- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Canim maasallah cok tatli nazar degmesin kuzucugnaSelam canım. Ben 10 günde ağrılarımı hissetmedim. ilk 10 gün desteksiz kalkmadım, wc ye gidemedim. parol hiç içmedim. sadece hastanede ikiler tane verdiler günde. Kanamam hala sürüyorgünde 2 tane ped değiştiriyorum 20 günlük olduk. Kaynak yaptılar değil mi dışta dikiş yok.
Birde 20 lik banyomuzu yaptık ve resim atıyorum Maşallahları bekliyorum.
oyy maşallah meleğime kokusu geldi resmen Allahım nazarlardan korusunSelam canım. Ben 10 günde ağrılarımı hissetmedim. ilk 10 gün desteksiz kalkmadım, wc ye gidemedim. parol hiç içmedim. sadece hastanede ikiler tane verdiler günde. Kanamam hala sürüyorgünde 2 tane ped değiştiriyorum 20 günlük olduk. Kaynak yaptılar değil mi dışta dikiş yok.
Canım kremde vermedi doktorum baticon falan da yok tek verdiği dolarex ağrı kesici ve benim bayağı ağrım var oturamıyorum. Herkeste mi var bu ağrı? Kaç günde düşüyor dikişler, bu ağrı ne zaman geçecek günlük yaşantıma dönücem onu merak ediyorum.Ahh dikisler benimde 3-4 dikisim vardi 7-8 gun totonun uzerine oturamiyorsun zor oluyor gercekten aci avu yaniyorsunama geciyor canim krem verdiler bana 3 tane kremi karistirip surdum o bayagi iyi geliyor sana da vermislerdir krem 3-4 gune rahatlarsin tatlim..normal dogum yapmak vucudu tazeliyor derler bilmem oylemi ama bende kendimi yorgun bitkin hissediyorum sirtimda cok agri oluyor ozellikle süt damarlari oradan geciyormus ondanmi bilmem ama insallah toparlaniriz kisa zamanda canim :))
Masallah canim bizde yaptik bugun 20 lik banyomuzu :))Selam canım. Ben 10 günde ağrılarımı hissetmedim. ilk 10 gün desteksiz kalkmadım, wc ye gidemedim. parol hiç içmedim. sadece hastanede ikiler tane verdiler günde. Kanamam hala sürüyorgünde 2 tane ped değiştiriyorum 20 günlük olduk. Kaynak yaptılar değil mi dışta dikiş yok.
Maşallah cnm cok tatlıSelam canım. Ben 10 günde ağrılarımı hissetmedim. ilk 10 gün desteksiz kalkmadım, wc ye gidemedim. parol hiç içmedim. sadece hastanede ikiler tane verdiler günde. Kanamam hala sürüyorgünde 2 tane ped değiştiriyorum 20 günlük olduk. Kaynak yaptılar değil mi dışta dikiş yok.
,Selam canım. Ben 10 günde ağrılarımı hissetmedim. ilk 10 gün desteksiz kalkmadım, wc ye gidemedim. parol hiç içmedim. sadece hastanede ikiler tane verdiler günde. Kanamam hala sürüyorgünde 2 tane ped değiştiriyorum 20 günlük olduk. Kaynak yaptılar değil mi dışta dikiş yok.
Selam canım. Ben 10 günde ağrılarımı hissetmedim. ilk 10 gün desteksiz kalkmadım, wc ye gidemedim. parol hiç içmedim. sadece hastanede ikiler tane verdiler günde. Kanamam hala sürüyorgünde 2 tane ped değiştiriyorum 20 günlük olduk. Kaynak yaptılar değil mi dışta dikiş yok.
Masallah cnm sizeSelam canım. Ben 10 günde ağrılarımı hissetmedim. ilk 10 gün desteksiz kalkmadım, wc ye gidemedim. parol hiç içmedim. sadece hastanede ikiler tane verdiler günde. Kanamam hala sürüyorgünde 2 tane ped değiştiriyorum 20 günlük olduk. Kaynak yaptılar değil mi dışta dikiş yok.
Annem bir kaba kırk kaşık su koydu yarısını bebeğe döktü yarısını ben gusülden sonra döjtüm kendime. Sizde böyle şeyler yaptınız mı. Annem çok sever böyle işlerle uğraşmayı :)Masallah canim bizde yaptik bugun 20 lik banyomuzu :))
Ahh ya bi bizimki böyle oldu heralde.. hamileliğin başında kanamam oldu bebeği kaybetme tehlikesi vardı, hep ilişki yüzünden yorumlarî aldık,benim aşkoşumda taktı onu kafaya adam hayatından cinselliği çıkardı bebeğe birsey olacak diye şimdi de ikna olmuyor@ipekbocee 'nin dediği gibi, benimki de dünden hevesliymişdün eşime anlattım ebelerin dediklerini.. o ebeler bizim de ebemiz, saygımız sonsuz fln dedi.. baya güldüm dediğine, bizim için biraz erken bi izne cıkayım dur dedim yoksa "tabii kolaylaştırabilir doğumu" fln diye dr edaları takındı hemen
Kızlar Merhaba hepinize. Bebislerimize sağ salim kavustuk fakat ben çok zor bir lohusa lik ddönemi geçiriyorum sürekli ağlıyorum.
birde sezeryan olduğuma pişman oldum gerçi çatı darligim vardı ama suyumun gelmesini beklemedik bebegin başı baya aşağı inmişti ama çatidan geçme ihtimali zayıftı. Keşke bekleseydim diyorum belki normalde olabilirdi çok Üzgünüm benim gibi olan varmı biliyorumeeşimde çok abartiyorsun diyor bilmiyorum çok taktım kafama çok zorlanıyorum.
Ne olur bana yardım edin. Bir akıl verin ameliyatım çok başarılıydı dikisim yok yapistirma yapildi 2. Gün ayaktaydim eski formuma döndüm resmen ama normal doğumu zorlamadigim için çok Üzgünüm pişmanım offfff yardimmm imdaaattt.
Canım neden böyle düşünüyorsun maşallah sezaryenin de kötü geçmemiş doğum şeklinin ne önemi var. Önemli olan sağlıkla kucağına alman. Normal doğumun da riskleri çok ya bebek sıkışsa vakumlansa allah korusun o vicdan azabından nasıl yaşardın. Ne mutlu size bebeğinizi kucağınıza aldınız. Benim şimdilik normal doğum görünüyor ama gününü geçirirse normal doğumu istememe rağmen beklemeyi düşünmüyorum o stresi kaldıramam.Kızlar Merhaba hepinize. Bebislerimize sağ salim kavustuk fakat ben çok zor bir lohusa lik ddönemi geçiriyorum sürekli ağlıyorum.
birde sezeryan olduğuma pişman oldum gerçi çatı darligim vardı ama suyumun gelmesini beklemedik bebegin başı baya aşağı inmişti ama çatidan geçme ihtimali zayıftı. Keşke bekleseydim diyorum belki normalde olabilirdi çok Üzgünüm benim gibi olan varmı biliyorumeeşimde çok abartiyorsun diyor bilmiyorum çok taktım kafama çok zorlanıyorum.
Ne olur bana yardım edin. Bir akıl verin ameliyatım çok başarılıydı dikisim yok yapistirma yapildi 2. Gün ayaktaydim eski formuma döndüm resmen ama normal doğumu zorlamadigim için çok Üzgünüm pişmanım offfff yardimmm imdaaattt.
SIzin ebe biraz fantazi dolu bir kadın sanırım su gelince enfeksiyon riski çok yüksek oluyor nasıl ilişki öneriyor☺☺E eagerpaytak_paytak_kosan_koala kızlar şöyle diyim, doğum eğitimde ebe suyumuz geldikten sonra bile eşinizle sevişin dedi veee en önemlisi oksitosin salgılansn diye meme uçlarnzla oynayn boolca dedi :)
Canım dışarıdan bakan biri olarak yazdıklarını okuyorum da sorun, pişmanlık duyacak bir şey göremiyorum. Sağlığın yerinde, bebeğin dünyaya gelmiş, ameliyatın iyi geçmiş. Sorun göremiyorum. Lohusa sendromuna girdiysen destek almalısın fakat bizden değil bu işin erbabından psikolojik destek almalısın canım. Daha iyi olursun inşallah.Kızlar Merhaba hepinize. Bebislerimize sağ salim kavustuk fakat ben çok zor bir lohusa lik ddönemi geçiriyorum sürekli ağlıyorum.
Canim tek korkum bebegin sikismasiydi zaten çok zor bulduk. Vajinam dar ve etli ve çatı da dar olunca zaten hiç cesaret edemedim çünkü normal dogumla baslayip mecburen sezeryana alınan 3 kişi tanıyorum. Ama belki basarabilirdim diye çok kafama taktım. Allah tan artık sezeryan doğumlar çok zor değil zorlanmadım ona dua ediyorum. Saol cnm sanada hayirli doğumlar diliyorum inşallah bebegin seni uzme den gelir.Canım neden böyle düşünüyorsun maşallah sezaryenin de kötü geçmemiş doğum şeklinin ne önemi var. Önemli olan sağlıkla kucağına alman. Normal doğumun da riskleri çok ya bebek sıkışsa vakumlansa allah korusun o vicdan azabından nasıl yaşardın. Ne mutlu size bebeğinizi kucağınıza aldınız. Benim şimdilik normal doğum görünüyor ama gününü geçirirse normal doğumu istememe rağmen beklemeyi düşünmüyorum o stresi kaldıramam.
Şimdi doğumların çoğu sezeryan zaten canım önemli olan sağlıkla kavuşmak sezaryeninde bir komplikasyon olsa üzülmek haklısın derim ama ne güzel ikiniz de iyisiniz sen bebeğin için en doğru kararı vermişsin. Nasipte ne varsa o. Tek istediğim kucağıma sağlıkla alayım doğum şekli kaderde ne varsa o. Teşekkür ederim Darısı başıma inşallah canım.Canim tek korkum bebegin sikismasiydi zaten çok zor bulduk. Vajinam dar ve etli ve çatı da dar olunca zaten hiç cesaret edemedim çünkü normal dogumla baslayip mecburen sezeryana alınan 3 kişi tanıyorum. Ama belki basarabilirdim diye çok kafama taktım. Allah tan artık sezeryan doğumlar çok zor değil zorlanmadım ona dua ediyorum. Saol cnm sanada hayirli doğumlar diliyorum inşallah bebegin seni uzme den gelir.
Kızlar Merhaba hepinize. Bebislerimize sağ salim kavustuk fakat ben çok zor bir lohusa lik ddönemi geçiriyorum sürekli ağlıyorum.
Canım kremde vermedi doktorum baticon falan da yok tek verdiği dolarex ağrı kesici ve benim bayağı ağrım var oturamıyorum. Herkeste mi var bu ağrı? Kaç günde düşüyor dikişler, bu ağrı ne zaman geçecek günlük yaşantıma dönücem onu merak ediyorum.
Canım evladını sağlıkla kucağına almışsın önemi varmı doğum şeklinin? Allah korusun normal diye zorlasaydın belki sıkıntılı olacaktı çok şükür sende evladında iyisin. Ağlama durumuna gelince lohusalık sendromu 15 gün filan devam ediyor bende ilkinde öyleyim sürekli ağlıyordum bu sorumluluğu nasıl kaldıracam diye. Zamanla o da düzeliyor üzme kendiniKızlar Merhaba hepinize. Bebislerimize sağ salim kavustuk fakat ben çok zor bir lohusa lik ddönemi geçiriyorum sürekli ağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?