- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
Canım sakın tyzlamayin geçen bir haberde okudum tuzlanan bebek olmuş sakın yapma.cukurovada mi yaşıyorsun genelde orda yapılırKizlar bebeginizin yarı kırkini yapriniz mi biz yarin yapacagiz hemde tuzlayacagiz siz tuzladiniz mi annem bi sor bakalim ordaki kizlar yapmis mi nasil yapmislar dedi
ayy deme ben de geçecek doğum sonrası diye umutluydum cildiyeci alınabilir bebek aslında dedi gelişimini tamamlamıştır dedi bu eziyet için,ama kendi dr um bşy demedi
Canım bu arada doğum hikayeni okudum, inşallah bizler de güzel anılar bırakacak şekilde kavuşuruz miniklere. :)
Maalesef haber yok canım, sürekli takipteyim ben de.Canlar yarın sabah doğumagiriyorum ama beyazpeynir1 aklımdan çıkmıyor daha haber yok dimi aglamaktan diğer yazıları okuyamadim bir türlü
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah hayirli zamanda gelir yavrularimiz..sag salim kavusuruz insallah evlatlarimiza dua edelim birbrimize buradaki tum arkadaslara insallah
Haklisin canim.dualarimiz ortak guzl haberler alalim insallah dogumlari takip ediyorum Rabbim hepimizin yardmcisi olsuninşallah canım edelim tabikide hepimiz onlar için varız burda ve onlar için yaşıyoruz
Haklisin canim.dualarimiz ortak guzl haberler alalim insallah dogumlari takip ediyorum Rabbim hepimizin yardmcisi olsun
Ne denir bilemiyorum dondum kaldim oyle. Berra cennete gitti annesi. Görücek hissedicek herşeyi.guclu olman lazim.Kizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Canim hayirli dogumlar Allah yardmcin olsun saglicakla kucagina al insallah bizleri haberdar edersin guzel haberlerini bekliyoruzCanlar yarın sabah doğumagiriyorum ama beyazpeynir1 aklımdan çıkmıyor daha haber yok dimi aglamaktan diğer yazıları okuyamadim bir türlü
Canim ayni sekilde bende cok etkilendim ve suni sancidan biraz cekiniyorm.insallah Rabbim kolayca atlatmayi nasip etsin dualar bize ferahlik verir bol bol insirah suresi okuyalim benimde carsamba gunu yatisim olacak Allah izin verirse insallah once senin guzel haberini aliriz sonra darisi bizlerin de basina..bebeklerimiz kendilignden gelir insallah kendi sancimiz olur acilma olur oyle gderiz insallahdoğuma girince ınsallah yapabılırız heralde o anda sancı nasıl olcak bılemıyorum ama bıldığımız butun dualarımızı okuyalım allaha sığınalım ondan başkası bize yardım edemez cunku önce allahım sonra doktorlar şuan çok etkılendım ben arkadaşımızın olayından pazartesiyede 4 gün kaldı benim eğer gelmezse kendiliğinden pazartesi sabahına suni sancı vercek ınsallah dayanırım ve doğurabılırım dıye düşünüyorum bir anda korku sardı
Canim ayni sekilde bende cok etkilendim ve suni sancidan biraz cekiniyorm.insallah Rabbim kolayca atlatmayi nasip etsin dualar bize ferahlik verir bol bol insirah suresi okuyalim benimde carsamba gunu yatisim olacak Allah izin verirse insallah once senin guzel haberini aliriz sonra darisi bizlerin de basina..bebeklerimiz kendilignden gelir insallah kendi sancimiz olur acilma olur oyle gderiz insallah
11 gun kilo verdi bnm bebegimde cok skildimm uzuldum uzuldugumle kaldim biraz da erken dogdugundan adapte olamamis bebegim sutum de var doymasa aglar zaten bgun kontrolumz vardi 2 gunde 130 gr almis cok sukur yani almaya basliolar bi zaman sonra korkmaEla bizi geceleri hiç uyutmuyor kızlar. Doymuyor mu ne anlamadık annem devamlı doymuyor bu çocuk diyip duruyor sinirlerim gerildi durdu. Bir göğsümü emiyor, diğerini veriyorum 45 dakka geçti üstünden annem mama veriyor şimdi çay kaşığıyla. Doktorda bugün doymuyor diye bişiy yok onların mideleri ceviz büyüklüğünde zaten şuan dedi normalde bebeklerin 600 gr'a kadar kilo vermesini bekleriz 10 gün içinde sizinki 3 günde 50 gr almış dedi. Çok iştahlı. Kaşığın nerden geleceğini biliyor kafayı o yöne döndürüyor, emziği düşüyor kafayı çevirip emziğini ağzıyla almaya çalışıyor. Fena kızım benim. Doğum yapan anneler siz gece kaç saatte bir emziriyorsunuz? Mama veriyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?