Demekki onun için bile az da olsa açılma lazım senin dr da öyle dediğine göre bebek riske girmicek olsa ben şansımı dener öyle olmazsa sezeryan derdim ama kakasını yapar strese girerse dedi ondan korktum umutluyum ama ben 40 ını geçmeden gelcek:)bana da doktor aynısını söyledi. hiç açılma olmadan çok uzun sürer. böyle olursa bebek çok yıpranır strese girer riske giremem dedi.
He birde o var dı =( ayy sona yaklaştıkça artıyor endişelerAynen ben de öyleyim. Bir de ya duşta falan suyum gelirse de fark etmezsem endişesi var bende.
Benim doktorda 41i bekleyi0 karar verecekmiş ben de çözemedim bu durumu..neden beklemiyormuş ki? bebişin durumu nasıl? benim doktorum 41 i bekliycez dedi de o yüzden soruyorum. doktordan doktora fark ediyor mu ki?
Hımm anladım canım aklıma takılıyor hep su gelecekmi nişan gelecek mi sıkıntısı mahfediyor adamı =)
Ben de aynı durumdayım korkmamak istiyorum bebek hareketlerinde sorun yok, ağrı yok çünkü kasıkta belde. ama karnım sert hep..Yha benim kasılmalarım çok sıklaştı karnım hiç yumaşamıyor =( oğlum hareketli ama bu kasılmalar olunca karnım patlayacak gbi oluyo
Bencede :) benimde aklımda hep o var nasıl anlıcam ya anlamazsam diye su falan gelince hemen gidersin hastaneye de az bi ağrıyla falan kalkıp gitmem heralde 1 saat yolu:) sonuçta yanlış alarm falandır diye:)Bence nişanı ya da suyu gelenler şanslı, ben komşumun yerinde olsam gitmezdim doktora, mideyi üşüttüm herhalde der döner kıçımı uyurdum afedersin
Bende şuan kasılmalarda öle yapıorm =)Bence nişanı ya da suyu gelenler şanslı, ben komşumun yerinde olsam gitmezdim doktora, mideyi üşüttüm herhalde der döner kıçımı uyurdum afedersin
Canım sürekli sertse bı dr söle derim benim sürekli değil ama geldimi fena oluyo uzun bi müddet gitmiyor sonra baya ara verip tekrar başlıyorBen de aynı durumdayım korkmamak istiyorum bebek hareketlerinde sorun yok, ağrı yok çünkü kasıkta belde. ama karnım sert hep..
Hayirlisi canim carsamba belli olacak hepimiz icin hayirlisi olsun. Guzel haberler paylasalim insallah senin de az kalmis Rabbim.kolaylik versinSormayınca kendiliğinden açıklama yapmıyorlarki bu arada benim dr da başta beklemem diyordu 40 dolunca sonradan herşey yolunda oluraa 1 hafta daha bekleriz dedi
sağol cnm aminGuzel haberlerle gel insallah canim hayirlisi ne ise o olsun
Evet cnm baslayabilirKızlar bi sorum olacak kanama veya su gelmeden doğum başlayabilir mi?
Arkadaslar yarin ameliyatimiz 10 da baslayacak. Yaklasik 5 saat surmesi planlaniyor . Suan kan bankasinda kan oldugu bilgisi paylasildi ancak acil bir durum gerceklesirse sizden de destek alacagim. Yarin gunlerden cuma dilerim rabbim bu guzel gununde omerim icin yapilan dualari geri cevirmeZ. Yarin ameliyat vaktimizde sizlerden okuyabilecek olanlardan yasin vakti olmayip okuyamayacak olanlardan ayatel kursi lohusa olan arkadaslarimizdan ise 'ya safi ya kafi' zikrini omerim icin cekmelerini isteyecegim. Yarin 10.00 itibari ile dualarinizi bizden eksik etmeyin. Dualarda bulusmak dilegiyle...
Canım geçmiş olsun ve Allah sabır versin diyorum tekrar. Dediğin çok doğru. Bebeğin hareketlerini takip etmek gerekiyor. Allah hakkınızda hayırlı, güzel kapılar açsın. Sağlıkla kal canım benim. Ömer bebek için hepimiz duacıyız. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Sanirim buraya son ugrayisim. Bugun taburcu oluyorum ben arkadaslar. Sezeryanda korkulacak birsey yokmus. Dogum yapan annelere ve yapacaklara sihhatli bir omur diliyorum. Insallah hersey gonlunuzce olur. Dogum yapmayanlar, bebek hareketlerinizi cok cok iyi takip edin. Son gunlerde ufacik bi endiseyi bekleyerek gecirmeyin. Yine de ne olursa olun, olanda ve olacak olanda hayir vardir.statistician41 ile telefonda gorusme imkanim olursa gorusecegim, kucuk omerin guzel haberlerini hepimiz zaten bekliyoruz. Hersey icin sag olun, hakkinizi helal edin.
Tatlim.en azindan bekliyor doktorun benim 40+0 carsamba adam drek suniyi denicek ben bekliyorm insallah kendi sancimz acilmamiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?