2015 Ekim Anneleri

Canım içini ferah tut bende bugün itibariyle 40+4 üm hiç açılmam yokmuş yarın tekrar muayene edecek hala açılma yoksa pazartesi yatışını yaparız dedi kısmet bebişlerimiz saglıklı olsunda benim için dogum şeklinin hiçbir önemi yok artık

Annende senden yanaymış sıkıntı olmaz o zaman:) benim annem kuzenin bebişini öpenlerden:) ama ben kızarım diye birşey diyemez heralde ablam ters diye kimse yanaşmıyordu ama ben yumuşak yüzlüyüm kesin denicaklar:)

@eager @paytak_paytak_kosan_koala kızlar şöyle diyim, doğum eğitimde ebe suyumuz geldikten sonra bile eşinizle sevişin dedi veee en önemlisi oksitosin salgılansn diye meme uçlarnzla oynayn boolca dedi :)
Bence alo ara beni boya beni muhabbet hattı açıp orada çalışsın. Hem kimliği deşifre olmaz hem de tatmin olur.

canım senın durumunda bir arkadaşım vardı çatısı biiraz dardı ve bebeğin kafası azcık büyükmüş 3400 kg doğurdu.
biraz zorlandı ama
kalbının sesını dınle canım

Onlar henüz evrimini tamamlayamamış insan görünümlü canlılar. Bizde de kapıcı var. Yaralı parmağa işemeyen türden. Eşim ve ben alışverişden geldik, elimde poşet var. Radyo dinliyor ve keyif yapıyor. Asansörün düğmesine bassa veya kapı kapanmasın en azından diye bekletse bir taraflarından gram eksilir. 5lt lik su şişelerini çöpe atacağım zaman elimden kapıyor bana ver diye. Satıp para kazanıyor arsız belli ki... Salla gitsin. Her türden canlı var etrafımızda.

Hehe cnm benimde annem yapti 40 tane taş toplafi geldi yikanacagimiz suyun icine katti onlari sonra yumurtanin basindan kirip icini bosaltip onunla 20 tane su katti hem kizim bem yikandim abdest aldim degisik sey cook :)

Çok ayıptır söylemesi o yüzden yazıyorum :)) ver ellerine top sektirsin gitsinler. Kimi insanın beyni çöp, kimi insanın beyni fikirle dolu. Önüne geçemezsin.

aynı şeyi düşünüyoruz canımm. ama işte beklemek strese sokuyor insanı. sabırsızlanıyorum bebişimi kucağıma almak için.

kuvakvakvak arkadaşında dediği olay çok başıma geldi benimde. zaten ayakta durmaktan belim kırılmış elimde ağırlık, birde ona cevap vermek zorundayım. sanane benim doğum şeklimden? önce hal hatır sor bişeye ihtiyacın var mı diye sor. bilmişlik taslıycakya aklı sıra 2 gramlık egosunu o an tatmin etcek ya seni bekletir yarım saat. ben artık taviz vermiyorum arkadaşlar işim var ağrım var deyip kaçıyorum bu cibilliyetsizlerden

Kızlar merhaba. 2-3 saat kayınvalidemin konuşma ihtiyacını dinleyerek karşıladım. Sonra odama çekilmek istediğimi söyledim ve dinleniyorum. Eşimin ailesi ve akrabaları aynı apartmanda altlı üstlü oturuyorlar. Doğum yapacağımı öğrenen akrabalardan bazı kadınlar 5 saat yolculuk yapıp, bizim eve gelip, bebek ziyareti yapmayı düşünüyormuş:))) yatılı misafir 2 oda 1 salon evde. Lohusa Halim ve küçük bebeğim ile :))) şaka gibi. Kesinlikle gelmiyorlar, kabul etmiyorum, bu kadar düşüncesizlik olamaz dedim. Biz geldiğimizde bebek görsünler, uygun dille anlat anne dedim. Kayınvalidem de benim gibi düşündüğü için başından savdı o insanları. Lohusalıkta ne kadar az. Insan o kadar güzel.

Film izle. 100 yaşında camdan atlatıp kaybolan adam diye bir film vardı yanlış hatırlamıyorsam adını. Yeni bir film. Netten onu izle. Sıkılmazsın.
Hiç aklıma gelmemişti film bugünü akşam ettik yarın sıkılırken izleyim :)

Turizm sektöründe 15 yıl hizmet, 5 yıl tekbaşına hayat mücadelesi, 4 yıl Fas topraklarında hayat... Yaş 36. Feleğin tekerine çomak sokmuş insanım :) destursuz konuşanın icabına itina ile bakılır. Dış kapının dış mandalları her zaman yerini bilmeli.

Bizde açılma yumuşama artik neyse o varmış ama onun haricinde bir şey yok.. pazartesiye kadar bekleriz dedi doktorum. Pazartesi suni veririz dedi günde yaptığım telefon görüşmelerinin haddi hesabi yok ,diyorum ki bu kadar radyasyon zararlı psikoloji berbat

Yok

Cnm sen iskenderunda palmiyeye ye mingidiyirdun sanki oyle hatirladim yanlis degilse

Kıyamam irkiliyodur tabi sen hapşırınca :) aman koru kendini canım doğuma enerji lazım bol bol dinlen iyileşmeye bak.

O kadar saat yoldan gelip lohusa kadın görülür mü? Ne aceleleri varmış. Neyse ki kayınvaliden de aynı fikirdeymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…