2015 Ekim Anneleri

vücudumuz hazırlık yapıyor canım benim minik maşallah 2 gündür uslu ama o akşam 10 dk bir wc deydim vardı bi derdi ama anlamadım geçmezse yine de dr.unu bilgilendir.
Tamam cnm dediğin gbi soluma uzandm yumuşadı karnım.. Yha ben hastayım yha acaba ondan mı etkileniyor oğlum sürekli öksürük hapşuruk benide oğlumuda mahfetti =( rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

Ayyy çok gecmiş olsun, ben 1 günde perişan oldum, herkese sağlıklı bebişler versin Rabbim, çocukla imtihan en zoru, ben ilkinde 11 ay hastane köşelerindeydim, ameliyatı vardı Kontrolü ayrı, bunada yatış deyince basit Birsey olsada öyle düşünmüyor insan.
Benim içinde kokla kuzunu...

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin öncelikle. Forumlarda gezerken okudum yorumu, bende 2014 Kasım annesiyim, genel anestezi ile sezaryen oldum. Bol bol yürü, hatta olabildiğince dik bir şekilde yürümeye çalış. Ben hastanede kaldığım akşam bütün gece yürümüştüm. Sonra eve gelip, evimi süpürmüş, bulaşık makinemi yerleştirmiş, bebeğimi yıkamış ve duş alıp oturmuştum. Dik yürümeye çalışmadığın sürece iyileşme sürecin uzayacaktır. Birde korse giyersen çok daha rahat hareket edersin.

Ben de normal doğum taraftarıyım tabi ki. Doktorum ilk bebeğin dönmüş dediğinde nasıl mutlu olmuştum, ama hep istediğim hangi doğum şeklinde olursa olsun sağlıkla kucağıma almaktı bebeğimi. Ters dönünce de sezaryen gündeme geldi. Yine mutlu oldum tarihi konuşurken çünkü kavuşacağım miniğime. Bir de duyduğum bir şey ki beni şok etti: sezaryen doğum yapan anne yarım annedir gibi. Kanım dondu cidden. İnsanlar ne zaman bu kadar ruhsuzlaşıp canileşti amlayamadım.

Allah hepsine akıl fikir versin, kötü bir dileğim yok yine de kimse için. Kulakları tıkamak lazım.

Doğumdan sonrada gelip ay bu bebek aç kalıyor, ay bakamıyorsun diyecek tipler işte bunlar canım. Akıl fikir versin Allah. Bizlere de sabır dediğin gibi.

Densizden bol ne var ki malesef. Boşver sen canım hiç kafana takıp kendini üzme sen
Yok canım üzülmüyorum, sinirleniyorum sadece.
Bebek doğup eve geldiğimizde de en iyisi ziyarete gelmek istediklerinde de kapıyı açmamak ya da müsait değiliz demek. Çünkü o zaman da gelip bebek aç kalıyor, sütün mü yok muhabbetini yapacaklar.

Ben bunların hepsini ilkinde çok yaşadım benin oğlumda cok kilolu tombik tombik bi çocuk degildi birde geniz eti vardı doğuştan 10 aylikken ameliyat oldu dolayısıyla gelisimi normal seviyedeydi dr.a ve bana göre ama elalemin ağzı torba değil malesef. Önceleri cevap vermiyordum sonra çat çat cevap verince konuşmadı kimse. O yüzden cevabını ver senin icinde kalacağına onların içinde kalsın

Allah anali babali büyütsün inşallah canım. Biz de 10.gunumuzdeyiz. çok şükür bir sıkıntı yok. Geceleri 2 saatte bir gündüzleri daha sık emziriyrm. Sıksık emzirmeni tavsiye ederim. Doktorum max 2 saatte bir emzir dedi ve 3 lt su içmem gerektgni söyledi. Çok şükür işe yarıyor.

Ne sacma konuşuyorlar onlarin haddine mi anneligi sorgulamak ne demek yarim.anne 9 ay hepimiz tasiyip her seye katlaniyoruz normal sezaryen ne fark eder hayirlisini istemek gerek sag salim kavusalim da yavrularimza dogum seklinin onemi yok..sen bebeğine kavusacagin ani dusun millet konussun annelik her haliyle kutsal ve yurek isi normal sezaryenden ziyade evladina kendini adamak muhimi ve her anne zorluk yasar evladi icin iki dogumunda zorlugu kolayligi vardir sabir versin Rabbim kolaylik versin hepimize

Müsait değiliz, henüz bebek ufak diyip kabul etmemek gerek en iyisi mi...

görmemişin oğlu olmuş diycekler..
ben bi sefer böyle mevlüt vardı kvdenin evinde, orda komsu ablayla konusup gülüsüyorduk. ben dedim ki "böyle kalabalıklara sokmam, uyuturum o zaman" dedim. gelen yengelerden bu lafı duyup sok olup suratıma değişik değişik bakan oldu ne var, herkesin kucagında muah muah heba oluyor cocuklar

Kızlarr merhaba bugün yine kim doğurmadı tahmin edin
bugün doktor randevusu vardı 40+1 olduk. Artık çatı muayenesini yapalım birde açılma varmı bakalım dedi. Kızlar bu çatı muayenesi çok zormuş ağrıdan tüm öğlen yattım evde Açılma konusunda ise doktor 1 cm bile değil çok az bir yumuşama var dedi yani daha doğum başlamamış bile. Çıldıracağım artık. Bebekde artık kilo almıyor önceki haftadaki kilosuyla aynı. Doktor 41 i bekleyelim dedi pazartesiye gün verdi. İnanın pazartesi hiç gidesim yok yine acılı bir alttan muayene ve sonuç 0. Psikolojim bozulmaya başladı

Haklısın cevaplarını vermek lazım ama pek beceremiyorum. Belki bebişimle birlikte ben de öğrenip yapıştırırım lafları.

Kim yarım anne diyo yaaaa. Valla çektiklerimizi bir biz biliyoruz. İnsan ister mi hiç normal yapabilcekken ameliyat olmayı. ah ah bu milletin ağzı hiç susmayacak. boşboğaz insanlar..

Tabi cnm, 9 ay taşıyoruz kolay sanıyorlar galiba. Her hamileliğin ve doğumun kişiye özgü zorluklarında var.
Amin canım, hepimize kolaylık versin Allah.

Merhaba kızlar size bir sorum olcak clexane iğne kullanan varmı kan sulandırıcı iğne varsa nezaman kestiniz doktorlarınız ne diyo nezaman keseceksiniz acill yardım

Hastanede ziyarete gidip öpen insanlar var minicik bebekleri. Ben 1 metre öteden bakarım. Değil yüzünü öpmek elimi bile dokundurmam. Mevlüte de çok çevrem yok çağırmak için zaten. Gelecek olanlar da rahatsızlık vermez diye düşünüyorum ama bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…