- 4 Ocak 2012
- 1.209
- 1.859
- 83
Atakent acibadem istsnbulstatistician41 hangi hastanede olacak ameliyat canim
Ben 1 saat tuttum, sonrası acil duş oldubenimkini yumuşattı diyebilirim ama 1 saat dayanılacak koku değil, bileydim 10 dk yapardım ama yumuşatyığını garanti ederim benim Uç taş gibiydi pamuk oldu sabaha...
Sormayınca kendiliğinden açıklama yapmıyorlarki bu arada benim dr da başta beklemem diyordu 40 dolunca sonradan herşey yolunda oluraa 1 hafta daha bekleriz dediCanim doktorun dogru demis surec uzar hem biz hem bebek yipranir benim normal olsun diye iddiam yok ama aciklama yapsa doktor kendimi haztlardim..carsamba gunu son dedi bende bilmiyorum ne olcagini..insallah hepimiz kendi sancimizla belli bi acilmayla gderz
Sende de hiç açılma yumuşama yok dimi??? Benimki inmedi bileSormayınca kendiliğinden açıklama yapmıyorlarki bu arada benim dr da başta beklemem diyordu 40 dolunca sonradan herşey yolunda oluraa 1 hafta daha bekleriz dedi
Canim yediklerine dikkat ediyo msn. Barbunya kuru fasulye bulgur bunlar gax yapan yiyecekler. Soğuk yeme içme.Ben pek dikkate alan olmamış
Kıyamam ya. .inşallah hayırlısı ile kurtuln canım. Ben de dikislerimn açıldığını ve tekrar ameliyata alincgmi görüyrmKızlar günaydın,
Her gece rüyamda doğurmaktan yoruldum
9 gibi kontrolüm var, inşallah her şey yolundadır.
statistician41 canım dualarımız Ömerle, sağ salim atlatır inşallah ameliyatını.
ay cnm biz daha yavruarımıza kavusamadık kiyardım edelim. benim bildiğim bir tek rezene çayı ev masaj ama dediğim gibi daha tecrübemiz sıfırBen pek dikkate alan olmamış
bana da doktor aynısını söyledi. hiç açılma olmadan çok uzun sürer. böyle olursa bebek çok yıpranır strese girer riske giremem dedi.Bende aynı soruyu sordum dr a sorduğum gün hiç açılma yumuşama falan yoktu durum böyle olursa suni sancı vermem bebek strrse girer kakasını yapma riski artar demişti
Amin canım , Allah korusun uyku sırasında ağrıyorsa o yüzden öyle bir rüya görüyor olabilirsin bence, atlattın bitti çabucak iyileşirsin inşallahKıyamam ya. .inşallah hayırlısı ile kurtuln canım. Ben de dikislerimn açıldığını ve tekrar ameliyata alincgmi görüyrm
amin cnm amin ağzından bal akıyor inşallahCanim aslinda dogrusu da o surec uzayabilir her iki dogum seklini yasamak daha zor insallah kendiliginden gelisir her sey ..yarin doktor insallah acilman oldgunu soyler canim sana...guzel haberlerini bekleriz insallah
Ben ameliyata çok korkarak girdim bir süre atlatamadm o yüzden sanırım canım ya..Amin canım , Allah korusun uyku sırasında ağrıyorsa o yüzden öyle bir rüya görüyor olabilirsin bence, atlattın bitti çabucak iyileşirsin inşallah
Ben ameliyata çok korkarak girdim bir süre atlatamadm o yüzden sanırım canım ya..
Kızlar bi sorum olacak kanama veya su gelmeden doğum başlayabilir mi?
Geçen hafta baktı yok demişti bugünde sadece nst var bakmaz muhtemelen benimde inmedi baya yukarda sancıda yok arada adet olucakmışım gibi oluyor ama o da nadir bekletcek bebişler biziSende de hiç açılma yumuşama yok dimi??? Benimki inmedi bile(( günlerimiz aynı sayılır seni takip ediyorum sancım var falan yazsan diye:))
Hımm anladım canım aklıma takılıyor hep su gelecekmi nişan gelecek mi sıkıntısı mahfediyor adamı =)Başlar canım, komşum sadece büyük tuvaleti var zannedip 5 kere wc ye gitmiş, annesi senin doğum başlamış olabilir kontrole gidelim demiş, gittiğinde 0 sancı ama 5 cm açıklık varmış, başlatmışlar doğumu
Aynen ben de öyleyim. Bir de ya duşta falan suyum gelirse de fark etmezsem endişesi var bende.Hımm anladım canım aklıma takılıyor hep su gelecekmi nişan gelecek mi sıkıntısı mahfediyor adamı =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?