Canım hiç olur mu öle şey ne özrü diliyosn tabi yaz dök içini ne olr böle düşünme o zaman daha çok üxülrzOzur dilerim uzdum sizi dimi? Kusura bakmayn, sadece dua etmenz icin yazdm aslinda. Dusunemedim.
Canim gozunaydin Rabbim anali babali buyutsun insallah darisi basimizaKızlar paşam bugün dünyaya gözlerini açtı 10 ekimde dogacakti kasılmalar çok sık gelince 7 ekimde alındı sezeryanla tekrar bu duyguyu tatmak çok güzel doğum yapacak arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum
canım çok tebrik ederim. Rabbim sağlık sıhhat versin.Kızlar paşam bugün dünyaya gözlerini açtı 10 ekimde dogacakti kasılmalar çok sık gelince 7 ekimde alındı sezeryanla tekrar bu duyguyu tatmak çok güzel doğum yapacak arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum
Dua ettik canım bol bol sabır diledik.. gerçekten buradaki herkes üzüldü. Ama senin mesajını okuyunca bi nebze olsun sevindim.. çok şükür iyisin. İnşallah daha da iyi olursun. Rabbim bundan sonraki evlatlarına hayırlı ömürler versin İNŞALLAHKizlar bana dua mi ettniz? Yazdiklarinizi okuyamadim henuz. Allah guc ve sabir veriyo. Cidden iyiyim. Guclu hissediyorum. Sezeryan oldum. Ameliyat yani. Sizler iyi olun insallah. Bana yine de dua edin. Gucluyum ama siz edin yine de. Sizleri tanimiyor ama seviyorum. Herseyde vardir bir hikmet. Degil mi? Hepiniz iyi ve sihhatli olun ins.
Sag olun kızlar
Off vakit gecmiyo ya
Şu erkekler ne rahat
Ben sabahı sabah edemiyorum adam hor hor uyuyo yanımda
Gerçi uyumayayım daha en azından bebek dogunca ıyıce uykum gelir..
Ahh kızlar acı yasayanlar var içim onlar için perperişan..
Ama kendim içinde yıllardır beklediğim bekleyişim inşallah son bulacak..
Hıc cıkamam dediğim kattayım ben de şu an..
Süslü kapıları olan katta..
Allaha bın sukur ben daha ne diyeyim..
Kimse evlatsız kalmasın
Kızlar paşam bugün dünyaya gözlerini açtı 10 ekimde dogacakti kasılmalar çok sık gelince 7 ekimde alındı sezeryanla tekrar bu duyguyu tatmak çok güzel doğum yapacak arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum
Canım başın sağolsun rabbim sabır versin lütfen kendine dikkat et sana birsey olmasın..Kizlar ben bebegimi kaybettim. 7de sezerysnla alinacak. Dua edin.. soz bitti.
Canım okurken gözyaşlarıma hakim olamadım Allah bir an önce bebeğinin şifasını versin.. sizlere de dayanma gücü versin ve evlat acısını göstermesin.. sen inançlı ve kuvvetli ol yine olumlu düşün herşey yoluna girecek..Hep guclu olmaya calistim inanin moralimi yuksek tutmak icin rabbimden dilemeye bile korktum inancsiz biri degilim kesinlikle yanlis anlamayin ama her dua ettigimde bebegimi hastalikli olarak kabul ederim uzulurum gucumu kaybederim diye hep korkup kactim. Herkes cok guclusun dedi evladim icin gucluydum. Dusuncelerden kacmak icin el ugraslarina verdim kendimi. Bebegimin ilk hasta oldugunu ogrendigimde onu hastaligiyla kabul edebilmek icin hemen alisverisine kostum. Hep unutmaya calistim derin dusuncelere dalmaktan hep alikoydum kendimi. Hep dogum sonrasindan korkuyordun. Karnimda hareketlerini hissetmeyince bebegimi yanimda bulamayincada acaba bu kadar guclu olabilecekmiyim diye de kendimi sorguluyordun. Cok sukur dogum yaptim omerden guzel haberler aldikca ayakta durdum yanimda degildi ama yine guclu durdum. Yogun bakimdaki doktor kucagina almak ister misin diye sordugunda yine onun sagligi icin yok dedim kendi anneligimden gecip yok dedim. Annelik onun icin bile onun sevgisinden kendini yoksun birakmasmis. Burda herkes annelik ; diye baslayan guzel cumleler kurarken benimde annelik tanimim bu iste kizlar. Hastane odasinda bile gucluydum iste ama taburcu olurken dayanamadim. Yavrumu hastanede terketmis gibi hissettim. Kotu anneyim gibi geldi. Bundan 4 sene once bir film izlemistim baba oglu icin kendi kalbini baska bir organini evladina bagislanmak sureti ile baskasina bagisliyordu. Saatleece aglamistim. Bie doktir ciksa karsimada evladim icin kalbimi istese keske diyorum.Amacim sizi uzmek degil yasadiklarimi yazip rahatlamak. Kimseyle konusamiyorum esime anlatsam uzuluyir agliyor anneme anlatamiyorum. Agliyorum telefonlardan kaciyorum. Guclu olmak istiyorum yine yeniden
Kızlar beni de alın face grubuna istek gönderdim
Benim habrim yok facebook grubunda. Bana da link atar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?