Karnın sertleşmesi kasılma canım düzenli aralıklarla sık sık mı oluyor. Duruş pozisyonunu değiştirin geçebilir belki sol tarafına yatmaya dene. geçen gece ben yaşadım 3 saat aralıksız çok sert hareketler yaptı taş gibiydi karnım doktorumu aradım 1 saat daha devam ederse hastaneye git dedi. Duş aldım soluna uzandı hareketleri sakinkeşti sabaha anca yumuşadı karnım. Yalancı sancı olabilir ama sen yine de izle dikkatleKızlar kasılma nasıl oluyor benim karnım çok fena sertleşti anlamadım kasıklarıma doğru bi ağırlık hissediyorum yardımmm!!! =(
Düzenli değilde sık sık oluyor ve olduğunda kasığımdaki ağrı öle artıyorki anlatamam =( vc gittim zor çıktm valla bişe olduğndn değide kalkamadım kalakaldım öle ağrıdan ayy rezillk yha =Karnın sertleşmesi kasılma canım düzenli aralıklarla sık sık mı oluyor. Duruş pozisyonunu değiştirin geçebilir belki sol tarafına yatmaya dene. geçen gece ben yaşadım 3 saat aralıksız çok sert hareketler yaptı taş gibiydi karnım doktorumu aradım 1 saat daha devam ederse hastaneye git dedi. Duş aldım soluna uzandı hareketleri sakinkeşti sabaha anca yumuşadı karnım. Yalancı sancı olabilir ama sen yine de izle dikkatle
Insallah hayirlisi olur canim hakkimizda beklemedeyiz artik sancilar da artsa keske Allahin izniyle
Bel agrilarim oluyor benimde canim ama surekliligi yok geciyor..nasip ne diyelim hayirlisikeşke ama tık yok ya geceleri bi yokluyor o kadar canım
vücudumuz hazırlık yapıyor canım benim minik maşallah 2 gündür uslu ama o akşam 10 dk bir wc deydim vardı bi derdi ama anlamadımDüzenli değilde sık sık oluyor ve olduğunda kasığımdaki ağrı öle artıyorki anlatamam =( vc gittim zor çıktm valla bişe olduğndn değide kalkamadım kalakaldım öle ağrıdan ayy rezillk yha =KK43:
Bel agrilarim oluyor benimde canim ama surekliligi yok geciyor..nasip ne diyelim hayirlisi
Genelde herkesi severim, saygı duyarım, anlaşırım falan ama bazen bazı insanları gırtlaklayasım geliyor.
Ben yolda yürürken bir komşumu, eşimi, dostumu hamile karnı burnunda olarak görsem; önce nasılsın, bebeğin nasıl, yardıma ihtiyacın var mı, yapabileceğim bir şey var mı gibi sorular sorarım. Elinde paketleri varsa alır yardım etmeye çalışırım.
Ama öyle düşüncesiz patavatsız insanlar var ki... Yolda önünüze çıkıp, bir nasılsın demeyi bilmeyip direk sezaryen mi normal mi diye sorabiliyorlar... Elinizdeki paketlerle siz ilerlemeye çalıştıkça önünüze geçip hala saçma sapan sorular sorabiliyorlar. Bebeğim ters, sezaryen olacağım diyorum sakinlikle; hala doktorun seni kandırmış, bizim bi arkadaş vardı diye cümleler kuruyorlar... Allah akıl fikir versin böyle insanlara.
Genelde herkesi severim, saygı duyarım, anlaşırım falan ama bazen bazı insanları gırtlaklayasım geliyor.
Ben yolda yürürken bir komşumu, eşimi, dostumu hamile karnı burnunda olarak görsem; önce nasılsın, bebeğin nasıl, yardıma ihtiyacın var mı, yapabileceğim bir şey var mı gibi sorular sorarım. Elinde paketleri varsa alır yardım etmeye çalışırım.
Ama öyle düşüncesiz patavatsız insanlar var ki... Yolda önünüze çıkıp, bir nasılsın demeyi bilmeyip direk sezaryen mi normal mi diye sorabiliyorlar... Elinizdeki paketlerle siz ilerlemeye çalıştıkça önünüze geçip hala saçma sapan sorular sorabiliyorlar. Bebeğim ters, sezaryen olacağım diyorum sakinlikle; hala doktorun seni kandırmış, bizim bi arkadaş vardı diye cümleler kuruyorlar... Allah akıl fikir versin böyle insanlara.
Aynen canim.beklemedeyiz guzel haberleri paylasiriz insallah buradanhayırlısı canım aynen allahın bir bıldığı vardır artık günü ve saati
üfff ne saçma muhabbetler...Allah sağlıklı bebek nasip etti mi hayırlısıyla doğdu mu benım tek kriterim bu.hepimizin bu olmalı.
ben normal doğum istiyorum ama gerek mecburiyetten gerek kendi isteğiyle sezeryan isteyenlere saygı duyuyorum.kolay bir şey sankı,yaşamayan saçma sapan konuşuyor işte
herkesın kendi tercihi kendi düşüncesi.
boşver canım, sona yaklaştık kulaklarımızı tıkayıp moralımızın en yuksek sevıyede olması gereken demler
Rabbimin bir bildiği var canim demek ki takdiri bu..çok haklısın doğsaydi daha zor olurdu.Tekrar sagolun kizlar. Gelmek isteyen arkdaslarim eksik olmayin. Ama simdi gucum yok pek. Dusunmeniz yeter. Bugun daha iyiyim. Yuruyorum, oturup kalkmaya basladim. Buna da sukur bana da bisey olabilirdi. Ya da dogsaydi ayrilmak daha zor olurdu. Neyse neyse gecelim bunlari. Sizler iyi bakin kendinize.
Rabbim hayırlı ömürler versin İNŞALLAHKızlar,
Dokuz aydır arkadaşım olanlar
Her soruma cevap veren arkadaşlarım
Allah hepinizden razı olsun
Dogum yapanlara Allah saglık sıhhatli öbürler nasip etsin
Dogum yapmamıs olanlara da kolaylıklar ihsan eylesin.
Gece de yazmıştım suyum geldi
Sabaha karşı epi sezaryene alındım
Sevinc heyecan korku tabi ki hepsini yaşadım..
Allahıma şükrede şükrede doğuma girdim
4 yıllık hasretim bitecekti
Ve cok sukur bitti de
Cıkınca annem ahh annem nasıl ağladı
Kendimize gelemedik...
Sizden ricam doğum yapmamış olanlar lütfen korkmayın
Hiç acı yok diyemem tabi ki var ama hafif agrılar... Dualarım doğum yapmamıs arkadaslarımla... Allah sizlere de kolay dogum nasip etsin. Sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmm.....
Al benden de o kadar. . Çok iyi anlıyoruz eminim canım seni. İlk aylarda "ay hic hamile gibi değilsin valla ufacık bebek" muhabbeti, sonrasında "ay sen bi değişmişsin,bi tuhaf olmuşsun" ,son aylarda "ikiz mi yahu bebek baya kilo almissin tombişim", simdi de "ne zaman doğacak bu bebek yahu,daha doğmadı mi,normal mi sezeryan mi,normal yap rahat et vs..." inan ki bunlar ilk aklıma gelenler. İnsanlar çok densiz...Genelde herkesi severim, saygı duyarım, anlaşırım falan ama bazen bazı insanları gırtlaklayasım geliyor.
Canim geçmiş olsun gözün aydin Allah analı babalı büyütsun. Canım sende benim gibi gece gidip sabah sezeryana girmissin. Sezeryana girmendeki sebep neydi canım yanlış anlamazsan...Kızlar,
Dokuz aydır arkadaşım olanlar
Her soruma cevap veren arkadaşlarım
Allah hepinizden razı olsun
Dogum yapanlara Allah saglık sıhhatli öbürler nasip etsin
Dogum yapmamıs olanlara da kolaylıklar ihsan eylesin.
Gece de yazmıştım suyum geldi
Sabaha karşı epi sezaryene alındım
Sevinc heyecan korku tabi ki hepsini yaşadım..
Allahıma şükrede şükrede doğuma girdim
4 yıllık hasretim bitecekti
Ve cok sukur bitti de
Cıkınca annem ahh annem nasıl ağladı
Kendimize gelemedik...
Sizden ricam doğum yapmamış olanlar lütfen korkmayın
Hiç acı yok diyemem tabi ki var ama hafif agrılar... Dualarım doğum yapmamıs arkadaslarımla... Allah sizlere de kolay dogum nasip etsin. Sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmm.....
Ben bu sarılığı inan hiç önemsememiştim ama saatlerce uyanmadı , Ağzına süt koyunca yutamıyordu, kafa yana düşünce hoppp ağızda ki sütte dökülüyordu ağzından . Feci halsizdi. 18.7 olduğu için mi acaba bizimki daha kötüydü bilemem. Bana 20 sonrası beyne sıçrar , vücut Felç olur, ya göz ya kulak ya da biryeri Kalıcı hasar yapar iyiki evde kalmamış dedi. 25 oluncada vücuttan kalbe bir hortum bağlanıp kan mı değişirmiş ne, Sonrasını dinlerken fenalasmıştım. Sinsi bir hastalık gerçekten , ikinci gün 8 idi değer , üçüncü gün 10.5, altıncı gün 18.7. Ihmal edilmemesi gerek , ben belki 2 saatten fazla ara mı verdim deyip kendimi yedim durdum ama Karaciğerin salgıladığı bir hormon neticede.Cnm benim bebegimde 18 e çıkmıştı yeni doğan sariligi medicalpar ka götürdük hemen yatış dendi.ama yerleri yoktu.medipole götürdük orada pazar günü olduğu için nöbetçi dr devlettendi gerek yok yatırma ya dedi 20 olsa tehlikeli idi eve git bol bol emzir dedi. Sütüm yoktu mama verdim bol bol ertesi gün 15 düştü sonra Ogün sütum geldi 1 hafta sonra tekrar götürdüm 11.5 a düşmüştü. Sonra birdaha goturmedim ama icim icimi yiyor ama uyanik ve hareketli olunca yoktur diyorlarmKan uyuşmazlığı biraz daha zor sanırım. Dikkat et uyusada uyandır mutlaka doyur.şekerli su ver mutlaka.cok halsiz ise hemen hastaneye tekrar götür.biz altını açtığımızda tepki vermediği için götürdük. Dr beyne zarar vermesi 25 li değerde olur demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?