- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Kayın validem ile konuşuyorum. Arkadaşlarına yaz : 'İnsan kaderinde yazılı olanı yaşar. Ben kızımda 6 ay kanama yaşadım. 9 ay 10 gün bekledim ve sağlıkla doğurdum. Allahın takdiri... o aileye sabır versin ama söyle arkadaşların olumsuz etkilenmesin. Şimdi hepsi hamile, doğumu bekliyor. Sağlam psikoloji ile doğumu beklesinler, bol bol dua etsinler! diye tembihledi. Hepiniz için dua ediyor.
Günaydın canım. Üşütmek ile alakalı olduğu kadar doğumla da alakalı olabilir kasık sancın. Annenin erken gelecek olmasına çok sevindim. Kayınvalidem geldiğinden beri yemek vs yapmıyorum. Vallahi mutfağa girmemek bile ne büyük nimet. Anneciğin de geldiğinde nasıl hafifleyecek yükün. İçimden 15 Ekim geçmişti senin için. Kahin değilim ama arada böyle birileri için bir şeyler hissediyorum. Sağlıkla kavuş minik yavruna. Doktor ile görüştükten sonra bizi de bilgilendir canım. Benim kız aşağıya indi teyzesi. Dün gece de rüyamda benimle konuştu. Doğuma yakın doğum yaptığımı görmek için dua etmiştim. Dün gece rüyamda doğum gerçekleşti. Rüyamın gerçek olması yakındır büyük ihtimal. Allah, Sağlıkla& kolay doğum ile bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım.Günaydın herkese,
Güne kasık ağrısı ile başladım. Hala da kesintisiz ağrıyor. Ne yana dönsem de geçmedi. Sabit bir ağrı var. Üşüttüm mü ki anlayamadım.
realistan için ne kadar temiz senin de. Yazacağım ama unutuyorum hep. Bana kalırsa 9 gün içinde gelecek bebeğin demiştin. Ben haftaya annem gelmeden olmasın demiştim ve sen 15ine geliyor, annen gelmiş olur demiştin. Biz eşimle doğumun 15i olması için karar verdik. Annem de bu Cumartesi geliyor. Erkene aldık bileti. Doktor 15 Ekim ya da 19 Ekim demişti. Salı günü gittiğimizde 15 Ekim diye söyleyeceğiz bakalım.
Senin de karnın inmiş galiba, kasık ağrın varmış. Allah hepimizin yardımcısı olsun, sağlıkla alalım bebeklerimizi inşallah.
Kizlar bana dua mi ettniz? Yazdiklarinizi okuyamadim henuz. Allah guc ve sabir veriyo. Cidden iyiyim. Guclu hissediyorum. Sezeryan oldum. Ameliyat yani. Sizler iyi olun insallah. Bana yine de dua edin. Gucluyum ama siz edin yine de. Sizleri tanimiyor ama seviyorum. Herseyde vardir bir hikmet. Degil mi? Hepiniz iyi ve sihhatli olun ins.
Yok cnm cukurovada degilim az bisey suyla karistirip doktuk ustunden birazda balla karanfille karistirip sürdük bizim burda herkes yapiyoCanım sakın tyzlamayin geçen bir haberde okudum tuzlanan bebek olmuş sakın yapma.cukurovada mi yaşıyorsun genelde orda yapılır
Anneciğimde baya yorgun geliyor, taşınacaklardı benim için ertelediler. Şimdi oturdukları evimizinde tamirat tadilatları vardı, günlerdir onla uğraşıyorlar. Taşınmadıkları için satamadılar ve koşturacaklardı baya. Hatta babam kalan işleri halletmek için 14 ekimde gelecek. Yine de yatırır ama annem beni, sen yorulma kuzum der o. Gerçi aşır titiz ve temizlik düşkünü, ne kadar yorgunum dese de şimdiden perdeleri söküp yıkamayı planlamış bile! Tabi cnm haber veririm Salı günü inşallah.Günaydın canım. Üşütmek ile alakalı olduğu kadar doğumla da alakalı olabilir kasık sancın. Annenin erken gelecek olmasına çok sevindim. Kayınvalidem geldiğinden beri yemek vs yapmıyorum. Vallahi mutfağa girmemek bile ne büyük nimet. Anneciğin de geldiğinde nasıl hafifleyecek yükün. İçimden 15 Ekim geçmişti senin için. Kahin değilim ama arada böyle birileri için bir şeyler hissediyorum. Sağlıkla kavuş minik yavruna. Doktor ile görüştükten sonra bizi de bilgilendir canım. Benim kız aşağıya indi teyzesi. Dün gece de rüyamda benimle konuştu. Doğuma yakın doğum yaptığımı görmek için dua etmiştim. Dün gece rüyamda doğum gerçekleşti. Rüyamın gerçek olması yakındır büyük ihtimal. Allah, Sağlıkla& kolay doğum ile bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım.
Anneciğimde baya yorgun geliyor, taşınacaklardı benim için ertelediler. Şimdi oturdukları evimizinde tamirat tadilatları vardı, günlerdir onla uğraşıyorlar. Taşınmadıkları için satamadılar ve koşturacaklardı baya. Hatta babam kalan işleri halletmek için 14 ekimde gelecek. Yine de yatırır ama annem beni, sen yorulma kuzum der o. Gerçi aşır titiz ve temizlik düşkünü, ne kadar yorgunum dese de şimdiden perdeleri söküp yıkamayı planlamış bile! Tabi cnm haber veririm Salı günü inşallah.
Bende nedense 3-4 gün içinde doğum yapacağını hissettim senin. Gerçi takviminde de o kadar kalacaktı galiba.
Amin canım, hayırlı sağlıklı doğumlar.
Bebegını kaybeden arkadasa cok uzuldum sanırım tetikledi şu an hastanedeyın suyum geldi... Sabaha kısmet olursa doğum olacak..,
Dualarınızı lütfen esirgemeyin
Kızlar paşam bugün dünyaya gözlerini açtı 10 ekimde dogacakti kasılmalar çok sık gelince 7 ekimde alındı sezeryanla tekrar bu duyguyu tatmak çok güzel doğum yapacak arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum
Kızlar paşam bugün dünyaya gözlerini açtı 10 ekimde dogacakti kasılmalar çok sık gelince 7 ekimde alındı sezeryanla tekrar bu duyguyu tatmak çok güzel doğum yapacak arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum
Günaydın kızlar. Günün ilk güzel haberiagopa dan geldi. Tebrik ederim. Allah Sağlıkla, hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin canım. Kızlar dünden beri belim hafiften ağrımaya başladı. Kasıklarımda da adet olacakmışım gibi bir durum hakim. Kızım iyice aşağıya indi. Hissediyorum... Benim için kum saati hızlı akmaya başladı ve doğuma az kaldı. Cumaya gidiyorum dönücem misali :) doğuma gidiyorum dönücem yazarım buraya vakti geldiğinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?