2015 Ekim Anneleri

Kızlar,
Dokuz aydır arkadaşım olanlar
Her soruma cevap veren arkadaşlarım
Allah hepinizden razı olsun
Dogum yapanlara Allah saglık sıhhatli öbürler nasip etsin
Dogum yapmamıs olanlara da kolaylıklar ihsan eylesin.
Gece de yazmıştım suyum geldi
Sabaha karşı epi sezaryene alındım
Sevinc heyecan korku tabi ki hepsini yaşadım..
Allahıma şükrede şükrede doğuma girdim
4 yıllık hasretim bitecekti
Ve cok sukur bitti de
Cıkınca annem ahh annem nasıl ağladı
Kendimize gelemedik...
Sizden ricam doğum yapmamış olanlar lütfen korkmayın
Hiç acı yok diyemem tabi ki var ama hafif agrılar... Dualarım doğum yapmamıs arkadaslarımla... Allah sizlere de kolay dogum nasip etsin. Sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmm.....

Konuşmuştuk daha önca canım; babam 14 Ekimde geliyor. 0 pozitif kanı. O yardımcı olabilir. Aklında bulunsun.

Allah yardımcınız olsun canım.. ben ankaradayım ama muhakkak bulunur, sen tabii ki de paylaş onlarla da.. heryere yazssınlar gerekirse.. Allahım acil şifalar versin Ömerciğe, en kısa zamanda sağlıkla evinize dönün insallah..Rabbim sabrını gücünü kuvvetini arttırsın..

masallah canım, Allahım analı babalı büyütsün.. hayırlı evlat olsun insallah..

kızlar kontrolden geldik
bebeğim 3 kilo 100 gram olmuş
nst de sancı da çıkmadı ama belim ağrıyor ve yürüyemiyorum sankı altttan suyum patlayıp gelecekmiş gibi bir ağırlık sizde de var mı ???kemıklerım acıyor
geen hafta çatı muayenesi olmuştum bugün yine alttan baktı doktorum aynı çatı muayenesi gibi ve kendımı kasmadım hafif bacaklarımı açınca hiç acı hissetmedm ya meğer ne kolaymış:)
1 hafta daha bekleyecek gibi görünüyo dedi,bakalım 38 bitti 39 dan gün aldık

Esim ve ben yine gece nobetindeyiz. Saat 4.36..aseli uyutma calismalari tam gaz devam ediyor denenmedik yontem kalmayacak sanirim. Bu da biri:) babamiz arkadan sarilinca susuyoruz bi sure
Bizimkininde şimdiden hevesi ben sığar mıyım acaba karyolasına taşır mı beni diye soruyor:) bende olmadı kendi yatağımıza alır öyle uyursun diyorum:)

Esim ve ben yine gece nobetindeyiz. Saat 4.36..aseli uyutma calismalari tam gaz devam ediyor denenmedik yontem kalmayacak sanirim. Bu da biri:) babamiz arkadan sarilinca susuyoruz bi sure
Canim cok guzel bir goruntu baba kiz ne guzel yatiyorlar maasallah☺☺

Canim gozunaydin maasallah Allah anali babali buyutsun insallah darisi bizlerin basina bizde kavusalim sag salim yavrularimiza insallah

Allah iyiliğinizi versin taşıyor mu kız minnağın yatağı benim eşimin gözü de kızımın yatağında ama sokmuyorum odaya

Teşekkür ederim canım darısı başına :)

sizlerin yazılarınızı okuyorum arada çok üzüldüm bende allahım sabır versin sana

Çok teşekkürederim kızlar darısı başınıza :)

Kızlar bugün evimize geldik insanın evi gibisi yok bebeğim çok güzel emiyor ama sütüm daha gelmedi 3-4 güne gelir herhalde ilk dogumumdada hemen gelmemisti pompayla cekme bebek cekiyor nasilsa sık sık emzir dedi hemsireler uçlarıda yara olucak gibi mama takviyesi yapıyoruz mecburen sezeryan yerim zorluyor biraz gazım çıkıyor yavaş yavaş dogum yapacak arkadaslar yaniniza hasta bezi 4-5 tane alın cok rahat oluyor bizde durumlar böyle :)

Canim karninda neden ölmus yani son gune gelmissin hani sebep neymis doktorun birsey soyledimi ? Allah sana sabir ve dayanma gucu versin

Evet canim herkeste olacak diye bise yok ki kimi de cok memnun olr diyende cok insallah devlette de yaparlar ama sanmiyorum☺hayırlısı dayanicaz artik saglikla gelsinler de

eşimin arkadaşlarından olanda var anlattılar mesela cok memnunlar hayırlısı bakalım bi gidelimde doğuma akışına bırakıcaz artık

Selam canım. Ben 10 günde ağrılarımı hissetmedim. ilk 10 gün desteksiz kalkmadım, wc ye gidemedim. parol hiç içmedim. sadece hastanede ikiler tane verdiler günde. Kanamam hala sürüyorgünde 2 tane ped değiştiriyorum 20 günlük olduk. Kaynak yaptılar değil mi dışta dikiş yok.
Birde 20 lik banyomuzu yaptık ve resim atıyorum Maşallahları bekliyorum.

Eklentiler

• PhotoGrid_1444301803908.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 216
Maşallah kuzuma =)

eşimin arkadaşlarından olanda var anlattılar mesela cok memnunlar hayırlısı bakalım bi gidelimde doğuma akışına bırakıcaz artık
Insallah hayirlisi olur canim hakkimizda beklemedeyiz artik sancilar da artsa keske Allahin izniyle

Maşallah sübhanallah prensese çokk tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…