- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Aynen sanci cekmek istyoruz su gelsin istiyoruz ne edelim☺yok canim hic yapmadi doktor bana ama normal dyo haftaya carsambaya kadar insallah kendi sancimla gelir senin kolay dogumun olsun insallah Allah hepimizn yardimcisi olsuninşallah canım aminn seninde gelsin tez vakitte artık sancı için bile dua eder olduk :)çatı muayenesi yapmadı mı doktorun ?
:)))catir catir bende dogurdum ayy catir catir diyince icimin o catlamasi geliyor aklimaKizlaaaaar biz evimize geldik tum msjlarinizi tektek alintilayamadim ama hepinizden Allah razi olsun dualarinizda banada yer verdiginiz icin, cok sukur bal kupume kavustum yagizim 7 ekim sabah ezaninda dunyaya gozlerini acti normal dogum yaptim gece 12 den sabah 6 ya kadar kolay diyemiyecegim ama sonucu harika bi tecrube yasadim, tamamen normal bir dogumdu epidural vs hic bisey almadim tabiri caizse catir catir dogurdum ve mucizeye sabah ezaniyla cok duygusal bir sekilde tanik oldum... beni merak ettiginiz icin hepinize ayri ayri tesekkur ediorum burda kocaman bir aile oldugumuzu tekrar hissettim, simdi bu guzel duyguyu yasayamayan arkadaslarimin sirasi hepinizin evlatlarina sag saglim kavusmasi icin duaciyim Rabbim sizi ve evlatlarinizi korusun ayrintilari firsat buldukca paylasicam insaAllah
Aynen sanci cekmek istyoruz su gelsin istiyoruz ne edelim☺yok canim hic yapmadi doktor bana ama normal dyo haftaya carsambaya kadar insallah kendi sancimla gelir senin kolay dogumun olsun insallah Allah hepimizn yardimcisi olsun
Sabah Uyanınca takıyorum bir daha yatarken çıkarıyorum 6 gündür. 3 kilo daha verince 2 numaralı korseyi takmaya başlayacam hatta çünkü bunu artık rahat giyiniyorum biraz dar olması lazım.Cnm kac saat takiyorsun
Çok sağol canım. Bebekler kısmetiyle geliyor gerçekten.Süper bir haber canimmm beybisi daha gelmeden şans getirmiş sana hayırlı olsun çok sevindim
Benim habrim yok facebook grubunda. Bana da link atar mısınız?Kızlar beni de alın face grubuna istek gönderdim
Başın sağ olsun canım. Rabbim sabırlar versinKizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Canım doktorlar mutlaka sezeryan dememiş. Ayrıca ne kadar esneyebileceği doğum esnasında belli olurmuş. Başka bir engelim yoksa ben olsam denerdim ama sen bilirsin tabi.Kızlar çatı muayenesi olan var mı? Benim pubis kemiğinde biraz sıkıntı varmış 2 doktora gittim ikisise aynı şeyi söyledi. Yine de normal doğum deneriz dediler eğer sıkıntı olursa sezeryan a alınacam. Bilmiyorum o kadar sancı çekip sonrasında bi de sezeryan a alınmak be derece mantıklı olur karar veremedim. Bebeğimin kilosu fazla olmadığı için çıkarken çok sıkıntı olmayadabilirmiş. Yani anlayacağınız kararsızlık çok kötü ve ne yaparsan yap kaderinde ne varsa doğum anında onu yaşıyorsun
İnanamiyorum.. rabbim sabır versin canım sana da ailene de. Gözyaşına hakim olmak elde değil. Dualarımız seninle.Kizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Sağol canım evet normal doğum oldu.Canimmm hayirli olsun kavusmussun kizina :)) Allah anali babali buyutsun :) normal dogummu oldu ?
Canım biz ne söylesek içindeki sıkıntıyı hafifletmeyecek belki ama dualarımız sizinle. Sen de hep yüreğini ferah tut,Rabbim şifasını verecektir.Hep guclu olmaya calistim inanin moralimi yuksek tutmak icin rabbimden dilemeye bile korktum inancsiz biri degilim kesinlikle yanlis anlamayin ama her dua ettigimde bebegimi hastalikli olarak kabul ederim uzulurum gucumu kaybederim diye hep korkup kactim. Herkes cok guclusun dedi evladim icin gucluydum. Dusuncelerden kacmak icin el ugraslarina verdim kendimi. Bebegimin ilk hasta oldugunu ogrendigimde onu hastaligiyla kabul edebilmek icin hemen alisverisine kostum. Hep unutmaya calistim derin dusuncelere dalmaktan hep alikoydum kendimi. Hep dogum sonrasindan korkuyordun. Karnimda hareketlerini hissetmeyince bebegimi yanimda bulamayincada acaba bu kadar guclu olabilecekmiyim diye de kendimi sorguluyordun. Cok sukur dogum yaptim omerden guzel haberler aldikca ayakta durdum yanimda degildi ama yine guclu durdum. Yogun bakimdaki doktor kucagina almak ister misin diye sordugunda yine onun sagligi icin yok dedim kendi anneligimden gecip yok dedim. Annelik onun icin bile onun sevgisinden kendini yoksun birakmasmis. Burda herkes annelik ; diye baslayan guzel cumleler kurarken benimde annelik tanimim bu iste kizlar. Hastane odasinda bile gucluydum iste ama taburcu olurken dayanamadim. Yavrumu hastanede terketmis gibi hissettim. Kotu anneyim gibi geldi. Bundan 4 sene once bir film izlemistim baba oglu icin kendi kalbini baska bir organini evladina bagislanmak sureti ile baskasina bagisliyordu. Saatleece aglamistim. Bie doktir ciksa karsimada evladim icin kalbimi istese keske diyorum.Amacim sizi uzmek degil yasadiklarimi yazip rahatlamak. Kimseyle konusamiyorum esime anlatsam uzuluyir agliyor anneme anlatamiyorum. Agliyorum telefonlardan kaciyorum. Guclu olmak istiyorum yine yeniden
Canım ya pupp nedir ben bilmiyorum
Valla çatır çatır doğurucam dedim doğurdum canım annemde diyor senin elinden ne uçan ne kaçan diye fakat kaportayı dağıttık galiba:) totomun üstüne oturamıyorum dikişler beni mahfetti. İnşallah en kısa sürede geçer çünkü çok zorlanıyorum. Birbirimize fazlaca alıştık bu arada canım elayı koynumdan alamıyorlar basıyor yaygarayı.Canim dogum yazini okudum senin normal dogum yapicagini biliyordum bir akrep kadini istedigi herseyi yapabilir :)) cok tebrik ederim canim ilk dogumumda ayni senin gibi demistim bu harika duyguyu herkes yasamali herkes normal dogum yapmali ikincisinde de aynisi soyluyorum ikincide suni beni zorlasa da : ( yine de herseye deger cok baska bir duygu Rabbim isteyen herkese hem saglikli bir bebis hemde normal dogum nasib etsin :)) nasil alistinizmi birbirinize canim :)) koynundan ayirmak istemiyosun dimi bende istemiyorum ama cok alisirsa bu sefer hic ayrilamayiz diye alistirmamaya caliyorum ama onu koklamadigim dakika yok rabbime sukurler olsun dunyadaki en buyuk nimet evlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?