2015 Ekim Anneleri

Canim o zaman ilacla saglicaklar acilmayi insallah hepimiz icin kolay olur tabii zorlugu olcak Allah guc versin bizlere doktor 40 dolunca beklemicekmis çarşamba son..saglikla gelsinler insallah hepimizin yavrusu

neden beklemiyormuş ki? bebişin durumu nasıl? benim doktorum 41 i bekliycez dedi de o yüzden soruyorum. doktordan doktora fark ediyor mu ki?

Canim o zaman ilacla saglicaklar acilmayi insallah hepimiz icin kolay olur tabii zorlugu olcak Allah guc versin bizlere doktor 40 dolunca beklemicekmis çarşamba son..saglikla gelsinler insallah hepimizin yavrusu
40+0 olduğum gün tamda sezeryan günü almak zorunda kaldığım gün, doktorumun rahim ağzı tamamiyle kapalı dediği günün akşamı ela gelmek için yola çıktı kızlar biliyorsunuz hiç belli olmaz.

Canim senim 40 bitti mi insallah hayirlisiyla gelir bebis ilk diye gec gelmek istyolar galiba benim daha var ama doktor niye drek carsamba son dedi bilemedim nasip

cnm benim 40 bitti. Hatta şu saat itibariyle 40+2 olduk. Gelmiyor bebiş. eğer gelmemeye devam ederse benim de aynı olacak. 41+0 da suni sancı verecekmiş.

Yha benim kasılmalarım çok sıklaştı karnım hiç yumaşamıyor =( oğlum hareketli ama bu kasılmalar olunca karnım patlayacak gbi oluyo

statistician41 canım her zaman dualarımda olduğunuz gibi yarında olacaksınız sen çok güçlü bir insansın eminim senin oğlunda öyle zaferle çıkacaksınız o ameliyattan ben inanıyorum unutma her şey inanmakla başlıyor. Yüreğini ferah tut herşey güzel olacak. Şimdiden ömerine geçmiş olsun, allahım şifa versin. Hepimiz yarın ömer için okuyacağız. Dualarımz sizinle.

Canım şimdi dinlediğim tecrübeleri seninle paylaşayım. Bebeklerin aklını hiç hafife alma. Kuralları sen koy. İster istemez uyacaktır kızın. Yatağında uyuması gerekiyor. Arkadaşım 3 aylıkken odayı ayırmış. Bebek 45 dakika ağlamış fakat sonra susmuş ve alışmış. Çok akıllılar... Gündüz olduğunda odayı aydınlık bırakmak gece olduğunda karanlık tutmak bebeğin gece ve gündüzü algılamasını sağlıyormuş. Böylelikle bebek geceyi gündüzü ayırt edebiliyormuş. Patlayacak noktaya gelene kadar sabır göstermenin sinir sistemine ne büyük zararı olduğunu yazmama bile gerek yok. Zamanında verilen tepki en güzel tepkidir. Kırıcı olmaz fakat patlama noktasında verilen tepkinin yaratacağı etki pek iyi olmaz. Al ikisinide karşına bir daha bu cümleyi duymak istemiyorum. Lohusa sendromuna sayenizde girdim bana destek olmak yerine köstek oluyorsunuz. Yeter bıktım demelisin. Hatta biraz deliye de yatabilirsin tırssınlar. Bu dönemi atlatacaksın canım fakat sözünü esirgeme VE BEBEK İÇİN DE BİRAZ SABIR.

Canım şimdi her kafadam bir ses çokacak ama benim çocuk doktorum bir anda kesme sabah öğlen akşam istersen takviye amaçlı ver ama sonra tamamiyle kes dedi. Arada 30 cc en azından gece daha uzun uyuması için verebilirsin bence önemli olan önce emmesi sonra mama.

neden beklemiyormuş ki? bebişin durumu nasıl? benim doktorum 41 i bekliycez dedi de o yüzden soruyorum. doktordan doktora fark ediyor mu ki?
Canim her sey yolunda dedi ama beklemiyor belki 40 i gecince gelecek Allah bilir ama carsamba gel yatis olcak hazirlikli gel dedi

cnm benim 40 bitti. Hatta şu saat itibariyle 40+2 olduk. Gelmiyor bebiş. eğer gelmemeye devam ederse benim de aynı olacak. 41+0 da suni sancı verecekmiş.
Tatlim.en azindan bekliyor doktorun benim 40+0 carsamba adam drek suniyi denicek ben bekliyorm insallah kendi sancimz acilmamiz olur

Canim inan aklimda hep senin guzel ornegin var bende bunun icin dua ediyorm.insallah bizlerin de o sekilde olur kendiliginden gelişir umarim hayirlisi artik bekleyip gorcez..elamiz vaktini bildi maasallah

Ay ne guzel bizde deneriz sagol canim Allah hepimizim yardimcisi olsun insallah

Tesekkur ederiz caniim. Uyku seti o amerikadayim ben babies'rus tan aldim. Turkiyede baby registry sectionu olan toysrus ta vardr saniyorum.
Biraz araştırdım de toysrus Türkiye deki bütün mağazalarını kapatmış neyse iyi günlerde kullanın canım :))

Yoğun bir gündü ve vakit bulur bulmaz foruma bakınayım dedim. 3 saat belki fazla kayınvalide ile başka dilde muhabbet ettikten sonra kayın validemin ' hava çok güzel, yürüyüş iyi gelir' demesi üzerine dışarı çıkma gafletinde bulundum. Kadın o kadar hızlı yürüyor ki beni unutuyor ve sonra aklına gelince dönüp beni bekliyor şeklinde evin etrafında büyük bir daire çizdik. Bu arada destek te olmadığı için zorlandım ve eve yakınlaştığımızda ' bu seninle ilk ve son yürüyüşümdü' dedim. Çok yorulduğumu ve eşimle yürümek gibi olmadığını açıkladım. Beni bana bırak, tek başına çık nasıl istiyorsan öyle yürü dedim:)) Yetti beeee. Eve girdik yatağa uzandım, uyuyakalmışım. Yarın bir arkadaşım ailesiyle Fas' ın başka şehrinden Tanca' ya bizleri görmeye gelecekmiş ve hafta sonu ortak arkadaşımızda kalacaklarmış. Yanında çalışan Fas' lı çok mülaim bir kız vardı. O da tanca' ya ailesinin evine gelecek mi diye sorduğumda kızın babasının çok kötü bir insan olduğunu, kızın bütün parasına el koyduğu yetmezmiş gibi dövdüğünü ve bu nedenle kızın gelmek istemediğini söyledi. Hamileliğimin yatalak dönemlerinde bu kız benim evime de yardıma gelmişti ve çok severim. Bize gelsin, kalsın çok mutlu oluruz dedim. Yaşasın yuppi kız bize gelecek ve bizde kalacak. Kızla part time çalışacağız artık. Yarım gün o kayın validemi dinler, yarım gün ben :)) Hem ev kalabalık olursa belki şu doğum korkusu da biraz hafifler. Yeni gün itibariyle satın dolmasına 2 gün kaldı. Sanki evde sevdiğim insanlar olunca onlardan alacağım destek ile daha kolay doğum yapacakmışım gibi geliyor. Pek bir mutluyum kızın geleceğine. Biz de haberler bunlar kızlar. Umarım sağlığınız keyfiniz iyidir. Herşey yolundadır. Bir müddet forumdayım. Belki doğuma gidenler olur. Merakla bekliyorum

Canim benim ilk dogumumda 7. Gun cok iyiydim ama bunda 10-12 gun surdu hatta bir dikisim hala daha duruyor dusmedi ama genel olarak 8-10 gun icinde normal hayatina donersin diye dusunuyorum..bana baticon da verdiler hastaneden krem verdi 3 taneyi birbirine karistirip surdum bakimimi hic ihmal etmedim o yuzden rahatladim ama cidden acayip agri aci oluyor cok normal hele ki poponun ustune oturdugunda daha cok canin yanar yan oturmaya calis bide bel agrin olabilir egilip bebegin altini degistirdigimde kitlenip kaliyordum bir kac gece aglayarak uyudugumu biliyorum agridan ama geciyor canim biz 15 gunluk olduk cok sukur simdiden gazlar basladi bakti annem iyi oturmasin daha cok ayakta kalsin :)))

Tesekkur ederim canim:)) aynen ben usuttum muhtemelen 4. Gunden sonea beni yanliz biraktilar ve hicbir sekilde dogum yaptigimdan beri dinlenemiyorum surekli ayaktayim ve biseyler yapiyorum bir tane daha cocugum var 3 yasinda kendimi cok yoruyorum havalarda kotu gidiyor gercekten o yuzden sanirim usuttum ona da gecti 2 gundur uykusuzluk da beni bayagi yipratti umarim duzelir bu durum : (

Canım her emzirmeden sonra omzuna al gazını çıkart. Ağızdan çıkaramadıklarını alttan çıkarmaları gerekiyor o da daha zormuş.
Bu konuda gercekten bisey bilmiyorum sadece gunde 6 bardak rezene icmem gerektigini biliyorum onuda icmiyordum ama simdi icicem..benim oglum cok sakin bebekti bu kiz dunyayi yikiyor kizlar kendilerine iyi baktiriyolarmis :)) onuda yapiyorum cogu zaman ama kusuyor bu seferde umarim bir kac gunluk bir seydir yoksa boyle perisan oluruz agladigi zaman ortaligi yikiyor cunku :))))

Canim senim 40 bitti mi insallah hayirlisiyla gelir bebis ilk diye gec gelmek istyolar galiba benim daha var ama doktor niye drek carsamba son dedi bilemedim nasip
cnm benim doktorum da pazartesi son dedi hic acilma olmazsa suni sanci vermem dedi acilman olursa suni sanci ile deneriz. hic acilma yoksa suni sanciyla baslarsak cok uzun surer ve bebek cok fazla yipranabilir dedi hem sanci cekersin hem de sezeryana almak zorunda kalacagiz dedi. yarin kontrolum var bir daha pazarlik etmeye calisacagim bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…