2015 Ekim Anneleri

Canım bizde soktayiz bugün takvimin son günüydü kontrolü vardı bebegimi kaybettim demiş inanamiyorum hala herseyi yolundaydı hatta akşam sancim var diyordu bende doğum haberini beklerken şok oldum keşke iyi bir haber verse bizlere..

40 ve üzeri sıkı takip edilmeli
Arkadasımdan bılıyorum normal dogum dogum yedi bitirdi kendini cocuk dogdu ama sezaryenle son zaman da alındı yani
Off anlayamadım vallaher şey yolunda görünürken aklım almadı bir türlü

Biz aynı hastaneye gidiyorduk ama onun doktoru farklıydı yanlış hatırlamıyorsam. Keşke numarasını alsaydık. Ben kızıma hamileyken herkes birinin doğum sözcüsü olmuştu. Tlf vardı onda. Haberleri sözcüden alıyorduk. Keşke öyle bir şey yapsaydık.

Ben de o mesaji okuduktan sonra her yarım saatte bir girdim foruma acaba yanlış mı anladım bi gelişme var mi diye çok zor bi durum Allah yardımcıları olsun

Eşim, kayınvalidem ve ben de bugün çok üzüldük. Çok etkilendik. Biz burada aile gibi olduk. Biriniz olumsuz bir şey yaşadığında ben de yaşamış kadar oluyorum. Allah verip Allah alıyor fakat insan olmak, anne olmak kolay değil. Nasıl yanıyor insanın canı... Allah sabır ve dayanma gücü versin. Bu forumda ben dahil bebeğini kaybetmiş bir çok arkadaşımız var. Tesellisi yok. İnsan acıyı zamanla kalbine gömüp kaldığı yerden hayata tutunuyor fakat unutulmuyor. Allah sabrını ve dayanma gücünü versin. Hepimiz etkilendik, üzüldük.

Bende profiline girdim şimdi ne zamandır takip edemiyorum ya kaçırdığım bişiy mi oldu acaba diye en son yazdıklarını okudum. Bir şeyde yokmuş nasıl üzüldüm anlatamam.

Haklısın canım. Sevinçlerimizi nasıl paylaşıp mutlu oluyorsak, üzüntülerimizi de beraber yaşıyoruz. Bütünleştik iyice.
Amin, inşallah Allah sabrını da dayanma gücünü de verir arkadaşımıza.

Amin canim cok sagol:)) bornova bize emanet^.^ insallah sen de tez vakitte saglikla kavuşursun minnoşuna:))

Ben de haberi okudugumdan beri başka bişey yazdı mi diye foruma girip duruyorum. En son yazdıklarını okudum herşey normal görünüyor bugün kontrole gidecekti. Rabbim dayanma gücü versin inşallah. Bizleri de habersiz bırakmaz inşallah. Burda bi aile olduk. Birbirimizin acısını hissediyoruz artık.

Allahım hayırlısını versin hakkımızda ,bir avazda doğuralım inş. İnsan sona doğru çok stres oluyor,her şeyi düşünüyor.Sağsalim çıkalım sağ salim kucaklarımıza alalım inş.

Allahim sen koru, ay çok üzüldüm.. Ne denir ki boyle bir durumda? Keşke yanliş anlaşilma filan olsa..

Doğumdan sonra geçer inaallah senin Benim doğum sonrası basladi ne zaman geçer bilmiyorum

Doğumdan sonra geçer inaallah senin Benim doğum sonrası basladi ne zaman geçer bilmiyorum
ayy deme ben de geçecek doğum sonrası diye umutluydum cildiyeci alınabilir bebek aslında dedi gelişimini tamamlamıştır dedi bu eziyet için,ama kendi dr um bşy demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…