Canım benim kızım da geceleri uyumuyor. Gündüzleri gece sanıyor. Emziriyorum sürekli geceleri ve tam uyudu diyorum yatağına bırakır bırakmaz uyanıyor ağlıyor. Sanırım bizi emzik olarak kullanıyorlar. Emzik vermek hiç istemiyorum dayanabildiğim kadar dayanicam ama işe başladığımda bu uykusuzlukla baş edemem sanırımEla bizi geceleri hiç uyutmuyor kızlar. Doymuyor mu ne anlamadık annem devamlı doymuyor bu çocuk diyip duruyor sinirlerim gerildi durdu. Bir göğsümü emiyor, diğerini veriyorum 45 dakka geçti üstünden annem mama veriyor şimdi çay kaşığıyla. Doktorda bugün doymuyor diye bişiy yok onların mideleri ceviz büyüklüğünde zaten şuan dedi normalde bebeklerin 600 gr'a kadar kilo vermesini bekleriz 10 gün içinde sizinki 3 günde 50 gr almış dedi. Çok iştahlı. Kaşığın nerden geleceğini biliyor kafayı o yöne döndürüyor, emziği düşüyor kafayı çevirip emziğini ağzıyla almaya çalışıyor. Fena kızım benim. Doğum yapan anneler siz gece kaç saatte bir emziriyorsunuz? Mama veriyor musunuz?
Ah canım ya kendi annen gibi olur mu hiç 2 kuruşluk faydası olacak onda da söyledimi ne kıymeti kalıyor. Şurda son haftalarımızdayız zaten kızı gibi görse idare etse ne var. Sen sıkma canını bebeğini sağlıkla al kucağına tez zamanda da kendi evinize çıkarsınız inşallah canımEvet yha bi o tarafa bi bu tarafa geçiyor miniğim =) Bir türlü iyileşemiyorm ki =( kv saolsun eve iş alıp yapıyor güya para kazanıyor ama eldeki sağlıktan oluyoruz =(yemek bulaşık bende yapmayıncada bütün işleri ben yapıyorum sizde hazıra konuyorsunuz diyo yediğim yemek boğazımda kalıyor bende kalkıorm kendi yemeğimi kendim yapıyorum ama nafile iyi olamıyorm üşütüyorum sürekli =(
Rabbimin izniyle tez zamanda sağlığına kavuşacak insallahArkadaslar yarin ameliyatimiz 10 da baslayacak. Yaklasik 5 saat surmesi planlaniyor . Suan kan bankasinda kan oldugu bilgisi paylasildi ancak acil bir durum gerceklesirse sizden de destek alacagim. Yarin gunlerden cuma dilerim rabbim bu guzel gununde omerim icin yapilan dualari geri cevirmeZ. Yarin ameliyat vaktimizde sizlerden okuyabilecek olanlardan yasin vakti olmayip okuyamayacak olanlardan ayatel kursi lohusa olan arkadaslarimizdan ise 'ya safi ya kafi' zikrini omerim icin cekmelerini isteyecegim. Yarin 10.00 itibari ile dualarinizi bizden eksik etmeyin. Dualarda bulusmak dilegiyle...
Ha evet bir de o var. Uyuyamayacaksın, yok 2 dakika duşa giremeyeceksin v.sbirde ağızlarında daha bu senın ıyı gunlerın karnındayken bişey yok doğunca görcen anlıcan diyorlar sinir oluyorum ya yaşayarak görcez ıste sımdıden nıye ınsanın hevesını kırıyorlar anlamıyorum
Olsun canım nedemek seninle günümüz aynıydı yanlış hatırlamıyorsam allah bağışlasın yavrucagını nasıl bir duygu oldugunu bende pazartesi günü tadacagım allahın izniyle çünkü şuanda herhangi bir sancım yok doktorumun dediğine göre açılmam da yokPardon cnm karistirdim
Sen 2 saatten az araliklarla emzir istersen mamaya gerek kalmaz.daha bugün emmeye başladı emmeye iki gün mama veedik. şimdi iki saatte bir emziriyom acaba mama da versem mi diyom.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun İNŞALLAH. Tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah bebeğin canım.Arkadaslar yarin ameliyatimiz 10 da baslayacak. Yaklasik 5 saat surmesi planlaniyor . Suan kan bankasinda kan oldugu bilgisi paylasildi ancak acil bir durum gerceklesirse sizden de destek alacagim. Yarin gunlerden cuma dilerim rabbim bu guzel gununde omerim icin yapilan dualari geri cevirmeZ. Yarin ameliyat vaktimizde sizlerden okuyabilecek olanlardan yasin vakti olmayip okuyamayacak olanlardan ayatel kursi lohusa olan arkadaslarimizdan ise 'ya safi ya kafi' zikrini omerim icin cekmelerini isteyecegim. Yarin 10.00 itibari ile dualarinizi bizden eksik etmeyin. Dualarda bulusmak dilegiyle...
ağlamıyo uyuyo hemşire aç olduğu için uyuyo demişti o yüzden takıldı kafam ama o zaman sütüm yoktu emziremiyodum uyandırıp mama vermeye çalıştık olmadı gece yarısı uyandı bi emzireyim dedim baya emdi sütüm geldi o zaman.Sen 2 saatten az araliklarla emzir istersen mamaya gerek kalmaz.
Ağliyor mu bebegin nasil anladn doymadgni
Kan şekeri düşünce de uyurlarmş hemşirenn dediği o olsa gerek. Bizim de ilk sariliğmz vardi 10du. Geçen gittik 7 8e düşmüştr dedi doktor. Ben bu şekilde emziriyorum canım sık sık az araliklarla. Ama geceleri 2 saatte bir. Bir de zamanla Alisiyorlar düzene. Bikaç güne alışir. Gece 1 saat uyandirmaya çalistigim oldu ilk günlerağlamıyo uyuyo hemşire aç olduğu için uyuyo demişti o yüzden takıldı kafam ama o zaman sütüm yoktu emziremiyodum uyandırıp mama vermeye çalıştık olmadı gece yarısı uyandı bi emzireyim dedim baya emdi sütüm geldi o zaman.
Masallh cnm bnm cok tatlisnz... norml o zamn bu agrilr.. ama cok engllyr gunlk hayti.. sabretcz o zamnSelam canım. Ben 10 günde ağrılarımı hissetmedim. ilk 10 gün desteksiz kalkmadım, wc ye gidemedim. parol hiç içmedim. sadece hastanede ikiler tane verdiler günde. Kanamam hala sürüyorgünde 2 tane ped değiştiriyorum 20 günlük olduk. Kaynak yaptılar değil mi dışta dikiş yok.
Birde 20 lik banyomuzu yaptık ve resim atıyorum Maşallahları bekliyorum.
Insallah canim o gunlerde gelecek konularimiz degisecek hele gelsin de yavrularimz...sezaryen olursa cati muayenen olmaz hayirlisi AllahtanAmin canım, inşallah hepimiz için hayırlısı olur, Allah gönlümüze göre verir. Bazı doktorlar yapmıyormuş çatı muayenesi, vardır bir bildikleri. Benimki 38de yapacaktı ama sezaryen olursa gerek kalmaz heralde. İnşalah sağlıkla kucaklarız, başka başka konular konuşmaya başlarız.
Canim insallah yasin okucam yarin Allah izin verirse..saglicakla cikcak yavrun ameliyattan insallahArkadaslar yarin ameliyatimiz 10 da baslayacak. Yaklasik 5 saat surmesi planlaniyor . Suan kan bankasinda kan oldugu bilgisi paylasildi ancak acil bir durum gerceklesirse sizden de destek alacagim. Yarin gunlerden cuma dilerim rabbim bu guzel gununde omerim icin yapilan dualari geri cevirmeZ. Yarin ameliyat vaktimizde sizlerden okuyabilecek olanlardan yasin vakti olmayip okuyamayacak olanlardan ayatel kursi lohusa olan arkadaslarimizdan ise 'ya safi ya kafi' zikrini omerim icin cekmelerini isteyecegim. Yarin 10.00 itibari ile dualarinizi bizden eksik etmeyin. Dualarda bulusmak dilegiyle...
Canım inş ameliyatı çok iyi geçer Ömerin dualarımız sizinleArkadaslar yarin ameliyatimiz 10 da baslayacak. Yaklasik 5 saat surmesi planlaniyor . Suan kan bankasinda kan oldugu bilgisi paylasildi ancak acil bir durum gerceklesirse sizden de destek alacagim. Yarin gunlerden cuma dilerim rabbim bu guzel gununde omerim icin yapilan dualari geri cevirmeZ. Yarin ameliyat vaktimizde sizlerden okuyabilecek olanlardan yasin vakti olmayip okuyamayacak olanlardan ayatel kursi lohusa olan arkadaslarimizdan ise 'ya safi ya kafi' zikrini omerim icin cekmelerini isteyecegim. Yarin 10.00 itibari ile dualarinizi bizden eksik etmeyin. Dualarda bulusmak dilegiyle...
Guzel haberlerle gel insallah canim hayirlisi ne ise o olsunKızlar yarın dr a gitcez bakalım sezeryan mı normal mi karar verecek bebeğimi gorcem birbirimize dua edelim lütfen inş. Her şey güzel olur.
İnşallah cnm düşünmemeye çalışıyorm bişe demiyrm son zamanlardayın die ama doğsun da bi oğlum bu kadr ezdirmem kendmi kendi kızıda var rabbim görüyo herşeyiAh canım ya kendi annen gibi olur mu hiç 2 kuruşluk faydası olacak onda da söyledimi ne kıymeti kalıyor. Şurda son haftalarımızdayız zaten kızı gibi görse idare etse ne var. Sen sıkma canını bebeğini sağlıkla al kucağına tez zamanda da kendi evinize çıkarsınız inşallah canım
Korkma cnm bna dok5or suyuma bakti bu bizi 15 gun goturur dedi son nstye bakti burdada net 1 hafta goturu demisti igneyi biraksak bile ztn normalde 1 hafta once birakilmasi gerekmis kokrma ins birsey olmaz ztnBenimde doktorum kes dedi yapmadım bende bugün doğum haftaya perşembe bende bırakınca husuzsuz oldum
Hadi cnm.omerden hayirli haberler alalim dularim.sizinle keske yakin olsaydik ne gerekiyirsa yapardimArkadaslar yarin ameliyatimiz 10 da baslayacak. Yaklasik 5 saat surmesi planlaniyor . Suan kan bankasinda kan oldugu bilgisi paylasildi ancak acil bir durum gerceklesirse sizden de destek alacagim. Yarin gunlerden cuma dilerim rabbim bu guzel gununde omerim icin yapilan dualari geri cevirmeZ. Yarin ameliyat vaktimizde sizlerden okuyabilecek olanlardan yasin vakti olmayip okuyamayacak olanlardan ayatel kursi lohusa olan arkadaslarimizdan ise 'ya safi ya kafi' zikrini omerim icin cekmelerini isteyecegim. Yarin 10.00 itibari ile dualarinizi bizden eksik etmeyin. Dualarda bulusmak dilegiyle...
Cnm bnm kiz 16 gunluk oldu planli dogum olunca sanirim.sen normal bekledin ondan gec olacak aslinda zamaninda olacak ins hakkinda hayirlisi ne ise o olsun saglikla al kucaginaOlsun canım nedemek seninle günümüz aynıydı yanlış hatırlamıyorsam allah bağışlasın yavrucagını nasıl bir duygu oldugunu bende pazartesi günü tadacagım allahın izniyle çünkü şuanda herhangi bir sancım yok doktorumun dediğine göre açılmam da yok
Arkadaslar yarin ameliyatimiz 10 da baslayacak. Yaklasik 5 saat surmesi planlaniyor . Suan kan bankasinda kan oldugu bilgisi paylasildi ancak acil bir durum gerceklesirse sizden de destek alacagim. Yarin gunlerden cuma dilerim rabbim bu guzel gununde omerim icin yapilan dualari geri cevirmeZ. Yarin ameliyat vaktimizde sizlerden okuyabilecek olanlardan yasin vakti olmayip okuyamayacak olanlardan ayatel kursi lohusa olan arkadaslarimizdan ise 'ya safi ya kafi' zikrini omerim icin cekmelerini isteyecegim. Yarin 10.00 itibari ile dualarinizi bizden eksik etmeyin. Dualarda bulusmak dilegiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?