Canm dikisler fena benimde oturamiorum bana agri kesici,batikon ve antibiyotik krem verdi hepsini kullaniorum dikisler hassas bi yerde bakimini guzel yap dedi.. bu arada goguslrimm cok fenaaaaa mahvoldm kalkan malkan fayda verecek gibi degil tam olarak sutumde gelmedi mecburen hipp verioruz, sut icinde yapmadigim sey kalmadi laktamil.bitki cayi,incir.kayisi.kizilcik hosafi ne varsa iciorum sicak banyooo ama yok 3.gnden sonra gelir dedi cocuk hemsiremiz bakalim beklemedeyiz bizde durum bu...Canım kremde vermedi doktorum baticon falan da yok tek verdiği dolarex ağrı kesici ve benim bayağı ağrım var oturamıyorum. Herkeste mi var bu ağrı? Kaç günde düşüyor dikişler, bu ağrı ne zaman geçecek günlük yaşantıma dönücem onu merak ediyorum.
Masallah minik kuzucugaSelam canım. Ben 10 günde ağrılarımı hissetmedim. ilk 10 gün desteksiz kalkmadım, wc ye gidemedim. parol hiç içmedim. sadece hastanede ikiler tane verdiler günde. Kanamam hala sürüyorgünde 2 tane ped değiştiriyorum 20 günlük olduk. Kaynak yaptılar değil mi dışta dikiş yok.
Birde 20 lik banyomuzu yaptık ve resim atıyorum Maşallahları bekliyorum.
Saclari siir kokan kadin les gibi mi kokuyor yani :)[/QUOTE]Saçları şiir khsenkadın leş gis post: 42941742, member: 644472"]şuan bende leş gibi kokuyorum
Benimde doktorum kes dedi yapmadım bende bugün doğum haftaya perşembe bende bırakınca husuzsuz oldumCnm bn kullaniyordum dogumdan 1 hafta once birak dedindoktor bn korktugumu soyleyince 4 gun once biraktirdi sukur saglikla dogdu kizim sana ne zmn birak dedi
Hayır hiç mama vermedim canım. Yetiyodur sütün merak etme daha ne kadar midesi var miniklerin. Benimki de 10 dk emiyo bazen 5 dk emdigi oluyo. Ama doktora gittik kilosu güzel maşallah. Sık sık emzir az emse de endiselenme canım. Ben de ilk yetmez mi acaba dedim ama kullandgm yöntem dogruymş demek ki dedim kilo aldığını görüncemama veriyo musun beim ilk iki gün sütüm gelmedi bugün geldi sık sık emzirmeye çalışıuorum. acaba yetiyo mudur sütüm uyumaktan ememiyo bebişim. meme ağzında uyuyo memeyi ben bıraktırıyom 15 dk falan emdikten sonra.
3 lt su iç canım bir de mutlaka. Doktorum her fırsatta bunu söyledi bana.Canm dikisler fena benimde oturamiorum bana agri kesici,batikon ve antibiyotik krem verdi hepsini kullaniorum dikisler hassas bi yerde bakimini guzel yap dedi.. bu arada goguslrimm cok fenaaaaa mahvoldm kalkan malkan fayda verecek gibi degil tam olarak sutumde gelmedi mecburen hipp verioruz, sut icinde yapmadigim sey kalmadi laktamil.bitki cayi,incir.kayisi.kizilcik hosafi ne varsa iciorum sicak banyooo ama yok 3.gnden sonra gelir dedi cocuk hemsiremiz bakalim beklemedeyiz bizde durum bu...
Canim inşallah iyi olacak moralini yüksek tut ben yasin okurum seve seve Rabbim yar ve yardimciniz olsunArkadaslar yarin ameliyatimiz 10 da baslayacak. Yaklasik 5 saat surmesi planlaniyor . Suan kan bankasinda kan oldugu bilgisi paylasildi ancak acil bir durum gerceklesirse sizden de destek alacagim. Yarin gunlerden cuma dilerim rabbim bu guzel gununde omerim icin yapilan dualari geri cevirmeZ. Yarin ameliyat vaktimizde sizlerden okuyabilecek olanlardan yasin vakti olmayip okuyamayacak olanlardan ayatel kursi lohusa olan arkadaslarimizdan ise 'ya safi ya kafi' zikrini omerim icin cekmelerini isteyecegim. Yarin 10.00 itibari ile dualarinizi bizden eksik etmeyin. Dualarda bulusmak dilegiyle...
Aynen canim.beklemedeyiz guzel haberleri paylasiriz insallah buradan
Genelde herkesi severim, saygı duyarım, anlaşırım falan ama bazen bazı insanları gırtlaklayasım geliyor.
Ben yolda yürürken bir komşumu, eşimi, dostumu hamile karnı burnunda olarak görsem; önce nasılsın, bebeğin nasıl, yardıma ihtiyacın var mı, yapabileceğim bir şey var mı gibi sorular sorarım. Elinde paketleri varsa alır yardım etmeye çalışırım.
Ama öyle düşüncesiz patavatsız insanlar var ki... Yolda önünüze çıkıp, bir nasılsın demeyi bilmeyip direk sezaryen mi normal mi diye sorabiliyorlar... Elinizdeki paketlerle siz ilerlemeye çalıştıkça önünüze geçip hala saçma sapan sorular sorabiliyorlar. Bebeğim ters, sezaryen olacağım diyorum sakinlikle; hala doktorun seni kandırmış, bizim bi arkadaş vardı diye cümleler kuruyorlar... Allah akıl fikir versin böyle insanlara.
Canim cok cok geçmiş olsun omerine şimdiden hersey güzel olacak inşallah. Dualarım sizinle...Arkadaslar yarin ameliyatimiz 10 da baslayacak. Yaklasik 5 saat surmesi planlaniyor . Suan kan bankasinda kan oldugu bilgisi paylasildi ancak acil bir durum gerceklesirse sizden de destek alacagim. Yarin gunlerden cuma dilerim rabbim bu guzel gununde omerim icin yapilan dualari geri cevirmeZ. Yarin ameliyat vaktimizde sizlerden okuyabilecek olanlardan yasin vakti olmayip okuyamayacak olanlardan ayatel kursi lohusa olan arkadaslarimizdan ise 'ya safi ya kafi' zikrini omerim icin cekmelerini isteyecegim. Yarin 10.00 itibari ile dualarinizi bizden eksik etmeyin. Dualarda bulusmak dilegiyle...
daha bugün emmeye başladı emmeye iki gün mama veedik. şimdi iki saatte bir emziriyom acaba mama da versem mi diyom.Hayır hiç mama vermedim canım. Yetiyodur sütün merak etme daha ne kadar midesi var miniklerin. Benimki de 10 dk emiyo bazen 5 dk emdigi oluyo. Ama doktora gittik kilosu güzel maşallah. Sık sık emzir az emse de endiselenme canım. Ben de ilk yetmez mi acaba dedim ama kullandgm yöntem dogruymş demek ki dedim kilo aldığını görünce
Evet yha bi o tarafa bi bu tarafa geçiyor miniğim =) Bir türlü iyileşemiyorm ki =( kv saolsun eve iş alıp yapıyor güya para kazanıyor ama eldeki sağlıktan oluyoruz =(yemek bulaşık bende yapmayıncada bütün işleri ben yapıyorum sizde hazıra konuyorsunuz diyo yediğim yemek boğazımda kalıyor bende kalkıorm kendi yemeğimi kendim yapıyorum ama nafile iyi olamıyorm üşütüyorum sürekli =(Kıyamam irkiliyodur tabi sen hapşırınca :) aman koru kendini canım doğuma enerji lazım bol bol dinlen iyileşmeye bak.
Cnm geçmiş olsun çok çok iyi olur inşallah yavrun duarımız sizinle yetrki ömer iyi olsun tez vakitte iyileşsinArkadaslar yarin ameliyatimiz 10 da baslayacak. Yaklasik 5 saat surmesi planlaniyor . Suan kan bankasinda kan oldugu bilgisi paylasildi ancak acil bir durum gerceklesirse sizden de destek alacagim. Yarin gunlerden cuma dilerim rabbim bu guzel gununde omerim icin yapilan dualari geri cevirmeZ. Yarin ameliyat vaktimizde sizlerden okuyabilecek olanlardan yasin vakti olmayip okuyamayacak olanlardan ayatel kursi lohusa olan arkadaslarimizdan ise 'ya safi ya kafi' zikrini omerim icin cekmelerini isteyecegim. Yarin 10.00 itibari ile dualarinizi bizden eksik etmeyin. Dualarda bulusmak dilegiyle...
Canim benm dualarim omerle birlikte yagizimda arkadasi icin benle dua edicek Rabbim saglikla ameliyati atlatmanizi nasib etsin ...Arkadaslar yarin ameliyatimiz 10 da baslayacak. Yaklasik 5 saat surmesi planlaniyor . Suan kan bankasinda kan oldugu bilgisi paylasildi ancak acil bir durum gerceklesirse sizden de destek alacagim. Yarin gunlerden cuma dilerim rabbim bu guzel gununde omerim icin yapilan dualari geri cevirmeZ. Yarin ameliyat vaktimizde sizlerden okuyabilecek olanlardan yasin vakti olmayip okuyamayacak olanlardan ayatel kursi lohusa olan arkadaslarimizdan ise 'ya safi ya kafi' zikrini omerim icin cekmelerini isteyecegim. Yarin 10.00 itibari ile dualarinizi bizden eksik etmeyin. Dualarda bulusmak dilegiyle...
ben vermiyorum cnm uyumasi normalmis eger uyandirirken uyanmiyorsa sknti ayrica sariligi yoksa sutun yetiyodur ben ilk hasteneden ciktigimiz gun emziremedim sut yoktu 11 oldu sarilik sonra sutum geldi senin gibi az emdiginde acaba doyuyormu diyodum ama sarilik 2 gunde bi olculdu. 11 den 9'a , 9 dan 6 ya 6 dan 3 e dustu yani az da emse doyuyolae zaten ne kadar mideleri var ki sen sk sk emzir gunduzleri emiyorsa az da olsa yeter zaten canimmama vermiyo musun ben acaba veesem mi diyom süt yetiyo mudur uyandıkça emzirebiliyım diğer türlü uyuyo sürekli.
ben ilk iki gün mama verdim sütüm yoktu şimdi emziriyom baya mama vermedim bugün. uyurken bile emziryom yetsin diye daha mama vermim o zamanben vermiyorum cnm uyumasi normalmis eger uyandirirken uyanmiyorsa sknti ayrica sariligi yoksa sutun yetiyodur ben ilk hasteneden ciktigimiz gun emziremedim sut yoktu 11 oldu sarilik sonra sutum geldi senin gibi az emdiginde acaba doyuyormu diyodum ama sarilik 2 gunde bi olculdu. 11 den 9'a , 9 dan 6 ya 6 dan 3 e dustu yani az da emse doyuyolae zaten ne kadar mideleri var ki sen sk sk emzir gunduzleri emiyorsa az da olsa yeter zaten canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?