2015 Ekim Anneleri

Canlarım doğum yapalı 8 gün oluyor ara ara girip baktım sizler napıyorsunuz diye ama yazamadım şu an hiç olmak istemediğim yerdeyim hastane de!!kuzumum hafif sarılığı vardı bugün kontrolde çok ilerlediğini öğrendik apar topar yatırdılar kilo kaybetmiş o Minicik bedenine serumlar takıldı damar yolu açılıp kan alındı ışın tedavisi oluyor şimdi ben se ağlamaktan helak oldum sanırım sütüm de gitti sağma makinasına hiç gelmedi çünkü ( nolur dua edin bize atlatalım 3 kilo doğmuştu bebeğim şimdi 2650 (kendimi suçluyorum emziremedim uykusunu bölmeyeyim diye annemlerle uykusunu Bölme dediler meğer sarılık uyku yapıyormuş zaten bilmiyorum belki de sütüm yaramadı çöl çaresizim ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum Minicik bedenine bakıp dua ediyorum sadece sizlerde dualarınızı eksik etmeyin ve lütfen uykusundan uyandırıp emzirin yavrularınızı hafife almayın sarılığı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Allah yardımcın olsun cnm insan ne diyeceğini bilmiyor ama geçecek buna inan insan umudu,hayali olmadan yaşayamazmış umut et ,hayal et .İnan iyi gelecek kalbimiz seninle cnm

Kizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Allah sabır versin cnm şu an ne desek boş biliyorum bizi yanında göremesen de gönlümüzce seninleyiz,acın bizim de acımızdır taa yüreğimde hissettim ,ama ümitsiz,hayalsiz kalma hiç Bi zaman inş. En kısa zamanda Rabbim kucağını doldursun .Hakkında hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun birtanem.

6 aylık ölü doğum yapmıştım bende bir de 2 aylık kaybım var..

Ama her kayıp başka bir acı her kayıp ayrı bir imtihan hele ki kavuşmaya ramak kala..

Kelimelerin yetersiz kaldığı an..

Inna lillahi ve inna ileyhi raciun..

Sen artık bir cennetlik meleğin annesisin Rabbim sizi çok sevdi size cennet müjdesi nasip etti..

Dualarımdasın ♡

Yazdıklarını okuyunca ağladım canım ama mutluluktan.. Yok delirmedim hormonlardan da değil... En başından beri seninle beraber bizde takip ediyoruz Ömer in durumunu ve sen yazdıkça da mutlu oluyoruz. En baştan beri detaylı ultrasonundan itibaren o kadar güçlü kendinden emin durdunki sana tanımadan da olsa hayran kaldım.. Pozitif enerjin hiç bitmedi.. Tabii içinde ne yaşadığını bilemeyiz ama bizim gördüğümüz hep öyleydi.. Sonucu ne olursa olsun eşinle verdiğiniz karar sizin ne kadar güçlü ne kadar kararlı ve inançlı iyi kalpli birer anne baba olduğunuzun kanıtı. Ömercik doğuncaya kadar herşey senin elindeydi sen çok güzel baktın bebeğine aslan parçası da istediği zaman çok da güzel bi şekilde dünyaya gelerek annesine babasına ne kadar güçlü olduğunu gösterdi.. Dediki siz benden vazgeçmediniz ben de sizden vazgeçmicem... Bizim dualarımız hep Ömer le zaten ama inan O çok güçlü... Az kaldı canım biraz daha dayan üçünüz evinize güçlü sağlıklı ve mutlu bir aile olarak geri döneceksiniz..

beyazpeynir1 canımmm çok üzüldüm.. Şuan sana ne desek boş.. Başın sağolsun allah sabır versin yine meleğin olacak yine güzel duygular tattırıcak rabbim biri burda diğeri cennete olacak..

Canim tebrik ederim maasallah bebis kismetiyle geliyor ne guzel☺

Gözün aydin canim.Allah analı babalı büyütsün.

Canim cok uzuldum ne desem bos ve anlamsiz ama o minik yavru sana ahirette sefaatci olacak insallah ve yeniden bebegin olacak ahretre bulusacaksiniz cennet kusu oldu melegin sabrini versin Rabbim

Canim ayrintilari bekleriz insallah gozunaydin kavusmussun yavruna darisi biz bekleyenlerin basina

Evet hep yan yatırıyorum bende korkudan. Sağ gözümüzde akıyor çapak. İnce zar varmış o erimemiş masaj yapıyoruz sürekli. Çapak çapak kızımın gözü.
Allah allah ne zaman gecermis cnm bizimde gerci sol gözde var ama cok degil

Neden yoğun bakimda
Sarılık olmuştu şükür evdeyiz ama hep uyku halinde, uyandırıp emziremiyorum, böyle giderse tekrar hastaneye gidebiliriz aç kalmaması gerek.

Sen nasılsın? Doğumdan sonra foruma hiç giremedim. Ogluşlar anlaştılar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…