- 20 Ağustos 2013
- 784
- 451
- 123
Canim insallah oyle olmustur acilmalarin vardir..arastirip icebilirz aslinda ben hurma yiyorm yuruyus bde baska bse yok adacayini da deneyelim bi sikinti olmaz sanirim bi soralim..benim belim agryor ama geciyor artik bekliyorz insallah sancilarimz suyumuz gelir de ole gderiz canim mubarek gunde Rabbim duamizi kabul etsin
Canim ilk aylar dusuk olur diye icmiyorduk bitkisek cay acaba yine sikinti varmidir ki..bi de benim doktor yuruys tamam da bebek gelecegi zamani bilir dedi gulerek ziplamana gerek yok dedi ben merdven inip cikayim mi dedim guldu☺olsun bi umut napalim ☺amin canım.. ama adaçayını araştıralım ciddi bir şekilde. şimdi kafama takıldı. hamilelikte bitkisel çaylar yasak ya bişey falan olur allah korusun.
Canim ilk aylar dusuk olur diye icmiyorduk bitkisek cay acaba yine sikinti varmidir ki..bi de benim doktor yuruys tamam da bebek gelecegi zamani bilir dedi gulerek ziplamana gerek yok dedi ben merdven inip cikayim mi dedim guldu☺olsun bi umut napalim ☺
Hafi gözün aydın sağlıkla al işallah kucağına :) darısı da biz bekleyenlere:)Selam kızlar dr.dan geldim şimdi. Nst de sancı çıkmadı bugün dr.umda alttan muayene etti açılma 3-4cm ama yumuşama çok fazla hatta komple açılmışmı diye endişelendim bi an dedi. Benim ikinci doğum olacağı için istersen suni sancıyı koklatsam akşam 4 e kadar doğurursun dedi. Bende bugün değil ama yarın olabilir dedim. Bugünden sıcak duş, doğal lavman için activia yoğurt ve form çayı iç dedi. Sancı kendi gelmezse yarın sabahtan gideceğim inşallah
Gelmiyolar keyifleri yerinde demek ki sabirli olsun bebis annesi ama gelsinler artik☺☺son hafta cok zor yani gecmiyo zaman hic☺Bende bilemedim o yüzden didim :) bizim bebekler baya rahat gelmek bilmiyo ki. arkadaşlarım bile şok oluyo. bu kadar tez canlı bir annenin bu kadar sabırlı bir bebişi olacağını tahmin etmezdik diyorlar. haklılar valla
Ben de kontrolden geldim şimdi. Bende yumuşama ve 2 parmak kadar açılma var ama doktor gerekli şartlar oluşmadan suni sancı taraftarı değil. Daha hangi şartlar olmalı bende bilmiyorum. Salı tekrar gidicez doğmazsa haftaya cuma artık karar vericez dedi. Sezeryan ihtimali doğuyor. Kendiliğinden gelse keşke pazar günü de doluyobana da doktor aynısını söyledi. hiç açılma olmadan çok uzun sürer. böyle olursa bebek çok yıpranır strese girer riske giremem dedi.
Hafi gözün aydın sağlıkla al işallah kucağına :) darısı da biz bekleyenlere:)
Doktorunu ara canımKızlar pembe bir şey geldi ama Dünkü muayeneden kaynaklı olabilir mi? Şancı. Vs hiç yok.sizce doktora sorayım mi bekliyim mi
Canim.gozunaydin kavustun melegine darisi basimiza insallah dedigin gbi muhim olan yavrucagni sag salim kucagina almak sezaryen kimi durumda hayati oneme sahip hayirlisi olmus canimDoğum Hikayem..
Pazartesi yapilan kontrolde doktor acilmanin basladigini yuksek ihtimal persembeye kadar dogumun olacagini bol bol yurumem gerektigini soyledi.O gün yine yuruyus yaptim evde yapmam gereken isleri tamamladim hamilelik fotograflarim arasina bi kac tane daha ekledim:)
Aksamina nisan geldi sancilar ara ara oluyodu zaten sancilar sıklasti geceyi uykusuz gecirdim sabaha kadar evde cektim sanciyi sabah gittik doktora ben diorum acilma 7 falan olmustur bi muane etti ebe acilma 3 cm:)Nst ye bagladilar ebe sancilarimin duzenli geldigini ama sancilar yukseldikce bebegimin kalp atislarinin dustugunu doktorumla gorusmesi gerektigini soyledi doktorum bekleyelim herseyi normal doguma cok musait demis yatis yapildi lavman yuruyus falan boyle devam edio surec.yine nst ye baglandim sancinin geldigi bi an suyum patladi ve yine bebegimin kalp atislari dusuyodu ebe geldi muane etti acilma 4-5 cm olmus biraz daha nst cekildi sancilar 40 larda falan bile olsa acayip bi sanci oluyodu bi anda bi telasla doktorumu aradilar geldi muane acilma 6 cm ama bekleyemeyiz acil sezeryan dedi o tek istegim bebegime sag salim kavusmakti herkes bi yere kosturuyo oksijen falan bagladilar hemen ameliyathaneye aldilar ameliyathanedekiler normal dogumdan döndugumu ogrenince surekli moral verdiler saolsunlar.bi 10 dk icinde bebegimin aglamasini duydum bebegimi gosterdi doktorum o an herseye bedeldi cok sukur kavustuk.bebegimi giyindirip getirdiler optum onu baloncuklu agzindan:)doktorum dio baska bi hastam daha var onu sezeryana alicaz diye beklerken seni aldik.herseyin hayirlisi gercekten sezeryan hayat kurtarici bi dogum sekliymis onu anladim.Insallah dogum yapmayi bekleyen anneler de sag salim bebislerine kavusur Rabbim hepinizin yardimcisi olsun..
Canim sor doktoruna belki sancin vardir hssetmiyorsundur..Kızlar pembe bir şey geldi ama Dünkü muayeneden kaynaklı olabilir mi? Şancı. Vs hiç yok.sizce doktora sorayım mi bekliyim mi
Ha evet bir de o var. Uyuyamayacaksın, yok 2 dakika duşa giremeyeceksin v.s
Bunca insan nasıl beceriyorsa biz de yaparız. Hele ki kendi evlatlarımız için uykusuz kalmışız, yorulmuşuz çok mu?
Ada çayı hamileligin ilk 3 ayında düşüge sebep olduğu için evet yasak. Ama bu son günlerde nasıl bir işlevi var bilemiyorum.amin canım.. ama adaçayını araştıralım ciddi bir şekilde. şimdi kafama takıldı. hamilelikte bitkisel çaylar yasak ya bişey falan olur allah korusun.
Ya benim 2. Cocugum oldugu halde bana da diyorlar sanki bilmiyorum elbet zorluklari olacak.. ama guzellikleri cok daha fazla ne gereksiz konusuyorlar ya..
Hayirli geceler kizlar belim agriyor bugun yattigim yerden anlamadim epey yurudum aksam belki iyi gelir diye..bde bise soracagim acilma hic yoksa suni sanci verilir mi sezaryen mi onerilir sizce ben bilmiyorm acilma var mi hic yoksa bosa sanci vermezler insallah carsambaya kadar gelmezse carsamba yatiyorm hastaneye nasip olursa cok degisik hisler icindeyim korku heyecan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?