- 5 Nisan 2014
- 832
- 606
- 333
Konuşmuştuk daha önca canım; babam 14 Ekimde geliyor. 0 pozitif kanı. O yardımcı olabilir. Aklında bulunsun.Canim kan konusu gundemde alkol ve sigara kullanmayan insanlardan tabi. Kan grubunuz henuz belirlenemedi. Pozitif grubu ama A mi 0 mi bilemiyoruz. Simdi doltorla konusucaz ondan aldigim bilgiyi paylasicam seninle. Bu konuda senden destek alicam izninle. Forumda felanda paylasilmasini isticem belki @Mune veya @Kazen de yardimci olabilir.
Canim kan konusu gundemde alkol ve sigara kullanmayan insanlardan tabi. Kan grubunuz henuz belirlenemedi. Pozitif grubu ama A mi 0 mi bilemiyoruz. Simdi doltorla konusucaz ondan aldigim bilgiyi paylasicam seninle. Bu konuda senden destek alicam izninle. Forumda felanda paylasilmasini isticem belki @Mune veya @Kazen de yardimci olabilir.
Kızlar,
Dokuz aydır arkadaşım olanlar
Her soruma cevap veren arkadaşlarım
Allah hepinizden razı olsun
Dogum yapanlara Allah saglık sıhhatli öbürler nasip etsin
Dogum yapmamıs olanlara da kolaylıklar ihsan eylesin.
Gece de yazmıştım suyum geldi
Sabaha karşı epi sezaryene alındım
Sevinc heyecan korku tabi ki hepsini yaşadım..
Allahıma şükrede şükrede doğuma girdim
4 yıllık hasretim bitecekti
Ve cok sukur bitti de
Cıkınca annem ahh annem nasıl ağladı
Kendimize gelemedik...
Sizden ricam doğum yapmamış olanlar lütfen korkmayın
Hiç acı yok diyemem tabi ki var ama hafif agrılar... Dualarım doğum yapmamıs arkadaslarımla... Allah sizlere de kolay dogum nasip etsin. Sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmm.....
Bizimkininde şimdiden hevesi ben sığar mıyım acaba karyolasına taşır mı beni diye soruyor:) bende olmadı kendi yatağımıza alır öyle uyursun diyorum:)Esim ve ben yine gece nobetindeyiz. Saat 4.36..aseli uyutma calismalari tam gaz devam ediyor denenmedik yontem kalmayacak sanirim. Bu da biri:) babamiz arkadan sarilinca susuyoruz bi sure
Canim cok guzel bir goruntu baba kiz ne guzel yatiyorlar maasallah☺☺Esim ve ben yine gece nobetindeyiz. Saat 4.36..aseli uyutma calismalari tam gaz devam ediyor denenmedik yontem kalmayacak sanirim. Bu da biri:) babamiz arkadan sarilinca susuyoruz bi sure
Canim gozunaydin maasallah Allah anali babali buyutsun insallah darisi bizlerin basina bizde kavusalim sag salim yavrularimiza insallahKızlar,
Dokuz aydır arkadaşım olanlar
Her soruma cevap veren arkadaşlarım
Allah hepinizden razı olsun
Dogum yapanlara Allah saglık sıhhatli öbürler nasip etsin
Dogum yapmamıs olanlara da kolaylıklar ihsan eylesin.
Gece de yazmıştım suyum geldi
Sabaha karşı epi sezaryene alındım
Sevinc heyecan korku tabi ki hepsini yaşadım..
Allahıma şükrede şükrede doğuma girdim
4 yıllık hasretim bitecekti
Ve cok sukur bitti de
Cıkınca annem ahh annem nasıl ağladı
Kendimize gelemedik...
Sizden ricam doğum yapmamış olanlar lütfen korkmayın
Hiç acı yok diyemem tabi ki var ama hafif agrılar... Dualarım doğum yapmamıs arkadaslarımla... Allah sizlere de kolay dogum nasip etsin. Sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmm.....
Allah iyiliğinizi versin taşıyor mu kız minnağın yatağıEsim ve ben yine gece nobetindeyiz. Saat 4.36..aseli uyutma calismalari tam gaz devam ediyor denenmedik yontem kalmayacak sanirim. Bu da biri:) babamiz arkadan sarilinca susuyoruz bi sure
Teşekkür ederim canım darısı başına :)Günaydınlar herkes iyidir umarım. Dünden beri hiç tadım yok @beyazpeynir1 arkadaşımız iyidir inşallah.
agopa canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla kucağına almışsın bebişini darısı başımuza inşallah.
Benim minik de çok hıçkırır oldu sabah akşam
sizlerin yazılarınızı okuyorum arada çok üzüldüm bende allahım sabır versin sanaTekrar sagolun kizlar. Gelmek isteyen arkdaslarim eksik olmayin. Ama simdi gucum yok pek. Dusunmeniz yeter. Bugun daha iyiyim. Yuruyorum, oturup kalkmaya basladim. Buna da sukur bana da bisey olabilirdi. Ya da dogsaydi ayrilmak daha zor olurdu. Neyse neyse gecelim bunlari. Sizler iyi bakin kendinize.
Çok teşekkürederim kızlar darısı başınıza :)Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
Bende 4 5 gündür yürüyüşe başladım aşağı indiğini hissediyorum hem hıçkırıklarından hemde poposu tam göğsümün altındaydi şimdi göbek deliğime yakın dışarı pıtlıyo :) tabi birde kasik ve bel ağrısı var. yarın kontrolümüz olacak. açılma vardı zaten biraz arttiysa suni sancı verebilir. Sağlıkla alalım inşallah evlatlarimizi kucağımıza
Canim karninda neden ölmus yani son gune gelmissin hani sebep neymis doktorun birsey soyledimi ? Allah sana sabir ve dayanma gucu versinTekrar sagolun kizlar. Gelmek isteyen arkdaslarim eksik olmayin. Ama simdi gucum yok pek. Dusunmeniz yeter. Bugun daha iyiyim. Yuruyorum, oturup kalkmaya basladim. Buna da sukur bana da bisey olabilirdi. Ya da dogsaydi ayrilmak daha zor olurdu. Neyse neyse gecelim bunlari. Sizler iyi bakin kendinize.
Evet canim herkeste olacak diye bise yok ki kimi de cok memnun olr diyende cok insallah devlette de yaparlar ama sanmiyorum☺hayırlısı dayanicaz artik saglikla gelsinler de
Selam canım. Ben 10 günde ağrılarımı hissetmedim. ilk 10 gün desteksiz kalkmadım, wc ye gidemedim. parol hiç içmedim. sadece hastanede ikiler tane verdiler günde. Kanamam hala sürüyorgünde 2 tane ped değiştiriyorum 20 günlük olduk. Kaynak yaptılar değil mi dışta dikiş yok.Gunaydin kizlar
Bizde dun sabah eve geldik skr.. gaz problmmz haffledi ama bnm dikis yerim cok aciyor.. sezeryn olan arkdslr szde durum ne ya kac gunde gecyr bu agri.destksz harekt edemyrm muhtesm bi aci hissedyrm..birde gogus ucum cok acyr.. o kadr da dikkt ettm ilac vs kullndm.. bnm cok kanammda gelmiyor..bu da kafami karstryr gunde bir ped yetyr nerdeyse..agri icn parol aliyrm ondan mi acaba
Maşallah kuzuma =)Selam canım. Ben 10 günde ağrılarımı hissetmedim. ilk 10 gün desteksiz kalkmadım, wc ye gidemedim. parol hiç içmedim. sadece hastanede ikiler tane verdiler günde. Kanamam hala sürüyorgünde 2 tane ped değiştiriyorum 20 günlük olduk. Kaynak yaptılar değil mi dışta dikiş yok.
Birde 20 lik banyomuzu yaptık ve resim atıyorum Maşallahları bekliyorum.
Insallah hayirlisi olur canim hakkimizda beklemedeyiz artik sancilar da artsa keske Allahin izniyleeşimin arkadaşlarından olanda var anlattılar mesela cok memnunlar hayırlısı bakalım bi gidelimde doğuma akışına bırakıcaz artık
Selam canım. Ben 10 günde ağrılarımı hissetmedim. ilk 10 gün desteksiz kalkmadım, wc ye gidemedim. parol hiç içmedim. sadece hastanede ikiler tane verdiler günde. Kanamam hala sürüyorgünde 2 tane ped değiştiriyorum 20 günlük olduk. Kaynak yaptılar değil mi dışta dikiş yok.
Birde 20 lik banyomuzu yaptık ve resim atıyorum Maşallahları bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?