2015 Ekim Anneleri

Başka bir 40+1 den sevgiler

Canım kendini kasmıssındır ondan acımıştır o an başka birşey düşünmeye çalış bende geçen hafta 2 dr a gidince gereksiz yere 2 defa muayene oldum rahatsızlık veriyor evet ama korkma büyütme kafanda acımıcak diye düşünüp git:)

Merhaba kızlar size bir sorum olcak clexane iğne kullanan varmı kan sulandırıcı iğne varsa nezaman kestiniz doktorlarınız ne diyo nezaman keseceksiniz acill yardım

ben kullanıyorum, doğumdan 1 gün önce bırakırız dedi, normal olursa nasıl bırakılır hiç bilmiyorum..
bi hafta önce bıraktıran da vardı kızların doktorlarından..

ayy evet var öyle tipler işte.. şap şup bildiğin.. cahillik mi nedir bilmiyorum ama bebek öpülmez ki.. insan kendi bebeğini öper ama elin cocuguna yapma yani.. ben karşılaşıcam diye düsünüyorum o tiplerle ama dur bakalım neler olacak.

Başka bir 40+1 den sevgiler

oooo hoş geldin arkadaşım nasıl gidiyor gelişme varmı? Buradan oynatmaya az kaldı şarkısını tüm 40 ı geçenlere armağan ediyrummm. Galiba aynı psikolojideyiz. Telefonları bile açmıyorum artık. Soranlar meraktan soruyo ama ben yinede artık bıkkın bi şekilde cevap vermek istemiyorum. Beklemek de zor anacımm

Canım geçmiş olsun. Benimde açılmaya bakmak için alttan muayene yaptı ben kendimi ilişki esnasında da çok kasan bir insanım o yüzden kastım biraz acı hissettim ama o anlık birşeydi. Acaba benim ki çatı muayenesi değilmiydi ya da sizin gibi böyle çok ağrı yaşayanlar çatısı dar olanlar mi bilemedim?

Canim gözünüz aydin olsun. Rabbim anali babali büyütsun. Göğüs uçlarına kendi sütünden sür işe yarıyor gercekten

Ay sorma temmuzda yakın bir arkadaşım doğum yaptı ziyarete gittik zaten ufacık odada bir sürü kişiler birde arkadaşımın annesi ille bana kucakla alış falan diyor ben yok dedim biraz büyüsün öyle severiz korkma canım alış diyor korkmaktan değilki dışarıdan gelmişiz sonuçta bir sürü mikrop taşıyoruz ellemem ben ufacık bebeği kuzenimin bebişini de öpüyorlar habire bende bilerek öpmeyin çocuğu diyorum:) sen öptürmüceksin heralde diyorlar tabi öptürmücem dedim çok isterseniz ayağından öpebilirsiniz diyorum:) hele kuzenlerime bu makyajlarla öptürmem çocuğu rujlarınızı silinde gelin dedim yüzlerine antibakteriyelle geleyim diyorlar çok iyi olur dedim bende

kızlar epidral normal doğum konusu gözüme çarpmıştı
bugün doktoruma sordum ilerde sıkıntı yapar mı kadın için bu tarz şehir efsaneleri dolaşıyor diye
kesınlıkle inanma hiçbir şey olmaz,çok hastama uyguladım bir şey olmaz dedi
yanı sonuçta avam halkın değil de doktorlara guvenmelıyız bence.
ayrıca gögüslerime soğan koydum çatlamasın diye çok pis kokuyom şuan yaa

O da olabilir ama öyle bişi değildi. Daha önce alttan muayene olmuştum bu kadar acımamıştı. Bu hem biraz uzun sürdü. Hemde gerçekten leğen kemiğini ölçtü çok açtı o kısmı. Birde doktor bebeğinin rahat gelmesi için yardım ediyorum dedi onu anlayamadım. Acaba bu muayene açılmayı hızlandırıyor muki?

Ayy bizim varya eşimin sülalesi opmekten yüzünü mahvetcek çocuğun, ben de senin gibi hiç dokunmam minik bebeğe.. ellerimi yıkarım kucağıma alacaksam falan.. sabırsızlıkla bekliyorum

Benimde normal doğımda epidural yapıyor musunuz demiştim epiduralsiz doğum mu olur dedi :) o zaman git evde ebeyle doğur diyor yani her türlü yapıcak epidurali geçen hemşire arkadaşımla konuşurken o da yaptıtr epidural dedi ayrıca doğumda bir terslik olurda sezeryana geçilicek olursa da daha rahat oluyor demişti

yok tatlım çatın dar değil dedi. ben daha önce alttan muayene olmuştum bu kadar ağrı acı olmamıştı. Bu sefer biraz uzun sürdü birde iç kemiklerin boyutunu falan ölçtü ona bağlıyorum. birde hassaslaşmış olabilir oralar. zaten bebek aşağı indikçe yanma falan başlamıştı. damarlar falan daha hassas oluyormuş.

Bende muayene de o koltukta yukarı tırmanıyorum nerdeyse:) daha önce olduysan ve bu kadar acımadıysa bugün sıkmışsındır kesin kendini
Muayene açılmayı etkilemez heralde bilmiyorum ki hiç hızlandırıyorsa olalım bir daha muayene o zman

Olabilir canım benim aşağıya hiç inme yok açılma da yok o yüzden rahat geçti belki de. Bugün sürekli yürüdüm hurma yedim bi de sıcak suda oturcam umarım faydasi olur doğuma kadar her gün yapmalıyım sanırım, bebis yoksa inecek gibi değil

Arada benimde oluyor yanma 1-2 gündür o aşağı indiğinden mi oluyor bende acaba enfeksiyon mu var falan diye korkuyordum ama benim göbek hiçç inmedi ya hala tepede bebiş

İyi demişsin canım. Ne o öyle şapır şupur öpmeler. Her türlü mikroba açık onlar, azcık toparlansın seversin de öpersin de. Ben küçükken biri beni öpünce yere yatıp, halıya yanağımı sürermişim. Hep tahriş olurmuş yanaklarım. Ya da hemen anneme gidermişim sil yıka diye. İnşallah oğluşum da hoşlanmaz çok öpülmekten de insanlar çocuk rahatsız oluyor diye azıcık uzak durur :)

Ayy bizim varya eşimin sülalesi opmekten yüzünü mahvetcek çocuğun, ben de senin gibi hiç dokunmam minik bebeğe.. ellerimi yıkarım kucağıma alacaksam falan.. sabırsızlıkla bekliyorum
İçim gider koklamak için cesaret edemem yapamam yani. Minicik bedenine kıyamam. İnşallah biz de kimseyi üzmeden kırmadan çözeriz bu gibi durumları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…