2015 Ekim Anneleri

Kızlar kasıklarımdan girip vajinaya doğru ilerleyen sancı gibi ağrılarım oluyor normal mi? Tecrübeliler lütfen bilgilendirin korkuyorum daha erken sanki bebeğim de 1 hafta geriden geliyor ne yapmalıyım

aynen canım doktoruna güven. hayırlısı olsun senin içinde. hayırlı haberlerini bekliyoruz.

beyazpeynir1 arkadaşım canımmm kendimde o cesareti bulup yazamadım çok ağladım. lütfen sabırlı ol. rabbim bizi sınıyor farklı şekillerde bilemiyoruz. bazen olaylar hayatımızı zindan etsede çekilmez kılsada mutlaka bi sebebi vardır be dostum. başın sağolsun. allah sana bol bol sabır ve dayanma gücü versin...

Canim yine acilman var senin benim ondan bile haberim yok her seyin hayirlisi tatlim..evet rabbi yessiri de okuyalim ben sinavlara grerken hep onu okurdum dua muminin silahi Allah kolay dogumlar nasip etsin insallah sen epidural düşünüyor musun?

onu da düşündüydüm bi ara doktorumla hiç konuşmadık kimisi cok memnun kimisi aman yaptırma felç olma durumu var dıyorlar sorcaktım aslında doktoruma unuttum

Kızlar kasıklarımdan girip vajinaya doğru ilerleyen sancı gibi ağrılarım oluyor normal mi? Tecrübeliler lütfen bilgilendirin korkuyorum daha erken sanki bebeğim de 1 hafta geriden geliyor ne yapmalıyım
Canim doguma hazirlik sancılaridir bende de oluyo insallah normaldir bebegin de daha buyur annesi vakit var hem bi hafya sikinti degil Allahin izniyle

onu da düşündüydüm bi ara doktorumla hiç konuşmadık kimisi cok memnun kimisi aman yaptırma felç olma durumu var dıyorlar sorcaktım aslında doktoruma unuttum
Canim ben unv hastanesinde dogum yapcam kismet olursa 30.hafta yasadgm sikintidan dolayi ozel bi hastaneyi biraktim..devlette epidurali zorunlu olmasa yapmazlar ben verirler mi bilmiyorum ..sen konus bi doktorunla 4 cm açıldığında veriliyormuş canim ama kiminde yan etki olabiliyormus arkadasmda belde agri kaldi gecmedi

işte o konularda kafam karışık benimde bel ağrısı yapıyormuş belki bende de olmıcak bılemıyorum dayanamazsam yaptırabılırımde tabi :)

Ahh dikisler benimde 3-4 dikisim vardi 7-8 gun totonun uzerine oturamiyorsun zor oluyor gercekten aci avu yaniyorsun ama geciyor canim krem verdiler bana 3 tane kremi karistirip surdum o bayagi iyi geliyor sana da vermislerdir krem 3-4 gune rahatlarsin tatlim..normal dogum yapmak vucudu tazeliyor derler bilmem oylemi ama bende kendimi yorgun bitkin hissediyorum sirtimda cok agri oluyor ozellikle süt damarlari oradan geciyormus ondanmi bilmem ama insallah toparlaniriz kisa zamanda canim :))

işte o konularda kafam karışık benimde bel ağrısı yapıyormuş belki bende de olmıcak bılemıyorum dayanamazsam yaptırabılırımde tabi :)
Evet canim herkeste olacak diye bise yok ki kimi de cok memnun olr diyende cok insallah devlette de yaparlar ama sanmiyorum☺hayırlısı dayanicaz artik saglikla gelsinler de

Güzel annişler ve minişleri pazartesi günü kontrolümüz vardı Berra artık büyümüş dr amcamız artık gelmeye hazır 3300 olmuş kilomuz sende iyce sıkıntıya girmeden pazar günü alalım dedi bizde kabul ettik ama gün belli olunca zaman geçmiyormuş babamız tarih belli olduğundan beri Yerinde duramıyor çok heyecanlı hepimiz bebişlerimizi sağlıkla alalım inşallah kucağımıza bizim için dua edin

Kizlar bana dua mi ettniz? Yazdiklarinizi okuyamadim henuz. Allah guc ve sabir veriyo. Cidden iyiyim. Guclu hissediyorum. Sezeryan oldum. Ameliyat yani. Sizler iyi olun insallah. Bana yine de dua edin. Gucluyum ama siz edin yine de. Sizleri tanimiyor ama seviyorum. Herseyde vardir bir hikmet. Degil mi? Hepiniz iyi ve sihhatli olun ins.

Amin cnm.. Dua edrriz tabi sende eksik etme dualarında bizi =) bnde heyecanlandm şimdi =) =)

Canım çok geçmiş olsun inşallah ilaçlar işe yarar da operasyona gerek kalmadan atlatırsın Rabbim yardımcın olsun şafi ismiyle şifa versin inşallah

Allah sabir wersin guc versin insallah.. cok fazla soylenecek bisey yok.. niye boyle oldu anlamadim ama..

Canım seni çok merak ediyoruz hepimiz perişan olduk mesajından sonra birdenbire ne oldu böyle. Allaha Şükür ameliyatı atlatmana sevindim. Tek duam yaralarının bir an önce sarılması zamanın senin için hızlı akması. Gerçekten cennetlik çok güçlü bir annesin.

Cnm aklımızdan çıkmıyorsun inan hep dua ediyorz sana.. Doğru dedin cnm herşeyde vardr bir hikmet sen metanetli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…