2015 Ekim Anneleri

Tebrik ederim canım. Benim de kuzenimin eşi hazırlanıyor müşavirlik için. Darısı isteyen diğer kişilerin başına.

Ekim anneliginden eylul anneligine terfi ettim ama ekim anneleri topiginden cikamiyorrummm
Sakın çıkma zaten onca ayı birlikte geçirdik bize bir son dakika çalımı attın diye kopup gitmek var mı?

Esim ve ben yine gece nobetindeyiz. Saat 4.36..aseli uyutma calismalari tam gaz devam ediyor denenmedik yontem kalmayacak sanirim. Bu da biri:) babamiz arkadan sarilinca susuyoruz bi sure
Bu nasıl tatlı bir manzaraİnsan seyretmeye doyamaz

muhtemelen rahatlatmak için söyledi doktor olabilir canımm totomun üzerine otururkene bile sızlıyo halen

Maşallah dünya tatlısı

İnşallah kazanır canım. Staj başlatmaya mı hazırlanıyor yoksa yeterliliğe mi?

Hiç uzak durmuyorlar çocuğu zorla çekip sevmeye çalışıp ağlatıyorlar sanki sevmek sadece öpmekle oluyor
Birde ben bu kadar düşünüp başkasının çocuğunu öpmüyorken onların öpmeye kalkması iyice sinir edicek neyse ki biz uzak olunca sadece anneanne babaanne dedeler olucak onlara da denmez öpme diye gerçi ben derim de kesin gizliden öperler yada alınıp surat asarlar akrabalarda 40 ı çıkınca görücek 40 gün kurtardığımıza sevincez artık gördüklerinde de yapcak birşey olmucak sanırım

Arada benimde oluyor yanma 1-2 gündür o aşağı indiğinden mi oluyor bende acaba enfeksiyon mu var falan diye korkuyordum ama benim göbek hiçç inmedi ya hala tepede bebiş

Bugün doktora sordum. bebişin yaptığı baskıdan dolayı dedi. aynı bende korktum enfeksiyon var mı diye. senin bebiş de erkek mi?

İçim gider koklamak için cesaret edemem yapamam yani. Minicik bedenine kıyamam. İnşallah biz de kimseyi üzmeden kırmadan çözeriz bu gibi durumları.
Bir de bizim oralarda bir adet varmış dün kayinvalidem anlattı. Gelin doğum yapınca herkesin rahat girip çıkacağı bir odaya yatirilirmis misafirler zorlanmasin diye ben de dedim Allaha Şükür geleneklerimize o kadar bağlı değilim dedim.. annem zaten müsade etmez ben istesem de. Valla ben dedim odamda yatarım kimse rahatsız etmez insallah dedim bakalım

bende kendimi dışarı atabilecek güç bulabilirsem yürüryüş yapacağım çok faydalıymış. birde sıcak suya oturmak bana çok ii geldi. kuş gibi hafiflemiştim.

Birde ufacık çocukların kucağına vermeye kalkmıyorlar mı ona deli oluyorum düşürse nolcak senin çocugunun gönlü olcak diye ben çocuğumu niye riske atayım ablam çok fenaydı çat çat söylerdi herkese vermezdi kimsenin kucağına baya laf ederlerdi ablama bir senin çocugun var sanki diye ama ohh iyi etmiş valla mevlütte falan sadece hocanın kucağına vermişti okurken sonra ya uyuttu ya bana verdi yada kendi kucakladı kimseye vermemişti:)

Çok iyi demişsin. Artık neyin tolere edileceğini neyin edilmeyeceğini biliyor seninkiler. Keşke bizde de konusu açılsa da ben de aynen bu dediklerini söylesem direkt.

Bugün doktora sordum. bebişin yaptığı baskıdan dolayı dedi. aynı bende korktum enfeksiyon var mı diye. senin bebiş de erkek mi?
Evet canım erkek seninde öyle heralde gelmeye niyetleri yok bizimkilerin rahatları yerinde gerçi benim 1 hafta daha var ama gelse hiç fena olmaz :) daha çok kilo almadan gelsin diye bakıyorum ama o aşağı inceğine yukarı çıkıyor yeride dar değil galiba ayakları bir gün bi tarafta bir gün diğer tarafta:)

Bu gaz sancısı nasıl bir illettir ya yavrum sabahtan beri ağlıyor göğsümüde almıyor inat ediyor

Kızlar fikir verin lütfen kaç gündür bebeğim çok fazla toplanıyor sürekli oluyor ama 5dakikada bir değil(doktorumuz öyle olursa sancı demişti) ve hareketleri o kadar sertki kaburgalarım kirilcak karnım yarılcak saniyorum.. bebek doğuma hazırlanıyor normal diyorlar ama ben huzursuzum ya bilemedim ne yapsam hastaneye gidip bi görünsem mi.. pozisyon değişikliği ile sertlik geçmiyor, bir de yürüyüş yaparken karnımın üstüne doğru sertleşip kalıyor kasıklarım ya da belim ağrımıyor, suyum ya da akıntım yok (yani beklediğim hiçbir belirti henüz yok)

Çok iyi demişsin. Artık neyin tolere edileceğini neyin edilmeyeceğini biliyor seninkiler. Keşke bizde de konusu açılsa da ben de aynen bu dediklerini söylesem direkt.
Konu açılmıyor maalesef ben hazır kuzenin bebişi öperlerken söylüyorum tam öperlerken diyorum napıyosunuz öpülür mü ufacık bebek diye ama cevap çok iyi biz öperizz:)

evet ya yeni doğmuş bebeği hangi zihniyet şağır şupur öper ki? O kadar bebiş görmeye gittim bırak öpmeyi annesi izin verse bile kucağıma almaya bile korkarım üstüm pistir belki? Dışarıda o kadar gezip gidiyoruz bebek görmeye sonuçta. Tamam bebeğin de mikrop alması lazım ama önce hijyene ihtiyacı var. Daha anne karnından yeni çıkmış bir bebeğe de anneye de bu kadar işkence edilmez. Valla çok kavga edicem gibi bu konuda. Bari 40 ı çıkınca gelse gelecekler of of...

Canım hiç düşünmeden git hemen hastaneye. Doktoruna da anlat bunları. Bende çok gittim hatta yalancı ağrılarda bile gittiğimde doktor tabikide geleceksin demişti. Emin ol bir belirti yok bişeyin yok senin neden geldin demiyorlar belki başka bir şeyin belirtisidir ihmal etme arkadaşım.

Merhaba kızlar size bir sorum olcak clexane iğne kullanan varmı kan sulandırıcı iğne varsa nezaman kestiniz doktorlarınız ne diyo nezaman keseceksiniz acill yardım
Cnm bn kullaniyordum dogumdan 1 hafta once birak dedindoktor bn korktugumu soyleyince 4 gun once biraktirdi sukur saglikla dogdu kizim sana ne zmn birak dedi

Canım bence de git. Tedbirli olmanın zararı yok sonuçta.

benim haytada öyleydi ama son bir haftadır hiç kilo almadı. birde duruşundan mıdır nedir bende aşağı inmedi zannetmiştim ama meğersem inmiş. o yüzden sordum erkek mi diye. sipsivri bir karnım var hala :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…