- 4 Şubat 2013
- 591
- 523
- 333
Tebrik ederim canım.Kızlar genellikle bebekle ilgili paylaşımlar yapıyoruz. Belki yeri değil ama az önce bir telefon aldım. Mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim. Mali müşavirlik yeterlilik sınavına girmiştim temmuzda. Az önce eğitim daire başkanı aradı. Sınavı geçmişim. Artık bir mali müşavirim
Sakın çıkma zaten onca ayı birlikte geçirdik bize bir son dakika çalımı attın diye kopup gitmek var mı?Ekim anneliginden eylul anneligine terfi ettim ama ekim anneleri topiginden cikamiyorrummm
Bu nasıl tatlı bir manzaraEsim ve ben yine gece nobetindeyiz. Saat 4.36..aseli uyutma calismalari tam gaz devam ediyor denenmedik yontem kalmayacak sanirim. Bu da biri:) babamiz arkadan sarilinca susuyoruz bi sure
Bende muayene de o koltukta yukarı tırmanıyorum nerdeyse:) daha önce olduysan ve bu kadar acımadıysa bugün sıkmışsındır kesin kendini
Muayene açılmayı etkilemez heralde bilmiyorum ki hiç hızlandırıyorsa olalım bir daha muayene o zman
Maşallah dünya tatlısıSelam canım. Ben 10 günde ağrılarımı hissetmedim. ilk 10 gün desteksiz kalkmadım, wc ye gidemedim. parol hiç içmedim. sadece hastanede ikiler tane verdiler günde. Kanamam hala sürüyorgünde 2 tane ped değiştiriyorum 20 günlük olduk. Kaynak yaptılar değil mi dışta dikiş yok.
Birde 20 lik banyomuzu yaptık ve resim atıyorum Maşallahları bekliyorum.
İnşallah kazanır canım. Staj başlatmaya mı hazırlanıyor yoksa yeterliliğe mi?Tebrik ederim canım.Benim de kuzenimin eşi hazırlanıyor müşavirlik için. Darısı isteyen diğer kişilerin başına.
Sakın çıkma zaten onca ayı birlikte geçirdik bize bir son dakika çalımı attın diye kopup gitmek var mı?
Bu nasıl tatlı bir manzaraİnsan seyretmeye doyamaz
Hiç uzak durmuyorlar çocuğu zorla çekip sevmeye çalışıp ağlatıyorlar sanki sevmek sadece öpmekle oluyorİyi demişsin canım. Ne o öyle şapır şupur öpmeler. Her türlü mikroba açık onlar, azcık toparlansın seversin de öpersin de. Ben küçükken biri beni öpünce yere yatıp, halıya yanağımı sürermişim. Hep tahriş olurmuş yanaklarım. Ya da hemen anneme gidermişim sil yıka diye. İnşallah oğluşum da hoşlanmaz çok öpülmekten de insanlar çocuk rahatsız oluyor diye azıcık uzak durur :)
Arada benimde oluyor yanma 1-2 gündür o aşağı indiğinden mi oluyor bende acaba enfeksiyon mu var falan diye korkuyordum ama benim göbek hiçç inmedi ya hala tepede bebiş
Yeterlilik sınavına canım. Yolun başında sana kıyasla ama kazanır inşallah o daİnşallah kazanır canım. Staj başlatmaya mı hazırlanıyor yoksa yeterliliğe mi?
Bir de bizim oralarda bir adet varmış dün kayinvalidem anlattı. Gelin doğum yapınca herkesin rahat girip çıkacağı bir odaya yatirilirmis misafirler zorlanmasin diye ben de dedim Allaha Şükür geleneklerimize o kadar bağlı değilim dedim.. annem zaten müsade etmez ben istesem de. Valla ben dedim odamda yatarım kimse rahatsız etmez insallah dedim bakalımİçim gider koklamak için cesaret edemem yapamam yani. Minicik bedenine kıyamam. İnşallah biz de kimseyi üzmeden kırmadan çözeriz bu gibi durumları.
Olabilir canım benim aşağıya hiç inme yok açılma da yok o yüzden rahat geçti belki de. Bugün sürekli yürüdüm hurma yedim bi de sıcak suda oturcam umarım faydasi olur doğuma kadar her gün yapmalıyım sanırım, bebis yoksa inecek gibi değil
Birde ufacık çocukların kucağına vermeye kalkmıyorlar mı ona deli oluyorum düşürse nolcak senin çocugunun gönlü olcak diye ben çocuğumu niye riske atayım ablam çok fenaydı çat çat söylerdi herkese vermezdi kimsenin kucağına baya laf ederlerdi ablama bir senin çocugun var sanki diye ama ohh iyi etmiş valla mevlütte falan sadece hocanın kucağına vermişti okurken sonra ya uyuttu ya bana verdi yada kendi kucakladı kimseye vermemişti:)İyi demişsin canım. Ne o öyle şapır şupur öpmeler. Her türlü mikroba açık onlar, azcık toparlansın seversin de öpersin de. Ben küçükken biri beni öpünce yere yatıp, halıya yanağımı sürermişim. Hep tahriş olurmuş yanaklarım. Ya da hemen anneme gidermişim sil yıka diye. İnşallah oğluşum da hoşlanmaz çok öpülmekten de insanlar çocuk rahatsız oluyor diye azıcık uzak durur :)
Çok iyi demişsin. Artık neyin tolere edileceğini neyin edilmeyeceğini biliyor seninkiler. Keşke bizde de konusu açılsa da ben de aynen bu dediklerini söylesem direkt.Ay sorma temmuzda yakın bir arkadaşım doğum yaptı ziyarete gittik zaten ufacık odada bir sürü kişiler birde arkadaşımın annesi ille bana kucakla alış falan diyor ben yok dedim biraz büyüsün öyle severiz korkma canım alış diyor korkmaktan değilki dışarıdan gelmişiz sonuçta bir sürü mikrop taşıyoruz ellemem ben ufacık bebeği kuzenimin bebişini de öpüyorlar habire bende bilerek öpmeyin çocuğu diyorum:) sen öptürmüceksin heralde diyorlar tabi öptürmücem dedim çok isterseniz ayağından öpebilirsiniz diyorum:) hele kuzenlerime bu makyajlarla öptürmem çocuğu rujlarınızı silinde gelin dedim yüzlerine antibakteriyelle geleyim diyorlar çok iyi olur dedim bende
Evet canım erkek seninde öyle heralde gelmeye niyetleri yok bizimkilerin rahatları yerinde gerçi benim 1 hafta daha var ama gelse hiç fena olmaz :) daha çok kilo almadan gelsin diye bakıyorum ama o aşağı inceğine yukarı çıkıyor yeride dar değil galiba ayakları bir gün bi tarafta bir gün diğer tarafta:)Bugün doktora sordum. bebişin yaptığı baskıdan dolayı dedi. aynı bende korktum enfeksiyon var mı diye. senin bebiş de erkek mi?
Konu açılmıyor maalesef ben hazır kuzenin bebişi öperlerken söylüyorum tam öperlerken diyorum napıyosunuz öpülür mü ufacık bebek diye ama cevap çok iyi biz öperizz:)Çok iyi demişsin. Artık neyin tolere edileceğini neyin edilmeyeceğini biliyor seninkiler. Keşke bizde de konusu açılsa da ben de aynen bu dediklerini söylesem direkt.
İyi demişsin canım. Ne o öyle şapır şupur öpmeler. Her türlü mikroba açık onlar, azcık toparlansın seversin de öpersin de. Ben küçükken biri beni öpünce yere yatıp, halıya yanağımı sürermişim. Hep tahriş olurmuş yanaklarım. Ya da hemen anneme gidermişim sil yıka diye. İnşallah oğluşum da hoşlanmaz çok öpülmekten de insanlar çocuk rahatsız oluyor diye azıcık uzak durur :)
Kızlar fikir verin lütfen kaç gündür bebeğim çok fazla toplanıyor sürekli oluyor ama 5dakikada bir değil(doktorumuz öyle olursa sancı demişti) ve hareketleri o kadar sertki kaburgalarım kirilcak karnım yarılcak saniyorum.. bebek doğuma hazırlanıyor normal diyorlar ama ben huzursuzum ya bilemedim ne yapsam hastaneye gidip bi görünsem mi.. pozisyon değişikliği ile sertlik geçmiyor, bir de yürüyüş yaparken karnımın üstüne doğru sertleşip kalıyor kasıklarım ya da belim ağrımıyor, suyum ya da akıntım yok (yani beklediğim hiçbir belirti henüz yok)
Cnm bn kullaniyordum dogumdan 1 hafta once birak dedindoktor bn korktugumu soyleyince 4 gun once biraktirdi sukur saglikla dogdu kizim sana ne zmn birak dediMerhaba kızlar size bir sorum olcak clexane iğne kullanan varmı kan sulandırıcı iğne varsa nezaman kestiniz doktorlarınız ne diyo nezaman keseceksiniz acill yardım
Canım bence de git. Tedbirli olmanın zararı yok sonuçta.Kızlar fikir verin lütfen kaç gündür bebeğim çok fazla toplanıyor sürekli oluyor ama 5dakikada bir değil(doktorumuz öyle olursa sancı demişti) ve hareketleri o kadar sertki kaburgalarım kirilcak karnım yarılcak saniyorum.. bebek doğuma hazırlanıyor normal diyorlar ama ben huzursuzum ya bilemedim ne yapsam hastaneye gidip bi görünsem mi.. pozisyon değişikliği ile sertlik geçmiyor, bir de yürüyüş yaparken karnımın üstüne doğru sertleşip kalıyor kasıklarım ya da belim ağrımıyor, suyum ya da akıntım yok (yani beklediğim hiçbir belirti henüz yok)
Evet canım erkek seninde öyle heralde gelmeye niyetleri yok bizimkilerin rahatları yerinde gerçi benim 1 hafta daha var ama gelse hiç fena olmaz :) daha çok kilo almadan gelsin diye bakıyorum ama o aşağı inceğine yukarı çıkıyor yeride dar değil galiba ayakları bir gün bi tarafta bir gün diğer tarafta:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?