- 26 Mart 2015
- 372
- 527
- 53
Canım bizde soktayiz bugün takvimin son günüydü kontrolü vardı bebegimi kaybettim demiş inanamiyorum hala herseyi yolundaydı hatta akşam sancim var diyordu bende doğum haberini beklerken şok oldum keşke iyi bir haber verse bizlere..Kızlar ne oluyor şimdi görüyorum beyazpeynirin bebeğine ne oldu? Mesajını gördüm yıkıldım. Bebeği iyi mi ne olur iyi diyin çok etkilendim. Sonra statistician arkadaşımızın yazısını okudum çok üzüldüm.
Ben de ayni şekilde merak ettim çok. En son suni sancı veriyorlar diye yazmıştı. Durumu nasıl oldu acabasanırım 40 haftası dolmuştu ve ben açıkçası @Batuhanannesi de çok merak ediyorum,ses çıkmadı henüz ve haftası ilerdeydi..
Dua edelim kızlar hepimiz birbirmize
Beni tarif etmişsin sanki. Doyma hissi kayboldu sanki. Habire yiyorumKızlar iştahı çok açılan var mı bu arada ben nedendir bilmiyorum doymuyorum yaa korkuyorum kendimden
40 ve üzeri sıkı takip edilmelinormal doğum muydu suni sancı ile doğurtmaya çalıştılarsa o mu sıkıntı oldu ki son zamanlarda sık kontrol oluo önceden bşy olsa fark ederlerdi bence doğum esnasında bşy oldysa sezeryana geçtiler belki
Eşim, kayınvalidem ve ben de bugün çok üzüldük. Çok etkilendik. Biz burada aile gibi olduk. Biriniz olumsuz bir şey yaşadığında ben de yaşamış kadar oluyorum. Allah verip Allah alıyor fakat insan olmak, anne olmak kolay değil. Nasıl yanıyor insanın canı... Allah sabır ve dayanma gücü versin. Bu forumda ben dahil bebeğini kaybetmiş bir çok arkadaşımız var. Tesellisi yok. İnsan acıyı zamanla kalbine gömüp kaldığı yerden hayata tutunuyor fakat unutulmuyor. Allah sabrını ve dayanma gücünü versin. Hepimiz etkilendik, üzüldük.Okuduğumdan beri rahat değilim hiç. İçim sızlıyor, beynim uyuşmuş gibi. Ağlayıp duruyorum. Allah sabır versin, dayanma gücü versin ona ve eşine. Çok zor bir imtihan, çok zor. Kelime bulmakta bile zorlanıyorum. Keşke yanlış anlamış olsak hepimiz...
Bende profiline girdim şimdi ne zamandır takip edemiyorum ya kaçırdığım bişiy mi oldu acaba diye en son yazdıklarını okudum. Bir şeyde yokmuş nasıl üzüldüm anlatamam.Canım bizde soktayiz bugün takvimin son günüydü kontrolü vardı bebegimi kaybettim demiş inanamiyorum hala herseyi yolundaydı hatta akşam sancim var diyordu bende doğum haberini beklerken şok oldum keşke iyi bir haber verse bizlere..
Haklısın canım. Sevinçlerimizi nasıl paylaşıp mutlu oluyorsak, üzüntülerimizi de beraber yaşıyoruz. Bütünleştik iyice.Eşim, kayınvalidem ve ben de bugün çok üzüldük. Çok etkilendik. Biz burada aile gibi olduk. Biriniz olumsuz bir şey yaşadığında ben de yaşamış kadar oluyorum. Allah verip Allah alıyor fakat insan olmak, anne olmak kolay değil. Nasıl yanıyor insanın canı... Allah sabır ve dayanma gücü versin. Bu forumda ben dahil bebeğini kaybetmiş bir çok arkadaşımız var. Tesellisi yok. İnsan acıyı zamanla kalbine gömüp kaldığı yerden hayata tutunuyor fakat unutulmuyor. Allah sabrını ve dayanma gücünü versin. Hepimiz etkilendik, üzüldük.
Pupp ellerde ayaklarda bacaklarda kasintigecmiyo
Allah kızına sağlıklı uzun ömürler versin cnm. Çok güzel bi doğum hikayesi. En çok Bornova ismi geçince içim bi cız etti. Doğup büyüdüğüm yer ama şuan malesef ki uzaktayım hiç bilmediğim ist da . İzmrde olmayı şuan ne çok isterdim bornovada doğum yapmayı
Ay evet bebişler doymak bilmiyor benceBeni tarif etmişsin sanki. Doyma hissi kayboldu sanki. Habire yiyorum
Allahım hayırlısını versin hakkımızda ,bir avazda doğuralım inş. İnsan sona doğru çok stres oluyor,her şeyi düşünüyor.Sağsalim çıkalım sağ salim kucaklarımıza alalım inş.40 ve üzeri sıkı takip edilmeli
Arkadasımdan bılıyorum normal dogum dogum yedi bitirdi kendini cocuk dogdu ama sezaryenle son zaman da alındı yani
Off anlayamadım vallaher şey yolunda görünürken aklım almadı bir türlü
maalesef bende onunla sınanıyorum çok kotu bir şey ve maalesef kortizollü hap kullanıyorum uyku haram resmen kaynar sularla kaşıntı olan yerlerin kaşınmasını engellemeye çalışıyorum sonra soğuk su dokuyorum
Ben de öyle ümit ediyorum inşallah yanlışlık olmuştur.Allahim sen koru, ay çok üzüldüm.. Ne denir ki boyle bir durumda? Keşke yanliş anlaşilma filan olsa..
Canım geçmiş olsun. Bugün aklımdan geçtin. Seni etiketleyerek nasıl olduğunu soracaktım. Acil şifalar diliyorumDoğumdan sonra geçer inaallah seninBenim doğum sonrası basladi ne zaman geçer bilmiyorum
Canım bu arada doğum hikayeni okudum, inşallah bizler de güzel anılar bırakacak şekilde kavuşuruz miniklere. :)Amin canim cok sagol:)) bornova bize emanet^.^ insallah sen de tez vakitte saglikla kavuşursun minnoşuna:))
ayy deme ben de geçecek doğum sonrası diye umutluydum cildiyeci alınabilir bebek aslında dedi gelişimini tamamlamıştır dedi bu eziyet için,ama kendi dr um bşy demediDoğumdan sonra geçer inaallah seninBenim doğum sonrası basladi ne zaman geçer bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?