2015 Ekim Anneleri

Cnm benim bebegimde 18 e çıkmıştı yeni doğan sariligi medicalpar ka götürdük hemen yatış dendi.ama yerleri yoktu.medipole götürdük orada pazar günü olduğu için nöbetçi dr devlettendi gerek yok yatırma ya dedi 20 olsa tehlikeli idi eve git bol bol emzir dedi. Sütüm yoktu mama verdim bol bol ertesi gün 15 düştü sonra Ogün sütum geldi 1 hafta sonra tekrar götürdüm 11.5 a düşmüştü. Sonra birdaha goturmedim ama icim icimi yiyor ama uyanik ve hareketli olunca yoktur diyorlarmKan uyuşmazlığı biraz daha zor sanırım. Dikkat et uyusada uyandır mutlaka doyur.şekerli su ver mutlaka.cok halsiz ise hemen hastaneye tekrar götür.biz altını açtığımızda tepki vermediği için götürdük. Dr beyne zarar vermesi 25 li değerde olur demişti.

Ooo masallah yaa kac gun oldu cnm dogum yapali bnm daha 6 bucuk kg var eski kiyafetlerim olmuyo pantolonlar ozellikle cok moralim bozuluyo
16 gün oldu cnm dahaca pantolonlarımı denemedim ama biraz göbeğim var oda giderse tam olcak inşlh 70 ile doğuma girdim 58 İm şuan

Cok uzgunum neden boyle oldu.son ana kadar birsey yoktu galiba.Rabbim sabir versin tez zamanda hayirli ve saglikli bi evlat nasip etsin insallah.cok zor soyleyecek bir soz bulamiyorum.Rabbim hepimize saglikli bir sekilde dogurup buyutmeyi nasip etsin insallah.doguma giden arkadaslar bizede dua edin olurmu

Bebegim dogum kanalinda acilmamda var 2-3cm ama sancim hala yok kendi gelmeyecek sanirim benm oglan benm gbi sancisi olmayan varmi

ben canım 2 5 cm açılmam var ama sancı yok pazartesiye kadar gelmezse sabahına suni sancı verecek ınsallah kendlığınden gelır sancılarımız

Süper bir haber canimmm beybisi daha gelmeden şans getirmiş sana hayırlı olsun çok sevindim

ben canım 2 5 cm açılmam var ama sancı yok pazartesiye kadar gelmezse sabahına suni sancı verecek ınsallah kendlığınden gelır sancılarımız
Canim insallah kendi sancin gelir kolay hayirli dogumlar nasip etsin Rabbim..bende bekliyorm sanci vs acilmam var mi bunu da bilmiyorm

Canim sen çok iyi anlıyorum. Istedigin gibi dok içini burda rahatlarsin. Rabbim yardımcın olsun. Inşallah hersey yolunda ilerler

Canim insallah kendi sancin gelir kolay hayirli dogumlar nasip etsin Rabbim..bende bekliyorm sanci vs acilmam var mi bunu da bilmiyorm

inşallah canım aminn seninde gelsin tez vakitte artık sancı için bile dua eder olduk :)çatı muayenesi yapmadı mı doktorun ?

Canim dogum yazini okudum senin normal dogum yapicagini biliyordum bir akrep kadini istedigi herseyi yapabilir :)) cok tebrik ederim canim ilk dogumumda ayni senin gibi demistim bu harika duyguyu herkes yasamali herkes normal dogum yapmali ikincisinde de aynisi soyluyorum ikincide suni beni zorlasa da : ( yine de herseye deger cok baska bir duygu Rabbim isteyen herkese hem saglikli bir bebis hemde normal dogum nasib etsin :)) nasil alistinizmi birbirinize canim :)) koynundan ayirmak istemiyosun dimi bende istemiyorum ama cok alisirsa bu sefer hic ayrilamayiz diye alistirmamaya caliyorum ama onu koklamadigim dakika yok rabbime sukurler olsun dunyadaki en buyuk nimet evlat

Kizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Ah canim bende gecen yil bebegimi kaybetmistim simdi dogumuma gun sayiyorum. Hic bir teselli icindeki kor atesi sonduremez. Sadece zaman ve yeni bir bebek. Inancli insanlariz biz, cennette kizimiz bir arkadasi daha oldu

beyazpeynir1 canim aklim sende kaldi.. cok etkilendim.. Allahim sabir versin.. ismini koyun, size cennet kapisinda sefaatci olsun. Lütfen bize yaz ki yalniz hissetme. Istedigin bisey olursa muhakkak bildir.. okuduğumdan beri aklim sende..

Geçmiş olsunn ayaklarını hafif cimzir uyansin emzir mutlakaa.benim başıma çok kötü şeyler geldii 12 gün kuvezde kaldii Çağan solunum sıkıntısı yaşamış doğarken. Burnu na oksijen bağladılar çok korktum.ama çok şükür 13. gün sabahi eve geldik.simdii gayretttt iyii emiyoo uyuyoo.allah kimsenin evladını hastanede birakmasin

Canim benim kiyamam su an cok duygusalsin hem lohusasin hem annelik duygularin en yuksek safhada hemde oglunun saglik problemleri icin kendini uzuyorsun bir suru duygun birbirine karismis Allah seni su an bir sinavdan geciriyor asla isyan etme bu imtihani kazan insallah biliyorum bize konusmasi cok kolay senin acini asla anlayamayiz bizleri dusuncesi bile uzerken senin yasadiklarini okudukca biz buradan uzulurken kim bilir senin icinde ne firtinalar kopuyor Rabbim kimseye kaldiramiycagi yükü yüklemez demekki sen gercekten cok guclu bir insansin ki Allah seni boyle bir aciyla imtihan ediyor sabret canim beniM sabrin sonu selamet olsun insallah..enn kisa zamanda hersey corap sokugu gibi hizli bi sekilde duzelsin ve oglunun saglik problemi de cozulsun insallah rabbim daha buyuk bir aci yasatmasin sizi birbirinize saglikli bir sekilde bagislasin..yine guclu olmaya calis gerekirse esinden annenden destek iste hic konusmadan olmaz icine atma sen lohusasin destege cok ihtiycin var zaten duygusalsin anlat arkadasina esine dostuna elini tutsunlar sana sarilsinlar bizlerde her zaman dualarimizla manevi destegimizle yanindayiz canim Rabbim acilarini hafifletsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…