2015 Ekim Anneleri

bana da doktor aynısını söyledi. hiç açılma olmadan çok uzun sürer. böyle olursa bebek çok yıpranır strese girer riske giremem dedi.
Demekki onun için bile az da olsa açılma lazım senin dr da öyle dediğine göre bebek riske girmicek olsa ben şansımı dener öyle olmazsa sezeryan derdim ama kakasını yapar strese girerse dedi ondan korktum umutluyum ama ben 40 ını geçmeden gelcek:)

Hımm anladım canım aklıma takılıyor hep su gelecekmi nişan gelecek mi sıkıntısı mahfediyor adamı =)

Bence nişanı ya da suyu gelenler şanslı, ben komşumun yerinde olsam gitmezdim doktora, mideyi üşüttüm herhalde der döner kıçımı uyurdum afedersin

Yha benim kasılmalarım çok sıklaştı karnım hiç yumaşamıyor =( oğlum hareketli ama bu kasılmalar olunca karnım patlayacak gbi oluyo
Ben de aynı durumdayım korkmamak istiyorum bebek hareketlerinde sorun yok, ağrı yok çünkü kasıkta belde. ama karnım sert hep..

Bence nişanı ya da suyu gelenler şanslı, ben komşumun yerinde olsam gitmezdim doktora, mideyi üşüttüm herhalde der döner kıçımı uyurdum afedersin
Bencede :) benimde aklımda hep o var nasıl anlıcam ya anlamazsam diye su falan gelince hemen gidersin hastaneye de az bi ağrıyla falan kalkıp gitmem heralde 1 saat yolu:) sonuçta yanlış alarm falandır diye:)

Ben de aynı durumdayım korkmamak istiyorum bebek hareketlerinde sorun yok, ağrı yok çünkü kasıkta belde. ama karnım sert hep..
Canım sürekli sertse bı dr söle derim benim sürekli değil ama geldimi fena oluyo uzun bi müddet gitmiyor sonra baya ara verip tekrar başlıyor

Sormayınca kendiliğinden açıklama yapmıyorlarki bu arada benim dr da başta beklemem diyordu 40 dolunca sonradan herşey yolunda oluraa 1 hafta daha bekleriz dedi
Hayirlisi canim carsamba belli olacak hepimiz icin hayirlisi olsun. Guzel haberler paylasalim insallah senin de az kalmis Rabbim.kolaylik versin

Bu zamana kadar rüyamda doğumla ilgili hiçbişey görmemiştim... Dün rüyamda nişan geldiği görüyorum elimde tuvalet kağıdı koşa koşa herkese gösteriyorum sanırım yavaş yavaş gelmeye başladılar bana delirmeden bi doğsalardı hayırlısıyla

Bnm Afedersiniz oramda bişeler oluyo sanki habire bir şeyler akıyor gbi hissediyorum ne kötü bir his =(

Sanirim buraya son ugrayisim. Bugun taburcu oluyorum ben arkadaslar. Sezeryanda korkulacak birsey yokmus. Dogum yapan annelere ve yapacaklara sihhatli bir omur diliyorum. Insallah hersey gonlunuzce olur. Dogum yapmayanlar, bebek hareketlerinizi cok cok iyi takip edin. Son gunlerde ufacik bi endiseyi bekleyerek gecirmeyin. Yine de ne olursa olun, olanda ve olacak olanda hayir vardir. statistician41 ile telefonda gorusme imkanim olursa gorusecegim, kucuk omerin guzel haberlerini hepimiz zaten bekliyoruz. Hersey icin sag olun, hakkinizi helal edin.

canım sımdi okudum, sayfaları bitirmeyi bekleyemedim.. 5 dk kalmıs.. Allahım sifalar versin... insallah sağsalim cıksın ameliyattan yavrum.. okuruz duaları sureleri ins elimizden geldiğince... tlfnundan bulabilir misin bilmiyorum ama TAHMİDİYE diye bi dua var, hep şifa ayetleri var.. onu okusan... Allahım yardımcınız olsun kuzumun da sizin de..

Canım geçmiş olsun ve Allah sabır versin diyorum tekrar. Dediğin çok doğru. Bebeğin hareketlerini takip etmek gerekiyor. Allah hakkınızda hayırlı, güzel kapılar açsın. Sağlıkla kal canım benim. Ömer bebek için hepimiz duacıyız. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Tatlim.en azindan bekliyor doktorun benim 40+0 carsamba adam drek suniyi denicek ben bekliyorm insallah kendi sancimz acilmamiz olur

inşallah kendi sancınla gidersin tatlım. bak bi arkadaş adaçayı demiş denesek mi ki bi araştırma yapıp ne dersin? bu arada benimde sabaha kadar vajina bölgesinde ağrım oldu. tanıdığım bi ebe vardı ona sordum açılmaların başlamış bebek aşağıya iice yerleşio bugün yarın gelir bebek dedi. hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…