- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
Maalesef haber yok canım, sürekli takipteyim ben de.
Sana da Rabbim kolay doğumlar nasip etsin, sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna.
inşallah tsk ederim hepinize dua edicemCanim hayirli dogumlar Allah yardmcin olsun saglicakla kucagina al insallah bizleri haberdar edersin guzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar, anneler yarın doğuma girecekler ve bu gece sürpriz doğuma gidecekler hepimize hayırlı geceler diliyorum. Allah Sağlıkla, hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin, kolay doğum hikayeleriniz olsun... Cuma günü Akşamüstü kontrolüm var. Pazar günü Takvimi'm dolmuş olacak kısmetse. Cuma günü kontrolde herşey normalse 3-4 gün fazladan beklemeyi düşünüyorum tabii doktorum da uygun görürse. Sonrasında beklemekte ısrar etmeyip gerekenin yapılmasını talep edeceğim. Güzel ve hayırlı haberlere uyanmak dileğiyle kendinize ve bebîşlere iyi bakın. Sevgiyle, Sağlıkla kalın.
Canim yine acilman var senin benim ondan bile haberim yok her seyin hayirlisi tatlim..evet rabbi yessiri de okuyalim ben sinavlara grerken hep onu okurdum dua muminin silahi Allah kolay dogumlar nasip etsin insallah sen epidural düşünüyor musun?suni sancı dendimi hep korkmuşumdur korktuğum başıma geliyor ama hayırlısı böyleyse tabikide dice bişeyımız yok bizim için hayırlısı buymuş deriz geçeriz doğumda rabbiyesır duasını oku bi tadığım cok faydasını gördüm dediydi insirahıda duydum inşallah güzel güzel yazarız herkes gibi doğum haberlerimizi benim açılmamda var 2 5 cm gecen haftadan ama ılerleme olmadı sanırım ıste dunde bakmadı doktor ultrasona aldı hemen
Canim yine acilman var senin benim ondan bile haberim yok her seyin hayirlisi tatlim..evet rabbi yessiri de okuyalim ben sinavlara grerken hep onu okurdum dua muminin silahi Allah kolay dogumlar nasip etsin insallah sen epidural düşünüyor musun?
Canim doguma hazirlik sancılaridir bende de oluyo insallah normaldir bebegin de daha buyur annesi vakit var hem bi hafya sikinti degil Allahin izniyleKızlar kasıklarımdan girip vajinaya doğru ilerleyen sancı gibi ağrılarım oluyor normal mi? Tecrübeliler lütfen bilgilendirin korkuyorum daha erken sanki bebeğim de 1 hafta geriden geliyorne yapmalıyım
Canim ben unv hastanesinde dogum yapcam kismet olursa 30.hafta yasadgm sikintidan dolayi ozel bi hastaneyi biraktim..devlette epidurali zorunlu olmasa yapmazlar ben verirler mi bilmiyorum ..sen konus bi doktorunla 4 cm açıldığında veriliyormuş canim ama kiminde yan etki olabiliyormus arkadasmda belde agri kaldi gecmedionu da düşündüydüm bi ara doktorumla hiç konuşmadık kimisi cok memnun kimisi aman yaptırma felç olma durumu var dıyorlar sorcaktım aslında doktoruma unuttum
Canim ben unv hastanesinde dogum yapcam kismet olursa 30.hafta yasadgm sikintidan dolayi ozel bi hastaneyi biraktim..devlette epidurali zorunlu olmasa yapmazlar ben verirler mi bilmiyorum ..sen konus bi doktorunla 4 cm açıldığında veriliyormuş canim ama kiminde yan etki olabiliyormus arkadasmda belde agri kaldi gecmedi
Ahh dikisler benimde 3-4 dikisim vardi 7-8 gun totonun uzerine oturamiyorsun zor oluyor gercekten aci avu yaniyorsunValla çatır çatır doğurucam dedim doğurdum canım annemde diyor senin elinden ne uçan ne kaçan diye fakat kaportayı dağıttık galiba:) totomun üstüne oturamıyorum dikişler beni mahfetti. İnşallah en kısa sürede geçer çünkü çok zorlanıyorum. Birbirimize fazlaca alıştık bu arada canım elayı koynumdan alamıyorlar basıyor yaygarayı.
Evet canim herkeste olacak diye bise yok ki kimi de cok memnun olr diyende cok insallah devlette de yaparlar ama sanmiyorum☺hayırlısı dayanicaz artik saglikla gelsinler deişte o konularda kafam karışık benimde bel ağrısı yapıyormuş belki bende de olmıcak bılemıyorum dayanamazsam yaptırabılırımde tabi :)
Amin cnm.. Dua edrriz tabi sende eksik etme dualarında bizi =) bnde heyecanlandm şimdi =) =)Güzel annişler ve minişleri pazartesi günü kontrolümüz vardı Berra artık büyümüş dr amcamız artık gelmeye hazır 3300 olmuş kilomuz sende iyce sıkıntıya girmeden pazar günü alalım dedi bizde kabul ettik ama gün belli olunca zaman geçmiyormuş babamız tarih belli olduğundan beri Yerinde duramıyor çok heyecanlı hepimiz bebişlerimizi sağlıkla alalım inşallah kucağımıza bizim için dua edin
Canım çok geçmiş olsun inşallah ilaçlar işe yarar da operasyona gerek kalmadan atlatırsın Rabbim yardımcın olsun şafi ismiyle şifa versin inşallahNaZar ettim kendi kendime evet evet kesin nazar! Çok iyiyim hiç ağrım yok derken ani gelen kasık ağrısından sonra soluğu doktorumda aldım.hemen ultrasona aldılar vücudum sezeryan sonrası pıhtıları atamamış karnım doluymuş ve ağrı sevebi oymuş. Vajinafan bi ilaç verdi hemen 6saat sonra bitane dil altına koyucaksın bundan boşalırsa boşalır boşalmazsa tekrar ameliyata alıp temizlicez dedi. Zaten bu hastane/mama konusundan yeterince gergindim başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya zor sakinleştirdi hemşireler eşim.. Dua edin kızlar yeniden ameliyat demek bebeğimden nerdeyse 3 gün ayrı kalmak demek ki ben uykusunda özlüyorum sizler gibiilacı içeli 5saat oldu daha tık yok halbuki lavabodan cıkamamam gerekiyodu of yaaa://
Allah sabir wersin guc versin insallah.. cok fazla soylenecek bisey yok.. niye boyle oldu anlamadim ama..Kizlar bana dua mi ettniz? Yazdiklarinizi okuyamadim henuz. Allah guc ve sabir veriyo. Cidden iyiyim. Guclu hissediyorum. Sezeryan oldum. Ameliyat yani. Sizler iyi olun insallah. Bana yine de dua edin. Gucluyum ama siz edin yine de. Sizleri tanimiyor ama seviyorum. Herseyde vardir bir hikmet. Degil mi? Hepiniz iyi ve sihhatli olun ins.
Canım seni çok merak ediyoruz hepimiz perişan olduk mesajından sonra birdenbire ne oldu böyle. Allaha Şükür ameliyatı atlatmana sevindim. Tek duam yaralarının bir an önce sarılması zamanın senin için hızlı akması. Gerçekten cennetlik çok güçlü bir annesin.Kizlar bana dua mi ettniz? Yazdiklarinizi okuyamadim henuz. Allah guc ve sabir veriyo. Cidden iyiyim. Guclu hissediyorum. Sezeryan oldum. Ameliyat yani. Sizler iyi olun insallah. Bana yine de dua edin. Gucluyum ama siz edin yine de. Sizleri tanimiyor ama seviyorum. Herseyde vardir bir hikmet. Degil mi? Hepiniz iyi ve sihhatli olun ins.
Cnm aklımızdan çıkmıyorsun inan hep dua ediyorz sana.. Doğru dedin cnm herşeyde vardr bir hikmet sen metanetli olKizlar bana dua mi ettniz? Yazdiklarinizi okuyamadim henuz. Allah guc ve sabir veriyo. Cidden iyiyim. Guclu hissediyorum. Sezeryan oldum. Ameliyat yani. Sizler iyi olun insallah. Bana yine de dua edin. Gucluyum ama siz edin yine de. Sizleri tanimiyor ama seviyorum. Herseyde vardir bir hikmet. Degil mi? Hepiniz iyi ve sihhatli olun ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?