2015 Ekim Anneleri

inşallah canım aminn seninde gelsin tez vakitte artık sancı için bile dua eder olduk :)çatı muayenesi yapmadı mı doktorun ?
Aynen sanci cekmek istyoruz su gelsin istiyoruz ne edelim☺yok canim hic yapmadi doktor bana ama normal dyo haftaya carsambaya kadar insallah kendi sancimla gelir senin kolay dogumun olsun insallah Allah hepimizn yardimcisi olsun

:)))catir catir bende dogurdum ayy catir catir diyince icimin o catlamasi geliyor aklima ama hersey kucagina aldiginda geciyor bitiyor sukurler olsun.hayirli olsun rabbim anali babali buyutsun insallah hayirli evlat eylesin benim kizimda tam yatsi ezani okunmaya basladiginda arife gunu gelmisti doktorum ne mubarek bir kiz bu demisti insallah oyle de olur evlatlarimiz :))

Aynen sanci cekmek istyoruz su gelsin istiyoruz ne edelim☺yok canim hic yapmadi doktor bana ama normal dyo haftaya carsambaya kadar insallah kendi sancimla gelir senin kolay dogumun olsun insallah Allah hepimizn yardimcisi olsun

her doktor yapmıyor demekki canım bizimkide baştan beri normal diyordu hep ama yinede yaptı allahım sağ salim almamızı nasip etsin bebişlerimizi inşallah seninde kolaycacık olur allahtan dualrımızı eksik etmeyelim

Merhaba sevgili ekim anneleri masallah cogunuz yavrulariniza kavustunuz rabbim uzun ömür versin, kavusmayi bekleyenleride allahim bir avazda kurtarsin insallah.
Bebek sarilik olmasin diye uyusa bile uyandirip emzirin diyorlar ya ee malum bebegi uyandirmakta sorun belki biliyorsunuzdur ama yine de yazayim dedim, bir hemsirede gormustum bebegin gıdısını boyle yumusak yumusak pıt pıt yapıyordu bi deneyin isterseniz.
Bu arada beyazpeynir1 arkadasa rabbim peygamber sabri ihsan eylesin insallah, sabahtan beri durup durup agliyorum allahim yardimcisi olsun

beyazpeynir1 aklımdan çıkmıyorsun o kadar derinden etkilendim ki Allahım sabır versin o simdi melek oldu cennette kavuşacaksin Berra meleginle...daha dün akşam sancin olmuştu sonra uyucam demiştin doğum takvimin son günüydü hatta bugun kontrolün vardı hala inanamiyorum bende Istanbuldayım ihtiyacın varsa gelebilirim yanına okuyunca yaz lutfen yalnız birakmayiz biz seni

Kızlar çatı muayenesi olan var mı? Benim pubis kemiğinde biraz sıkıntı varmış 2 doktora gittim ikisise aynı şeyi söyledi. Yine de normal doğum deneriz dediler eğer sıkıntı olursa sezeryan a alınacam. Bilmiyorum o kadar sancı çekip sonrasında bi de sezeryan a alınmak ne derece mantıklı olur karar veremedim. Bebeğimin kilosu fazla olmadığı için çıkarken çok sıkıntı olmayadabilirmiş. Yani anlayacağınız kararsızlık çok kötü ve ne yaparsan yap kaderinde ne varsa doğum anında onu yaşıyorsun

Canım doktorlar mutlaka sezeryan dememiş. Ayrıca ne kadar esneyebileceği doğum esnasında belli olurmuş. Başka bir engelim yoksa ben olsam denerdim ama sen bilirsin tabi.

Canım biz ne söylesek içindeki sıkıntıyı hafifletmeyecek belki ama dualarımız sizinle. Sen de hep yüreğini ferah tut,Rabbim şifasını verecektir.

Valla çatır çatır doğurucam dedim doğurdum canım annemde diyor senin elinden ne uçan ne kaçan diye fakat kaportayı dağıttık galiba:) totomun üstüne oturamıyorum dikişler beni mahfetti. İnşallah en kısa sürede geçer çünkü çok zorlanıyorum. Birbirimize fazlaca alıştık bu arada canım elayı koynumdan alamıyorlar basıyor yaygarayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…