Cnm benim bebegimde 18 e çıkmıştı yeni doğan sariligi medicalpar ka götürdük hemen yatış dendi.ama yerleri yoktu.medipole götürdük orada pazar günü olduğu için nöbetçi dr devlettendi gerek yok yatırma ya dedi 20 olsa tehlikeli idi eve git bol bol emzir dedi. Sütüm yoktu mama verdim bol bol ertesi gün 15 düştü sonra Ogün sütum geldi 1 hafta sonra tekrar götürdüm 11.5 a düşmüştü. Sonra birdaha goturmedim ama icim icimi yiyor ama uyanik ve hareketli olunca yoktur diyorlarmKan uyuşmazlığı biraz daha zor sanırım. Dikkat et uyusada uyandır mutlaka doyur.şekerli su ver mutlaka.cok halsiz ise hemen hastaneye tekrar götür.biz altını açtığımızda tepki vermediği için götürdük. Dr beyne zarar vermesi 25 li değerde olur demişti.Sarılık olmuştu şükür evdeyiz ama hep uyku halinde, uyandırıp emziremiyorum, böyle giderse tekrar hastaneye gidebiliriz aç kalmaması gerek.
Sen nasılsın? Doğumdan sonra foruma hiç giremedim. Ogluşlar anlaştılar mı?
Arkadaşımın biri 2 ay çekmiş biri 6 ay inşallah bizimki çabuk geçerAllah allah ne zaman gecermis cnm bizimde gerci sol gözde var ama cok degil
16 gün oldu cnm dahaca pantolonlarımı denemedim ama biraz göbeğim var oda giderse tam olcak inşlhOoo masallah yaa kac gun oldu cnm dogum yapali bnm daha 6 bucuk kg vareski kiyafetlerim olmuyo pantolonlar ozellikle cok moralim bozuluyo
Rabbim sabir versin sözün bittiği yer diyecek birsey bulamıyorumKizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Canimmm hayirli olsun kavusmussun kizina :)) Allah anali babali buyutsun :) normal dogummu oldu ?Dünyanın en güzel duygusu anneliği tatmakmış allahım herkese nasip etsin.
Bebegim dogum kanalinda acilmamda var 2-3cm ama sancim hala yok kendi gelmeyecek sanirim benm oglan benm gbi sancisi olmayan varmi
Süper bir haber canimmm beybisi daha gelmeden şans getirmiş sana hayırlı olsun çok sevindimKızlar genellikle bebekle ilgili paylaşımlar yapıyoruz. Belki yeri değil ama az önce bir telefon aldım. Mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim. Mali müşavirlik yeterlilik sınavına girmiştim temmuzda. Az önce eğitim daire başkanı aradı. Sınavı geçmişim. Artık bir mali müşavirim
Canim insallah kendi sancin gelir kolay hayirli dogumlar nasip etsin Rabbim..bende bekliyorm sanci vs acilmam var mi bunu da bilmiyormben canım 2 5 cm açılmam var ama sancı yok pazartesiye kadar gelmezse sabahına suni sancı verecek ınsallah kendlığınden gelır sancılarımız
Canim sen çok iyi anlıyorum. Istedigin gibi dok içini burda rahatlarsin. Rabbim yardımcın olsun. Inşallah hersey yolunda ilerlerHep guclu olmaya calistim inanin moralimi yuksek tutmak icin rabbimden dilemeye bile korktum inancsiz biri degilim kesinlikle yanlis anlamayin ama her dua ettigimde bebegimi hastalikli olarak kabul ederim uzulurum gucumu kaybederim diye hep korkup kactim. Herkes cok guclusun dedi evladim icin gucluydum. Dusuncelerden kacmak icin el ugraslarina verdim kendimi. Bebegimin ilk hasta oldugunu ogrendigimde onu hastaligiyla kabul edebilmek icin hemen alisverisine kostum. Hep unutmaya calistim derin dusuncelere dalmaktan hep alikoydum kendimi. Hep dogum sonrasindan korkuyordun. Karnimda hareketlerini hissetmeyince bebegimi yanimda bulamayincada acaba bu kadar guclu olabilecekmiyim diye de kendimi sorguluyordun. Cok sukur dogum yaptim omerden guzel haberler aldikca ayakta durdum yanimda degildi ama yine guclu durdum. Yogun bakimdaki doktor kucagina almak ister misin diye sordugunda yine onun sagligi icin yok dedim kendi anneligimden gecip yok dedim. Annelik onun icin bile onun sevgisinden kendini yoksun birakmasmis. Burda herkes annelik ; diye baslayan guzel cumleler kurarken benimde annelik tanimim bu iste kizlar. Hastane odasinda bile gucluydum iste ama taburcu olurken dayanamadim. Yavrumu hastanede terketmis gibi hissettim. Kotu anneyim gibi geldi. Bundan 4 sene once bir film izlemistim baba oglu icin kendi kalbini baska bir organini evladina bagislanmak sureti ile baskasina bagisliyordu. Saatleece aglamistim. Bie doktir ciksa karsimada evladim icin kalbimi istese keske diyorum.Amacim sizi uzmek degil yasadiklarimi yazip rahatlamak. Kimseyle konusamiyorum esime anlatsam uzuluyir agliyor anneme anlatamiyorum. Agliyorum telefonlardan kaciyorum. Guclu olmak istiyorum yine yeniden
Caniiimmm hayirli olsun bebisn dogmus Allah anali babali buyutsun insallah :)Yaptım cnm ama bebişim yoğun bakımda, inş bugün çıkartmamıza izin verirler
Inanamiyorum çok kötü oldum suan gozyaslarimi tutamiyorum.Allahım dayanma gücü versin ayyy elim ayağım kesildiKizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Canim insallah kendi sancin gelir kolay hayirli dogumlar nasip etsin Rabbim..bende bekliyorm sanci vs acilmam var mi bunu da bilmiyorm
Canim dogum yazini okudum senin normal dogum yapicagini biliyordum bir akrep kadini istedigi herseyi yapabilir :)) cok tebrik ederim canim ilk dogumumda ayni senin gibi demistim bu harika duyguyu herkes yasamali herkes normal dogum yapmali ikincisinde de aynisi soyluyorum ikincide suni beni zorlasa da : ( yine de herseye deger cok baska bir duygu Rabbim isteyen herkese hem saglikli bir bebis hemde normal dogum nasib etsin :)) nasil alistinizmi birbirinize canim :)) koynundan ayirmak istemiyosun dimi bende istemiyorum ama cok alisirsa bu sefer hic ayrilamayiz diye alistirmamaya caliyorum ama onu koklamadigim dakika yok rabbime sukurler olsun dunyadaki en buyuk nimet evlatCanım bizimki sarılık olmadı çok şükür zaten ilk iki gün mama vermeye çalıştık sadece ama ilk gün açtı mamayı bile kabul etmedi sürekli öğürdü. Eve çıkınca annem weenin biberonunu aldı aventi kabul etmedi hastanede çenesi gelişmemiş olduğundan aventinde ucu sert ve bir delik olduğundan mamayı çekemedi. Damlattım resmen ağzına onu bile kustu hep ilk gün hastanede. Şimdi maşallah havada kapıyor çok farketti ev ortamında ams gece uykuları çok zayıf göğsümden ayrılmak istemiyor.
Ah canim bende gecen yil bebegimi kaybetmistim simdi dogumuma gun sayiyorum. Hic bir teselli icindeki kor atesi sonduremez. Sadece zaman ve yeni bir bebek. Inancli insanlariz biz, cennette kizimiz bir arkadasi daha olduKizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Kizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Geçmiş olsunn ayaklarını hafif cimzir uyansin emzir mutlakaa.benim başıma çok kötü şeyler geldii 12 gün kuvezde kaldii Çağan solunum sıkıntısı yaşamış doğarken. Burnu na oksijen bağladılar çok korktum.ama çok şükür 13. gün sabahi eve geldik.simdii gayretttt iyii emiyoo uyuyoo.allah kimsenin evladını hastanede birakmasinSarılık olmuştu şükür evdeyiz ama hep uyku halinde, uyandırıp emziremiyorum, böyle giderse tekrar hastaneye gidebiliriz aç kalmaması gerek.
Sen nasılsın? Doğumdan sonra foruma hiç giremedim. Ogluşlar anlaştılar mı?
Canim benim kiyamam su an cok duygusalsin hem lohusasin hem annelik duygularin en yuksek safhada hemde oglunun saglik problemleri icin kendini uzuyorsun bir suru duygun birbirine karismis Allah seni su an bir sinavdan geciriyor asla isyan etme bu imtihani kazan insallah biliyorum bize konusmasi cok kolay senin acini asla anlayamayiz bizleri dusuncesi bile uzerken senin yasadiklarini okudukca biz buradan uzulurken kim bilir senin icinde ne firtinalar kopuyorHep guclu olmaya calistim inanin moralimi yuksek tutmak icin rabbimden dilemeye bile korktum inancsiz biri degilim kesinlikle yanlis anlamayin ama her dua ettigimde bebegimi hastalikli olarak kabul ederim uzulurum gucumu kaybederim diye hep korkup kactim. Herkes cok guclusun dedi evladim icin gucluydum. Dusuncelerden kacmak icin el ugraslarina verdim kendimi. Bebegimin ilk hasta oldugunu ogrendigimde onu hastaligiyla kabul edebilmek icin hemen alisverisine kostum. Hep unutmaya calistim derin dusuncelere dalmaktan hep alikoydum kendimi. Hep dogum sonrasindan korkuyordun. Karnimda hareketlerini hissetmeyince bebegimi yanimda bulamayincada acaba bu kadar guclu olabilecekmiyim diye de kendimi sorguluyordun. Cok sukur dogum yaptim omerden guzel haberler aldikca ayakta durdum yanimda degildi ama yine guclu durdum. Yogun bakimdaki doktor kucagina almak ister misin diye sordugunda yine onun sagligi icin yok dedim kendi anneligimden gecip yok dedim. Annelik onun icin bile onun sevgisinden kendini yoksun birakmasmis. Burda herkes annelik ; diye baslayan guzel cumleler kurarken benimde annelik tanimim bu iste kizlar. Hastane odasinda bile gucluydum iste ama taburcu olurken dayanamadim. Yavrumu hastanede terketmis gibi hissettim. Kotu anneyim gibi geldi. Bundan 4 sene once bir film izlemistim baba oglu icin kendi kalbini baska bir organini evladina bagislanmak sureti ile baskasina bagisliyordu. Saatleece aglamistim. Bie doktir ciksa karsimada evladim icin kalbimi istese keske diyorum.Amacim sizi uzmek degil yasadiklarimi yazip rahatlamak. Kimseyle konusamiyorum esime anlatsam uzuluyir agliyor anneme anlatamiyorum. Agliyorum telefonlardan kaciyorum. Guclu olmak istiyorum yine yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?