İnşallah ilk seferde kazanır canım.Yeterlilik sınavına canım. Yolun başında sana kıyasla ama kazanır inşallah o da
o korkanlardan biri de bendim acilmama ragmen sancilara dayanamayip sezeryan istedimkızlar epidral normal doğum konusu gözüme çarpmıştı
bugün doktoruma sordum ilerde sıkıntı yapar mı kadın için bu tarz şehir efsaneleri dolaşıyor diye
kesınlıkle inanma hiçbir şey olmaz,çok hastama uyguladım bir şey olmaz dedi
yanı sonuçta avam halkın değil de doktorlara guvenmelıyız bence.
ayrıca gögüslerime soğan koydum çatlamasın diye çok pis kokuyom şuan yaa
Benim doktorum on dk sürebilir kasılma hali demişti.Kızlar fikir verin lütfen kaç gündür bebeğim çok fazla toplanıyor sürekli oluyor ama 5dakikada bir değil(doktorumuz öyle olursa sancı demişti) ve hareketleri o kadar sertki kaburgalarım kirilcak karnım yarılcak saniyorum.. bebek doğuma hazırlanıyor normal diyorlar ama ben huzursuzum ya bilemedim ne yapsam hastaneye gidip bi görünsem mi.. pozisyon değişikliği ile sertlik geçmiyor, bir de yürüyüş yaparken karnımın üstüne doğru sertleşip kalıyor kasıklarım ya da belim ağrımıyor, suyum ya da akıntım yok (yani beklediğim hiçbir belirti henüz yok)
İnmedi kesin benimki mideme baskı yapıyor poposu yukarda birde benim karnım hiç sivrilmedi yana açıldı daha çok görenler genelde kız mı diye soruyor zaten:)benim haytada öyleydiama son bir haftadır hiç kilo almadı. birde duruşundan mıdır nedir bende aşağı inmedi zannetmiştim ama meğersem inmiş. o yüzden sordum erkek mi diye. sipsivri bir karnım var hala :)
Canım geçen burda gaz masajı videosu paylaşmıştım. Gördün mü bilmiyorum. O bayağı rahatlatır ama bazen de ne yaparsan yap gaz geçmiyor. Çok sık beslemek de gaz yapabiliyor. Doktorun ilaç verdi mi gaz için?Bu gaz sancısı nasıl bir illettir ya yavrum sabahtan beri ağlıyor göğsümüde almıyor inat ediyor
Canim agzi olan konusuyo hamilelik surecinde anne adayina desrek olunmalı ama itici konusmalar hepimizi rahatsz ediyor kiloya takarlar laf ederler cok biliyorlar her seyi..yavrularimiz saglikla gelsinde doğum sekli buradaki hic bir arkadasimz icin sikinti degil bizler sag salim kucagmza alma pesindeyizKim yarım anne diyo yaaaa. Valla çektiklerimizi bir biz biliyoruz. İnsan ister mi hiç normal yapabilcekken ameliyat olmayı. ah ah bu milletin ağzı hiç susmayacak. boşboğaz insanlar..
Amin canim insallah benim hic belli degil ikisine de hazir olmak istyorum Allah kavustrsun sag salim hepimizi canimTabi cnm, 9 ay taşıyoruz kolay sanıyorlar galiba. Her hamileliğin ve doğumun kişiye özgü zorluklarında var.
Amin canım, hepimize kolaylık versin Allah.
Cnm bugun yazmis iyiyim diye..profiline girip mesajlarina bakabilirsin..
İnşallah azcık düşünceli olurlar da kavga gürültü olmadan aşarız bu sorunu. Bizim yaptığımız aslında esirgemek saklamak değil. Yeni doğdukları için dikkat etmek. Ben nasıl özeniyorsam onlar da özenmek zorunda.evet ya yeni doğmuş bebeği hangi zihniyet şağır şupur öper ki? O kadar bebiş görmeye gittim bırak öpmeyi annesi izin verse bile kucağıma almaya bile korkarım üstüm pistir belki? Dışarıda o kadar gezip gidiyoruz bebek görmeye sonuçta. Tamam bebeğin de mikrop alması lazım ama önce hijyene ihtiyacı var. Daha anne karnından yeni çıkmış bir bebeğe de anneye de bu kadar işkence edilmez. Valla çok kavga edicem gibi bu konuda. Bari 40 ı çıkınca gelse gelecekler of of...
Benim de net değil canım. 13ünde dönmüş olursa bekleyeceğiz. Dönmediyse 15ine gün alacağız.Amin canim insallah benim hic belli degil ikisine de hazir olmak istyorum Allah kavustrsun sag salim hepimizi canim
şuan bende leş gibi kokuyorumKizlarr ben de bugun dustan once sogan koydum 5-10 dk..yumusatiyo gercekten ins fayda eder bende pzt sezeryan olcam yapayim bikac gun dedim..ama feci kokuyo elim su an gogusum de kokuyodur yikandigim halde..saskinleyley in dedigi gb lahmacun gb olduk valla yara olmasin da artik kokacazzz
Ay çocuğun kucağına vermek mi? Nasıl bir cesaret o. Tebrik ettim.Birde ufacık çocukların kucağına vermeye kalkmıyorlar mı ona deli oluyorum düşürse nolcak senin çocugunun gönlü olcak diye ben çocuğumu niye riske atayım ablam çok fenaydı çat çat söylerdi herkese vermezdi kimsenin kucağına baya laf ederlerdi ablama bir senin çocugun var sanki diye ama ohh iyi etmiş valla mevlütte falan sadece hocanın kucağına vermişti okurken sonra ya uyuttu ya bana verdi yada kendi kucakladı kimseye vermemişti:)
Canim hakkinda hayirlisi olsun benim cati muayenem hic olmadi uygun mu bilmiyorm carsambaya kadar gelmezse carsamba yatis olcak suniyi basacak maalesef..ama o gun muayene edecek sezaryen de diyebilir cok ilginc...normale engek yok dedi bakmadi ama adam prof anladi mi nereden biliyo ben cozemedim..normal istyorsan insallah doner ama sezaryen de gerekli olunca dusunulmeli tabii ki netlesir canim hakkinda hayirlisi olsun insallah bekleyelim sonu guzel olsun daBenim de net değil canım. 13ünde dönmüş olursa bekleyeceğiz. Dönmediyse 15ine gün alacağız.
Başka bi doktora daha gitsen canım daha iyi olurMerhabalar kizlar umarim herkes iyidir..tek tek alintilayamadim ama bi cogunuz anne oldu hepinizi tebrik ediyorum allah uzun omurler versin kuzularin hepsine.darisi da basimiza insallah artik..Bu aradabeyazpeynir1 canim allah sabir versin basin sagolsun cok uzuldum ama atlaticaksin insallah cok guclu bi kadinsin sen.
Ya kizlar cok canim skildi bugun doktoruma cok rahat sormadigin hic biseyi soylemiyo falan napicam bilmiyorum..
Simdi bugun cati muayenem vardi bakti normal doguma cok engel gibi durmuyo ama kafasi biraz buyuk oldugu icin zorlar vakuma falan ihtiyac olabilir dedi. sonuc olarak sezeryan demiyo ama direk. Ben de boynundaki kordon dolayisiyla daha sezeryan yanlisiydim ve bi de kafa buyuklugu de engel simdi. Ki bunu da dile getirdim yani. Neyse nst ye girdim 15 dk da 3 tane 80lerde sanci cikti ve inanilmaz endiseli yanina girdim. haftaya gorusuruz dedi direk benim de salakligima geldi tamam dedim. Bu sancilar korkuttu beni ya haftaya kadar sancilanirsam ne olcak normal dogumu sonuna kadar yasayip sezeryana alincam. Bi de 4 gun seminerde olcakmis haftaya. Uyuz oldum anliycaginiz napayim simdi ben? Bi de sancilar konusunda ne dusunuyosunuz?
İZledm cnm masaj yaptm ilaclarını verdim yok saat 4 e kadar kıvrandı yavrum şimdi uyudu şükürCanım geçen burda gaz masajı videosu paylaşmıştım. Gördün mü bilmiyorum. O bayağı rahatlatır ama bazen de ne yaparsan yap gaz geçmiyor. Çok sık beslemek de gaz yapabiliyor. Doktorun ilaç verdi mi gaz için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?