2015 Ekim Anneleri

Hakikaten insan sevdiklerinden güç alıyor Can'ım benim bu arada ne kadar açık sözlü ve netsin hoşuma gitti çok

Kizlar bebegimi aglayarak emziriyorum. Dayanilmaz bir agri var meme ucumda. Dun o kadar ciglik attim ki komsular geldi. emzirmsem kiyamam kuzuma. Emzirsem dayanamiyorum. Ne duyduysam denedim kac tane krem denedim yok gecmedi

beyazpeynir1 canım annelerin en güçlüsü rabbim Hayırlı bir zamanda bir bebiş daha nasip etsin sağlıkla kollarına al inşallah. Sen hakkını helal et canım her şey biz insanlar için allah çekemeyeceğimiz yükü yüklemezmiş biz kullarına başka acı yaşatmasın canım. Seni çok seviyoruz.

statistician41 bu güzel günde güzel haberlerle gelecek tavrına sağlıkla kavuşacaksın canım dualarımız hep seninle.

Batuhanannesi haber var mı kızlar doğuma gitmişti bir daha yazamadı bize

Kızlar doktoruma rezene içebilir miyim dedim olmaz idrar söktürücü özelliği var onların dedi adaçayı da içme der büyük ihtimal. Hurma için yiyebilirsin dedi onu da ben sorduğum için ye dedi sanki faydası olduğuna alternatif tıpa inanmıyorda da olabilir. Siz yine de bitki çaylarınındpktora danışın tüketin

Canim son gunun insallah sancin gelir acilman olur..suni sanciyi cekip sezaryen daha zor yoksa acilma suniyi vermezler insallah..hala dogurmadin mi diyenler de bi tuhaf napalim gelmeyince bizde kurtulmak kavusmak isteriz ama olmuyor..3 4 gune olsa keske bende de tik yok..seninde acilman olur canimm insallah

Kizlar bebegimi aglayarak emziriyorum. Dayanilmaz bir agri var meme ucumda. Dun o kadar ciglik attim ki komsular geldi. emzirmsem kiyamam kuzuma. Emzirsem dayanamiyorum. Ne duyduysam denedim kac tane krem denedim yok gecmedi

Eklentiler

• unnamed.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 79
Merhaba annisler 31 gunluk olduk biz allahimiza sukur herseyimiz iyi biraz emmede sorun yasasak ta zorluklarla mucadeleyi seven annedir anne duygusu budur iste annelik duygusunu tatdigim andan beri uykusuzluk yorgunluk hersey bebegimin melakelere gulmesiyle onun kokusuyla bitiyor allah herkese versin bu duyguyu bu arada dogum yapan arkadaslarkmiz olmus hepsine saglikli mutlu huzurlu anali babali buyuyen cocuklar olsunlar insallah arkadasimiz bebegini kaybetmis onada sabir diliyorum melegin cennette insallah allah tekrar nasip eder bu arada kizlar ben gogus ucu kremi olarak bunu kullaniyorum gaz icin ise vicol surubu hastanelerdr genelde bunu veriolar bebekler gaz olunca geldiginde ama eczanelerdr yok internetten siparisle getirttik bize iyi gelio belki yardimci olur sizede dogum hala yapmamis arkadaslarimada kolay dogumlar diliyorum allah yardimciniz olsun

Eklentiler

• unnamed.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar hepinize hayırlı cumalar bekleyenlere hayırlı doğumlar bebişini kucağına alanlara gazsız sancısız ağrısız güzel bir gün olsun inşallah. Bugün annem için hastaneye gittik pek gündüz çıkmıyordum Dışarı bugün anladım ki son ay çıkılmazmış da.. Tanımadığım insanların ilk sorusu doğum yakın mı ikincisi doğum şekli.. Diyorum Bebek dönmedi fıtığım var yok doktor yalancıdır yok paracıdır yok inşallah hemen normal doğurursun inandıramadım vallahi en iyisi hiç diyoloğa gitmemek zaten son Zaman'larımız..

bu doktorlarında bu konuda adı çıkmış boşver canım kımseye hesap vermek zorunda değiliz

kızlar , doğuma gidecekler şu kısacık duayı ezberleyebılırsınız kolay doğum için,sancı anında doğum anında okuycam ben

Dua:

“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr”

Anlamı:

“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır”

Kislar nstmiz skntli cikti yarin bir daha doktora gidecegiz. Ya yarin yada pazartesi sezeryana girevegiz. Doktor suni sanci vermem dedi. Benek 2,5 kilo civarinda cnku. Ancak kendi acilman 3 santin oluraa veririrm. 10 saat fazla sancinkaldiramayabilir bebek beynine zarar verebilir dedi. Bu sefer saatlerxe sanci cekersin en son bebek strese girdi diye yine mecburen sezeryana almak zorunda kaliriz dedi. Sorumlugu aliyorsaniz suni sanci veriyim dedi ama ben riske giremem kendim. Ilk dogum cnku yoksa sezeryan istedigim bir sey degil dedi. Bir de suyu bol degil dedi az da degil bol da degil ondan da kaldiramayabilir dedi.

Allah yardımcın olsun canım , risk alma bence de...Hayırlısıyla kucagına al inşallah

Bendr de yumusama ve 1 santim acilma var ama doktor yeterli degil dedi cok uzun surer dedi 10-15 saat ancak bebek strese girer

Allah yardımcın olsun canım , risk alma bence de...Hayırlısıyla kucagına al inşallah
Amin canm sagol. Evet bence de. Ben basta cok uzulmusthn pazartesi gunu cnku hep normal dogum diye ilerledik rahmim fln da cok musait catim ama iste bebek onemli sonucta. Onu strese sokma hakkm yok. Zaten zor buldum asilama bebek.

Col biliyor onlar zaten herkes doktor olup cikti ya neden riske atalim ki bebek ters ve fitigin varmis bu durumda zorlamanin manasi ne sezaryen icin gecerli sebeplerin var insanlara laf anlatmak ne zor ...cdden dedgin gbi konusmamak en iyisi bazi insanlarla..bir annenin düşündüğü tek sey sag salim yavrusuna kavusabilmek bunun hangi yontemle oldgu cok da önemli degil

Canım hakkında hayırlısı ama ben diretme taraftarı değilim doktora güvenmek zorundayız ne şekil olursa olsun sağlıkla gelsin meleklerimiz inşallah. Şu sezeryana yarım anne gözüyle bakanlara hele inanamıyorum. Bebek için gayet konforlu anne için doğum sonrası çok sıkıntılı bence sanki hiç bir acı ağrı olmuyor zahmet çekilmiyormuş gibi

Canimm paylastigin cok iyi olmus bunu biliyorm ben sınavlarda hep okurdum Rabbim.hepimizin dogumunu kolaylastrsin insallah

Ben de oyle dusunuyorum. Doktora guvenmek zorundayiz baska cagremiz yok. Yoksa neden 9 ay ona gittik ki. Hayirlisi olsun bebisimi sag salin kucagima aliyim en onemlisi o. Ben acikcasi sezeryandan daha cok korkuyorum normalden hic korkmuyordum. Ama hersey kader kismet. Bebisim iyi olsun.

Canim doktorunu dinle elbette sizin icin hayirlisini versin Rabbim saglikla kavus yavruna da gerisi bos..acilman olursa tabii ki denersin ama cok uzamasi da sikinti Allah kolaylik versin insallah gönlüne gore olur her sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…