2015 Ekim Anneleri

Herkese günaydınlar. Beyazpeynir arkadaşımızın durumundan çok etkilenmişim gece ağlayarak uyandırdı eşim. Çok merak ediyorum ya. Hastaneyi biliyoruz, doktor adınu biliyoruz ama kendi adını bilmiyoruz. Bari bi haber alsaydık

Hayirli sabahlar arkadaslar hepimiz cok uzulduk Rabbim o anne ve babaya sabir versin kimseye evlat acisi yasatmasin doguma gdecek annelere kolaylik versin her seyin hayirlisi Allahin dedgi olur...

Kızlar paşam bugün dünyaya gözlerini açtı 10 ekimde dogacakti kasılmalar çok sık gelince 7 ekimde alındı sezeryanla tekrar bu duyguyu tatmak çok güzel doğum yapacak arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum
Canim gozunaydin Rabbim anali babali buyutsun insallah darisi basimiza

Kızlar paşam bugün dünyaya gözlerini açtı 10 ekimde dogacakti kasılmalar çok sık gelince 7 ekimde alındı sezeryanla tekrar bu duyguyu tatmak çok güzel doğum yapacak arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum
canım çok tebrik ederim. Rabbim sağlık sıhhat versin.

Dua ettik canım bol bol sabır diledik.. gerçekten buradaki herkes üzüldü. Ama senin mesajını okuyunca bi nebze olsun sevindim.. çok şükür iyisin. İnşallah daha da iyi olursun. Rabbim bundan sonraki evlatlarına hayırlı ömürler versin İNŞALLAH

beyazpeynir1 canım Allah yardımcınız olsun duyduğum zamandan beri ağlıyorum. Yaşadıklarını hissetmemiz anlamamız mümkün değil belki ama sen iyi ol yeter ki. Allahım bir daha böyle acılar yaşatmasın inş

Canım hayırlısıyla bir avazda kurtulursun inş. Biz geride kalanları da dualarından mahrum etme. Her gün daha bir heyecanla bekliyoruz artık onları

Canımm hayırlı olsun sağlıkla gelmiş dünyaya hayırlı ömürler versin Allah ona. Darısı biz bekleyenlerin başına. Günlerimiz aynıydı normalde o yüzden foruma her girdiğimde sana bakıyordum acaba yazdı mı bir şey durumlar nasıl diye. Şimdi birazcık da kıskandım seni kavuştun paşana benim cimcimenin rahatı yerinde dünyaya gelsem ne yapacağım ki diye düşünüyor sanırım

Kızlar hepinize Günaydınlar
Babamızı işe gönderdik geri yattık kızımla. Doğum yapanları gördükçe özeniyorum onlara. Belki şu an en rahat dönemleri yaşıyoruz ama insan hiç görmediği bir şeye de özlem duyabiliyormuş bebeklerimizi özlüyoruz bir an önce kavuşalım istiyoruz. Ayy inanamıyorum 12 gün yazıyor takvimde 112 yazdığı zamanları hatırlıyorum o zamanlar bile heyecanlanıyorduk. Doğum işleri sırayla olmuyormuş tarihe göre ama olsun bekliyoruz meleklerimizi inş kavuşacağız onlara. Ay ne çok yazdım kızlar hayırlı bir gün olsun inş hepinizi öpüyorum

Canım okurken gözyaşlarıma hakim olamadım Allah bir an önce bebeğinin şifasını versin.. sizlere de dayanma gücü versin ve evlat acısını göstermesin.. sen inançlı ve kuvvetli ol yine olumlu düşün herşey yoluna girecek..

Günaydın kızlar. Günün ilk güzel haberi agopa dan geldi. Tebrik ederim. Allah Sağlıkla, hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin canım. Kızlar dünden beri belim hafiften ağrımaya başladı. Kasıklarımda da adet olacakmışım gibi bir durum hakim. Kızım iyice aşağıya indi. Hissediyorum... Benim için kum saati hızlı akmaya başladı ve doğuma az kaldı. Cumaya gidiyorum dönücem misali :) doğuma gidiyorum dönücem yazarım buraya vakti geldiğinde.

Son düzenleme:
Günaydın güzel anneler
Dün sabahtan beri girmemiştim tüm sayfaları okudum bebeğine kavuşan annelerin gözü aydın
Ama güne gözyaşlarıyla başladım, statistician41 bebeğine sağlık ve sana sabırlar diliyorum.. beyazpeynir1 başın sağolsun ve ne kadar güzel kalpli bir insansınki sizi üzdügüm için özür dilerim demişsin.. üzülmek bizi aşar rabbim en iyisini bilir ve seni cennetiyle mujdelemis, bize sadece sana sabırlar dilemek düşer güzel yürekli kadın.. yeniden evlat nasip olacaktır inşallah lütfen yüreğini böyle temiz tut..
Allah bebeğini bekleyen tüm annelere de sağlık ve kolaylık versin, gününüz çok güzel geçsin inşallah

Günaydın herkese,
Güne kasık ağrısı ile başladım. Hala da kesintisiz ağrıyor. Ne yana dönsem de geçmedi. Sabit bir ağrı var. Üşüttüm mü ki anlayamadım.
realistan için ne kadar temiz senin de. Yazacağım ama unutuyorum hep. Bana kalırsa 9 gün içinde gelecek bebeğin demiştin. Ben haftaya annem gelmeden olmasın demiştim ve sen 15ine geliyor, annen gelmiş olur demiştin. Biz eşimle doğumun 15i olması için karar verdik. Annem de bu Cumartesi geliyor. Erkene aldık bileti. Doktor 15 Ekim ya da 19 Ekim demişti. Salı günü gittiğimizde 15 Ekim diye söyleyeceğiz bakalım.
Senin de karnın inmiş galiba, kasık ağrın varmış. Allah hepimizin yardımcısı olsun, sağlıkla alalım bebeklerimizi inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…