Canım içini ferah tut bende bugün itibariyle 40+4 üm hiç açılmam yokmuş yarın tekrar muayene edecek hala açılma yoksa pazartesi yatışını yaparız dedi kısmet bebişlerimiz saglıklı olsunda benim için dogum şeklinin hiçbir önemi yok artıkKızlarr merhaba bugün yine kim doğurmadı tahmin edin
bugün doktor randevusu vardı 40+1 olduk. Artık çatı muayenesini yapalım birde açılma varmı bakalım dedi. Kızlar bu çatı muayenesi çok zormuş ağrıdan tüm öğlen yattım evdeAçılma konusunda ise doktor 1 cm bile değil çok az bir yumuşama var dedi yani daha doğum başlamamış bile. Çıldıracağım artık. Bebekde artık kilo almıyor önceki haftadaki kilosuyla aynı. Doktor 41 i bekleyelim dedi pazartesiye gün verdi. İnanın pazartesi hiç gidesim yok yine acılı bir alttan muayene ve sonuç 0. Psikolojim bozulmaya başladı
Annende senden yanaymış sıkıntı olmaz o zaman:) benim annem kuzenin bebişini öpenlerden:) ama ben kızarım diye birşey diyemez heralde ablam ters diye kimse yanaşmıyordu ama ben yumuşak yüzlüyüm kesin denicaklar:)Ay çocuğun kucağına vermek mi? Nasıl bir cesaret o. Tebrik ettim.
Anneme sordum mevlütte nolur ne yaparız diye. Annem sen kendini iyi hissediyorsan bebeğini kucağına alır kalabalığın ortasına gelir şöyle bir yüzünü uzaktan gösterir beşiğine yatırırsın dedi. Sen istemezsen ben gösteririm uzaktan sonra alır odana götürürüz dedi. Tabi bunlar planlar. Bir de teyzem okuyacak benim. Yabancı çok olmayacak. Annem, teyzem, 3-5 samimi arkadaşım.
Bence alo ara beni boya beni muhabbet hattı açıp orada çalışsın. Hem kimliği deşifre olmaz hem de tatmin olur.@eager @paytak_paytak_kosan_koala kızlar şöyle diyim, doğum eğitimde ebe suyumuz geldikten sonra bile eşinizle sevişin dediveee en önemlisi oksitosin salgılansn diye meme uçlarnzla oynayn boolca dedi :)
Film izle. 100 yaşında camdan atlatıp kaybolan adam diye bir film vardı yanlış hatırlamıyorsam adını. Yeni bir film. Netten onu izle. Sıkılmazsın.Bugün çok halsizim ya bide yalnizim çok sıkılıyorum
Merhabalar kizlar umarim herkes iyidir..tek tek alintilayamadim ama bi cogunuz anne oldu hepinizi tebrik ediyorum allah uzun omurler versin kuzularin hepsine.darisi da basimiza insallah artik..Bu arada @beyazpeynir1 canim allah sabir versin basin sagolsun cok uzuldum ama atlaticaksin insallah cok guclu bi kadinsin sen.
Ya kizlar cok canim skildi bugun doktoruma cok rahat sormadigin hic biseyi soylemiyo falan napicam bilmiyorum..
Simdi bugun cati muayenem vardi bakti normal doguma cok engel gibi durmuyo ama kafasi biraz buyuk oldugu icin zorlar vakuma falan ihtiyac olabilir dedi. sonuc olarak sezeryan demiyo ama direk. Ben de boynundaki kordon dolayisiyla daha sezeryan yanlisiydim ve bi de kafa buyuklugu de engel simdi. Ki bunu da dile getirdim yani. Neyse nst ye girdim 15 dk da 3 tane 80lerde sanci cikti ve inanilmaz endiseli yanina girdim. haftaya gorusuruz dedi direk benim de salakligima geldi tamam dedim. Bu sancilar korkuttu beni ya haftaya kadar sancilanirsam ne olcak normal dogumu sonuna kadar yasayip sezeryana alincam. Bi de 4 gun seminerde olcakmis haftaya. Uyuz oldum anliycaginiz napayim simdi ben? Bi de sancilar konusunda ne dusunuyosunuz?
Onlar henüz evrimini tamamlayamamış insan görünümlü canlılar. Bizde de kapıcı var. Yaralı parmağa işemeyen türden. Eşim ve ben alışverişden geldik, elimde poşet var. Radyo dinliyor ve keyif yapıyor. Asansörün düğmesine bassa veya kapı kapanmasın en azından diye bekletse bir taraflarından gram eksilir. 5lt lik su şişelerini çöpe atacağım zaman elimden kapıyor bana ver diye. Satıp para kazanıyor arsız belli ki... Salla gitsin. Her türden canlı var etrafımızda.Genelde herkesi severim, saygı duyarım, anlaşırım falan ama bazen bazı insanları gırtlaklayasım geliyor.
Ben yolda yürürken bir komşumu, eşimi, dostumu hamile karnı burnunda olarak görsem; önce nasılsın, bebeğin nasıl, yardıma ihtiyacın var mı, yapabileceğim bir şey var mı gibi sorular sorarım. Elinde paketleri varsa alır yardım etmeye çalışırım.
Ama öyle düşüncesiz patavatsız insanlar var ki... Yolda önünüze çıkıp, bir nasılsın demeyi bilmeyip direk sezaryen mi normal mi diye sorabiliyorlar... Elinizdeki paketlerle siz ilerlemeye çalıştıkça önünüze geçip hala saçma sapan sorular sorabiliyorlar. Bebeğim ters, sezaryen olacağım diyorum sakinlikle; hala doktorun seni kandırmış, bizim bi arkadaş vardı diye cümleler kuruyorlar... Allah akıl fikir versin böyle insanlara.
Hehe cnm benimde annem yapti 40 tane taş toplafi geldi yikanacagimiz suyun icine katti onlari sonra yumurtanin basindan kirip icini bosaltip onunla 20 tane su katti hem kizim bem yikandim abdest aldim degisik sey cook :)Annem bir kaba kırk kaşık su koydu yarısını bebeğe döktü yarısını ben gusülden sonra döjtüm kendime. Sizde böyle şeyler yaptınız mı. Annem çok sever böyle işlerle uğraşmayı :)
Çok ayıptır söylemesi o yüzden yazıyorum :)) ver ellerine top sektirsin gitsinler. Kimi insanın beyni çöp, kimi insanın beyni fikirle dolu. Önüne geçemezsin.Ben de normal doğum taraftarıyım tabi ki. Doktorum ilk bebeğin dönmüş dediğinde nasıl mutlu olmuştum, ama hep istediğim hangi doğum şeklinde olursa olsun sağlıkla kucağıma almaktı bebeğimi. Ters dönünce de sezaryen gündeme geldi. Yine mutlu oldum tarihi konuşurken çünkü kavuşacağım miniğime. Bir de duyduğum bir şey ki beni şok etti: sezaryen doğum yapan anne yarım annedir gibi. Kanım dondu cidden. İnsanlar ne zaman bu kadar ruhsuzlaşıp canileşti amlayamadım.
Canım içini ferah tut bende bugün itibariyle 40+4 üm hiç açılmam yokmuş yarın tekrar muayene edecek hala açılma yoksa pazartesi yatışını yaparız dedi kısmet bebişlerimiz saglıklı olsunda benim için dogum şeklinin hiçbir önemi yok artık
Onlar henüz evrimini tamamlayamamış insan görünümlü canlılar. Bizde de kapıcı var. Yaralı parmağa işemeyen türden. Eşim ve ben alışverişden geldik, elimde poşet var. Radyo dinliyor ve keyif yapıyor. Asansörün düğmesine bassa veya kapı kapanmasın en azından diye bekletse bir taraflarından gram eksilir. 5lt lik su şişelerini çöpe atacağım zaman elimden kapıyor bana ver diye. Satıp para kazanıyor arsız belli ki... Salla gitsin. Her türden canlı var etrafımızda.
Hiç aklıma gelmemişti film bugünü akşam ettik yarın sıkılırken izleyim :)Film izle. 100 yaşında camdan atlatıp kaybolan adam diye bir film vardı yanlış hatırlamıyorsam adını. Yeni bir film. Netten onu izle. Sıkılmazsın.
Turizm sektöründe 15 yıl hizmet, 5 yıl tekbaşına hayat mücadelesi, 4 yıl Fas topraklarında hayat... Yaş 36. Feleğin tekerine çomak sokmuş insanım :) destursuz konuşanın icabına itina ile bakılır. Dış kapının dış mandalları her zaman yerini bilmeli.kuvakvakvak arkadaşında dediği olay çok başıma geldi benimde. zaten ayakta durmaktan belim kırılmış elimde ağırlık, birde ona cevap vermek zorundayım. sanane benim doğum şeklimden? önce hal hatır sor bişeye ihtiyacın var mı diye sor. bilmişlik taslıycakya aklı sıra 2 gramlık egosunu o an tatmin etcek ya seni bekletir yarım saat. ben artık taviz vermiyorum arkadaşlar işim var ağrım var deyip kaçıyorum bu cibilliyetsizlerden
Bizde açılma yumuşama artik neyse o varmışoooo hoş geldin arkadaşımnasıl gidiyor gelişme varmı? Buradan oynatmaya az kaldı şarkısını tüm 40 ı geçenlere armağan ediyrummm. Galiba aynı psikolojideyiz. Telefonları bile açmıyorum artık. Soranlar meraktan soruyo ama ben yinede artık bıkkın bi şekilde cevap vermek istemiyorum. Beklemek de zor anacımm
Canim geçmiş olsun gözün aydin Allah analı babalı büyütsun. Canım sende benim gibi gece gidip sabah sezeryana girmissin. Sezeryana girmendeki sebep neydi canım yanlış anlamazsan...[/QUOTE
Yok hayatım ne yanlışı
Benim doktorum epi sezaryen yapalım dedi ben de direkt kabul ettim canım
Özel nedeni yoktu
Normal doğum sancısına bence dayanamazdım. Gece acılmam olunca cok fena oldum çünkü anladım ki ben dayanamam o acıya
Şimdi de ağrım var ama geceye göre daha iyim
Cnm sen iskenderunda palmiyeye ye mingidiyirdun sanki oyle hatirladim yanlis degilseCanım içini ferah tut bende bugün itibariyle 40+4 üm hiç açılmam yokmuş yarın tekrar muayene edecek hala açılma yoksa pazartesi yatışını yaparız dedi kısmet bebişlerimiz saglıklı olsunda benim için dogum şeklinin hiçbir önemi yok artık
Kıyamam irkiliyodur tabi sen hapşırınca :) aman koru kendini canım doğuma enerji lazım bol bol dinlen iyileşmeye bak.Tamam cnm dediğin gbi soluma uzandm yumuşadı karnım.. Yha ben hastayım yha acaba ondan mı etkileniyor oğlum sürekli öksürük hapşuruk benide oğlumuda mahfetti =( rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Ozur dilerim uzdum sizi dimi? Kusura bakmayn, sadece dua etmenz icin yazdm aslinda. Dusunemedim.
O kadar saat yoldan gelip lohusa kadın görülür mü? Ne aceleleri varmış. Neyse ki kayınvaliden de aynı fikirdeymiş.Kızlar merhaba. 2-3 saat kayınvalidemin konuşma ihtiyacını dinleyerek karşıladım. Sonra odama çekilmek istediğimi söyledim ve dinleniyorum. Eşimin ailesi ve akrabaları aynı apartmanda altlı üstlü oturuyorlar. Doğum yapacağımı öğrenen akrabalardan bazı kadınlar 5 saat yolculuk yapıp, bizim eve gelip, bebek ziyareti yapmayı düşünüyormuş:))) yatılı misafir 2 oda 1 salon evde. Lohusa Halim ve küçük bebeğim ile :))) şaka gibi. Kesinlikle gelmiyorlar, kabul etmiyorum, bu kadar düşüncesizlik olamaz dedim. Biz geldiğimizde bebek görsünler, uygun dille anlat anne dedim. Kayınvalidem de benim gibi düşündüğü için başından savdı o insanları. Lohusalıkta ne kadar az. Insan o kadar güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?