2015 Ekim Anneleri

Kizlar bebeginizin yarı kırkini yapriniz mi biz yarin yapacagiz hemde tuzlayacagiz siz tuzladiniz mi annem bi sor bakalim ordaki kizlar yapmis mi nasil yapmislar dedi

Kızlar ne oluyor şimdi görüyorum beyazpeynirin bebeğine ne oldu? Mesajını gördüm yıkıldım. Bebeği iyi mi ne olur iyi diyin çok etkilendim. Sonra statistician arkadaşımızın yazısını okudum çok üzüldüm.

Canım doktorlar mutlaka sezeryan dememiş. Ayrıca ne kadar esneyebileceği doğum esnasında belli olurmuş. Başka bir engelim yoksa ben olsam denerdim ama sen bilirsin tabi.
Evet Canım benimde gönlüm normal doğumdan yana inşallah sıkıntı olmaz gün geçtikçe ve yaklaştıkça insan daha çok korkuyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun

maalesef bebeğini kaybetmiş hala etkısındeyım

Pupp ellerde ayaklarda bacaklarda kasinti gecmiyo
maalesef bende onunla sınanıyorum çok kotu bir şey ve maalesef kortizollü hap kullanıyorum uyku haram resmen kaynar sularla kaşıntı olan yerlerin kaşınmasını engellemeye çalışıyorum sonra soğuk su dokuyorum

Cnm maalesef bebegini kaybetmis bizlerde cok uzulduk hala agliyorum

Neden ne olmuşta kaybetmiş neden ya ay çok üzüldüm dicek bişiy bulamıyorum. Doğumunu bekliyorduk.

henüz son mesajından sonra birşey yazmadı canım...bilmiyoruz nedenini..
bebeğini kaybettiğini ve akşam 7 gıbı bebeğinin sezeryanla alınacağnı yazmış.

Kızlar beyazpeynir1 arkadaşımızı forum dışı tanıyan yok mu nasıl haber alacağız ondan aklımdan çıkmıyor keşke bir mucize olsa yanlış anlamış olsak

Ben de çok üzüldüm arkadaşımızn bebegini kaybetmesine. .görüyorum ki herkes etkilenmş.. Rabbim acil sabırlar versin İNŞALLAH... çok çok sabır versin inşallah. .gün içinde aklıma geldi gözlerim doldu Allahim onlar neler yaşiydr.. bu bir sınav inşallah hayırlısı ile atlatrlar bu sınavı. Rabbim en hayırlısını doğrusunu bilir. Allahin takdiri. Rabbim sabrini da verir inşallah

Kizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.

allah sabırlar versin bende 1 sene önce bebeğimi doğumdan 3 gün sonra kaybettim seni çok iyi anlıyorum.
başın sağolsun icinin acısını anlayabiliyorum allah yardımcın olsun.

Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah hayirli zamanda gelir yavrularimiz..sag salim kavusuruz insallah evlatlarimiza dua edelim birbrimize buradaki tum arkadaslara insallah

Okuduğumdan beri rahat değilim hiç. İçim sızlıyor, beynim uyuşmuş gibi. Ağlayıp duruyorum. Allah sabır versin, dayanma gücü versin ona ve eşine. Çok zor bir imtihan, çok zor. Kelime bulmakta bile zorlanıyorum. Keşke yanlış anlamış olsak hepimiz...

Kızlar iştahı çok açılan var mı bu arada ben nedendir bilmiyorum doymuyorum yaa korkuyorum kendimden

B
henüz son mesajından sonra birşey yazmadı canım...bilmiyoruz nedenini..
bebeğini kaybettiğini ve akşam 7 gıbı bebeğinin sezeryanla alınacağnı yazmış.
41 . Haftadamıydı acaba sanki öyle bir şey okudum
Her şeyi yolundaydı aklım almıyor sorun yokken neden olduğunu ya

B

41 . Haftadamıydı acaba sanki öyle bir şey okudum
Her şeyi yolundaydı aklım almıyor sorun yokken neden olduğunu ya
normal doğum muydu suni sancı ile doğurtmaya çalıştılarsa o mu sıkıntı oldu ki son zamanlarda sık kontrol oluo önceden bşy olsa fark ederlerdi bence doğum esnasında bşy oldysa sezeryana geçtiler belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…