2015 Ekim Anneleri

Sağolsun Allah razı olsun.. ne güzel dua etmiş, dileklerde bulunmuş...
hani konuscak bişey bulamıyorum diyordun ya, o geldi aklıma.. acı ve mutluluk insanların ortak dili gerçekten...

Günaydın canım. Üşütmek ile alakalı olduğu kadar doğumla da alakalı olabilir kasık sancın. Annenin erken gelecek olmasına çok sevindim. Kayınvalidem geldiğinden beri yemek vs yapmıyorum. Vallahi mutfağa girmemek bile ne büyük nimet. Anneciğin de geldiğinde nasıl hafifleyecek yükün. İçimden 15 Ekim geçmişti senin için. Kahin değilim ama arada böyle birileri için bir şeyler hissediyorum. Sağlıkla kavuş minik yavruna. Doktor ile görüştükten sonra bizi de bilgilendir canım. Benim kız aşağıya indi teyzesi. Dün gece de rüyamda benimle konuştu. Doğuma yakın doğum yaptığımı görmek için dua etmiştim. Dün gece rüyamda doğum gerçekleşti. Rüyamın gerçek olması yakındır büyük ihtimal. Allah, Sağlıkla& kolay doğum ile bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım.

canım gün gectikçe artsın sabrın insallah.. Rabbim dayanma gücü versin. dua etmez olur muyuz, bizim üzülmemizi düsünmüşsün bir de.. hiç içine atma.. hep paylaş muhakkak.. Allah sizi yeniden bi evlatla mükafatlandırsın insallah..

Canım sakın tyzlamayin geçen bir haberde okudum tuzlanan bebek olmuş sakın yapma.cukurovada mi yaşıyorsun genelde orda yapılır
Yok cnm cukurovada degilim az bisey suyla karistirip doktuk ustunden birazda balla karanfille karistirip sürdük bizim burda herkes yapiyo

Anneciğimde baya yorgun geliyor, taşınacaklardı benim için ertelediler. Şimdi oturdukları evimizinde tamirat tadilatları vardı, günlerdir onla uğraşıyorlar. Taşınmadıkları için satamadılar ve koşturacaklardı baya. Hatta babam kalan işleri halletmek için 14 ekimde gelecek. Yine de yatırır ama annem beni, sen yorulma kuzum der o. Gerçi aşır titiz ve temizlik düşkünü, ne kadar yorgunum dese de şimdiden perdeleri söküp yıkamayı planlamış bile! Tabi cnm haber veririm Salı günü inşallah.
Bende nedense 3-4 gün içinde doğum yapacağını hissettim senin. Gerçi takviminde de o kadar kalacaktı galiba.
Amin canım, hayırlı sağlıklı doğumlar.

kuvakvakvak Annelerin ekstra gücü var her zaman. Biz de onlar gibi olacağız Allah'ın izniyle. Ailene çok selamlar, kolaylıklar diliyorum. Evet, Benim de sat a göre son 3 günüm canım.

Bebegını kaybeden arkadasa cok uzuldum sanırım tetikledi şu an hastanedeyın suyum geldi... Sabaha kısmet olursa doğum olacak..,
Dualarınızı lütfen esirgemeyin

Allah sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin canım.. Allah yardımcınız olsun.. sağlıkla kucağınıza alın insallah.

Kızlar paşam bugün dünyaya gözlerini açtı 10 ekimde dogacakti kasılmalar çok sık gelince 7 ekimde alındı sezeryanla tekrar bu duyguyu tatmak çok güzel doğum yapacak arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum

gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

Uykusuz geceler yorgun günler giremiyrm hiç buraya çocuk emzirmekten çalan telefonlarıma bile bakamıyrm bide üstüne misafirler zor ama çok güzel bi duygu ne kadar uykusuz yorgun olsanda onu kucağında görmek hareketlerini izlemek gülüşünü görmek herşeyi unutturuyr rabbim isteyen herkese versin bi çoğumuz doğum yaptı galiba takip edemiyrm bebişini kucağına alan herkese hayırlı olsn bekleyenlerede kolay doğumlar olsn

Kızlar heyecanım o kadar arttı ki son 4 günüm ama hiç belirti yok. Bebeğin odasıyla uğraşıp duruyorum, kayınvalidem geldi pazartesi günü sürekli temizlik yapıyor sağolsun, ben de uzaniyorum devamlı.. hurma alcam bugün bir de sıcak suda oturayım artık dimi? Pazartesi kontrolde bebek hiç aşağı inmemişti hiç açılma yoktu, hala da bir fark hissetmiyorum vücudumda benim cadı gayet keyifli sürekli hareket halinde ama benim de tabiki zaman geçtikçe korkularım artıyor.. günü dolunca bekletmeyin sezeryanla alınsın diye bir sürü baskı var üzerimizde

Kızlar paşam bugün dünyaya gözlerini açtı 10 ekimde dogacakti kasılmalar çok sık gelince 7 ekimde alındı sezeryanla tekrar bu duyguyu tatmak çok güzel doğum yapacak arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün

Bende 4 5 gündür yürüyüşe başladım aşağı indiğini hissediyorum hem hıçkırıklarından hemde poposu tam göğsümün altındaydi şimdi göbek deliğime yakın dışarı pıtlıyo :) tabi birde kasik ve bel ağrısı var. yarın kontrolümüz olacak. açılma vardı zaten biraz arttiysa suni sancı verebilir. Sağlıkla alalım inşallah evlatlarimizi kucağımıza

Gunaydin kizlar
Bizde dun sabah eve geldik skr.. gaz problmmz haffledi ama bnm dikis yerim cok aciyor.. sezeryn olan arkdslr szde durum ne ya kac gunde gecyr bu agri.destksz harekt edemyrm muhtesm bi aci hissedyrm..birde gogus ucum cok acyr.. o kadr da dikkt ettm ilac vs kullndm.. bnm cok kanammda gelmiyor..bu da kafami karstryr gunde bir ped yetyr nerdeyse..agri icn parol aliyrm ondan mi acaba

Günaydınlar herkes iyidir umarım. Dünden beri hiç tadım yok beyazpeynir1 arkadaşımız iyidir inşallah.
agopa canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla kucağına almışsın bebişini darısı başımuza inşallah.
Benim minik de çok hıçkırır oldu sabah akşam

Günaydın kızlar bebeğimi gordum rüyamda çok güzeldi ama doğru düzgün uyuyamadim canım çok sıkıldı beyaz peyniri dusundum uyuyana kadar Allahım sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…