2015 Ekim Anneleri

Çok güçlüsün cnm allahım sana sabır versin

Canım benim dua ettik. Acını kendi acımız gibi hissettik. Allah'ın takdiri böyleymiş. Ameliyattan çıkmana sevindim. Allah ruhuna ve bedenine şifa versin. Biz de seni seviyoruz.

Sağol canım darısı başına pek giremedim şimdi gördüm sorunu kistimle ilgili hiç bi sorun yaşamadım epudural oldum memnun kaldım bi doğumdan iki gün sonra çok kötü boyun sırt ağrısı çektim epudural de olabiliyomuş kendimi kastığın için dogum sırasında bide ameliyathane soguk olduğu için çok kötüydü agladım agrımdan sakın kasmayın kendinizi hoşça kalın bakamadım kim ne yaptı meraktayım

Etm
etmez olurmuyuz.. Sen bilmedin ama seninle ağladık seninle canımız yandı.. Cennette bi meleğin var artık her an seni görücek. Böylesine güçlü bi kadın olmak..dimdik durabilmek.. Ne mutlu cevrendekilere.

Dualarimiz hep seninle Allahım sabır ve dayanma gücü versin insaallah..meleginle cennette kavuşacaksiniz eminim...peki niye böyle olmuş hepimizde soru işareti kaldı tam son güne gelmistiniz sebebi neymiş

Allah yardımcın olsun cnm bizde seni seviyoruz.Bebişin sana ve babasına şefaatçi olacak inş.Kendini yalnız hissetme biz yürekten senin yanındayız.optuk cnm seni

Bebegını kaybeden arkadasa cok uzuldum sanırım tetikledi şu an hastanedeyın suyum geldi... Sabaha kısmet olursa doğum olacak..,
Dualarınızı lütfen esirgemeyin
aaa cnm hiç sıkma kendini kasma bebeğin sağlıklıca kucağında olacak inş.dua ederiz tabiki

Sadece burdakileri sayma canim inan hepimiz ailelerimizle cevremizdekilerle beraber dua ettik sana rabbim sana ve ailene daha cok guc versin insallah biz de seni cok seviyoruz

Canim benim o nasil soz biz burda aile olduk diyoruz hep nasıl ki sevincimizi paylaşıyoruz acımızı da öyle paylasicaz sadece hepimiz merak ettik son ana gelmişken niye böyle oldu diye

Bebegını kaybeden arkadasa cok uzuldum sanırım tetikledi şu an hastanedeyın suyum geldi... Sabaha kısmet olursa doğum olacak..,
Bebegin gelmek istemis artik ne guzel dualarimizla yanindayiz insallah canim cok kolay bi dogum olur ve sonra melegin kollarinda darisi basimiza

Ozur dilerim uzdum sizi dimi? Kusura bakmayn, sadece dua etmenz icin yazdm aslinda. Dusunemedim.
O ne demek. Ne özürü ne kusuru. Sen nasıl düşünceli bi insansınki acının arasında bide bizi düşünüyosun. Allahım bu imtihandan kısa sürede geçmeyi nasip etsin ardından mutlulukların en büyüklerini tat canım. Ailem eşim arkadaşlarım hepimiz çok dua ettik senin için. Aile gibi olduk burda istediğini istediğin biçimde istediğin kadar paylaş bizimle umarım azcık iyi geliriz

Hayırlısıyla sağlıkla al bebişini kucağına dualarımız seninle canım

Sag olun kızlar
Off vakit gecmiyo ya
Şu erkekler ne rahat
Ben sabahı sabah edemiyorum adam hor hor uyuyo yanımda
Gerçi uyumayayım daha en azından bebek dogunca ıyıce uykum gelir..
Ahh kızlar acı yasayanlar var içim onlar için perperişan..
Ama kendim içinde yıllardır beklediğim bekleyişim inşallah son bulacak..
Hıc cıkamam dediğim kattayım ben de şu an..
Süslü kapıları olan katta..
Allaha bın sukur ben daha ne diyeyim..
Kimse evlatsız kalmasın

Hepinizden Allah razi olsun.

Canim benimm tabii ki ettik edicez de Rabbim sabrini verecektir tatlim..burada sevinclerimizi de acilarimizi da paylasiyoruz sen iyi ol Allahin izniyle her sey guzel olacak melegin cennette ve sefaatcin olcak insallah Allahin dedigi oluyor hakkinda hayirlisini versin acinin tarifi asla olamaz ama insan nefes aldgi muddetce umut bitmez...acin unutulmaz ama yine bebegin olucak ve Rabbim seni bunla imtihan etti o kadar dik durdun ki maasallah isyan etmeden sabirla karsilamaya ugrasiyorsun bizler de seni cokk seviuoruz duamizdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…