2015 Ekim Anneleri

Canm dikisler fena benimde oturamiorum bana agri kesici,batikon ve antibiyotik krem verdi hepsini kullaniorum dikisler hassas bi yerde bakimini guzel yap dedi.. bu arada goguslrimm cok fenaaaaa mahvoldm kalkan malkan fayda verecek gibi degil tam olarak sutumde gelmedi mecburen hipp verioruz, sut icinde yapmadigim sey kalmadi laktamil.bitki cayi,incir.kayisi.kizilcik hosafi ne varsa iciorum sicak banyooo ama yok 3.gnden sonra gelir dedi cocuk hemsiremiz bakalim beklemedeyiz bizde durum bu...

Masallah minik kuzucuga

Saçları şiir khsenkadın leş gis post: 42941742, member: 644472"]şuan bende leş gibi kokuyorum[/QUOTE]
Saclari siir kokan kadin les gibi mi kokuyor yani :)

Cnm bn kullaniyordum dogumdan 1 hafta once birak dedindoktor bn korktugumu soyleyince 4 gun once biraktirdi sukur saglikla dogdu kizim sana ne zmn birak dedi
Benimde doktorum kes dedi yapmadım bende bugün doğum haftaya perşembe bende bırakınca husuzsuz oldum

Hayır hiç mama vermedim canım. Yetiyodur sütün merak etme daha ne kadar midesi var miniklerin. Benimki de 10 dk emiyo bazen 5 dk emdigi oluyo. Ama doktora gittik kilosu güzel maşallah. Sık sık emzir az emse de endiselenme canım. Ben de ilk yetmez mi acaba dedim ama kullandgm yöntem dogruymş demek ki dedim kilo aldığını görünce

3 lt su iç canım bir de mutlaka. Doktorum her fırsatta bunu söyledi bana.

Arkadaslar yarin ameliyatimiz 10 da baslayacak. Yaklasik 5 saat surmesi planlaniyor . Suan kan bankasinda kan oldugu bilgisi paylasildi ancak acil bir durum gerceklesirse sizden de destek alacagim. Yarin gunlerden cuma dilerim rabbim bu guzel gununde omerim icin yapilan dualari geri cevirmeZ. Yarin ameliyat vaktimizde sizlerden okuyabilecek olanlardan yasin vakti olmayip okuyamayacak olanlardan ayatel kursi lohusa olan arkadaslarimizdan ise 'ya safi ya kafi' zikrini omerim icin cekmelerini isteyecegim. Yarin 10.00 itibari ile dualarinizi bizden eksik etmeyin. Dualarda bulusmak dilegiyle...

Canim inşallah iyi olacak moralini yüksek tut ben yasin okurum seve seve Rabbim yar ve yardimciniz olsun

birde ağızlarında daha bu senın ıyı gunlerın karnındayken bişey yok doğunca görcen anlıcan diyorlar sinir oluyorum ya yaşayarak görcez ıste sımdıden nıye ınsanın hevesını kırıyorlar anlamıyorum

Canim cok cok geçmiş olsun omerine şimdiden hersey güzel olacak inşallah. Dualarım sizinle...

daha bugün emmeye başladı emmeye iki gün mama veedik. şimdi iki saatte bir emziriyom acaba mama da versem mi diyom.

Kıyamam irkiliyodur tabi sen hapşırınca :) aman koru kendini canım doğuma enerji lazım bol bol dinlen iyileşmeye bak.
Evet yha bi o tarafa bi bu tarafa geçiyor miniğim =) Bir türlü iyileşemiyorm ki =( kv saolsun eve iş alıp yapıyor güya para kazanıyor ama eldeki sağlıktan oluyoruz =(yemek bulaşık bende yapmayıncada bütün işleri ben yapıyorum sizde hazıra konuyorsunuz diyo yediğim yemek boğazımda kalıyor bende kalkıorm kendi yemeğimi kendim yapıyorum ama nafile iyi olamıyorm üşütüyorum sürekli =(

Cnm geçmiş olsun çok çok iyi olur inşallah yavrun duarımız sizinle yetrki ömer iyi olsun tez vakitte iyileşsin

Canim benm dualarim omerle birlikte yagizimda arkadasi icin benle dua edicek Rabbim saglikla ameliyati atlatmanizi nasib etsin ...

mama vermiyo musun ben acaba veesem mi diyom süt yetiyo mudur uyandıkça emzirebiliyım diğer türlü uyuyo sürekli.
ben vermiyorum cnm uyumasi normalmis eger uyandirirken uyanmiyorsa sknti ayrica sariligi yoksa sutun yetiyodur ben ilk hasteneden ciktigimiz gun emziremedim sut yoktu 11 oldu sarilik sonra sutum geldi senin gibi az emdiginde acaba doyuyormu diyodum ama sarilik 2 gunde bi olculdu. 11 den 9'a , 9 dan 6 ya 6 dan 3 e dustu yani az da emse doyuyolae zaten ne kadar mideleri var ki sen sk sk emzir gunduzleri emiyorsa az da olsa yeter zaten canim

Kızlar acil yardım
Bu gazla başım belada çocuğum kivraniyo sabahtan beri doğru düzgün uyuyanadi bile o ağlıyor ben Ağlıyorum

ben ilk iki gün mama verdim sütüm yoktu şimdi emziriyom baya mama vermedim bugün. uyurken bile emziryom yetsin diye daha mama vermim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…