Kizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Evet Canım benimde gönlüm normal doğumdan yana inşallah sıkıntı olmaz gün geçtikçe ve yaklaştıkça insan daha çok korkuyor. Allah hepimizin yardımcısı olsunCanım doktorlar mutlaka sezeryan dememiş. Ayrıca ne kadar esneyebileceği doğum esnasında belli olurmuş. Başka bir engelim yoksa ben olsam denerdim ama sen bilirsin tabi.
maalesef bebeğini kaybetmiş hala etkısındeyımKızlar ne oluyor şimdi görüyorum beyazpeynirin bebeğine ne oldu? Mesajını gördüm yıkıldım. Bebeği iyi mi ne olur iyi diyin çok etkilendim. Sonra statistician arkadaşımızın yazısını okudum çok üzüldüm.
maalesef bende onunla sınanıyorum çok kotu bir şey ve maalesef kortizollü hap kullanıyorum uyku haram resmen kaynar sularla kaşıntı olan yerlerin kaşınmasını engellemeye çalışıyorum sonra soğuk su dokuyorumPupp ellerde ayaklarda bacaklarda kasintigecmiyo
Cnm maalesef bebegini kaybetmis bizlerde cok uzulduk hala agliyorumKızlar ne oluyor şimdi görüyorum beyazpeynirin bebeğine ne oldu? Mesajını gördüm yıkıldım. Bebeği iyi mi ne olur iyi diyin çok etkilendim. Sonra statistician arkadaşımızın yazısını okudum çok üzüldüm.
Neden ne olmuşta kaybetmiş neden ya ay çok üzüldüm dicek bişiy bulamıyorum. Doğumunu bekliyorduk.maalesef bebeğini kaybetmiş hala etkısındeyım
Neden ne olmuşta kaybetmiş neden ya ay çok üzüldüm dicek bişiy bulamıyorum. Doğumunu bekliyorduk.
Kizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah hayirli zamanda gelir yavrularimiz..sag salim kavusuruz insallah evlatlarimiza dua edelim birbrimize buradaki tum arkadaslara insallahher doktor yapmıyor demekki canım bizimkide baştan beri normal diyordu hep ama yinede yaptı allahım sağ salim almamızı nasip etsin bebişlerimizi inşallah seninde kolaycacık olur allahtan dualrımızı eksik etmeyelim
41 . Haftadamıydı acaba sanki öyle bir şey okudumhenüz son mesajından sonra birşey yazmadı canım...bilmiyoruz nedenini..
bebeğini kaybettiğini ve akşam 7 gıbı bebeğinin sezeryanla alınacağnı yazmış.
normal doğum muydu suni sancı ile doğurtmaya çalıştılarsa o mu sıkıntı oldu ki son zamanlarda sık kontrol oluo önceden bşy olsa fark ederlerdi bence doğum esnasında bşy oldysa sezeryana geçtiler belkiB
41 . Haftadamıydı acaba sanki öyle bir şey okudum
Her şeyi yolundaydı aklım almıyor sorun yokken neden olduğunu ya
Keşke öyle bir şey olsaKızlarbeyazpeynir1 arkadaşımızı forum dışı tanıyan yok mu nasıl haber alacağız ondan aklımdan çıkmıyor keşke bir mucize olsa yanlış anlamış olsak
Ben se şimdi geçmiş yazılarını okudum, yarin tam 40 olacakmış aslında yanlış anlamadıysamB
41 . Haftadamıydı acaba sanki öyle bir şey okudum
Her şeyi yolundaydı aklım almıyor sorun yokken neden olduğunu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?