- 26 Mart 2015
- 242
- 205
- 18
- 39
Allah yardımcın olsun cnm insan ne diyeceğini bilmiyor ama geçecek buna inan insan umudu,hayali olmadan yaşayamazmış umut et ,hayal et .İnan iyi gelecek kalbimiz seninle cnmHep guclu olmaya calistim inanin moralimi yuksek tutmak icin rabbimden dilemeye bile korktum inancsiz biri degilim kesinlikle yanlis anlamayin ama her dua ettigimde bebegimi hastalikli olarak kabul ederim uzulurum gucumu kaybederim diye hep korkup kactim. Herkes cok guclusun dedi evladim icin gucluydum. Dusuncelerden kacmak icin el ugraslarina verdim kendimi. Bebegimin ilk hasta oldugunu ogrendigimde onu hastaligiyla kabul edebilmek icin hemen alisverisine kostum. Hep unutmaya calistim derin dusuncelere dalmaktan hep alikoydum kendimi. Hep dogum sonrasindan korkuyordun. Karnimda hareketlerini hissetmeyince bebegimi yanimda bulamayincada acaba bu kadar guclu olabilecekmiyim diye de kendimi sorguluyordun. Cok sukur dogum yaptim omerden guzel haberler aldikca ayakta durdum yanimda degildi ama yine guclu durdum. Yogun bakimdaki doktor kucagina almak ister misin diye sordugunda yine onun sagligi icin yok dedim kendi anneligimden gecip yok dedim. Annelik onun icin bile onun sevgisinden kendini yoksun birakmasmis. Burda herkes annelik ; diye baslayan guzel cumleler kurarken benimde annelik tanimim bu iste kizlar. Hastane odasinda bile gucluydum iste ama taburcu olurken dayanamadim. Yavrumu hastanede terketmis gibi hissettim. Kotu anneyim gibi geldi. Bundan 4 sene once bir film izlemistim baba oglu icin kendi kalbini baska bir organini evladina bagislanmak sureti ile baskasina bagisliyordu. Saatleece aglamistim. Bie doktir ciksa karsimada evladim icin kalbimi istese keske diyorum.Amacim sizi uzmek degil yasadiklarimi yazip rahatlamak. Kimseyle konusamiyorum esime anlatsam uzuluyir agliyor anneme anlatamiyorum. Agliyorum telefonlardan kaciyorum. Guclu olmak istiyorum yine yeniden
Allah sabır versin cnm şu an ne desek boş biliyorum bizi yanında göremesen de gönlümüzce seninleyiz,acın bizim de acımızdır taa yüreğimde hissettim ,ama ümitsiz,hayalsiz kalma hiç Bi zaman inş. En kısa zamanda Rabbim kucağını doldursun .Hakkında hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun birtanem.Kizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Kizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Yazdıklarını okuyunca ağladım canım ama mutluluktan.. Yok delirmedim hormonlardan da değil... En başından beri seninle beraber bizde takip ediyoruz Ömer in durumunu ve sen yazdıkça da mutlu oluyoruz. En baştan beri detaylı ultrasonundan itibaren o kadar güçlü kendinden emin durdunki sana tanımadan da olsa hayran kaldım.. Pozitif enerjin hiç bitmedi.. Tabii içinde ne yaşadığını bilemeyiz ama bizim gördüğümüz hep öyleydi.. Sonucu ne olursa olsun eşinle verdiğiniz karar sizin ne kadar güçlü ne kadar kararlı ve inançlı iyi kalpli birer anne baba olduğunuzun kanıtı. Ömercik doğuncaya kadar herşey senin elindeydi sen çok güzel baktın bebeğine aslan parçası da istediği zaman çok da güzel bi şekilde dünyaya gelerek annesine babasına ne kadar güçlü olduğunu gösterdi.. Dediki siz benden vazgeçmediniz ben de sizden vazgeçmicem... Bizim dualarımız hep Ömer le zaten ama inan O çok güçlü... Az kaldı canım biraz daha dayan üçünüz evinize güçlü sağlıklı ve mutlu bir aile olarak geri döneceksiniz..Hep guclu olmaya calistim inanin moralimi yuksek tutmak icin rabbimden dilemeye bile korktum inancsiz biri degilim kesinlikle yanlis anlamayin ama her dua ettigimde bebegimi hastalikli olarak kabul ederim uzulurum gucumu kaybederim diye hep korkup kactim. Herkes cok guclusun dedi evladim icin gucluydum. Dusuncelerden kacmak icin el ugraslarina verdim kendimi. Bebegimin ilk hasta oldugunu ogrendigimde onu hastaligiyla kabul edebilmek icin hemen alisverisine kostum. Hep unutmaya calistim derin dusuncelere dalmaktan hep alikoydum kendimi. Hep dogum sonrasindan korkuyordun. Karnimda hareketlerini hissetmeyince bebegimi yanimda bulamayincada acaba bu kadar guclu olabilecekmiyim diye de kendimi sorguluyordun. Cok sukur dogum yaptim omerden guzel haberler aldikca ayakta durdum yanimda degildi ama yine guclu durdum. Yogun bakimdaki doktor kucagina almak ister misin diye sordugunda yine onun sagligi icin yok dedim kendi anneligimden gecip yok dedim. Annelik onun icin bile onun sevgisinden kendini yoksun birakmasmis. Burda herkes annelik ; diye baslayan guzel cumleler kurarken benimde annelik tanimim bu iste kizlar. Hastane odasinda bile gucluydum iste ama taburcu olurken dayanamadim. Yavrumu hastanede terketmis gibi hissettim. Kotu anneyim gibi geldi. Bundan 4 sene once bir film izlemistim baba oglu icin kendi kalbini baska bir organini evladina bagislanmak sureti ile baskasina bagisliyordu. Saatleece aglamistim. Bie doktir ciksa karsimada evladim icin kalbimi istese keske diyorum.Amacim sizi uzmek degil yasadiklarimi yazip rahatlamak. Kimseyle konusamiyorum esime anlatsam uzuluyir agliyor anneme anlatamiyorum. Agliyorum telefonlardan kaciyorum. Guclu olmak istiyorum yine yeniden
Canim tebrik ederim maasallah bebis kismetiyle geliyor ne guzel☺Kızlar genellikle bebekle ilgili paylaşımlar yapıyoruz. Belki yeri değil ama az önce bir telefon aldım. Mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim. Mali müşavirlik yeterlilik sınavına girmiştim temmuzda. Az önce eğitim daire başkanı aradı. Sınavı geçmişim. Artık bir mali müşavirim
Gözün aydin canim.Allah analı babalı büyütsün.Kizlaaaaar biz evimize geldik tum msjlarinizi tektek alintilayamadim ama hepinizden Allah razi olsun dualarinizda banada yer verdiginiz icin, cok sukur bal kupume kavustum yagizim 7 ekim sabah ezaninda dunyaya gozlerini acti normal dogum yaptim gece 12 den sabah 6 ya kadar kolay diyemiyecegim ama sonucu harika bi tecrube yasadim, tamamen normal bir dogumdu epidural vs hic bisey almadim tabiri caizse catir catir dogurdum ve mucizeye sabah ezaniyla cok duygusal bir sekilde tanik oldum... beni merak ettiginiz icin hepinize ayri ayri tesekkur ediorum burda kocaman bir aile oldugumuzu tekrar hissettim, simdi bu guzel duyguyu yasayamayan arkadaslarimin sirasi hepinizin evlatlarina sag saglim kavusmasi icin duaciyim Rabbim sizi ve evlatlarinizi korusun ayrintilari firsat buldukca paylasicam insaAllah
Canim cok uzuldum ne desem bos ve anlamsiz ama o minik yavru sana ahirette sefaatci olacak insallah ve yeniden bebegin olacak ahretre bulusacaksiniz cennet kusu oldu melegin sabrini versin RabbimKizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Canim ayrintilari bekleriz insallah gozunaydin kavusmussun yavruna darisi biz bekleyenlerin basinaKizlaaaaar biz evimize geldik tum msjlarinizi tektek alintilayamadim ama hepinizden Allah razi olsun dualarinizda banada yer verdiginiz icin, cok sukur bal kupume kavustum yagizim 7 ekim sabah ezaninda dunyaya gozlerini acti normal dogum yaptim gece 12 den sabah 6 ya kadar kolay diyemiyecegim ama sonucu harika bi tecrube yasadim, tamamen normal bir dogumdu epidural vs hic bisey almadim tabiri caizse catir catir dogurdum ve mucizeye sabah ezaniyla cok duygusal bir sekilde tanik oldum... beni merak ettiginiz icin hepinize ayri ayri tesekkur ediorum burda kocaman bir aile oldugumuzu tekrar hissettim, simdi bu guzel duyguyu yasayamayan arkadaslarimin sirasi hepinizin evlatlarina sag saglim kavusmasi icin duaciyim Rabbim sizi ve evlatlarinizi korusun ayrintilari firsat buldukca paylasicam insaAllah
Allah allah ne zaman gecermis cnm bizimde gerci sol gözde var ama cok degilEvet hep yan yatırıyorum bende korkudan. Sağ gözümüzde akıyor çapak. İnce zar varmış o erimemiş masaj yapıyoruz sürekli. Çapak çapak kızımın gözü.
Sağol canım teşekkür ederim.Canim tebrik ederim maasallah bebis kismetiyle geliyor ne guzel☺
Ooo masallah yaa kac gun oldu cnm dogum yapali bnm daha 6 bucuk kg varBugün itibarıyla eski kiloma dönmeme 1 kg kalmş :)
Sizde durumlar ne kızlar
Ayyy allahim gozlerimden yaş geldi nasil oldu cnm yaa allah sabir versin yaa cok cok cok uzuldum yaaKizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Sarılık olmuştu şükür evdeyiz ama hep uyku halinde, uyandırıp emziremiyorum, böyle giderse tekrar hastaneye gidebiliriz aç kalmaması gerek.Neden yoğun bakimda
Rabbim sabırlar versin. Üzmemeye çalış diyecem ama zor. Rabbimin takdiri. Üzüntünu yaşa ama kendini fazla yipratma ne olurKizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Ben de cok uzuldumRabbim sabırlar versin. Üzmemeye çalış diyecem ama zor. Rabbimin takdiri. Üzüntünu yaşa ama kendini fazla yipratma ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?