2015 Ekim Anneleri

Canım benim kızım da geceleri uyumuyor. Gündüzleri gece sanıyor. Emziriyorum sürekli geceleri ve tam uyudu diyorum yatağına bırakır bırakmaz uyanıyor ağlıyor. Sanırım bizi emzik olarak kullanıyorlar. Emzik vermek hiç istemiyorum dayanabildiğim kadar dayanicam ama işe başladığımda bu uykusuzlukla baş edemem sanırım
Geceleri nerdeyse saat başı emziriyorum ve çok uzun sürüyor göğsümde uyuduğu için. Sezeryanla 36. Haftasinda almislardi kizimi ve ilk günler sütüm yeterince gelmediginden ve kizim da güclü bi sekilde kavrayip ememediginden hastanede aptamilin özel şişedeki mamalarından verdiler. Hazır mama sadece benmarı usulü ılıtıp verilenlerden ki piyasada bulunmuyor pek. Hastane veriyordu. 2 gün sonra eve ciktigimizda kullanmak icin aptamilin toz mamasini aldik ama sarılık çıktı ben emzirmeye geyret ettim ve mamayı dogru düzgün kullanmadik.

Son düzenleme:
Ah canım ya kendi annen gibi olur mu hiç 2 kuruşluk faydası olacak onda da söyledimi ne kıymeti kalıyor. Şurda son haftalarımızdayız zaten kızı gibi görse idare etse ne var. Sen sıkma canını bebeğini sağlıkla al kucağına tez zamanda da kendi evinize çıkarsınız inşallah canım

Rabbimin izniyle tez zamanda sağlığına kavuşacak insallah

Ha evet bir de o var. Uyuyamayacaksın, yok 2 dakika duşa giremeyeceksin v.s
Bunca insan nasıl beceriyorsa biz de yaparız. Hele ki kendi evlatlarımız için uykusuz kalmışız, yorulmuşuz çok mu?

Pardon cnm karistirdim
Olsun canım nedemek seninle günümüz aynıydı yanlış hatırlamıyorsam allah bağışlasın yavrucagını nasıl bir duygu oldugunu bende pazartesi günü tadacagım allahın izniyle çünkü şuanda herhangi bir sancım yok doktorumun dediğine göre açılmam da yok

Rabb
Rabbim yar ve yardımcınız olsun İNŞALLAH. Tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah bebeğin canım.

Sen 2 saatten az araliklarla emzir istersen mamaya gerek kalmaz.
Ağliyor mu bebegin nasil anladn doymadgni
ağlamıyo uyuyo hemşire aç olduğu için uyuyo demişti o yüzden takıldı kafam ama o zaman sütüm yoktu emziremiyodum uyandırıp mama vermeye çalıştık olmadı gece yarısı uyandı bi emzireyim dedim baya emdi sütüm geldi o zaman.

Kan şekeri düşünce de uyurlarmş hemşirenn dediği o olsa gerek. Bizim de ilk sariliğmz vardi 10du. Geçen gittik 7 8e düşmüştr dedi doktor. Ben bu şekilde emziriyorum canım sık sık az araliklarla. Ama geceleri 2 saatte bir. Bir de zamanla Alisiyorlar düzene. Bikaç güne alışir. Gece 1 saat uyandirmaya çalistigim oldu ilk günler

Masallh cnm bnm cok tatlisnz... norml o zamn bu agrilr.. ama cok engllyr gunlk hayti.. sabretcz o zamn

Insallah canim o gunlerde gelecek konularimiz degisecek hele gelsin de yavrularimz...sezaryen olursa cati muayenen olmaz hayirlisi Allahtan

Canim insallah yasin okucam yarin Allah izin verirse..saglicakla cikcak yavrun ameliyattan insallah

Canım inş ameliyatı çok iyi geçer Ömerin dualarımız sizinle

İnşallah cnm düşünmemeye çalışıyorm bişe demiyrm son zamanlardayın die ama doğsun da bi oğlum bu kadr ezdirmem kendmi kendi kızıda var rabbim görüyo herşeyi

Benimde doktorum kes dedi yapmadım bende bugün doğum haftaya perşembe bende bırakınca husuzsuz oldum
Korkma cnm bna dok5or suyuma bakti bu bizi 15 gun goturur dedi son nstye bakti burdada net 1 hafta goturu demisti igneyi biraksak bile ztn normalde 1 hafta once birakilmasi gerekmis kokrma ins birsey olmaz ztn
Hadi cnm.omerden hayirli haberler alalim dularim.sizinle keske yakin olsaydik ne gerekiyirsa yapardim
Cnm bnm kiz 16 gunluk oldu planli dogum olunca sanirim.sen normal bekledin ondan gec olacak aslinda zamaninda olacak ins hakkinda hayirlisi ne ise o olsun saglikla al kucagina

Canım yarın o saatlerde benimde dr. Randevum var açılmam fazlalaştıysa suni sanciyla doğumu bile başlatabilir.
Ama Allah kısmet ederse sabah namazından sonra ben Ömer için yasin okuyacağım. Rabbim kolaylıkla atlatabilmeyi nasip etsin. Dualarım sizinle

kızlar kafama bişi takıldı. karnımda kasılma varda ben mi hissetmiyorum diye düşünürkene bugün bişi farkettim. karnım sağ tarafa toplandı tümsek biçiminde kaldı bi süre. ve semsert. bebek poposunu dayıyor diye düşünüyordum ama içerden o kasılmış gibi olan yere tekme atıyor. kasılma anını yaşayan arkadaşlar buda gerçek bir kasılmamıdır? yoksa ben beynimi fazla mı kasıyorum artık malum 40 ı geçtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…