2015 Ekim Anneleri

amin canım.. ama adaçayını araştıralım ciddi bir şekilde. şimdi kafama takıldı. hamilelikte bitkisel çaylar yasak ya bişey falan olur allah korusun.

amin canım.. ama adaçayını araştıralım ciddi bir şekilde. şimdi kafama takıldı. hamilelikte bitkisel çaylar yasak ya bişey falan olur allah korusun.
Canim ilk aylar dusuk olur diye icmiyorduk bitkisek cay acaba yine sikinti varmidir ki..bi de benim doktor yuruys tamam da bebek gelecegi zamani bilir dedi gulerek ziplamana gerek yok dedi ben merdven inip cikayim mi dedim guldu☺olsun bi umut napalim ☺

Bende bilemedim o yüzden didim :) bizim bebekler baya rahat gelmek bilmiyo ki. arkadaşlarım bile şok oluyo. bu kadar tez canlı bir annenin bu kadar sabırlı bir bebişi olacağını tahmin etmezdik diyorlar. haklılar valla

Kızlar pembe bir şey geldi ama Dünkü muayeneden kaynaklı olabilir mi? Şancı. Vs hiç yok.sizce doktora sorayım mi bekliyim mi

Hafi gözün aydın sağlıkla al işallah kucağına :) darısı da biz bekleyenlere:)

Gelmiyolar keyifleri yerinde demek ki sabirli olsun bebis annesi ama gelsinler artik☺☺son hafta cok zor yani gecmiyo zaman hic☺

bana da doktor aynısını söyledi. hiç açılma olmadan çok uzun sürer. böyle olursa bebek çok yıpranır strese girer riske giremem dedi.
Ben de kontrolden geldim şimdi. Bende yumuşama ve 2 parmak kadar açılma var ama doktor gerekli şartlar oluşmadan suni sancı taraftarı değil. Daha hangi şartlar olmalı bende bilmiyorum. Salı tekrar gidicez doğmazsa haftaya cuma artık karar vericez dedi. Sezeryan ihtimali doğuyor. Kendiliğinden gelse keşke pazar günü de doluyo

Canim.gozunaydin kavustun melegine darisi basimiza insallah dedigin gbi muhim olan yavrucagni sag salim kucagina almak sezaryen kimi durumda hayati oneme sahip hayirlisi olmus canim

Ha evet bir de o var. Uyuyamayacaksın, yok 2 dakika duşa giremeyeceksin v.s
Bunca insan nasıl beceriyorsa biz de yaparız. Hele ki kendi evlatlarımız için uykusuz kalmışız, yorulmuşuz çok mu?

bencede hem herkesin aynı olcak diye bişey yok seninki bana benzemez benimki sana

Ada çayı hamileligin ilk 3 ayında düşüge sebep olduğu için evet yasak. Ama bu son günlerde nasıl bir işlevi var bilemiyorum.

Ya benim 2. Cocugum oldugu halde bana da diyorlar sanki bilmiyorum elbet zorluklari olacak.. ama guzellikleri cok daha fazla ne gereksiz konusuyorlar ya..

bizimde hevesimizi kırıp korkutmaya calışıyorlar ama nafile sonuçta bu yola baş koyduysak o yolda dımdık ılerlerız arada kızcaığımız üzülceğimiz şeylerde olıcak tabıkıde ama anneyiz sonuçta

beyazpeynir1 Kendini hiçbir zaman yalnız hissetme inşallah en kısa zamanda atlatırsın. Acılar da bizim için hepsi birer imtihan. Acın çok büyük biliyorum ama sabret canım..

canım akşam bir akrabamla konuştuk hadi doğurmadın mı dıyor bana sanki bilmiyor doğurmadım işte son 1 günümüz ama ne yapayım gelmiyor neyse onun açılması yokmuştu muayene etmış doktoru suni sancı vermişler yınede günü gelince hiç olmamış öyle sezeryana almışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…