- 20 Ağustos 2013
- 784
- 451
- 123
cnm benim doktorum da pazartesi son dedi hic acilma olmazsa suni sanci vermem dedi acilman olursa suni sanci ile deneriz. hic acilma yoksa suni sanciyla baslarsak cok uzun surer ve bebek cok fazla yipranabilir dedi hem sanci cekersin hem de sezeryana almak zorunda kalacagiz dedi. yarin kontrolum var bir daha pazarlik etmeye calisacagim bakalim.
Benim doktorda 41i bekleyi0 karar verecekmiş ben de çözemedim bu durumu..
Benimde çatımda çok ağrım var şeyimin tüm kemikleri ağrıyo 2 gündür fena derecede doğumun yaklaştığının göstergesi mi bu da acabainşallah kendi sancınla gidersin tatlım. bak bi arkadaş adaçayı demiş denesek mi ki bi araştırma yapıp ne dersin? bu arada benimde sabaha kadar vajina bölgesinde ağrım oldu. tanıdığım bi ebe vardı ona sordum açılmaların başlamış bebek aşağıya iice yerleşio bugün yarın gelir bebek dedi. hayırlısı olsun.
Benimde çatımda çok ağrım var şeyimin tüm kemikleri ağrıyo 2 gündür fena derecede doğumun yaklaştığının göstergesi mi bu da acaba
Eki Görüntüle 1651249
Son hali arkadaşlar. Yarın da yastığını yapıcam.
Canm dikisler fena benimde oturamiorum bana agri kesici,batikon ve antibiyotik krem verdi hepsini kullaniorum dikisler hassas bi yerde bakimini guzel yap dedi.. bu arada goguslrimm cok fenaaaaa mahvoldm kalkan malkan fayda verecek gibi degil tam olarak sutumde gelmedi mecburen hipp verioruz, sut icinde yapmadigim sey kalmadi laktamil.bitki cayi,incir.kayisi.kizilcik hosafi ne varsa iciorum sicak banyooo ama yok 3.gnden sonra gelir dedi cocuk hemsiremiz bakalim beklemedeyiz bizde durum bu...
Evet yha bi o tarafa bi bu tarafa geçiyor miniğim =) Bir türlü iyileşemiyorm ki =( kv saolsun eve iş alıp yapıyor güya para kazanıyor ama eldeki sağlıktan oluyoruz =(yemek bulaşık bende yapmayıncada bütün işleri ben yapıyorum sizde hazıra konuyorsunuz diyo yediğim yemek boğazımda kalıyor bende kalkıorm kendi yemeğimi kendim yapıyorum ama nafile iyi olamıyorm üşütüyorum sürekli =(
Canım iki çocuk doktoruda emzik verin dedi bana ama damaklı olsun dedi ikiside. Aventin 0-6 ay damaklı emziğini kullanıyoruz şuan. Sakinleştiriyor. Uykuya dalmasını kolaylaştırıyor çünkü bizdede durum aynı şuan memede çok uzun kalıyor uyurken bile emiyor iyice dalınca ağzından çıkartıyor göğsümü emzik niyetine kullanıyor. Yatağına yatırıncaya kadar uyanıyor göğsümde uyumak istiyor sabah bazen 5'te uyuyor bazen 8'de ben kafayı tırlatma noktasına geliyorum. Bugün eşimle aynı şeyi konuştum ben işe nasıl gidicem dedim ama oturacak diyor herkes gece gündüzü ayıracak diyorlar. Mama vermek istemiyorum ama ne kayınvalidem ne annem anlamıyor ağızlarında devamlı doymuyor doymuyor, bugün kayınvalidem acaba sütün mü doyurucu değil dedi ses çıkarmıyorum ama patlarsam fena olucak.
bir dene tatlım söyle direk çünkü açılmayı ilaçla yapıyorlarmış neden bu kadar sezaryana almak için hevesli ki? hayır yine allah korusun bebiş sıkıntıya girer eyvallah. inan benimde sezaryan normal gözümde değil kendime o kadar acı çektircek kastımda yok ama normali en azından bir denemeli. denemeden bilmeden direk kestrip atması ilginç geldi arkadaşım sen özellikle diret bi normali denemek istiyorum diye bakalım ne dicek.[/QUOTElnan doktoru tanimasam sezeryanci derim ama normalde kimseyi sezeryana almaz yalvarsan da. Bebisimin kilosu kucuk olunca daha da hassas gucsuz oluyormus b
Canım şimdi dinlediğim tecrübeleri seninle paylaşayım. Bebeklerin aklını hiç hafife alma. Kuralları sen koy. İster istemez uyacaktır kızın. Yatağında uyuması gerekiyor. Arkadaşım 3 aylıkken odayı ayırmış. Bebek 45 dakika ağlamış fakat sonra susmuş ve alışmış. Çok akıllılar... Gündüz olduğunda odayı aydınlık bırakmak gece olduğunda karanlık tutmak bebeğin gece ve gündüzü algılamasını sağlıyormuş. Böylelikle bebek geceyi gündüzü ayırt edebiliyormuş. Patlayacak noktaya gelene kadar sabır göstermenin sinir sistemine ne büyük zararı olduğunu yazmama bile gerek yok. Zamanında verilen tepki en güzel tepkidir. Kırıcı olmaz fakat patlama noktasında verilen tepkinin yaratacağı etki pek iyi olmaz. Al ikisinide karşına bir daha bu cümleyi duymak istemiyorum. Lohusa sendromuna sayenizde girdim bana destek olmak yerine köstek oluyorsunuz. Yeter bıktım demelisin. Hatta biraz deliye de yatabilirsin tırssınlar. Bu dönemi atlatacaksın canım fakat sözünü esirgeme VE BEBEK İÇİN DE BİRAZ SABIR.
Bu zamana kadar rüyamda doğumla ilgili hiçbişey görmemiştim... Dün rüyamda nişan geldiği görüyorum elimde tuvalet kağıdı koşa koşa herkese gösteriyorumsanırım yavaş yavaş gelmeye başladılar bana delirmeden bi doğsalardı hayırlısıyla
Sanirim buraya son ugrayisim. Bugun taburcu oluyorum ben arkadaslar. Sezeryanda korkulacak birsey yokmus. Dogum yapan annelere ve yapacaklara sihhatli bir omur diliyorum. Insallah hersey gonlunuzce olur. Dogum yapmayanlar, bebek hareketlerinizi cok cok iyi takip edin. Son gunlerde ufacik bi endiseyi bekleyerek gecirmeyin. Yine de ne olursa olun, olanda ve olacak olanda hayir vardir. @statistician41 ile telefonda gorusme imkanim olursa gorusecegim, kucuk omerin guzel haberlerini hepimiz zaten bekliyoruz. Hersey icin sag olun, hakkinizi helal edin.
Canimm gecmis olsun. Her sey de bir hayir vardir Rabbim sabir versin sen cok guclu bir kadinsin maasallahSanirim buraya son ugrayisim. Bugun taburcu oluyorum ben arkadaslar. Sezeryanda korkulacak birsey yokmus. Dogum yapan annelere ve yapacaklara sihhatli bir omur diliyorum. Insallah hersey gonlunuzce olur. Dogum yapmayanlar, bebek hareketlerinizi cok cok iyi takip edin. Son gunlerde ufacik bi endiseyi bekleyerek gecirmeyin. Yine de ne olursa olun, olanda ve olacak olanda hayir vardir. @statistician41 ile telefonda gorusme imkanim olursa gorusecegim, kucuk omerin guzel haberlerini hepimiz zaten bekliyoruz. Hersey icin sag olun, hakkinizi helal edin.
Canim insallah oyle olmustur acilmalarin vardir..arastirip icebilirz aslinda ben hurma yiyorm yuruyus bde baska bse yok adacayini da deneyelim bi sikinti olmaz sanirim bi soralim..benim belim agryor ama geciyor artik bekliyorz insallah sancilarimz suyumuz gelir de ole gderiz canim mubarek gunde Rabbim duamizi kabul etsininşallah kendi sancınla gidersin tatlım. bak bi arkadaş adaçayı demiş denesek mi ki bi araştırma yapıp ne dersin? bu arada benimde sabaha kadar vajina bölgesinde ağrım oldu. tanıdığım bi ebe vardı ona sordum açılmaların başlamış bebek aşağıya iice yerleşio bugün yarın gelir bebek dedi. hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?