Aynen vallah. Benim kızımda cok hareketli bugece. Inşallah kanala giriyolardır :)Kızlar benim oğlum 1 saattir acayip hareketli, kasıklarımda hissediyorum hareketlerini. Yatınca daha çok hareketleniyor, şimdi içeri geldim oturdum yavaşladı biraz. Kanala iniyordur inşallah
Ayy hadi inşallah, yarın cuma vakitlerinde doğururuz belkiAynen vallah. Benim kızımda cok hareketli bugece. Inşallah kanala giriyolardır :)
Ayy hadi inşallah, yarın cuma vakitlerinde doğururuz belki
Demin kızdım, bak yarın doktor amca seni kontrol edecek gelmezsen zorla getirme kararı çıkar diye
Bende cuma vakti dogurmak istiyorum ya:) gelseler ya yarin..Ayy hadi inşallah, yarın cuma vakitlerinde doğururuz belki
Demin kızdım, bak yarın doktor amca seni kontrol edecek gelmezsen zorla getirme kararı çıkar diye
Allah yardimciniz olsun canim benim.dualarimiz sizinle.Arkadaslar yarn ameliyatimiz 10 da baslayacak. Yaklasik 5 saat surmesi planlaniyor . Suan kan bankasinda kan oldugu bilgisi paylasildi ancak acil bir durum gerceklesirse sizden de destek alacagim. Yarin gunlerden cuma dilerim rabbim bu guzel gununde omerim icin yapilan dualari geri cevirmeZ. Yarin ameliyat vaktimizde sizlerden okuyabilecek olanlardan yasin vakti olmayip okuyamayacak olanlardan ayatel kursi lohusa olan arkadaslarimizdan ise 'ya safi ya kafi' zikrini omerim icin cekmelerini isteyecegim. Yarin 10.00 itibari ile dualarinizi bizden eksik etmeyin. Dualarda bulusmak dilegiyle...
Kızlar acil yardım
Bu gazla başım belada çocuğum kivraniyo sabahtan beri doğru düzgün uyuyanadi bile o ağlıyor ben Ağlıyorum
Canım benim elini hafif yağlayıp vücuduna küçük dairesel masajlar yapabilirsin. Youtube ta video kesin vardır.Ben pek dikkate alan olmamış
2 gün sonra benim 40 hafta bitiyor. Yarın kontrolüm var. Bakalım benim doktor ne diyecek... 1 hafta daha bekleyelim derse bende pazarlık edip 4 gün için pazarlık yapacağım. Yani 40 haftayı 2 gün geçsin beklemek istemediğimi söyleyeceğim. Bakalım neler olacak yarın.cnm benim doktorum da pazartesi son dedi hic acilma olmazsa suni sanci vermem dedi acilman olursa suni sanci ile deneriz. hic acilma yoksa suni sanciyla baslarsak cok uzun surer ve bebek cok fazla yipranabilir dedi hem sanci cekersin hem de sezeryana almak zorunda kalacagiz dedi. yarin kontrolum var bir daha pazarlik etmeye calisacagim bakalim.
ben kimyon yiyorumBen pek dikkate alan olmamış
Bende aynı soruyu sordum dr a sorduğum gün hiç açılma yumuşama falan yoktu durum böyle olursa suni sancı vermem bebek strrse girer kakasını yapma riski artar demiştiHayirli geceler kizlar belim agriyor bugun yattigim yerden anlamadim epey yurudum aksam belki iyi gelir diye..bde bise soracagim acilma hic yoksa suni sanci verilir mi sezaryen mi onerilir sizce ben bilmiyorm acilma var mi hic yoksa bosa sanci vermezler insallah carsambaya kadar gelmezse carsamba yatiyorm hastaneye nasip olursa cok degisik hisler icindeyim korku heyecan..
Ben 1 saat tuttum, sonrası acil duş olduKizlarr ben de bugun dustan once sogan koydum 5-10 dk..yumusatiyo gercekten ins fayda eder bende pzt sezeryan olcam yapayim bikac gun dedim..ama feci kokuyo elim su an gogusum de kokuyodur yikandigim halde..saskinleyley in dedigi gb lahmacun gb olduk valla yara olmasin da artik kokacazzz
Canim aslinda dogrusu da o surec uzayabilir her iki dogum seklini yasamak daha zor insallah kendiliginden gelisir her sey ..yarin doktor insallah acilman oldgunu soyler canim sana...guzel haberlerini bekleriz insallahcnm benim doktorum da pazartesi son dedi hic acilma olmazsa suni sanci vermem dedi acilman olursa suni sanci ile deneriz. hic acilma yoksa suni sanciyla baslarsak cok uzun surer ve bebek cok fazla yipranabilir dedi hem sanci cekersin hem de sezeryana almak zorunda kalacagiz dedi. yarin kontrolum var bir daha pazarlik etmeye calisacagim bakalim.
Canim doktorun dogru demis surec uzar hem biz hem bebek yipranir benim normal olsun diye iddiam yok ama aciklama yapsa doktor kendimi haztlardim..carsamba gunu son dedi bende bilmiyorum ne olcagini..insallah hepimiz kendi sancimizla belli bi acilmayla gderzBende aynı soruyu sordum dr a sorduğum gün hiç açılma yumuşama falan yoktu durum böyle olursa suni sancı vermem bebek strrse girer kakasını yapma riski artar demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?