mama veriyo musun beim ilk iki gün sütüm gelmedi bugün geldi sık sık emzirmeye çalışıuorum. acaba yetiyo mudur sütüm uyumaktan ememiyo bebişim. meme ağzında uyuyo memeyi ben bıraktırıyom 15 dk falan emdikten sonra.Allah anali babali büyütsün inşallah canım. Biz de 10.gunumuzdeyiz. çok şükür bir sıkıntı yok. Geceleri 2 saatte bir gündüzleri daha sık emziriyrm. Sıksık emzirmeni tavsiye ederim. Doktorum max 2 saatte bir emzir dedi ve 3 lt su içmem gerektgni söyledi. Çok şükür işe yarıyor.
demekki bu bebeklerin hepsi ayni benm de oyle cnm 15 dk en fazlamama veriyo musun beim ilk iki gün sütüm gelmedi bugün geldi sık sık emzirmeye çalışıuorum. acaba yetiyo mudur sütüm uyumaktan ememiyo bebişim. meme ağzında uyuyo memeyi ben bıraktırıyom 15 dk falan emdikten sonra.
maşallah sana benim bugün 3. günüm ayağa kalkarken çok zorlanıyom. otururken rahatım. o yüzden sürwkli oturuyom bebeğimi emziriyom. dikişler patlar falan diye hareket etmeye korkuyom gülerken bile karnım acıyo. çok zor ya ne yapacağımı bilmiyom. böyle birileriyle konuşunca rahatlıyomAllah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin öncelikle. Forumlarda gezerken okudum yorumu, bende 2014 Kasım annesiyim, genel anestezi ile sezaryen oldum. Bol bol yürü, hatta olabildiğince dik bir şekilde yürümeye çalış. Ben hastanede kaldığım akşam bütün gece yürümüştüm. Sonra eve gelip, evimi süpürmüş, bulaşık makinemi yerleştirmiş, bebeğimi yıkamış ve duş alıp oturmuştum. Dik yürümeye çalışmadığın sürece iyileşme sürecin uzayacaktır. Birde korse giyersen çok daha rahat hareket edersin.
Millete heycan olsun çok düşüncelilerdir yaaO kadar saat yoldan gelip lohusa kadın görülür mü? Ne aceleleri varmış. Neyse ki kayınvaliden de aynı fikirdeymiş.
mama vermiyo musun ben acaba veesem mi diyom süt yetiyo mudur uyandıkça emzirebiliyım diğer türlü uyuyo sürekli.demekki bu bebeklerin hepsi ayni benm de oyle cnm 15 dk en fazla
Emio memede uyuyo ama yetiyor demekki kilo alimi iyi
Gelmezlerse çook alınırsın onlara çoookkk :)Millete heycan olsun çok düşüncelilerdir yaadıdısının dıdısı lohusa halimizle bebeğimizi geLip görmezlerse ne olur halimiz
estağfirullah cnm ben bu kadar metanetli olan birini daha görmedim şu durumda sen içine kapanma neyi ne zaman nasıl hissedersen yaz bize içine atma sakınOzur dilerim uzdum sizi dimi? Kusura bakmayn, sadece dua etmenz icin yazdm aslinda. Dusunemedim.
Amin canım, inşallah hepimiz için hayırlısı olur, Allah gönlümüze göre verir. Bazı doktorlar yapmıyormuş çatı muayenesi, vardır bir bildikleri. Benimki 38de yapacaktı ama sezaryen olursa gerek kalmaz heralde. İnşalah sağlıkla kucaklarız, başka başka konular konuşmaya başlarız.Canim hakkinda hayirlisi olsun benim cati muayenem hic olmadi uygun mu bilmiyorm carsambaya kadar gelmezse carsamba yatis olcak suniyi basacak maalesef..ama o gun muayene edecek sezaryen de diyebilir cok ilginc...normale engek yok dedi bakmadi ama adam prof anladi mi nereden biliyo ben cozemedim..normal istyorsan insallah doner ama sezaryen de gerekli olunca dusunulmeli tabii ki netlesir canim hakkinda hayirlisi olsun insallah bekleyelim sonu guzel olsun da
sabır cnm sabır az kaldıKızlar çok ağırlaştım ya gücüm kalmadı Son haftalar geçmiyor her yerim ağrıyor
Ben de yumuşak yüzlüyüm. Annem çok fenadır benim. Güler yüzlüdür falan ama hiç beklenmeyen anda karşısındaki kim olursa olsun yapıştırır lafı. Mor etmek lafı var ya, annem için tam uygunu. Mosmor eder karşı tarafı. Bazen kızarım niye öyle dedin anne diye bazen de hak veririm. Benim tavrıma bakr, ben tedirginsem bebek geldiğinde vay odadakilerin haline :))Annende senden yanaymış sıkıntı olmaz o zaman:) benim annem kuzenin bebişini öpenlerden:) ama ben kızarım diye birşey diyemez heralde ablam ters diye kimse yanaşmıyordu ama ben yumuşak yüzlüyüm kesin denicaklar:)
Ay ne güzel dedin :)) Allah çöp beyinlilerden uzak tutsun o zaman bizi :)Çok ayıptır söylemesi o yüzden yazıyorum :)) ver ellerine top sektirsin gitsinler. Kimi insanın beyni çöp, kimi insanın beyni fikirle dolu. Önüne geçemezsin.
Ben de artık öyle yaparım. Aman incinmesin aman ayıp olmasın diye sinir sahibi edemem ya kendimi değil mi? Adam gibi konuşursa eyvallah ama sinirim bozulacaksa yallah :)kuvakvakvak arkadaşında dediği olay çok başıma geldi benimde. zaten ayakta durmaktan belim kırılmış elimde ağırlık, birde ona cevap vermek zorundayım. sanane benim doğum şeklimden? önce hal hatır sor bişeye ihtiyacın var mı diye sor. bilmişlik taslıycakya aklı sıra 2 gramlık egosunu o an tatmin etcek ya seni bekletir yarım saat. ben artık taviz vermiyorum arkadaşlar işim var ağrım var deyip kaçıyorum bu cibilliyetsizlerden
Merak sen nelere kadirsin? Dedirten insan türünün nesli kolay kolay tükenmez:)O kadar saat yoldan gelip lohusa kadın görülür mü? Ne aceleleri varmış. Neyse ki kayınvaliden de aynı fikirdeymiş.
Ne güzel açık açık her şeyi söylemen, kayınvalidenin de seni anlayabilmesi. Maşallah size.Kızlar merhaba. 2-3 saat kayınvalidemin konuşma ihtiyacını dinleyerek karşıladım. Sonra odama çekilmek istediğimi söyledim ve dinleniyorum. Eşimin ailesi ve akrabaları aynı apartmanda altlı üstlü oturuyorlar. Doğum yapacağımı öğrenen akrabalardan bazı kadınlar 5 saat yolculuk yapıp, bizim eve gelip, bebek ziyareti yapmayı düşünüyormuş:))) yatılı misafir 2 oda 1 salon evde. Lohusa Halim ve küçük bebeğim ile :))) şaka gibi. Kesinlikle gelmiyorlar, kabul etmiyorum, bu kadar düşüncesizlik olamaz dedim. Biz geldiğimizde bebek görsünler, uygun dille anlat anne dedim. Kayınvalidem de benim gibi düşündüğü için başından savdı o insanları. Lohusalıkta ne kadar az. Insan o kadar güzel.
Yok tatlım istanbuldayım benCnm sen iskenderunda palmiyeye ye mingidiyirdun sanki oyle hatirladim yanlis degilse
Pardon cnm karistirdimYok tatlım istanbuldayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?