2015 Ekim Anneleri

o korkanlardan biri de bendim acilmama ragmen sancilara dayanamayip sezeryan istedim
Dr um epidural normal dogum onerdi ve epiduralli normal dogum yaptim hic bi skntim yok suanlik cok sukur hemde dogm da kolay oldu masallah darisi basina ins

Benim doktorum on dk sürebilir kasılma hali demişti.

benim haytada öyleydi ama son bir haftadır hiç kilo almadı. birde duruşundan mıdır nedir bende aşağı inmedi zannetmiştim ama meğersem inmiş. o yüzden sordum erkek mi diye. sipsivri bir karnım var hala :)
İnmedi kesin benimki mideme baskı yapıyor poposu yukarda birde benim karnım hiç sivrilmedi yana açıldı daha çok görenler genelde kız mı diye soruyor zaten:)

Bu gaz sancısı nasıl bir illettir ya yavrum sabahtan beri ağlıyor göğsümüde almıyor inat ediyor
Canım geçen burda gaz masajı videosu paylaşmıştım. Gördün mü bilmiyorum. O bayağı rahatlatır ama bazen de ne yaparsan yap gaz geçmiyor. Çok sık beslemek de gaz yapabiliyor. Doktorun ilaç verdi mi gaz için?

Kim yarım anne diyo yaaaa. Valla çektiklerimizi bir biz biliyoruz. İnsan ister mi hiç normal yapabilcekken ameliyat olmayı. ah ah bu milletin ağzı hiç susmayacak. boşboğaz insanlar..
Canim agzi olan konusuyo hamilelik surecinde anne adayina desrek olunmalı ama itici konusmalar hepimizi rahatsz ediyor kiloya takarlar laf ederler cok biliyorlar her seyi..yavrularimiz saglikla gelsinde doğum sekli buradaki hic bir arkadasimz icin sikinti degil bizler sag salim kucagmza alma pesindeyiz

Kizlarr ben de bugun dustan once sogan koydum 5-10 dk..yumusatiyo gercekten ins fayda eder bende pzt sezeryan olcam yapayim bikac gun dedim..ama feci kokuyo elim su an gogusum de kokuyodur yikandigim halde.. saskinleyley in dedigi gb lahmacun gb olduk valla yara olmasin da artik kokacazzz

Tabi cnm, 9 ay taşıyoruz kolay sanıyorlar galiba. Her hamileliğin ve doğumun kişiye özgü zorluklarında var.
Amin canım, hepimize kolaylık versin Allah.
Amin canim insallah benim hic belli degil ikisine de hazir olmak istyorum Allah kavustrsun sag salim hepimizi canim

Merhabalar kizlar umarim herkes iyidir..tek tek alintilayamadim ama bi cogunuz anne oldu hepinizi tebrik ediyorum allah uzun omurler versin kuzularin hepsine.darisi da basimiza insallah artik..Bu arada beyazpeynir1 canim allah sabir versin basin sagolsun cok uzuldum ama atlaticaksin insallah cok guclu bi kadinsin sen.

Ya kizlar cok canim skildi bugun doktoruma cok rahat sormadigin hic biseyi soylemiyo falan napicam bilmiyorum..

Simdi bugun cati muayenem vardi bakti normal doguma cok engel gibi durmuyo ama kafasi biraz buyuk oldugu icin zorlar vakuma falan ihtiyac olabilir dedi. sonuc olarak sezeryan demiyo ama direk. Ben de boynundaki kordon dolayisiyla daha sezeryan yanlisiydim ve bi de kafa buyuklugu de engel simdi. Ki bunu da dile getirdim yani. Neyse nst ye girdim 15 dk da 3 tane 80lerde sanci cikti ve inanilmaz endiseli yanina girdim. haftaya gorusuruz dedi direk benim de salakligima geldi tamam dedim. Bu sancilar korkuttu beni ya haftaya kadar sancilanirsam ne olcak normal dogumu sonuna kadar yasayip sezeryana alincam. Bi de 4 gun seminerde olcakmis haftaya. Uyuz oldum anliycaginiz napayim simdi ben? Bi de sancilar konusunda ne dusunuyosunuz?

İnşallah azcık düşünceli olurlar da kavga gürültü olmadan aşarız bu sorunu. Bizim yaptığımız aslında esirgemek saklamak değil. Yeni doğdukları için dikkat etmek. Ben nasıl özeniyorsam onlar da özenmek zorunda.

Son düzenleme:
şuan bende leş gibi kokuyorum

Ay çocuğun kucağına vermek mi? Nasıl bir cesaret o. Tebrik ettim.
Anneme sordum mevlütte nolur ne yaparız diye. Annem sen kendini iyi hissediyorsan bebeğini kucağına alır kalabalığın ortasına gelir şöyle bir yüzünü uzaktan gösterir beşiğine yatırırsın dedi. Sen istemezsen ben gösteririm uzaktan sonra alır odana götürürüz dedi. Tabi bunlar planlar. Bir de teyzem okuyacak benim. Yabancı çok olmayacak. Annem, teyzem, 3-5 samimi arkadaşım.

Benim de net değil canım. 13ünde dönmüş olursa bekleyeceğiz. Dönmediyse 15ine gün alacağız.
Canim hakkinda hayirlisi olsun benim cati muayenem hic olmadi uygun mu bilmiyorm carsambaya kadar gelmezse carsamba yatis olcak suniyi basacak maalesef..ama o gun muayene edecek sezaryen de diyebilir cok ilginc...normale engek yok dedi bakmadi ama adam prof anladi mi nereden biliyo ben cozemedim..normal istyorsan insallah doner ama sezaryen de gerekli olunca dusunulmeli tabii ki netlesir canim hakkinda hayirlisi olsun insallah bekleyelim sonu guzel olsun da

Başka bi doktora daha gitsen canım daha iyi olur

İZledm cnm masaj yaptm ilaclarını verdim yok saat 4 e kadar kıvrandı yavrum şimdi uyudu şükür
Nurse harwey ve biogail kullanıyrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…