Tuğbacım Allah bebeğine güç kuvvet versin. Bir şeye ihtiyacın olursa numaram var, mutlaka ara tamam mı?Arkadaslar her acinin malesef ki daha buyugu var. Beyazpeynir arkadasimizinkinin yaninda bizim hissettiklerimiz ne ki??? Rabbim ona sabir versin. Onun basina geleni okudugumda aslinda herseyin biz kullar icin oldugunu bir kez daha anladim. Dun benim kuzumunda minik kalbi biraz yorulmus oksijeni azalmis dun oksijen cihazina baglamislar. Normalde operasyon haftaya olacakti ancak bu durumda saniyorum biraz erkene cekilecek. Doktorumuz ameliyatta onunla konusmak icin bekliyoruz. Hersey bizim icin herseye hazirlikliyim sizlerden guc aliyorum. Dualariniz bizi ayakta tutuyor. Hepinizden allah razi olsun. Allah im bebeklerinize saglikli uzun omurler versin.
Ben ilk kez olunca normal diye düşündüm ilk gece kan takılmışti bana kan değerlerim düşmüştü ona bağlandım dün doktora gidince kanama için ilaç verdi yeniden başladı.. Umarım normali budur..Benim çok az az olmuştu ama iki ay boyunca kanama bitmedi.
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün bebeğin.Gunaydin kizlar
Bizde dun sabah eve geldik skr.. gaz problmmz haffledi ama bnm dikis yerim cok aciyor.. sezeryn olan arkdslr szde durum ne ya kac gunde gecyr bu agri.destksz harekt edemyrm muhtesm bi aci hissedyrm..birde gogus ucum cok acyr.. o kadr da dikkt ettm ilac vs kullndm.. bnm cok kanammda gelmiyor..bu da kafami karstryr gunde bir ped yetyr nerdeyse..agri icn parol aliyrm ondan mi acaba
Canım herkeste farklı olabilir. Doktorun gerekeni yapmış zaten.Ben ilk kez olunca normal diye düşündüm ilk gece kan takılmışti bana kan değerlerim düşmüştü ona bağlandım dün doktora gidince kanama için ilaç verdi yeniden başladı.. Umarım normali budur..
İlişki konusunda eşim asla ikna olmuyor, doktorumuz bir tavsiye etse belki ikna olur ama doktorumuz da gayet sakin 'hicbirsey yapmana gerek yok nasılsa gelecek' modunda.. doktor rahat bebiş rahat nolcak böyle bilemiyorum
Kızlar beşik süslüyorum
Bu ilk hali
Eki Görüntüle 1650801
bu şimdiki hali
Eki Görüntüle 1650804
Bu da monte edilecek tülü
Eki Görüntüle 1650807
Son halini paylaşırım.
Canım ne oldu ki beyazpeynir eGünaydın kızlar bebeğimi gordum rüyamda çok güzeldi ama doğru düzgün uyuyamadim canım çok sıkıldı beyaz peyniri dusundum uyuyana kadar Allahım sabır versin
E eagerBurda doktor hemşire tavdiye etti yazanları okutsan olmazmı?? Benim de doktorum bişi demedi ama bi kaç kişinin yazdıını okudum zaten dört gözle bekliomuş heraldebenimde doktorum 14 ünde hastaneden ayrılıyo oyüzden acele ediorum yoksa beğendiği zaman gelsin
çok çılgın bu ebeler yahuE eagerpaytak_paytak_kosan_koala kızlar şöyle diyim, doğum eğitimde ebe suyumuz geldikten sonra bile eşinizle sevişin dedi veee en önemlisi oksitosin salgılansn diye meme uçlarnzla oynayn boolca dedi :)
Canım ne oldu ki beyazpeynir e
Canım başın sağolsun ne denir bilmiyorum. ..gözyaslarmı tutamıyorum inanamıyorum. .allah sabır versin...ben bu kadar mahvoldm seni düşünemiyorum... dualarm seninle...Tekrar sagolun kizlar. Gelmek isteyen arkdaslarim eksik olmayin. Ama simdi gucum yok pek. Dusunmeniz yeter. Bugun daha iyiyim. Yuruyorum, oturup kalkmaya basladim. Buna da sukur bana da bisey olabilirdi. Ya da dogsaydi ayrilmak daha zor olurdu. Neyse neyse gecelim bunlari. Sizler iyi bakin kendinize.
E eagerpaytak_paytak_kosan_koala kızlar şöyle diyim, doğum eğitimde ebe suyumuz geldikten sonra bile eşinizle sevişin dedi veee en önemlisi oksitosin salgılansn diye meme uçlarnzla oynayn boolca dedi :)
Esim ve ben yine gece nobetindeyiz. Saat 4.36..aseli uyutma calismalari tam gaz devam ediyor denenmedik yontem kalmayacak sanirim. Bu da biri:) babamiz arkadan sarilinca susuyoruz bi sure
Canim kan konusu gundemde alkol ve sigara kullanmayan insanlardan tabi. Kan grubunuz henuz belirlenemedi. Pozitif grubu ama A mi 0 mi bilemiyoruz. Simdi doltorla konusucaz ondan aldigim bilgiyi paylasicam seninle. Bu konuda senden destek alicam izninle. Forumda felanda paylasilmasini isticem belkiTuğbacım Allah bebeğine güç kuvvet versin. Bir şeye ihtiyacın olursa numaram var, mutlaka ara tamam mı?
Ben de ayni durum canım,arada bel ağrısı ve kasık sancısı var,hepsi buVar Mı canım ağrın sızın? Bende bir şey yok hala
Meleği cennetteCanım ne oldu ki beyazpeynir e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?