2015 Ekim Anneleri

bir dene tatlım söyle direk çünkü açılmayı ilaçla yapıyorlarmış neden bu kadar sezaryana almak için hevesli ki? hayır yine allah korusun bebiş sıkıntıya girer eyvallah. inan benimde sezaryan normal gözümde değil kendime o kadar acı çektircek kastımda yok ama normali en azından bir denemeli. denemeden bilmeden direk kestrip atması ilginç geldi arkadaşım sen özellikle diret bi normali denemek istiyorum diye bakalım ne dicek.

Benim doktorda 41i bekleyi0 karar verecekmiş ben de çözemedim bu durumu..

canım ben yeni yeni anlamaya başladım. bir ebe tanıdığım var ona da sordum. sancı kendi kendine gelsin doğum kendiliğinden başlasın diye bekliyorlarmış zaten 3 günde bir kontrol ediyorlar devamlı bebiş sıkıntıya girerse direk alacaklar. bebişte sıkıntı yoksa bekliyorlar. bakalım benim dün sabaha kadar çok ağrım oldu. umarım başlıyodur ufaktan

Benimde çatımda çok ağrım var şeyimin tüm kemikleri ağrıyo 2 gündür fena derecede doğumun yaklaştığının göstergesi mi bu da acaba

Benimde çatımda çok ağrım var şeyimin tüm kemikleri ağrıyo 2 gündür fena derecede doğumun yaklaştığının göstergesi mi bu da acaba

ebeye bende oluşan semptomları söylediğimde (ki senle aynı) ya saatler var doğuma yada 1-2 günün var dedi. hareket et bol bol dedi işlerini tamamla dedi. sen yine bi doktoruna da sor herkesin gebeliği farklı kimininki erken gelmeyi istiyor kimininki geç geliyor. olabilir de olmayabilirde.

canım stres yapma gelir insallah sütün de.. sen bu yaptıklarını yapmaya devam et, insallah gelecektir. bol bol emzirin emdikçe gelcek diyorlar. insallah senin de öyle olur..

Ayyy Allahım bir de onu doyuracaksın, hem de kızı var diyorsun.. Allahım.. sen kendine kadar pişir götür odanda ye diyecem de, böylesine öylesi lazım ama, işte biz yapamayız..

Günaydın kızlar çok garip rüyalar görüyorum hayir olsun sağlık ocağına gitcektim unuttum pzt inş bide ekim nasıl hızlı geçiyor farkında misiniz

neden herkes cok biliyor yaa, tamam destek ol da yani doyurucu değil ne demek ki ay iyi ki söyledin yani sen onu söylemesen ben napardım diyeceksin.. ay bilmiyorum benim en korktugum seylerden, karsımdakine sinir olur söyleyemezsem.. eşim de bu sıralar korkutuyor beni, bi tuhaf hallere girdi annemler bişeyler aldıkça yaptıkça.. bi kıskanclıklara, kendi annesinin yaptıklarını söylemeye fln.. bu simdiden böyleyse cocuk doğunca beni iice arada bırakır diye korkar oldum... herkes bişeyler konusuyo da takmamak cok zor

var ya felsefene bayılıyorum ama bizdeki kaynanalarda kocalarda nerdeee... anama laf ettin diye yer yerinden oynar.. yani bendeki öyle.. sen nasıl öyle konusursun olur, ay düsündükçe delireceğim geliyor.. insallah kimse kalmaz bizimle, annem zaten gider o kız tarafı olunca bi böyle cekingen davranıyor sinir oluyorum zaten.. kv hergün eve bırakmak gerekir gider mi ki evine bilmiyorum... ama koca denen evde yokken rahat rahat söylenebilirim

ben de geçenlerde gördüm, yatak odasında eşim böyle karnımı seviyor. diyorum ki ben bu cocugun kafasını hissediyorum bacaklarımda diyorum. yok canım fln diyo, bi kaldırıyrum üzerimdekini ayyy kafası cıkmıs cocuk geliyor eşim bakakalıyo böyle, bağırıyorum dr cağırsana ambulans cagır bişey yap ne bakıosun diye,adam donup kalıyo.. ayy tuhaf bi rüyaydı..

dün de beşik fln alındı, eve geldik ben yarın kuralım dedim diye trip attı bana beyefendi.. annesigil aldı diye hevessiz davranıyormusum fln diye.. rüyamda bi gördüüüüm, bizim diyorum ücüzümüz olacak, biz neden bi tane besik aldık, hastane cantasına koydugum bezler de yetmez, aldıgım hiçbişey yetmez ki diyorum... ama sok olmusum.. sabah uyandım hala etkisindeyim, uyku sersemi yetmicek mi o yatak fln diye düsündüm bikaç saniye..dediğin gibi bana da gelmeye basladılar sanırım

canım Allah sabrını arttırsın.. biz seni cok sevdik.. sana duacıyız..
ne zzaman istersen bizimle konus.. cünkü burda dile getirmesek de hepimizin aklının bi ucunda sen varsın...
sen de hakkını helal et..

Canimm gecmis olsun. Her sey de bir hayir vardir Rabbim sabir versin sen cok guclu bir kadinsin maasallah

Selam kızlar dr.dan geldim şimdi. Nst de sancı çıkmadı bugün dr.umda alttan muayene etti açılma 3-4cm ama yumuşama çok fazla hatta komple açılmışmı diye endişelendim bi an dedi. Benim ikinci doğum olacağı için istersen suni sancıyı koklatsam akşam 4 e kadar doğurursun dedi. Bende bugün değil ama yarın olabilir dedim. Bugünden sıcak duş, doğal lavman için activia yoğurt ve form çayı iç dedi. Sancı kendi gelmezse yarın sabahtan gideceğim inşallah

Doğum Hikayem..
Pazartesi yapilan kontrolde doktor acilmanin basladigini yuksek ihtimal persembeye kadar dogumun olacagini bol bol yurumem gerektigini soyledi.O gün yine yuruyus yaptim evde yapmam gereken isleri tamamladim hamilelik fotograflarim arasina bi kac tane daha ekledim:)
Aksamina nisan geldi sancilar ara ara oluyodu zaten sancilar sıklasti geceyi uykusuz gecirdim sabaha kadar evde cektim sanciyi sabah gittik doktora ben diorum acilma 7 falan olmustur bi muane etti ebe acilma 3 cm:)Nst ye bagladilar ebe sancilarimin duzenli geldigini ama sancilar yukseldikce bebegimin kalp atislarinin dustugunu doktorumla gorusmesi gerektigini soyledi doktorum bekleyelim herseyi normal doguma cok musait demis yatis yapildi lavman yuruyus falan boyle devam edio surec.yine nst ye baglandim sancinin geldigi bi an suyum patladi ve yine bebegimin kalp atislari dusuyodu ebe geldi muane etti acilma 4-5 cm olmus biraz daha nst cekildi sancilar 40 larda falan bile olsa acayip bi sanci oluyodu bi anda bi telasla doktorumu aradilar geldi muane acilma 6 cm ama bekleyemeyiz acil sezeryan dedi o tek istegim bebegime sag salim kavusmakti herkes bi yere kosturuyo oksijen falan bagladilar hemen ameliyathaneye aldilar ameliyathanedekiler normal dogumdan döndugumu ogrenince surekli moral verdiler saolsunlar.bi 10 dk icinde bebegimin aglamasini duydum bebegimi gosterdi doktorum o an herseye bedeldi cok sukur kavustuk.bebegimi giyindirip getirdiler optum onu baloncuklu agzindan:)doktorum dio baska bi hastam daha var onu sezeryana alicaz diye beklerken seni aldik.herseyin hayirlisi gercekten sezeryan hayat kurtarici bi dogum sekliymis onu anladim.Insallah dogum yapmayi bekleyen anneler de sag salim bebislerine kavusur Rabbim hepinizin yardimcisi olsun..

Canim insallah oyle olmustur acilmalarin vardir..arastirip icebilirz aslinda ben hurma yiyorm yuruyus bde baska bse yok adacayini da deneyelim bi sikinti olmaz sanirim bi soralim..benim belim agryor ama geciyor artik bekliyorz insallah sancilarimz suyumuz gelir de ole gderiz canim mubarek gunde Rabbim duamizi kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…