2015 Ekim Anneleri

mama veriyo musun beim ilk iki gün sütüm gelmedi bugün geldi sık sık emzirmeye çalışıuorum. acaba yetiyo mudur sütüm uyumaktan ememiyo bebişim. meme ağzında uyuyo memeyi ben bıraktırıyom 15 dk falan emdikten sonra.

demekki bu bebeklerin hepsi ayni benm de oyle cnm 15 dk en fazla
Emio memede uyuyo ama yetiyor demekki kilo alimi iyi

maşallah sana benim bugün 3. günüm ayağa kalkarken çok zorlanıyom. otururken rahatım. o yüzden sürwkli oturuyom bebeğimi emziriyom. dikişler patlar falan diye hareket etmeye korkuyom gülerken bile karnım acıyo. çok zor ya ne yapacağımı bilmiyom. böyle birileriyle konuşunca rahatlıyom

O kadar saat yoldan gelip lohusa kadın görülür mü? Ne aceleleri varmış. Neyse ki kayınvaliden de aynı fikirdeymiş.
Millete heycan olsun çok düşüncelilerdir yaa dıdısının dıdısı lohusa halimizle bebeğimizi geLip görmezlerse ne olur halimiz

[QUOTE="beyazpeynir1, post: 42930301, member: 47168bana dua mi ettniz? Yazdiklarinizi okuyamadim henuz. Allah guc ve sabir veriyo. Cidden iyiyim. Guclu hissediyorum. Sezeryan oldum. Ameliyat yani. Sizler iyi olun insallah. Bana yine de dua edin. Gucluyum ama siz edin yine de. Sizleri tanimiyor ama seviyorum. Herseyde vardir bir hikmet. Degil mi? Hepiniz iyi ve sihhatli olun ins.[/QUOTE]
Canim seni cok merak etmistik.iyi olmana sevindim dahada iyi olursun inşallah. Dualarimiz seninle. seni tanimiyor olmama rağmen acini kendi acim gibi hissettim. Rabbim sabir versin.

Ozur dilerim uzdum sizi dimi? Kusura bakmayn, sadece dua etmenz icin yazdm aslinda. Dusunemedim.
estağfirullah cnm ben bu kadar metanetli olan birini daha görmedim şu durumda sen içine kapanma neyi ne zaman nasıl hissedersen yaz bize içine atma sakın

Amin canım, inşallah hepimiz için hayırlısı olur, Allah gönlümüze göre verir. Bazı doktorlar yapmıyormuş çatı muayenesi, vardır bir bildikleri. Benimki 38de yapacaktı ama sezaryen olursa gerek kalmaz heralde. İnşalah sağlıkla kucaklarız, başka başka konular konuşmaya başlarız.

Ben de yumuşak yüzlüyüm. Annem çok fenadır benim. Güler yüzlüdür falan ama hiç beklenmeyen anda karşısındaki kim olursa olsun yapıştırır lafı. Mor etmek lafı var ya, annem için tam uygunu. Mosmor eder karşı tarafı. Bazen kızarım niye öyle dedin anne diye bazen de hak veririm. Benim tavrıma bakr, ben tedirginsem bebek geldiğinde vay odadakilerin haline :))

Ben de artık öyle yaparım. Aman incinmesin aman ayıp olmasın diye sinir sahibi edemem ya kendimi değil mi? Adam gibi konuşursa eyvallah ama sinirim bozulacaksa yallah :)

[QUOTE="agopa, post: 42930651, member: 6Kızlar paşam bugün dünyaya gözlerini açtı 10 ekimde dogacakti kasılmalar çok sık gelince 7 ekimde alındı sezeryanla tekrar bu duyguyu tatmak çok güzel doğum yapacak arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum[/QUOTE]
Gözün aydin canim.Allah analı babalı büyütsün.

Ne güzel açık açık her şeyi söylemen, kayınvalidenin de seni anlayabilmesi. Maşallah size.
Bizim de daha bugüne kadar çok şükür aramızda bir sorun olmadı. Ben bazen içten içe kızdım aslında çok gereksiz konulardı, eşimle paylaştım. Saolsun hep orta yolu buldu. Şimdi gereksiz oldugunu anlıyorum o ayrı. Allah herkesin evine yuvasına dirlik versin inşallah.

[QUOTE="Dontleaveme, post: 42935710, member: 5789canim.lar,
Dokuz aydır arkadaşım olanlar
Her soruma cevap veren arkadaşlarım
Allah hepinizden razı olsun
Dogum yapanlara Allah saglık sıhhatli öbürler nasip etsin
Dogum yapmamıs olanlara da kolaylıklar ihsan eylesin.
Gece de yazmıştım suyum geldi
Sabaha karşı epi sezaryene alındım
Sevinc heyecan korku tabi ki hepsini yaşadım..
Allahıma şükrede şükrede doğuma girdim
4 yıllık hasretim bitecekti
Ve cok sukur bitti de
Cıkınca annem ahh annem nasıl ağladı
Kendimize gelemedik...
Sizden ricam doğum yapmamış olanlar lütfen korkmayın
Hiç acı yok diyemem tabi ki var ama hafif agrılar... Dualarım doğum yapmamıs arkadaslarımla... Allah sizlere de kolay dogum nasip etsin. Sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmm.....[/QUOTE]
Gözün aydin canim.Allah analı babalı büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…