2015 Ekim Anneleri

Kızlar kasılma nasıl oluyor benim karnım çok fena sertleşti anlamadım kasıklarıma doğru bi ağırlık hissediyorum yardımmm!!! =(

Kızlar kasılma nasıl oluyor benim karnım çok fena sertleşti anlamadım kasıklarıma doğru bi ağırlık hissediyorum yardımmm!!! =(
Karnın sertleşmesi kasılma canım düzenli aralıklarla sık sık mı oluyor. Duruş pozisyonunu değiştirin geçebilir belki sol tarafına yatmaya dene. geçen gece ben yaşadım 3 saat aralıksız çok sert hareketler yaptı taş gibiydi karnım doktorumu aradım 1 saat daha devam ederse hastaneye git dedi. Duş aldım soluna uzandı hareketleri sakinkeşti sabaha anca yumuşadı karnım. Yalancı sancı olabilir ama sen yine de izle dikkatle

E="wolfgangamadeus, post: 42937423, member: 585569"]Kızlar Merhaba hepinize. Bebislerimize sağ salim kavustuk fakat ben çok zor bir lohusa lik ddönemi geçiriyorum sürekli ağlıyorum.
birde sezeryan olduğuma pişman oldum gerçi çatı darligim vardı ama suyumun gelmesini beklemedik bebegin başı baya aşağı inmişti ama çatidan geçme ihtimali zayıftı. Keşke bekleseydim diyorum belki normalde olabilirdi çok Üzgünüm benim gibi olan varmı biliyorumeeşimde çok abartiyorsun diyor bilmiyorum çok taktım kafama çok zorlanıyorum.
Ne olur bana yardım edin. Bir akıl verin ameliyatım çok başarılıydı dikisim yok yapistirma yapildi 2. Gün ayaktaydim eski formuma döndüm resmen ama normal doğumu zorlamadigim için çok Üzgünüm pişmanım offfff yardimmm imdaaattt.[/QUOTE]
Canim hic uzulme sag salim kavustun ya muhim olan bu normale zorlamamak gerek eger zorluk cikicaksa hem basarili olmus ameliyatin maasallah..lohusalik doneminde gececek insallah sonuca odaklan sukur etmek.gerekli tatlim darisi basimiza insallah

Düzenli değilde sık sık oluyor ve olduğunda kasığımdaki ağrı öle artıyorki anlatamam =( vc gittim zor çıktm valla bişe olduğndn değide kalkamadım kalakaldım öle ağrıdan ayy rezillk yha =KK43:

vücudumuz hazırlık yapıyor canım benim minik maşallah 2 gündür uslu ama o akşam 10 dk bir wc deydim vardı bi derdi ama anlamadım geçmezse yine de dr.unu bilgilendir.

Genelde herkesi severim, saygı duyarım, anlaşırım falan ama bazen bazı insanları gırtlaklayasım geliyor.

Ben yolda yürürken bir komşumu, eşimi, dostumu hamile karnı burnunda olarak görsem; önce nasılsın, bebeğin nasıl, yardıma ihtiyacın var mı, yapabileceğim bir şey var mı gibi sorular sorarım. Elinde paketleri varsa alır yardım etmeye çalışırım.
Ama öyle düşüncesiz patavatsız insanlar var ki... Yolda önünüze çıkıp, bir nasılsın demeyi bilmeyip direk sezaryen mi normal mi diye sorabiliyorlar... Elinizdeki paketlerle siz ilerlemeye çalıştıkça önünüze geçip hala saçma sapan sorular sorabiliyorlar. Bebeğim ters, sezaryen olacağım diyorum sakinlikle; hala doktorun seni kandırmış, bizim bi arkadaş vardı diye cümleler kuruyorlar... Allah akıl fikir versin böyle insanlara.

Densizden bol ne var ki malesef. Boşver sen canım hiç kafana takıp kendini üzme sen

üfff ne saçma muhabbetler...Allah sağlıklı bebek nasip etti mi hayırlısıyla doğdu mu benım tek kriterim bu.hepimizin bu olmalı.
ben normal doğum istiyorum ama gerek mecburiyetten gerek kendi isteğiyle sezeryan isteyenlere saygı duyuyorum.kolay bir şey sankı,yaşamayan saçma sapan konuşuyor işte
herkesın kendi tercihi kendi düşüncesi.
boşver canım, sona yaklaştık kulaklarımızı tıkayıp moralımızın en yuksek sevıyede olması gereken demler

ya ben de anlamıyorum bu doğum muhabbetini 24. haftamdan beri soruyorlar doğum nasıl diye. arkadaş sana ne hem ben nerden bileyim nasıl olacağını taa o zamanlardan.kendileri gelip doğuracaklar sanki bu şekilde soruyorlar. hayırlısı deyip geçmek lazım. doğum şeklinin bence de önemi yok herkesin durumu yaşadıkları yaşayacakları farklı farklı.

Rabbimin bir bildiği var canim demek ki takdiri bu..çok haklısın doğsaydi daha zor olurdu.

Rabbim hayırlı ömürler versin İNŞALLAH

Al benden de o kadar. . Çok iyi anlıyoruz eminim canım seni. İlk aylarda "ay hic hamile gibi değilsin valla ufacık bebek" muhabbeti, sonrasında "ay sen bi değişmişsin,bi tuhaf olmuşsun" ,son aylarda "ikiz mi yahu bebek baya kilo almissin tombişim", simdi de "ne zaman doğacak bu bebek yahu,daha doğmadı mi,normal mi sezeryan mi,normal yap rahat et vs..." inan ki bunlar ilk aklıma gelenler. İnsanlar çok densiz...

ayy tuhaf insanlar yaa.. hep mi etrafta bunlar, her zaman mı karşılaşıcaz bunlarla, aynı havayı solumak zorunda mıyız.. arkadaşım sen kendi dünyanda takılsana, cıkma dışarı soru sorma, moral bozma.. ayy evine gidip evdekileri nelerle bunaltıyorlardır bunlar acaba... amaaannn o insanlara akıl, onlarla karşılaşana sabır versin Allah... takma canım yaa, ne takıyosun.. hepsi ayrı bi çeşit..

Canim geçmiş olsun gözün aydin Allah analı babalı büyütsun. Canım sende benim gibi gece gidip sabah sezeryana girmissin. Sezeryana girmendeki sebep neydi canım yanlış anlamazsan...

Ben bu sarılığı inan hiç önemsememiştim ama saatlerce uyanmadı , Ağzına süt koyunca yutamıyordu, kafa yana düşünce hoppp ağızda ki sütte dökülüyordu ağzından . Feci halsizdi. 18.7 olduğu için mi acaba bizimki daha kötüydü bilemem. Bana 20 sonrası beyne sıçrar , vücut Felç olur, ya göz ya kulak ya da biryeri Kalıcı hasar yapar iyiki evde kalmamış dedi. 25 oluncada vücuttan kalbe bir hortum bağlanıp kan mı değişirmiş ne, Sonrasını dinlerken fenalasmıştım. Sinsi bir hastalık gerçekten , ikinci gün 8 idi değer , üçüncü gün 10.5, altıncı gün 18.7. Ihmal edilmemesi gerek , ben belki 2 saatten fazla ara mı verdim deyip kendimi yedim durdum ama Karaciğerin salgıladığı bir hormon neticede.

Bu arada sabah bebişi beslemek için beklerken kadın doğumcumu gördüm oğlumun yattığını söyledim, o zaman çok zeki bir çocuk olacak dedi, onun ogluda yatmış bebekken, cocuk Dr U her insan billurin salgılamaz, salgılayanda asırı zeki olanlarda olurmuş Demiş , inş böyle güzel bir sonucu olur, onun oğlan hakikaten zekiymiş

kızlar biz evimize geldik bebişimle. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin. doğuran arkadaşlarımı tebrik ediyorum. doğuran arkadaşlar dikişler kaç güne iyileşiyo. iyileşmesi için yürümem mi gerekiyor. ben oturup bebeğimi emzirmeye çalışıorum. yatınca kalkamıyom o yüzden yatmayı sevmiyom. lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…