim. Herkes cok guclusun dedi evladim icin gucluydum. Dusuncelerden kacmak icin el ugraslarina verdim kendimi. Bebegimin ilk hasta oldugunu ogrendigimde onu hastaligiyla kabul edebilmek icin hemen alisverisine kostum. Hep unutmaya calistim derin dusuncelere dalmaktan hep alikoydum kendimi. Hep dogum sonrasindan korkuyordun. Karnimda hareketlerini hissetmeyince bebegimi yanimda bulamayincada acaba bu kadar guclu olabilecekmiyim diye de kendimi sorguluyordun. Cok sukur dogum yaptim omerden guzel haberler aldikca ayakta durdum yanimda degildi ama yine guclu durdum. Yogun bakimdaki doktor kucagina almak ister misin diye sordugunda yine onun sagligi icin yok dedim kendi anneligimden gecip yok dedim. Annelik onun icin bile onun sevgisinden kendini yoksun birakmasmis. Burda herkes annelik ; diye baslayan guzel cumleler kurarken benimde annelik tanimim bu iste kizlar. Hastane odasinda bile gucluydum iste ama taburcu olurken dayanamadim. Yavrumu hastanede terketmis gibi hissettim. Kotu anneyim gibi geldi. Bundan 4 sene once bir film izlemistim baba oglu icin kendi kalbini baska bir organini evladina bagislanmak sureti ile baskasina bagisliyordu. Saatleece aglamistim. Bie doktir ciksa karsimada evladim icin kalbimi istese keske diyorum.Amacim sizi uzmek degil yasadiklarimi yazip rahatlamak. Kimseyle konusamiyorum esime anlatsam uzuluyir agliyor anneme anlatamiyorum. Agliyorum telefonlardan kaciyorum. Guclu olmak istiyorum yine yeniden

Allah bu imtihandan güzel bi şekilde geçmeyi nasip etsin canım herşey güzel olacak inan dualarını bırakma

Gözün aydin canim.bebeginiz ugurlu gelmiş size.

Sagolasin canim benim hepimizim kolay rahat dogumlari olur insallah haftaya carsamba doktor hazir gel yatis olcak dedi o vakte kadar insallah kendi gelir beklemicek suniyi verecek sanirim beklemicegni soyledi 40+0 oldgnda hastaneye yatis olcak ins hayırlısı olur muayenede o gun olcak tuhaf..ama hayirlisi hakkimizda canim..

beyazpeynir1 başın Sağolsun canım, çok çok üzgünüm.. Allah SABIRLAR versin, daha önce bir düşüğüm var biraz Anlıyorum ama 40. Haftaya gelmişken çok zor..

Hayatta Herşeyin bir sebebi var, teselli edecek birşey Söylemek çok zor canım, güçlü olmaya çalış

Kizlaaaaar biz evimize geldik tum msjlarinizi tektek alintilayamadim ama hepinizden Allah razi olsun dualarinizda banada yer verdiginiz icin, cok sukur bal kupume kavustum yagizim 7 ekim sabah ezaninda dunyaya gozlerini acti normal dogum yaptim gece 12 den sabah 6 ya kadar kolay diyemiyecegim ama sonucu harika bi tecrube yasadim, tamamen normal bir dogumdu epidural vs hic bisey almadim tabiri caizse catir catir dogurdum ve mucizeye sabah ezaniyla cok duygusal bir sekilde tanik oldum... beni merak ettiginiz icin hepinize ayri ayri tesekkur ediorum burda kocaman bir aile oldugumuzu tekrar hissettim, simdi bu guzel duyguyu yasayamayan arkadaslarimin sirasi hepinizin evlatlarina sag saglim kavusmasi icin duaciyim Rabbim sizi ve evlatlarinizi korusun ayrintilari firsat buldukca paylasicam insaAllah

Kizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Canım suan Ağlıyorum allah yar ve yardimcin olsun bu süreçte verende Rabbim alan da.. bazen gerçek dünyayı unutup çok kilo aldık söyle olduk böyle olduk diyip mutsuzluk yaşıyoruz allahım bu nasıl bi nankörlük bizdeki de .. nolur ayakta kalmaya çalış meleğinn seni öyle görmesin ki üzülmesin... ne denir ki yaşamayan bilemez eminim ki ne desek sana şimdi boş geliçek. ..

Kızlar bir arkadaşımla konuştum, günde yarım kiloya yakın hurma yiyormuş hamileliğinin son günlerinde. Acayip faydasını gördüm doğumum çok kolay oldu dedi.
Canım hurma kolaylaştırır evet ama yarım kilo şeker komasına sokar Allah korusun. Ben son ay her gün üç dört tane diye biliyorum.

Hayırlı olsun canım çok sevindim, bebişin uğurlu gelmiş sana
Sağol canım
Tebrikler canım, gerçekten her bebek kismetiyle geliyor. Ben de hamileligimde oturduğum yere atandım,hatta esim de eş durumu yapıp o da atandı biz de hep kızımızın kısmetidir dedik.

Seni de tebrik ederim. Nasipleriyle geliyorlar işte.

Tebrik ederim canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…