2015 Ekim Anneleri

Kizlar bebeginizin yarı kırkini yapriniz mi biz yarin yapacagiz hemde tuzlayacagiz siz tuzladiniz mi annem bi sor bakalim ordaki kizlar yapmis mi nasil yapmislar dedi
Canım sakın tyzlamayin geçen bir haberde okudum tuzlanan bebek olmuş sakın yapma.cukurovada mi yaşıyorsun genelde orda yapılır

ayy deme ben de geçecek doğum sonrası diye umutluydum cildiyeci alınabilir bebek aslında dedi gelişimini tamamlamıştır dedi bu eziyet için,ama kendi dr um bşy demedi

Seninki geçer benimki değişik durum oldu inşallah atlatıriz

Kayın validem ile konuşuyorum. Arkadaşlarına yaz : 'İnsan kaderinde yazılı olanı yaşar. Ben kızımda 6 ay kanama yaşadım. 9 ay 10 gün bekledim ve sağlıkla doğurdum. Allahın takdiri... o aileye sabır versin ama söyle arkadaşların olumsuz etkilenmesin. Şimdi hepsi hamile, doğumu bekliyor. Sağlam psikoloji ile doğumu beklesinler, bol bol dua etsinler! diye tembihledi. Hepiniz için dua ediyor.

Canlar yarın sabah doğumagiriyorum ama beyazpeynir1 aklımdan çıkmıyor daha haber yok dimi aglamaktan diğer yazıları okuyamadim bir türlü

Canım bu arada doğum hikayeni okudum, inşallah bizler de güzel anılar bırakacak şekilde kavuşuruz miniklere. :)

O hikaye kolay da olsa, zor da olsa; sonu o kadar güzel ki! Bütün zorluklari unutturuyor. Siz sadece içinizi ferah tutun, iyi duşünün, iyi olsun:)

Canlar yarın sabah doğumagiriyorum ama beyazpeynir1 aklımdan çıkmıyor daha haber yok dimi aglamaktan diğer yazıları okuyamadim bir türlü
Maalesef haber yok canım, sürekli takipteyim ben de.
Sana da Rabbim kolay doğumlar nasip etsin, sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna.

Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah hayirli zamanda gelir yavrularimiz..sag salim kavusuruz insallah evlatlarimiza dua edelim birbrimize buradaki tum arkadaslara insallah

inşallah canım edelim tabikide hepimiz onlar için varız burda ve onlar için yaşıyoruz

Rabbim.beyazpeynir arkadaşımıza sabir versin sizlerin dedgi gbi keske yanlis anlamis olsak bugun kendmi toplayamadim mesaji gec görmüştüm en zoru evlat acisi her seyi hazir adi bile Rabbim sabrini versin ne dense de bos Allahim kimseye yasatmasin arkadasimza sabir versin yine olcak insallah bebegi

Bende çook etkilendim yha okuduğumdan beri yüreğimde bi ağrı çook zor bir durum rabbim ona yardım etsin... Ben bundan 7 yıl önce felan tam olarak zamanını bilmiyorum kardeşimi kaybetmiştim annemi düşündüm o yazıyı okuyunca ve onu şimdi anladım o anki acı yaktı yüreğimi bnde bebek beklediğim için hrlde daha iyii anlıyorm off ne saçmalıyorum yha içimi dökmek istedim yanlış bir şey yazdıysam affedin

kızlar ben sizler gibi cok fazla yazamıyorum ama sizi hep takip ediyorum beyazpeynir arkadaşımızında bebeğini kaybettiğini okudum yazmış allahım sabır versin kendisine ve ailesine gerçekten okuyunca içim bir hoş oldu boğazım düğmüklendi bir anda son haftasındaydı sanırım neden böyle oldu anlamadık ama allahım herşeyin hayırlısını bilir tabikide kabul etmek zor heleki onun için ne desek boş allahım kimseye yaşatmasın bu duyguyu

Haklisin canim.dualarimiz ortak guzl haberler alalim insallah dogumlari takip ediyorum Rabbim hepimizin yardmcisi olsun

doğuma girince ınsallah yapabılırız heralde o anda sancı nasıl olcak bılemıyorum ama bıldığımız butun dualarımızı okuyalım allaha sığınalım ondan başkası bize yardım edemez cunku önce allahım sonra doktorlar şuan çok etkılendım ben arkadaşımızın olayından pazartesiyede 4 gün kaldı benim eğer gelmezse kendiliğinden pazartesi sabahına suni sancı vercek ınsallah dayanırım ve doğurabılırım dıye düşünüyorum bir anda korku sardı

Canim hayirli dogumlar Allah yardmcin olsun saglicakla kucagina al insallah bizleri haberdar edersin guzel haberlerini bekliyoruz

Canim ayni sekilde bende cok etkilendim ve suni sancidan biraz cekiniyorm.insallah Rabbim kolayca atlatmayi nasip etsin dualar bize ferahlik verir bol bol insirah suresi okuyalim benimde carsamba gunu yatisim olacak Allah izin verirse insallah once senin guzel haberini aliriz sonra darisi bizlerin de basina..bebeklerimiz kendilignden gelir insallah kendi sancimiz olur acilma olur oyle gderiz insallah

suni sancı dendimi hep korkmuşumdur korktuğum başıma geliyor ama hayırlısı böyleyse tabikide dice bişeyımız yok bizim için hayırlısı buymuş deriz geçeriz doğumda rabbiyesır duasını oku bi tadığım cok faydasını gördüm dediydi insirahıda duydum inşallah güzel güzel yazarız herkes gibi doğum haberlerimizi benim açılmamda var 2 5 cm gecen haftadan ama ılerleme olmadı sanırım ıste dunde bakmadı doktor ultrasona aldı hemen

11 gun kilo verdi bnm bebegimde cok skildimm uzuldum uzuldugumle kaldim biraz da erken dogdugundan adapte olamamis bebegim sutum de var doymasa aglar zaten bgun kontrolumz vardi 2 gunde 130 gr almis cok sukur yani almaya basliolar bi zaman sonra korkma

Kızlar, anneler yarın doğuma girecekler ve bu gece sürpriz doğuma gidecekler hepimize hayırlı geceler diliyorum. Allah Sağlıkla, hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin, kolay doğum hikayeleriniz olsun... Cuma günü Akşamüstü kontrolüm var. Pazar günü Takvimi'm dolmuş olacak kısmetse. Cuma günü kontrolde herşey normalse 3-4 gün fazladan beklemeyi düşünüyorum tabii doktorum da uygun görürse. Sonrasında beklemekte ısrar etmeyip gerekenin yapılmasını talep edeceğim. Güzel ve hayırlı haberlere uyanmak dileğiyle kendinize ve bebîşlere iyi bakın. Sevgiyle, Sağlıkla kalın.

Beyazpeynir arkadaşa Allahtan sabır diliyorum. Çok üzüldüm akşamdan beri gözlerim doluyor ağlayamıyorum ağlasam rahatlicam. Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…