2015 Ekim Anneleri

beyazpeynir1 canım yeni görüyorum cook üzüldüm diyecek birsey bulamıyorum dün tüm gün hastanede idim telefonumu evde unutmuşum tesadüf mu bilmem aklımda sen vardın kontrolde karşılaşır miyiz acaba diye.. Hastanede isen ziyaretine gelmeyi çok isterim..

Tuğbacım Allah bebeğine güç kuvvet versin. Bir şeye ihtiyacın olursa numaram var, mutlaka ara tamam mı?

Benim çok az az olmuştu ama iki ay boyunca kanama bitmedi.
Ben ilk kez olunca normal diye düşündüm ilk gece kan takılmışti bana kan değerlerim düşmüştü ona bağlandım dün doktora gidince kanama için ilaç verdi yeniden başladı.. Umarım normali budur..

Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün bebeğin.

Canım herkeste farklı olabilir. Doktorun gerekeni yapmış zaten.

Tekrar sagolun kizlar. Gelmek isteyen arkdaslarim eksik olmayin. Ama simdi gucum yok pek. Dusunmeniz yeter. Bugun daha iyiyim. Yuruyorum, oturup kalkmaya basladim. Buna da sukur bana da bisey olabilirdi. Ya da dogsaydi ayrilmak daha zor olurdu. Neyse neyse gecelim bunlari. Sizler iyi bakin kendinize.

İlişki konusunda eşim asla ikna olmuyor, doktorumuz bir tavsiye etse belki ikna olur ama doktorumuz da gayet sakin 'hicbirsey yapmana gerek yok nasılsa gelecek' modunda.. doktor rahat bebiş rahat nolcak böyle bilemiyorum

ipekbocee 'nin dediği gibi, benimki de dünden hevesliymiş dün eşime anlattım ebelerin dediklerini.. o ebeler bizim de ebemiz, saygımız sonsuz fln dedi.. baya güldüm dediğine, bizim için biraz erken bi izne cıkayım dur dedim yoksa "tabii kolaylaştırabilir doğumu" fln diye dr edaları takındı hemen

E eager paytak_paytak_kosan_koala kızlar şöyle diyim, doğum eğitimde ebe suyumuz geldikten sonra bile eşinizle sevişin dedi veee en önemlisi oksitosin salgılansn diye meme uçlarnzla oynayn boolca dedi :)

Canım başın sağolsun ne denir bilmiyorum. ..gözyaslarmı tutamıyorum inanamıyorum. .allah sabır versin...ben bu kadar mahvoldm seni düşünemiyorum... dualarm seninle...

Esim ve ben yine gece nobetindeyiz. Saat 4.36..aseli uyutma calismalari tam gaz devam ediyor denenmedik yontem kalmayacak sanirim. Bu da biri:) babamiz arkadan sarilinca susuyoruz bi sure

Eklentiler

• image.webp
    79,7 KB · Görüntüleme: 205

eğitimcimm yaa.. doğum eğitimleri, emzirme eğitimleri.. harikasın!
walla ben gögsüme krem sürerken bile korkuyroum, ona da dedim, "daha neler ne var sanki onda" diyo.. ona itiraz ediyo, ebe ilişki önermiş acık acık da demiş deyince, gülüyo, "olabilir hmmm tabii fln" moduna giriyo

Esim ve ben yine gece nobetindeyiz. Saat 4.36..aseli uyutma calismalari tam gaz devam ediyor denenmedik yontem kalmayacak sanirim. Bu da biri:) babamiz arkadan sarilinca susuyoruz bi sure

ay inanmıyorum, manzraaya bak... internette vardı böyle kızıyla uyuyan bir baba.. o geldi aklıma.. masallah size.. insallah en kısa zamanda alışır uyku düzenine canım yaa.. Allah yardımcınız olsun..

Tuğbacım Allah bebeğine güç kuvvet versin. Bir şeye ihtiyacın olursa numaram var, mutlaka ara tamam mı?
Canim kan konusu gundemde alkol ve sigara kullanmayan insanlardan tabi. Kan grubunuz henuz belirlenemedi. Pozitif grubu ama A mi 0 mi bilemiyoruz. Simdi doltorla konusucaz ondan aldigim bilgiyi paylasicam seninle. Bu konuda senden destek alicam izninle. Forumda felanda paylasilmasini isticem belki Mune veya Kazen de yardimci olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…