2015 Ekim Anneleri

canım bazılarında öyle olurmus kanama.. cok duydum öyle cok kanamam olmadı diyenler de var.. sıkıntı yapma onu kendine.. Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin..

Ben de dün üçlü kombo yaptım ... Hurma yürüyüş merdiven in çık bide ilişki.. Hiççç banamısın demio ağrı bile yok nezaman doğucak benim oğlum..
İlişki konusunda eşim asla ikna olmuyor, doktorumuz bir tavsiye etse belki ikna olur ama doktorumuz da gayet sakin 'hicbirsey yapmana gerek yok nasılsa gelecek' modunda.. doktor rahat bebiş rahat nolcak böyle bilemiyorum

İlişki konusunda eşim asla ikna olmuyor, doktorumuz bir tavsiye etse belki ikna olur ama doktorumuz da gayet sakin 'hicbirsey yapmana gerek yok nasılsa gelecek' modunda.. doktor rahat bebiş rahat nolcak böyle bilemiyorum
Burda doktor hemşire tavdiye etti yazanları okutsan olmazmı?? Benim de doktorum bişi demedi ama bi kaç kişinin yazdıını okudum zaten dört gözle bekliomuş heralde benimde doktorum 14 ünde hastaneden ayrılıyo oyüzden acele ediorum yoksa beğendiği zaman gelsin

Arkadaslar her acinin malesef ki daha buyugu var. Beyazpeynir arkadasimizinkinin yaninda bizim hissettiklerimiz ne ki??? Rabbim ona sabir versin. Onun basina geleni okudugumda aslinda herseyin biz kullar icin oldugunu bir kez daha anladim. Dun benim kuzumunda minik kalbi biraz yorulmus oksijeni azalmis dun oksijen cihazina baglamislar. Normalde operasyon haftaya olacakti ancak bu durumda saniyorum biraz erkene cekilecek. Doktorumuz ameliyatta onunla konusmak icin bekliyoruz. Hersey bizim icin herseye hazirlikliyim sizlerden guc aliyorum. Dualariniz bizi ayakta tutuyor. Hepinizden allah razi olsun. Allah im bebeklerinize saglikli uzun omurler versin.

Aa çok söyledim çok okuttum ama bebeğe zarar veririm diye istemiyor anlatamadım ne yapayım ben de istediği zaman gelsin diyorum ama işte o kadar çok baskı var ki etraftan günün dolunca sezeryan iste bekleme diye, sinir oluyorum

Aynen dediğin gibi canım.. Her şey bizler için.
İnşallah Ömerimiz bir an önce ameliyatını olur sağlığına kavuşur.
Doktorunuzla konuştuktan sonra bizleri de haberdar et mutlaka.

Arkadaşımın canım. Bizim park yatak vardı. Onu yatak odama koydum. Bunu da oturma odasına koyacağım.
Çok güzel canım yaa, ben de çok istedim böyle bir şey ama sadece 6 ay yatabilir dedikleri için almaktan vazgeçmiştik. Gelen giden oldukça bu beşikte görür bebeğini, çok şık

Çok güzel canım yaa, ben de çok istedim böyle bir şey ama sadece 6 ay yatabilir dedikleri için almaktan vazgeçmiştik. Gelen giden oldukça bu beşikte görür bebeğini, çok şık
Canım benim de hevesim vardı,arkadaş dedi ki hiç boşa para verme birkaç ay için. Tül annemde vardı, dantelle astarı aldım. Geriye dikmek kaldı.

Canım benim de hevesim vardı,arkadaş dedi ki hiç boşa para verme birkaç ay için. Tül annemde vardı, dantelle astarı aldım. Geriye dikmek kaldı.
Arkadaşında böyle bir beşik olması çok büyük avantaj olmuş öyleyse :) Güle güle süsle, içi dolu olsun inşallah

Canım benim bugün 11. günüm kanamam bitmişti dün şiddetli karin agrisi nedeniyle doktoruma tekrar gittim rahim küçülemëmis dedi bir ilaç verdi dün gece kanamam feci şekilde yatağa geçmişti

Canım benim bugün 11. günüm kanamam bitmişti dün şiddetli karin agrisi nedeniyle doktoruma tekrar gittim rahim küçülemëmis dedi bir ilaç verdi dün gece kanamam feci şekilde yatağa geçmişti
Benim çok az az olmuştu ama iki ay boyunca kanama bitmedi.

Canım ettik ve edecegiz tabii ki herşeyde dediğin gibi vardır bi hikmet sen güzel gönlünü ferah tut melegin cennette annesini gözlüyor olacak hep.. Başınız sagolsun bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…